Herkeze merhabalar,bir süredir giriyorum foruma fakat ilk kez yazıyorum.O kadar benzer ki endiselerimiz ve sevinclerimiz...paylasmadan gecemedim
Bende 18 subat annesi gibi görünüyorum,İlk bebeğim:)
Hoşgeldin benmrs. sen de durumlar nasıl::) 2li vs yaptırdınmı
Sağlıklı hamilelik olur inş. Allah kucağımıza almayı nasip etsin
kızlarrr alın ultrason görüntülerinizi elinize bakalım bu veriye göre cinsiyetiniz ne çıkacak...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
bEN BU SİTEYİ GÖRMÜŞTÜM SABAH:) AMA BENDEKİ RESİMDEN HİÇBİŞE ANLAYAMIYORUM VALLA:) Bİ KERE DAHA GİDEYİM DE ONDA 13 HAFTALIK OLUYOR YİNE ANLAMAZSAM SİTEYE YÜKLERİM YORUM YAPARLAR:)
ben yükledim bakalım ne diyecekler
doğruluk payı var mıymış
kamikaze ben baktım seninkine ama o ultrason resmi 12 haftadan küçük galiba görünmüyor
aman dikkat et kendine...buradaki takvime göre bugün 13 hafta oldu ama perşembe günü ikili testte dr. 12 haftalık dedi yani bugün 12+3 muhtemel doğum tarihinede 7 şubat dedi ...benim bulantım çok olmadı...acıktığımda arada sırada oluyo hep değil..bide migremin tuttuğunda arada oluyor.bi de dişimi fırçalarken oluyorama çıkarma durumum çok olmadı...senin kaç haftalık devam ediyormu bulantın
evet tam 12 değil 11-12 arası ama buradaki ultrason pek iyi değil göörüntüler hiç net diil...ikili teste başka hastaneye gittim ama oradaki göörüntüde yandan değill yukardan olurmu bilmiyorum yani o yüzden koymadım onu...
bi yıl kız bi yıl erkek yılı olur ya bu 2013 senesi hangisi acaba
Kizlar gunaydinnnAllah hepimize saglikli gunler nasip etsin insallah, biz dun dr.daydik dusuk tansiyon sebebiyle bi kac gundur yolda ve evde fenalik gecirmistim dr.a gttik istirahat werdi, hem bas donmesi hem de bas agrisi ayni anda ve berbat bi durumdu.. Allah gecmis etsin insallah amin. Dr.yeni ilaclar verdi, folik asit ve eleviti birakip balik yagi demir hapi ve calsiyuma basladik bugun balik yagi hapi igrennccc cok korkuyodum ama yapcak bisey yok hersey yavrumun sagligi icin. Cinsiyet konusunda da net olmamakla birlikte dr.um israrla kiz diyo, bakalim Allah saglikli ve hayirli evlat nasip etsin kizda olsa erkekte olsa bizim yawrumuz buarada kizlar dun gece uc hastene gezdik acillerdeydik esim tas dusuruyo inanilmaz bi agrisi var Allah sifa versin insallah cumlesine cok zor bisey yapamamak smdi yine dr.a gidios esim icin. Bize dua edin nolur kizlar
Kizlar gunaydinnnAllah hepimize saglikli gunler nasip etsin insallah, biz dun dr.daydik dusuk tansiyon sebebiyle bi kac gundur yolda ve evde fenalik gecirmistim dr.a gttik istirahat werdi, hem bas donmesi hem de bas agrisi ayni anda ve berbat bi durumdu.. Allah gecmis etsin insallah amin. Dr.yeni ilaclar verdi, folik asit ve eleviti birakip balik yagi demir hapi ve calsiyuma basladik bugun balik yagi hapi igrennccc cok korkuyodum ama yapcak bisey yok hersey yavrumun sagligi icin. Cinsiyet konusunda da net olmamakla birlikte dr.um israrla kiz diyo, bakalim Allah saglikli ve hayirli evlat nasip etsin kizda olsa erkekte olsa bizim yawrumuz buarada kizlar dun gece uc hastene gezdik acillerdeydik esim tas dusuruyo inanilmaz bi agrisi var Allah sifa versin insallah cumlesine cok zor bisey yapamamak smdi yine dr.a gidios esim icin. Bize dua edin nolur kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?