Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Allah razi olsun canim amin insallah cumlemize ayy ama cok kotu olmus yaaa hay Allah.. Benimde bi arkadasimin kardesi olucakti dr. Dogana kadar erkek demis tahmin edersiniz ki hersey mavis mavis hazirlanmis bebis kiz dogmus tabi aile sok !!! Yok demisler bu kiz bizim diil Allah hayirlisini versin insallah hepimize amin

Allah razi olsun canim amin insallah cumlemize ayy ama cok kotu olmus yaaa hay Allah.. Benimde bi arkadasimin kardesi olucakti dr. Dogana kadar erkek demis tahmin edersiniz ki hersey mavis mavis hazirlanmis bebis kiz dogmus tabi aile sok !!! Yok demisler bu kiz bizim diil Allah hayirlisini versin insallah hepimize amin

Dr.um demir hapini taze sikilmis portakal suyuyla icersen emilimi daha iyi olur dedi ama oyle koca bi bardak filan diil sonra gelsin kilolar bi cay brd yetrmis

Geçmiş olsun PıtıRrRcıK,dikkat edin kendinize,üçünüz de hasta olursanız kim bakacak size?=)

iyi bakalı çok şükür kurtulmuşsun bi daha ağrımaz umarım...inş test sonucunda güzel çıkar...evet kolestrolün fazlası zarar ama eksikliğide zarar çünkü safra bazı hormon ve vitaminlerin üretimini sağlıyor....evet ayrıca bol bol kan yapıcı şeyler ye dr.undan dediği gibi şimdiden sonra daha çok kansızlık görülebiliyor...sana afiyet olsun cnm

ikili testte yandan görüntü olması gerekiyor bildiğim kadarıyla,ense kalınlığını ölçebilmek için
yukardan nasıl ölçmüşler ki?

yandan ölçmüştür ama ben görüntü istedim hepsi yandı benim ultrasonlarımın falan dedim o da bi tanecik bunu verdi çok güzel pozlar verdi aslında bebişimiz ama dr. seçme konusunda beceriksiz çıktı

selam kızlar umarım herkes iyidir.ben bugun ikili testimi oldum dr hersey cok guzel dedı sanırım ultrsnda da az cok anlaya bılıyorlar... sonuclar haftaya alıncak umarım ıyı cıkar. benım dr ucluyude yapıcaz dedı. zaten bende yaptırıcakdım ıyı oldu.heppımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... (AMİN).

Ayın yedisinde ikili tarama testi yaptırmaya gideceğiz,hayırlısı bakalım.Cinsiyetini merak ediyorum fakat 15-16. haftada belli olur dedi doktorum.Her şeyden önce sağlıklı olsun yeter tabiki.Şimdilik bol bol anneyi acıktırıyor:)başka sıkıntı yaşamadım çok şükür.Allah tüm isteyenlere versin.

ikili test sonuçlarınız inş güzel çıkar arkadaşlar...cnm ense 3mm üzerinde olursa riskli bi de burun kemiği oluuşumuna bakıyorlar ikilide kanlada destekliyorlar...ama tek başına yeterli diil. en garantisi amniyosentez benim gittiğim dr. ona bile kesin diil dedi...üçlüye göre ikili test daha iyi sonuç veriyormuş ben ikiliyide üçlüyüde yaptırmıcaktım ama dr.un gazına gelldim yaptırdım ikiliyi...üçlüyü falan yaptırmıcam..bundan sonra detaylıya bide 24. haftada sanırım şeker yüklemesi oluyor ona giderim o kadar..bende ikilide cinsiyet öğrenemedim bayramdan sonra inş..berra ne güzel sıkıntı yaşamamışsın maşallah sana ve beişine amin

ben de dün gittim ikili test için,ense kalınlığı 1,6 burun kemiği 2,5 tu.gayet iyi dedi,kalbinde detaylı bişeyler baktı.cinsiyete gelince yüzde 50.1 erkek dedi ama bu dikkate alınacak bi oran değil o yüzden merakımı gideremedim.aman sağlıklı olsun da sorun değil,bakalım 1 haftaya çıkacak sonuçlar.

Kızlar maşallah bebişlerinize:) Çok sevindim darısı bizlerin başına:) aminnn.

Berra canım benim de senden 1 gün önce yapılacak testim inş. güzel haberler veririz. Korkmuyor da değilim herşeyin hayırlısı. Cinsiyeti öğrenebilir de ama bizim doktorumuz pek söyleyecek gibime gelmiyor,ihtimal olduğu için. Yine de söyletmeye çalışacam bakalım:)

