Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
teşekkür ederim kamikaze cevabınız için. zamanla tecrübe ederek öğreneceğim galiba :))) tekrar teşekkürler.

Canım aynıyız seninle:) Benim de sağda bebiş, kilom da biraz artmıştı 1 kilo kadar ama mide bulantım başladıktan sonra yine eski kiloma indim 54 üm şuanda. İlerde alırız inş.

o ultrason hareketlerini ben de görmek istiyorum amaaaa Pazartesi inş.:)

Bugün cinsiyeti öğrendik . %99 erkek dedi doktor, pipi görünüyor dedi ama %1 lik de olsa yanılma payı olabilir mi acaba ? :)

merhabalar
benim de ikinci hamileliğim ama arada bir minik kıpırtılar hissedir gibi oluyorum gerisi gelmiyor bazen tereddüt bile ediyorum birşey mi oldu diye hatta kızım kulağını koyup dinliyor birşey duymuyor kontrol zamanımız gelseydi bi

:26:

inş doğru hissetmişsindir cnm ben bir kere hissettim bi daha olmadı hadi bakalım hayırlısı...kızlar benim mide bulantım var durduk yere hiç böle olmamıştı az öncede ishal gitti bi de karnım ağrıyo eşimde öle zehirleniyoz mu ne:44: bu arada bi link buldum inceleyemedim daha biraz uzanacam sizde bakmak isterseniz
Hamileyim > Paketlerimiz > Paket 1 | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak...[/QUOTE]

Geçmiş olsun inş. zehirlenme filan değildir hamilelik belirtisi gibi ama eşinde de oluyorsa doktora gidin mutlaka cnm.
Linki inceledim hatta incelemekle kalmayıp aradım kayıt oldum:):) Telefonla bilgi verecekler, iş adresine gönderebiliyorlarmış paketleri ve ücretsiz. Sanırım 3 paket gönderiyorlar hamilelik boyunca,bakalım. Ben bi de hero baby, milupa gibi sitelere üye olunca da paket yolluyorlar diye duydum ama doğruluk payı nedir bilmiyorum

Merabalar bayanlar cümleten=))
Bugün dr a gittik eşimle ve çok güzel bi gündü Rabbime şükürler olsun..Bebişimiz hıçkırık tutmuş gibi yattığı yerden yukarı doğru belli periyotlarla çıkmaya çalışıyordu..Çok güldük:)) ense kalınlığına burnuna parmaklarına her yerine baktık..Herşey çok iyi gözüküyor dedi maşallah..Eşimde video ya çekti size de tavsiye ederim bayanlar güzel bi hatıra olur

SOnra ufak bi çıkıntı var dedi..Bizde erkek mi ondan mı acaba filan dedik dr bunu söylemek için çok erken dedi..Rabbim hepinize güzel haberler almayı ultrasonda keyifli vakitler geçirmeyi nasip etsin..amin..Şimdiilk bu kadar...

Merabalar bayanlar cümleten=))
Bugün dr a gittik eşimle ve çok güzel bi gündü Rabbime şükürler olsun..Bebişimiz hıçkırık tutmuş gibi yattığı yerden yukarı doğru belli periyotlarla çıkmaya çalışıyordu..Çok güldük:)) ense kalınlığına burnuna parmaklarına her yerine baktık..Herşey çok iyi gözüküyor dedi maşallah..Eşimde video ya çekti size de tavsiye ederim bayanlar güzel bi hatıra olur

SOnra ufak bi çıkıntı var dedi..Bizde erkek mi ondan mı acaba filan dedik dr bunu söylemek için çok erken dedi..Rabbim hepinize güzel haberler almayı ultrasonda keyifli vakitler geçirmeyi nasip etsin..amin..Şimdiilk bu kadar...

canım izmirde oturduğum için taze balık bulabiliceğimiz yerler çok. hatta sen beğeniorsun adamlar mangalda kızartıp veriyorlar. ben büyükbalık sevdiğim için hamsi falan bilemiyorum ama ister deniz olsun,ister çiftlik balığı mutlaka haftada bir yememiz lazım. bebek gelişiminde çok öenmliymiş.bol bol yiyin arkadaşlar.

inşallah psikolojik değildir canım. ama bu haftalar öyle pıt pıtlar olurmuş,etrafımda doğum yapanlardan duydum. pıt pıt hareketlerini duyabilirsin dediler.ama bende henüz olmadı öyle bir şey. benim rahimin üst tarafı acayip sertleşti ve sanki bebek artık aşağıda değil göbekle rahim arasında gibi geliyor bana. o kısmım genişledi vede sertleşti baya çünkü. karnımda artık belirgin benim. uzun süre görmeyenler şaşırıyor. ceyz birde senin o gönderdiğin link vardı ya,12 haftalık ultroson görüntüsü. o bebek hareketlerinde kaldı aklım hep. hiç ben daha bebeğimi öyle hareketli görmedim. ikili testimiz 15 ağustosta,inanki zor sabrediyorum :)))

Bugün cinsiyeti öğrendik . %99 erkek dedi doktor, pipi görünüyor dedi ama %1 lik de olsa yanılma payı olabilir mi acaba ? :)

bu haftada kesinleşmiş olması gerek bence hayırlı olsun :)

ya benimde bu sıcaklarda canım istemiyor. yiyemiyorum.

Canım gözün aydın darısı bize:) Video olayı iyi fikir ben de çok istiyorum elimizde görüntü kalp atışının sesi vs olsun. Bazı hastanelerde veriliyormuş ama sanırım bizimkinde verilmiyor,soracam gittiğimde inş. vardır öle bi uygulama:)

Benim karnım çok çok az çıktı, pantolon değil de elbise giydiğimde görünüyor azıcık:) Ah ah ben de o pıtır pıtır ultrason görüntülerine daha kavuşamadım ve 2 gün nasıl geçer bilmiyorum. İnş. sorunsuz kazasız belasız o debelenmeleri de görürüz:)

balık ve omega3 konusunda benim doktorumun söylediği şuydu arkadaşlar: "omega3 ü 7.aydan itibaren veriyoruz çünkü ilk aylarda zararı (tam cümleyi hatırlayamadım şimdi) olabiliyor günde 3 badem,3 ceviz,haftada bir de somon yersen hapa bile gerek kalmadan omega3 ihtiyacını karşılayabilirsin"

zaten bebeğin sinir sistemi de galiba son 3 ayda geliştiği için o dönemde almak önemli diye okumuştum ben de.

Merhaba

Ben de bugun itibariyle 11 hafta 2 gunluk gebeyim.. Cok mutluyum. Dun ultrasonda bebeğimi gordum, elleri ayakları agzı burnu herşeyi belliydi:)))Bir ay sonrakı kontrolu nasıl beklıycem şimdiden kara kara dusunuyorum((

Bu haftalarda neler yapıyorsunuz? tavsıye edecegınız bırseyler var mı?

Selam, maş.bebişine:) Valla bu haftalarda ne yapıyoruz, 2li test yapanlarımız var, benim gibi zamanını bekleyenler var. Onun dışında yediklerimize dikkat ediyoruz, ben hergün ek olarak ceviz badem vs yiyorum.Süt balık yumurta da yenmesi lazım ama yiyemiyorum,onun dışında vitamin ilaçlarımızı alıyoruz.Folik asiti bırakıp demir ilacına geçenlerimiz var. Ben de demir ve folik alıyorum,2li teste gittiğimde doktor değiştirebilir belki de.

Böyle canım işte çok çok özet oldu ama sorun olursa geçmişi okuyabilirsin ya da sorabilirsin. Sen neler yapıyosun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…