- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
Canım geçmiş olsun eşine de sana da Allah şifa versin Eşimin bi iş arkadaşına doktoru erkek bebek demiş odalarını falan ayarlamışlar eşyalar almışlar 6. haftada kız desek sorun olurmu demiş doktor:)) Şaka gibi.
Canım geçmiş olsun eşine de sana da Allah şifa versin Eşimin bi iş arkadaşına doktoru erkek bebek demiş odalarını falan ayarlamışlar eşyalar almışlar 6. haftada kız desek sorun olurmu demiş doktor:)) Şaka gibi.
cnm şımdı okudum ya kaç gun olmus halbu kı.. bas agrılarım gectı cok şükür.. cuma gunu ıkılı testımın sonucunu alıcam ınsaallah. bu gun saglık ocagında kontrolum vardı... kolestrolüm ve yağ oranlarım düşük cıkmıs.. düşük olması daha ıı dıe bılıodum ama onun bıle bellı bı gereksınımı varmıs.et ve yağlı kıyma yemem gerekıyomus.. bol bol da süt... ne mana bılemedım ama...kan degerım de 11.2 cıktı... ılk ay 12.7 idi.. ne cok azalmış.. bı de 4. ayda bebegın karacıger olusumu tamamlanacagı ıcın tamamen anneden alıyo kan degerlerını.. daha da azalıcak dıe sımdıden yemeye ıcmeye basladım..
gelsın kuru üzümler, pekmezler, etler, sütler:)))
ikili testte yandan görüntü olması gerekiyor bildiğim kadarıyla,ense kalınlığını ölçebilmek için
yukardan nasıl ölçmüşler ki?
selam kızlar umarım herkes iyidir.ben bugun ikili testimi oldum dr hersey cok guzel dedı sanırım ultrsnda da az cok anlaya bılıyorlar... sonuclar haftaya alıncak umarım ıyı cıkar. benım dr ucluyude yapıcaz dedı. zaten bende yaptırıcakdım ıyı oldu.heppımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... (AMİN).
Ayın yedisinde ikili tarama testi yaptırmaya gideceğiz,hayırlısı bakalım.Cinsiyetini merak ediyorum fakat 15-16. haftada belli olur dedi doktorum.Her şeyden önce sağlıklı olsun yeter tabiki.Şimdilik bol bol anneyi acıktırıyor:)başka sıkıntı yaşamadım çok şükür.Allah tüm isteyenlere versin.
ben de dün gittim ikili test için,ense kalınlığı 1,6 burun kemiği 2,5 tu.gayet iyi dedi,kalbinde detaylı bişeyler baktı.cinsiyete gelince yüzde 50.1 erkek dedi ama bu dikkate alınacak bi oran değil o yüzden merakımı gideremedim.aman sağlıklı olsun da sorun değil,bakalım 1 haftaya çıkacak sonuçlar.
selam kızlar umarım herkes iyidir.ben bugun ikili testimi oldum dr hersey cok guzel dedı sanırım ultrsnda da az cok anlaya bılıyorlar... sonuclar haftaya alıncak umarım ıyı cıkar. benım dr ucluyude yapıcaz dedı. zaten bende yaptırıcakdım ıyı oldu.heppımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... (AMİN).
Ayın yedisinde ikili tarama testi yaptırmaya gideceğiz,hayırlısı bakalım.Cinsiyetini merak ediyorum fakat 15-16. haftada belli olur dedi doktorum.Her şeyden önce sağlıklı olsun yeter tabiki.Şimdilik bol bol anneyi acıktırıyor:)başka sıkıntı yaşamadım çok şükür.Allah tüm isteyenlere versin.
Geçmiş olsun PıtıRrRcıK,dikkat edin kendinize,üçünüz de hasta olursanız kim bakacak size?=)
Kızlar ya ben kafayı mı yedim bilmiyorum ama dün hiç uyuyamadım. Gece bebişimi hiç hissetmediğim kadar çok hissettim, sanki karnımda bişeler dönüp duruyordu. Sevinçten ağlayacaktım, siz de hareketler var mı. Ben yanılıyomuym ki acaba. Ama doktorun ultrasonla baktığı yer sürekli pıt pıt halinde :)
ayy senin drunda verdiği orana bakben de dün gittim ikili test için,ense kalınlığı 1,6 burun kemiği 2,5 tu.gayet iyi dedi,kalbinde detaylı bişeyler baktı.cinsiyete gelince yüzde 50.1 erkek dedi ama bu dikkate alınacak bi oran değil o yüzden merakımı gideremedim.aman sağlıklı olsun da sorun değil,bakalım 1 haftaya çıkacak sonuçlar.
Kızlar ya ben kafayı mı yedim bilmiyorum ama dün hiç uyuyamadım. Gece bebişimi hiç hissetmediğim kadar çok hissettim, sanki karnımda bişeler dönüp duruyordu. Sevinçten ağlayacaktım, siz de hareketler var mı. Ben yanılıyomuym ki acaba. Ama doktorun ultrasonla baktığı yer sürekli pıt pıt halinde :)
merhabalar kızlar. bu ikili test nasıl birşey bana biri açıklayabilir mi? 2 hafta sonra bizim de ikili testimiz yapılacak inşallah. doktor sadece kan testi yapacağız dedi başka birşey yapılmıyor mu :44:
cnm evet hissettiğini söyleyenleri duydum ama hissedenlerin 2. gebelikleri onlar daha erken hissede biliyorlarmış...bende sürekli elim karnımda hissetmeye çalışıyorum ama tık yok...hep ultrasonlarda çok hareketli hatta ikili testte sürekli eller ayaklar hareket halindeydi..dr baya güldü sizin bebek çıldırdı diyeama hissedemiyorum...bi ara hissettiğimi zannettim ama bağırsak hareketiydi muhtemelen çünkü daha sonra bişi yok sende bu şekilde anlayabilirsin doğru hissedip hissetmediğini.bakalım yine aynısını hisseedecekmisin...bide 20. haatta 24 bile hissetmeyenleri duyunca şuan daha erken olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?