Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Herkeze merhabalar,bir süredir giriyorum foruma fakat ilk kez yazıyorum.O kadar benzer ki endiselerimiz ve sevinclerimiz...paylasmadan gecemedim
Bende 18 subat annesi gibi görünüyorum,İlk bebeğim:)

Hoşgeldin benmrs. sen de durumlar nasıl::) 2li vs yaptırdınmı

Sağlıklı hamilelik olur inş. Allah kucağımıza almayı nasip etsin

Hoşgeldin benmrs. sen de durumlar nasıl::) 2li vs yaptırdınmı

Sağlıklı hamilelik olur inş. Allah kucağımıza almayı nasip etsin

Hosbuldum CeYz:)
Cumartesi 2li testim var,bulantilarim ve uyku Halim cok fazlaydı bu güne kadar neyse ki hafifledi biraz,
Şimdi erkek mı kız mı heyecanı başladı ufak ufak

bEN BU SİTEYİ GÖRMÜŞTÜM SABAH:) AMA BENDEKİ RESİMDEN HİÇBİŞE ANLAYAMIYORUM VALLA:) Bİ KERE DAHA GİDEYİM DE ONDA 13 HAFTALIK OLUYOR YİNE ANLAMAZSAM SİTEYE YÜKLERİM YORUM YAPARLAR:)

ben yükledim bakalım ne diyecekler

kamikaze ben baktım seninkine ama o ultrason resmi 12 haftadan küçük galiba görünmüyor

evet tam 12 değil 11-12 arası ama buradaki ultrason pek iyi değil göörüntüler hiç net diil...ikili teste başka hastaneye gittim ama oradaki göörüntüde yandan değill yukardan olurmu bilmiyorum yani o yüzden koymadım onu...

Iyi akşamlarrrr

yarın ayrıntılı ulturasona gircem belki cinsiyetleri belli olur...gerçi ben yıllarca çocuk özlemi çektiğim için çok ta önemli değil...bakalım sağlıklı olsunlarda tek dileğim o.......

cnm şımdı okudum ya kaç gun olmus halbu kı.. bas agrılarım gectı cok şükür.. cuma gunu ıkılı testımın sonucunu alıcam ınsaallah. bu gun saglık ocagında kontrolum vardı... kolestrolüm ve yağ oranlarım düşük cıkmıs.. düşük olması daha ıı dıe bılıodum ama onun bıle bellı bı gereksınımı varmıs.et ve yağlı kıyma yemem gerekıyomus.. bol bol da süt... ne mana bılemedım ama...kan degerım de 11.2 cıktı... ılk ay 12.7 idi.. ne cok azalmış.. bı de 4. ayda bebegın karacıger olusumu tamamlanacagı ıcın tamamen anneden alıyo kan degerlerını.. daha da azalıcak dıe sımdıden yemeye ıcmeye basladım..

gelsın kuru üzümler, pekmezler, etler, sütler:)))

ikili testte yandan görüntü olması gerekiyor bildiğim kadarıyla,ense kalınlığını ölçebilmek için
yukardan nasıl ölçmüşler ki?

bi yıl kız bi yıl erkek yılı olur ya bu 2013 senesi hangisi acaba

herkese günaydın... valla benim hep etrafımdaki insanlar 2012 de erkek doğurdu. o kadar çok varki erkek bebiş.. ailemde de en son erkeği ablam doğurmuştu,o da 13 sene önce. ondan sonrasında da kız bebişler geldi hep. yani bizde acayip erkek bebek özlemi var. ama bi yandanda korkuyorum. bebişim erkek olursa bir sürü kız ya benim oğlumun pipisini koparırsa diyeee

Kizlar gunaydinnn Allah hepimize saglikli gunler nasip etsin insallah, biz dun dr.daydik dusuk tansiyon sebebiyle bi kac gundur yolda ve evde fenalik gecirmistim dr.a gttik istirahat werdi, hem bas donmesi hem de bas agrisi ayni anda ve berbat bi durumdu.. Allah gecmis etsin insallah amin. Dr.yeni ilaclar verdi, folik asit ve eleviti birakip balik yagi demir hapi ve calsiyuma basladik bugun balik yagi hapi igrennccc cok korkuyodum ama yapcak bisey yok hersey yavrumun sagligi icin. Cinsiyet konusunda da net olmamakla birlikte dr.um israrla kiz diyo, bakalim Allah saglikli ve hayirli evlat nasip etsin kizda olsa erkekte olsa bizim yawrumuz buarada kizlar dun gece uc hastene gezdik acillerdeydik esim tas dusuruyo inanilmaz bi agrisi var Allah sifa versin insallah cumlesine cok zor bisey yapamamak smdi yine dr.a gidios esim icin. Bize dua edin nolur kizlar

Canım çok geçmiş olsun eşine ve sana allah acil şifa versin. Balıktan ben çok tiksindim inş. doktor bana da hapını verir:) Cinsiyet olarak herşeyin hayırlısı ama kız dediyse yanılma payı olabiliyor ben çok duydum. Genel de erkek olursa doğruluk payı yüksek ama kızların düşük ihtimal. Kıyafet filan alma sakın şimdiden:):) Tansiyon düşüklüğü benim de başımda var gidince soracam doktora bakalım ne diyecek.

canım çok geçmiş olsun. benim eşimde taş düşürmüştü geçen sene. çok kötü oluyo gerçekten. yerlerde kıvranmıştı (( allah yardımcısı olsun eşinin. birde benimde doktorum ilerde balık yağını önerdiğini söyledi ama ben asla içmeyi düşünmüyorum. onun yerine tap taze balık yiyorum. haftada 1 balık yeterli diye düşünüyorum. birde bilgin olsun balık yağı kof bir şişmanlık yapıyor. kilo alıma dikkat et derim.

öncelikle gecmis olsun canim.
bende balik yaglarini arastiriyorum sakincasi yoksa sen hangi markanin balik yagini aldin yada doktorun sana herhangi bi marka önerdimi.

Canım geçmiş olsun eşine de sana da Allah şifa versin Eşimin bi iş arkadaşına doktoru erkek bebek demiş odalarını falan ayarlamışlar eşyalar almışlar 6. haftada kız desek sorun olurmu demiş doktor:)) Şaka gibi.

selam kızlar
nasıl keyifleriniz
benim çookk uykum var çookk
eleviti kullanıyorum 3.yü içtim
şimdilik bi yan etki görmedim
artık evime gidip,yemekten önce ve yemekten sora rahat rahat uyuduğumu görmek istiyorum
çok mu şey istiyorum
bu akşam kvalidede iftardayız,uyusammı napsam onda

he bide biz yarın akşama kan tahlili sonuçlarını almaya gidicez
doktorumla görüşcem bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…