Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
günaydın hamilelik kıyafetleri alan varmı nerelerden alıyosunuz

merhabalar...ben kıyafet almaya başladım...lcw dan hamile pantolonu aldım fiyatları da uygun...başka bir mağazada bir pantalon sordum 80 lira dedi...lcw dan 40 liraya aldım...bir de göğüs altından dikişli gömlek elbise falan aldım...mağazaların çoğunda hamile reyonu yok...bende normal reyonlardan göğüs altı dikişli altı bol gömlek elbise falan bakıyorum....

canım inşallah ciddi bir şey yoktur benim doktorum öyle söylemişti benim yaşım 39 olduğpu için özellikle bu test önemliydi ve yaş faktöründen dolayı sonuç olumsuz çıkabilir amniyosentez gerekebilir diyordu doktorum baktı ve çok iyi dedi birkaç gün önce bir hastasına mecburen amniyosentez yapmaları gerektiğini bu iki sonucun yakın çıktığını falan söyledi yaşı da 29 muş sadece yaşla ilgili değil yani ama inşallah sende öyle bir durum yoktur

evet haklisin bende yarin kontrole gitcem. endiseliyim biraz insdoktor güzel seyleer söyler

inşallah güzel şeyler duyarız..bende endişeliyim..ya kötü bişey derse naparım diye düşünüyorum..ama iyi düşünelim iyi olsun dimi :)) bu ikili teste gidince cinsiyet için de bişey söylüyorlar mı acaba...bir de internette dolaşan çin takvimi var bebeğin cinsiyetini belirleyen bir takvim..benim kuzenlerim falan bakmış hep doğru çıktı diyolar ama bilemiyorum :)

bizim yazlık değil de kışlık hamile kıyafetlerine ihtiyacımız olacak yazın tayt üstüne uzun bol tşörtlerle,elbiselerle idare ederiz sonbaharda da uzun tayt giyeriz

Son düzenleme:

cinsiyetle ilgili genital tüberkül konusunu araştırın internetten 12.hafta ultrason görüntülerine göre bir tahmin yapılabiliyor ama kesin birşey 14.haftadan sonra söyleniyor ultrason resimlerinizi eklerseniz tahminlerde bulunuruz:)

bilmiyorum ki canim ben yurtdisindayim burda nasil oluyo onu hiicbilmiyorum :)) yasayip ögrencez cin takvimi %60-70 oranda tutuyo ama tutmayanda cokfazla. anne babanin yasina göre bakip söyleyenler var oda kesin degil canim.

bizim yazlık değil de kışlık hamile kıyafetlerine ihtiyacımız olacak yazın tayt üstüne uzun bol tşörtlerle,elbiselerle idare ederiz sonbaharda da uzun tayt giyeriz

Bence de kış için çok şey alacaz gibi. Ama en güzel hamilelik kıyafetlerimizi eylül ve ekimde giyecez bence,göbiş tam orta karar oluyo ya:)

Benim eylülde kardeşim gibi gördüğüm çok yakın arkadaşımın düğünü olacak,salonda yapacaklar ben de nikah şahidi olacam. Çok güzel abiye almam lazım, e göbişte görünür ozamana süper olur:) İlerisi için hatıra olur hatta resim çekilirken resimlerin birinde elimle 5 yapıcam:):) bebiş kocaman olunca ben yaşlanınca arkadaşlarına anlatır "bakın ne esprili annem var,burda bana 5 aylık hamileymiş" der:)::) haaha:d:d

İnşallah çok güzel haberler alacaz sonuna kadar sağlıkla yürütüp totişlerini sıkacağız bebişlerimizin:):)

2li testte cinsiyeti belli olanları duydum genelde erkekse düşük ihtimalde olsa söylüyolar. Ben kız bebeklere daha çok kayıyorum eşim de erkek bebeklere. İkimizin bebeği olacak ya sağlıklı olsun yeter. :)
Yine de meraktan bildğim bütün hurafe testleri yaptım:) hepsinde erkek çıktı, millet de 2.ayımdan itibaren falcı kesildi başıma, hepsi sen erkek doğurcan bak görürsün diyip duruyolar:) Çok yanlış hisleri içte tutmak lazım, sonuçta ilk bebeğim, ne farkederki.

Hı hı ben de "millet" ile aynı fikirdeyim:13: bence de oğlun olacaaak

Hı hı ben de "millet" ile aynı fikirdeyim:13: bence de oğlun olacaaak

scarletttttttt:):):) sen 9 aylık ol da görürsün, " sen daha doğurmadın mı" diye psikolojik baskı yapacam sana:) Cinsiyet tahmininden daha kötü o laf:d hehehe

scarletttttttt:):):) sen 9 aylık ol da görürsün, " sen daha doğurmadın mı" diye psikolojik baskı yapacam sana:) Cinsiyet tahmininden daha kötü o laf:d hehehe

bu gidişle öyle olacak,benim kuzum nazlı olacak gibi görünüyor,acelemiz yok CeYz teyzesi sömestr tatili bitsin sonra doğalım biz,tatili heba etmenin bir anlamı yok
Hem erkek çocuklar anneye düşkün oluyor bence sevinmelisin

HErşeyin hayırlısı canım benim. Ama nedense cinsiyet belli olmadan bişeler sölenirse nazar değer ya da sağlıksız doğar diye korkuyorum Yoksa ikisinin de yeri aynı bende ve babasında:) Ben kızım olursa GSli yapacam eşimle onun şakasını yapıp kızdırıyorum da azıcık:) Erkek olursa kandırır babası, FBli yapar ama kızı kandıramaz:) İnce hesaplar yani:)

Boşver canım sen öyle hurafeleri,sağlıkla doğacaklar inşallah ayrıca çocuğu rahat bırakın da kendi seçimlerini kendisi yapsın kuzu

boşver canım sen öyle hurafeleri,sağlıkla doğacaklar inşallah Ayrıca çocuğu rahat bırakın da kendi seçimlerini kendisi yapsın kuzu

olmaazzzz beşiktaşı seçerse nolacak:):):) yerim ben onu yaa doğsa keşke offf:)

sonuç güzel cnm çok şükür hatta özellikle sordum bu durumu yok senin öle bişi dedi...ohhh rahatladım dün akşam aldım sonucu hmen aklıma senin dediğin geldi baya cnm sıkılmıştıı ama geçti çok şükür.cinsiyeti 16 haftadan önce öğrenemezsin dedi buradaki ultrasonun kapasitesinden dolayı neyse sağlık olsun bekleriz

banada erkek diyorlar benimde içimden erkek gönlümden kız geçiyor bakalım bekleyip görecezzz sağlıklı olsun da yeterki

ay aynı bizzzz bizdede takım konusu aynı

Herkeze merhabalar,bir süredir giriyorum foruma fakat ilk kez yazıyorum.O kadar benzer ki endiselerimiz ve sevinclerimiz...paylasmadan gecemedim
Bende 18 subat annesi gibi görünüyorum,İlk bebeğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…