teşekkür ederim kamikaze cevabınız için. zamanla tecrübe ederek öğreneceğim galiba :))) tekrar teşekkürler.cnm kan veriyorsun o gün ultrasona alıyor dr bi de seni ense ve buruna bakıyor. ense kalınlığının 3mm üzerinde olmaması iyi anlama geliyor bi de burun kemiğinin oluşumuna bakılıyor..kan sonucuda yaklaşık bir hafta sonra çıkıyor. sigara yaş kilo gibi bilgilerinide kuıllanarak sana bir oran veriyorlar bu oranlara göre down sendromu riskini görüyorsun..şimdiden hayırlı olsun güzel sonuçlarla gelirsin inş
Evet işte bizim hiç durmuyor o pıtpıtlarımız=)bazen yavaşlıyor bazen hızlanıyor,doktora sordum damar hareketi dedi,yine de var olduğuna dair bir işaret olduğunu düşünüyorum,arada ters bir hareket yapacak olursam hemen bakıyorum pıt pıt atıyor da içim rahat ediyorbak şu an da uzanırken sağ taraf inip inip kalkıyor
Yalnız ben irtifa kaybediyorum kızlaaarkilom düşüşe geçti artmıyorr,eskiden çok tatlı yerdim,şimdi tatlıyı midem almıyor,ondan mıdır acaba?umarım kuzum gelişiyordur:18:
harika bi duygudur eminim, biz henuz o kadar hissetmedik arada bir minik pit pitlar oluyo simdilik asil hareketlerini 18 haftalikken hissetmeye baslarsin dedi dr.umuz ama biz bian evvel hissetmek istiyoruz tabii ayyy evet ultrasondaki hali benimde hep aklimda, fildir fildirdi masallah kuzum ama tabi henuz kendisi minik oldugu icin yeri de bol oldugu icin biz hissedemiyoruz ama azcik kaldi insallah yakin zamanda hissedices insallah minik afacanlarimizi
Canım ben de 20 haftalık olup hissetmeyenleri duydum bağırsak hareketi diye düşünüyodum ama 2 haftadır filan oluyor en çok dün hissettim. Küçücük bi noktada kıpırtı var bağırsak olsa farklı olurdu diye düşünüyorum. Nese artık hayırlısı:)
Sagol tatlimm getcektende feci bi agriymis benim esimde daha once 2 kere dusurmustu ama hic boyle kivrandigini gormemistim Allah beterinden saklasin insallah canimmyaaa yapmasin kilo filan zaten daha smdiden 3 kilo aldik.. Allah saglik versin bisi sorucam bu mevsimde taze balik nerden buluyosun bizim buralarda hep buzhane baligi dr.umda o yuzden hapini verdi zaten keske taze balik olsada yesekk ozellikle de hamsi somon ve sardalyeee
Kızlar ya ben kafayı mı yedim bilmiyorum ama dün hiç uyuyamadım. Gece bebişimi hiç hissetmediğim kadar çok hissettim, sanki karnımda bişeler dönüp duruyordu. Sevinçten ağlayacaktım, siz de hareketler var mı. Ben yanılıyomuym ki acaba. Ama doktorun ultrasonla baktığı yer sürekli pıt pıt halinde :)
Bugün cinsiyeti öğrendik . %99 erkek dedi doktor, pipi görünüyor dedi ama %1 lik de olsa yanılma payı olabilir mi acaba ? :)
canım izmirde oturduğum için taze balık bulabiliceğimiz yerler çok. hatta sen beğeniorsun adamlar mangalda kızartıp veriyorlar. ben büyükbalık sevdiğim için hamsi falan bilemiyorum ama ister deniz olsun,ister çiftlik balığı mutlaka haftada bir yememiz lazım. bebek gelişiminde çok öenmliymiş.bol bol yiyin arkadaşlar.
Merabalar bayanlar cümleten=))
Bugün dr a gittik eşimle ve çok güzel bi gündü Rabbime şükürler olsun..Bebişimiz hıçkırık tutmuş gibi yattığı yerden yukarı doğru belli periyotlarla çıkmaya çalışıyordu..Çok güldük:)) ense kalınlığına burnuna parmaklarına her yerine baktık..Herşey çok iyi gözüküyor dedi maşallah..Eşimde video ya çekti size de tavsiye ederim bayanlar güzel bi hatıra olur
SOnra ufak bi çıkıntı var dedi..Bizde erkek mi ondan mı acaba filan dedik dr bunu söylemek için çok erken dedi..Rabbim hepinize güzel haberler almayı ultrasonda keyifli vakitler geçirmeyi nasip etsin..amin..Şimdiilk bu kadar...
inşallah psikolojik değildir canım. ama bu haftalar öyle pıt pıtlar olurmuş,etrafımda doğum yapanlardan duydum. pıt pıt hareketlerini duyabilirsin dediler.ama bende henüz olmadı öyle bir şey. benim rahimin üst tarafı acayip sertleşti ve sanki bebek artık aşağıda değil göbekle rahim arasında gibi geliyor bana. o kısmım genişledi vede sertleşti baya çünkü. karnımda artık belirgin benim. uzun süre görmeyenler şaşırıyor. ceyz birde senin o gönderdiğin link vardı ya,12 haftalık ultroson görüntüsü. o bebek hareketlerinde kaldı aklım hep. hiç ben daha bebeğimi öyle hareketli görmedim. ikili testimiz 15 ağustosta,inanki zor sabrediyorum :)))
o ultrason hareketlerini ben de görmek istiyorum amaaaaPazartesi inş.:)
Bugün cinsiyeti öğrendik . %99 erkek dedi doktor, pipi görünüyor dedi ama %1 lik de olsa yanılma payı olabilir mi acaba ? :)
ceyzcim sen kac haftaliksin
Merhaba
Ben de bugun itibariyle 11 hafta 2 gunluk gebeyim.. Cok mutluyum. Dun ultrasonda bebeğimi gordum, elleri ayakları agzı burnu herşeyi belliydi:)))Bir ay sonrakı kontrolu nasıl beklıycem şimdiden kara kara dusunuyorum((
Bu haftalarda neler yapıyorsunuz? tavsıye edecegınız bırseyler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?