Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Aaaaaaaa :) Ya biz nasıl emin olacaz.

Selamlar, biz de bugün k.validedeyiz yatıya da kalıyoruz gittiğimizde. Keşke eve gidip uyusam diye bakıyorum ben de.
Sonuçları alınca haberleri bekliyoruz canım:) İnş. güzel sonuçlar alırız hepimizde

Selamlar, biz de bugün k.validedeyiz yatıya da kalıyoruz gittiğimizde. Keşke eve gidip uyusam diye bakıyorum ben de.
Sonuçları alınca haberleri bekliyoruz canım:) İnş. güzel sonuçlar alırız hepimizde

uzakmı kvaliden
bizim arabayla 3-4 dk filan :) yürüyerek 15 dk kadar
ben daha hiç onda uyuduğumu bilmem,ama yavrum bu ara uyku çok yapıyo bende
uyuyabilirim gibi geliyo
dün akşam seviniyodum evde kalıcaz plan yok diye
yemek yedik kocam tutturdu arkdşları arayalım dışarı çıkalım
dinlenseydim filan dediysemde yok, çıktık artık
ayaklarımı uzattım artık sandalyeye öle dinlendim biraz

yarın akşam doktora gidicez gitmişken kuzende kalıp cmrtsi dönücez
pazar iftara misafirim var ve pazara kadar 2 grup daha alıcam
ben ne zmn dinlenicem yahu

en geç pzrtsi haber ederim canım sonuçları
inş hayırlı haberler duyarız

İnşallah canım, benim kayın validem ve eşimin babannesi 2 kişiler. Her hafta 1-2 gün bile olsa mutlaka kalıyoruz, eve de dönülebilir yol 45 dk filan sürüyor ama hem yorgunluğa deymez hem de seviniyolar kaldığımızda:) Ordan işe gitmek de kolay 10 dk fazla uyuyorum,yol yürümüyorum. Eşimse 1 saate yakın fazla uyuyo:):) her yönden iyi yani:)

Senin misafir trafiğin yoğunmuş bikaç gün dinlen canım ya.Sonuçta hamilesin mutfakta çok durulmuyor bu zamanlar, anlayış gösterirler bence.

hee ozmn kalınır tabi hazır gitmişken ne güzel
baya yoğun olcam canım
bu pazar 7 kişilik
hiçide 7-8 kişi filan olucak
bidahaki pazara 19 kişi olucaz :18: tek başıma altından kalkamam bunun
kvalide ve yenge gelicek yardıma
anca daha 10 kişiye filan yemek çıkartabiliyorum
19 kişi çok zor :18:
ben salata pilav börek filan yaparım yemekleri çorbayı onlar yapsın
son haftada arkadaş grubunu toplucam bi nasipse

ay maaşallah nasıl vereceksin o kadar kişiye davetben bu sene iptal ettim davet veremiorumeşim herkese tatlı dille söledi

ay maaşallah nasıl vereceksin o kadar kişiye davetben bu sene iptal ettim davet veremiorumeşim herkese tatlı dille söledi

bende almam diyodum başlardaki bulantımdan ötürü
geçen yıl yeni evliyim dedim almadım
her çağırana gittik
bu yılda herkes çağırıyo yine
seneye bıraksam bebekle hiç alamıcam
ondan bu yıl kim çağırdıysa çağırcam çıkarcam aradan
yani onlar davet ettikçe bende kndmi mecbur hissediyorum

bizide çağırırlar die korkuyorum gitmem diorum eşime ama o benim gibi düşünmüyor tabi bizi bilen biliyor bu seferlik böle olacak diyor
bir ara cesaretlendim ama yok yapamam dolaplara felan uzanmam gerekecek bir eyvahı var

laf edecek insanlar değilse git canım ne olcak
bnm aldğm 19 kişilik gruptakiler maalesef laf etmeye fazlasıyla müsait insanlar
evlendide bi yemeğe alamadıda falan filan
kvalide tarafında iftar yemekleri meşhurdur
bi kere alayımda kurtulayım yani laf edemesinler istiyorum

ama 7 kişilik olan amca ve eşi öle değiller
ki zaten az kişi onlar alırım sorun etmiyorum onları

ayy laf edenler çok fenadırnapacaksın laftan kurtulmak için çok haklısın canım Allah yardımcın olsun..

ayy laf edenler çok fenadırnapacaksın laftan kurtulmak için çok haklısın canım Allah yardımcın olsun..