Kızlar ya ben kafayı mı yedim bilmiyorum ama dün hiç uyuyamadım. Gece bebişimi hiç hissetmediğim kadar çok hissettim, sanki karnımda bişeler dönüp duruyordu. Sevinçten ağlayacaktım, siz de hareketler var mı. Ben yanılıyomuym ki acaba. Ama doktorun ultrasonla baktığı yer sürekli pıt pıt halinde :)

harika bi duygudur eminim, biz henuz o kadar hissetmedik arada bir minik pit pitlar oluyo simdilik asil hareketlerini 18 haftalikken hissetmeye baslarsin dedi dr.umuz ama biz bian evvel hissetmek istiyoruz tabii ayyy evet ultrasondaki hali benimde hep aklimda, fildir fildirdi masallah kuzum ama tabi henuz kendisi minik oldugu icin yeri de bol oldugu icin biz hissedemiyoruz ama azcik kaldi insallah yakin zamanda hissedices insallah minik afacanlarimizi

merhabalar kızlar. bu ikili test nasıl birşey bana biri açıklayabilir mi? 2 hafta sonra bizim de ikili testimiz yapılacak inşallah. doktor sadece kan testi yapacağız dedi başka birşey yapılmıyor mu :44:

ayy senin drunda verdiği orana bak hiç söylemeseymiş keşke ama dediğin gibi en önemlisi sağlıklı olması ama bizimde elimizde diil merak ediyozz napalım

cnm evet hissettiğini söyleyenleri duydum ama hissedenlerin 2. gebelikleri onlar daha erken hissede biliyorlarmış...bende sürekli elim karnımda hissetmeye çalışıyorum ama tık yok...hep ultrasonlarda çok hareketli hatta ikili testte sürekli eller ayaklar hareket halindeydi..dr baya güldü sizin bebek çıldırdı diye ama hissedemiyorum...bi ara hissettiğimi zannettim ama bağırsak hareketiydi muhtemelen çünkü daha sonra bişi yok sende bu şekilde anlayabilirsin doğru hissedip hissetmediğini.bakalım yine aynısını hisseedecekmisin...bide 20. haatta 24 bile hissetmeyenleri duyunca şuan daha erken olduğunu düşünüyorum

merhabalar kızlar. bu ikili test nasıl birşey bana biri açıklayabilir mi? 2 hafta sonra bizim de ikili testimiz yapılacak inşallah. doktor sadece kan testi yapacağız dedi başka birşey yapılmıyor mu :44:

cnm kan veriyorsun o gün ultrasona alıyor dr bi de seni ense ve buruna bakıyor. ense kalınlığının 3mm üzerinde olmaması iyi anlama geliyor bi de burun kemiğinin oluşumuna bakılıyor..kan sonucuda yaklaşık bir hafta sonra çıkıyor. sigara yaş kilo gibi bilgilerinide kuıllanarak sana bir oran veriyorlar bu oranlara göre down sendromu riskini görüyorsun..şimdiden hayırlı olsun güzel sonuçlarla gelirsin inş

cnm evet hissettiğini söyleyenleri duydum ama hissedenlerin 2. gebelikleri onlar daha erken hissede biliyorlarmış...bende sürekli elim karnımda hissetmeye çalışıyorum ama tık yok...hep ultrasonlarda çok hareketli hatta ikili testte sürekli eller ayaklar hareket halindeydi..dr baya güldü sizin bebek çıldırdı diye ama hissedemiyorum...bi ara hissettiğimi zannettim ama bağırsak hareketiydi muhtemelen çünkü daha sonra bişi yok sende bu şekilde anlayabilirsin doğru hissedip hissetmediğini.bakalım yine aynısını hisseedecekmisin...bide 20. haatta 24 bile hissetmeyenleri duyunca şuan daha erken olduğunu düşünüyorum[/QUOTE]

Canım ben de 20 haftalık olup hissetmeyenleri duydum bağırsak hareketi diye düşünüyodum ama 2 haftadır filan oluyor en çok dün hissettim. Küçücük bi noktada kıpırtı var bağırsak olsa farklı olurdu diye düşünüyorum. Nese artık hayırlısı:)

Evet işte bizim hiç durmuyor o pıtpıtlarımız=)bazen yavaşlıyor bazen hızlanıyor,doktora sordum damar hareketi dedi,yine de var olduğuna dair bir işaret olduğunu düşünüyorum,arada ters bir hareket yapacak olursam hemen bakıyorum pıt pıt atıyor da içim rahat ediyorbak şu an da uzanırken sağ taraf inip inip kalkıyor
Yalnız ben irtifa kaybediyorum kızlaaar kilom düşüşe geçti artmıyorr,eskiden çok tatlı yerdim,şimdi tatlıyı midem almıyor,ondan mıdır acaba?umarım kuzum gelişiyordur:18:

Canım ben de 20 haftalık olup hissetmeyenleri duydum bağırsak hareketi diye düşünüyodum ama 2 haftadır filan oluyor en çok dün hissettim. Küçücük bi noktada kıpırtı var bağırsak olsa farklı olurdu diye düşünüyorum. Nese artık hayırlısı:)[/QUOTE]

inş doğru hissetmişsindir cnm ben bir kere hissettim bi daha olmadı hadi bakalım hayırlısı...kızlar benim mide bulantım var durduk yere hiç böle olmamıştı az öncede ishal gitti bi de karnım ağrıyo eşimde öle zehirleniyoz mu ne:44: bu arada bi link buldum inceleyemedim daha biraz uzanacam sizde bakmak isterseniz
Hamileyim > Paketlerimiz > Paket 1 | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…