evet bende dikkat ettim bir gün var...burada aynı durumda olanlarla aynı heyecanları paylaşmak sohbet etmek çok güzel...
günaydın hamilelik kıyafetleri alan varmı nerelerden alıyosunuz
yok cnm evdeki kıyafetlerimle idare ediyorum bayrama ankaya gidecem o zman bakacam inş...bulunduğum yerde alabileceğim biyer yok...
kızlarrr bu arada ikili testimin sonucu çıktı bugün 13.30 da gidecem dr.a ama öyküm yaş konusunda bişi söylemişti o kafama takıldı...yaşla down sendromu riski yakın olmamalıı diye beni yakın ve bütün değerlerimin yanındda cut of değerinin aldında yazıyor ama yaş ta öle bişi yazmıyor...umarım kötü bişi değildir...yaşım 28 rik olduğunuda snmıyorum ama anlamadım:44:
evet haklisin bende yarin kontrole gitcem. endiseliyim biraz insdoktor güzel seyleer söyler
inşallah güzel şeyler duyarız..bende endişeliyim..ya kötü bişey derse naparım diye düşünüyorum..ama iyi düşünelim iyi olsun dimi :)) bu ikili teste gidince cinsiyet için de bişey söylüyorlar mı acaba...bir de internette dolaşan çin takvimi var bebeğin cinsiyetini belirleyen bir takvim..benim kuzenlerim falan bakmış hep doğru çıktı diyolar ama bilemiyorum :)
inşallah güzel şeyler duyarız..bende endişeliyim..ya kötü bişey derse naparım diye düşünüyorum..ama iyi düşünelim iyi olsun dimi :)) bu ikili teste gidince cinsiyet için de bişey söylüyorlar mı acaba...bir de internette dolaşan çin takvimi var bebeğin cinsiyetini belirleyen bir takvim..benim kuzenlerim falan bakmış hep doğru çıktı diyolar ama bilemiyorum :)
bizim yazlık değil de kışlık hamile kıyafetlerine ihtiyacımız olacak yazın tayt üstüne uzun bol tşörtlerle,elbiselerle idare ederiz sonbaharda da uzun tayt giyeriz
İnşallah çok güzel haberler alacaz sonuna kadar sağlıkla yürütüp totişlerini sıkacağız bebişlerimizin:):)
2li testte cinsiyeti belli olanları duydum genelde erkekse düşük ihtimalde olsa söylüyolar. Ben kız bebeklere daha çok kayıyorum eşim de erkek bebeklere. İkimizin bebeği olacak ya sağlıklı olsun yeter. :)
Yine de meraktan bildğim bütün hurafe testleri yaptım:) hepsinde erkek çıktı, millet de 2.ayımdan itibaren falcı kesildi başıma, hepsi sen erkek doğurcan bak görürsün diyip duruyolar:) Çok yanlış hisleri içte tutmak lazım, sonuçta ilk bebeğim, ne farkederki.
Hı hı ben de "millet" ile aynı fikirdeyim:13: bence de oğlun olacaaak
scarletttttttt:):):) sen 9 aylık ol da görürsün, " sen daha doğurmadın mı" diye psikolojik baskı yapacam sana:) Cinsiyet tahmininden daha kötü o laf:d hehehe
bu gidişle öyle olacak,benim kuzum nazlı olacak gibi görünüyor,acelemiz yok CeYz teyzesi sömestr tatili bitsin sonra doğalım biz,tatili heba etmenin bir anlamı yok
Hem erkek çocuklar anneye düşkün oluyor bence sevinmelisin
HErşeyin hayırlısı canım benim. Ama nedense cinsiyet belli olmadan bişeler sölenirse nazar değer ya da sağlıksız doğar diye korkuyorumYoksa ikisinin de yeri aynı bende ve babasında:) Ben kızım olursa GSli yapacam eşimle onun şakasını yapıp kızdırıyorum da azıcık:) Erkek olursa kandırır babası, FBli yapar ama kızı kandıramaz:) İnce hesaplar yani:)
boşver canım sen öyle hurafeleri,sağlıkla doğacaklar inşallahAyrıca çocuğu rahat bırakın da kendi seçimlerini kendisi yapsın kuzu
olmaazzzz beşiktaşı seçerse nolacak:):):) yerim ben onu yaa doğsa keşke offf:)
canım inşallah ciddi bir şey yoktur benim doktorum öyle söylemişti benim yaşım 39 olduğpu için özellikle bu test önemliydi ve yaş faktöründen dolayı sonuç olumsuz çıkabilir amniyosentez gerekebilir diyordu doktorum baktı ve çok iyi dedi birkaç gün önce bir hastasına mecburen amniyosentez yapmaları gerektiğini bu iki sonucun yakın çıktığını falan söyledi yaşı da 29 muş sadece yaşla ilgili değil yani ama inşallah sende öyle bir durum yoktur
İnşallah çok güzel haberler alacaz sonuna kadar sağlıkla yürütüp totişlerini sıkacağız bebişlerimizin:):)
2li testte cinsiyeti belli olanları duydum genelde erkekse düşük ihtimalde olsa söylüyolar. Ben kız bebeklere daha çok kayıyorum eşim de erkek bebeklere. İkimizin bebeği olacak ya sağlıklı olsun yeter. :)
Yine de meraktan bildğim bütün hurafe testleri yaptım:) hepsinde erkek çıktı, millet de 2.ayımdan itibaren falcı kesildi başıma, hepsi sen erkek doğurcan bak görürsün diyip duruyolar:) Çok yanlış hisleri içte tutmak lazım, sonuçta ilk bebeğim, ne farkederki.
HErşeyin hayırlısı canım benim. Ama nedense cinsiyet belli olmadan bişeler sölenirse nazar değer ya da sağlıksız doğar diye korkuyorumYoksa ikisinin de yeri aynı bende ve babasında:) Ben kızım olursa GSli yapacam eşimle onun şakasını yapıp kızdırıyorum da azıcık:) Erkek olursa kandırır babası, FBli yapar ama kızı kandıramaz:) İnce hesaplar yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?