aynen canım.. gerçi bugüne kadar hep benden laflarına karşılık aldılar
yanımda laf edemiyolar pek öle artık
başlarda çok sustum,yenisin filan ama sorada açıldı çenem
sustukça kndme ediyom,en iyisi söyle rahatla

amin canım inş yemek ve masa puanlamasındanda geçerim
2 yıllık evli teyze kızı var. yemeğe soğan doğramış bitek
onu söledi durdu,yok ondan tatlıymışta bilmem ne,sanki herşeyi o yaptı,içimden güldüm durdum yani
ama lafa çekiştirmeye gelince herkesten önce gider knd yaptığına bakmaz

ay neyse fazla konuştum ben,dolmuşum baya galiba

yok yok est. sustukca tepene çıkarlar iyi olmuş dişini gösteraslında öle insanların senin evinde işleri yokta neyseben ölelerinden uzak duruyorum

yok yok est. sustukca tepene çıkarlar iyi olmuş dişini gösteraslında öle insanların senin evinde işleri yokta neyseben ölelerinden uzak duruyorum

yani naparsın kocam hatrına senede bir çekiyorum işte böyle
anneanne ve dayılar 2 kere mi ne geldiler
teyzeleri daha hiç almadım
en son çağırmadınızki gibi laf ettiler kocama geçen yıl aralık ayı filandı
bende atladım çağırmakla gelcek olan hiç gelmesin ,ararsın müsaitsem buyurur gelirsin
değilsem zaten ben sana uygun zmn sölerim dedim
ogün bugündür iftara gelicekler işte anca

Ya sen benim eşimin akrabalarından mı bahsediyosun yoksa, yemin ederim okurken şaşırdım aynılar çünkü. İftar dışındaki zamanlarda da iftar sofrası gibi hazırlık beklerler çok ağır yemekleri var ve ben bazılarını bilmiyorum bile. Birini çağırsam diğerini çağırmasam laf ederler hepsi aynı anda gelirse de eve sığmıyoruz:) Bi türlü fırsat bulup o grubu çağıramadım yani.

Çağırmadınız davet etmediniz gibi lafları ben de bikaç kere duydum,gelen geliyor,niye davet bekliyolar ki. Kapımız her zaman açık.

hhahhaa gerçektenmi.. allah sanada kolaylık versin ozmn canımcım
benimkiler arnavut. ben bilmemde yapmamda arnavut böreği
onların her yemeğinde vardır ya pırasalı ya patlıcanlı
başka börek yapsam yorumları ne olur bilemiyorum,kara kara börek napsam diye düşünüyorum
bi çorba 2 çeşit yemek pilav 3 çeşit salata tatlı hazır kafamda
ama börekte takılı kaldım
bende düşünüyom nasıl sığcaz diye
galiba salonumdaki halı ve sehpayı kaldırıp,salon masam ve mutfak masamı uzunlamasına dizip sıralıcam herkesi
başka yürlü sığmak zor

Allah razi olsun arkadasim cok sukur agrilari gecti esimin ama bobrekinde 8 mm kocaman bi tas varmis kircas dedi dr. Agrilari icinde serum yapti fitil ve bi kac agri kesici verdi. Bugun acilde bi yatakta babamiz yatti bi yatakta da bebegimle biz yattik onu oyle gorunce fenalastik bizde zaten tansiyon yerlerdeydi ama Allaha sukur dindi agrilari biraz daha iyi insallah dahada iyi olucak hayirlisiyla ama kizlar eslerinize de krndinizede cok dikkat edin Allahim miniklerimizi kocalarimizla beraber saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah aminn. Canim balik hapi da fena kokuyo ama burnunu tikayinca geciyo yok yok kiyafet almadik daha sadece buyukbabamiz minik bi fener zibini getirdi o kadar

Sagol tatlimm getcektende feci bi agriymis benim esimde daha once 2 kere dusurmustu ama hic boyle kivrandigini gormemistim Allah beterinden saklasin insallah canimm yaaa yapmasin kilo filan zaten daha smdiden 3 kilo aldik.. Allah saglik versin bisi sorucam bu mevsimde taze balik nerden buluyosun bizim buralarda hep buzhane baligi dr.umda o yuzden hapini verdi zaten keske taze balik olsada yesekk ozellikle de hamsi somon ve sardalyeee

öncelikle gecmis olsun canim.
bende balik yaglarini arastiriyorum sakincasi yoksa sen hangi markanin balik yagini aldin yada doktorun sana herhangi bi marka önerdimi.

Tesekkur ederiz canim. Dr.um bana solgar omega 3-700 verdi canim ilk kez bugun ictim. Sende bi dr.una sor istersen belki baska bisey onerebilir :26:

Allah razi olsun canim amin insallah cumlemize ayy ama cok kotu olmus yaaa hay Allah.. Benimde bi arkadasimin kardesi olucakti dr. Dogana kadar erkek demis tahmin edersiniz ki hersey mavis mavis hazirlanmis bebis kiz dogmus tabi aile sok !!! Yok demisler bu kiz bizim diil Allah hayirlisini versin insallah hepimize amin

Allah razi olsun canim amin insallah cumlemize ayy ama cok kotu olmus yaaa hay Allah.. Benimde bi arkadasimin kardesi olucakti dr. Dogana kadar erkek demis tahmin edersiniz ki hersey mavis mavis hazirlanmis bebis kiz dogmus tabi aile sok !!! Yok demisler bu kiz bizim diil Allah hayirlisini versin insallah hepimize amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…