Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Merhaba,

Öncelikle cevabın için tesekkürler... Ben de folik asite devam ediyorum. Doktorum 2 hafta sonra bırakıp demir hapına geçmemi soyledi. Eşimin ısrarıyla da omega hapı yazdı, ne kadar kullanırım bilmiyorum. Süt dışında süt ürünleriyle aram çok iyi ama süt çok içemiyorum, zaten ağzımda garip bir tat oluyor iştahım da çok yok. şimdiye kadar 3 kilo verdim:) Açıkcası durumdan da çok memnunum

2li test konusunda da biz eşimle 2li test istemediğimizi ilettik. Düşünmüyoruz.

selam kızlar
test sonuçlarım çıkmış
az buçuk anlayanların yorumuna göre sonuçlar güzel
inş doktorumda güzel şeyler söyler
bide hepatit c durumu vardı bende
oda negatif çıkmış çok sevindim

birazdan işten çıkıp gidicem eve.yemek yiyip çıkıcaz yola :)

acaba gitmişken bebeğimide görebilrmiyimki
randevu değilde sonuç gösterme olarak not ettiler sıra yokmuş
inş görürüm özledim

gozun aydin cnm darisi basimiza insallah

Süpeeerr haber, maşallah:) Darısı bize.

ben de 11+4 haftalık hamileyim.testlerimiz henüz yapılmadı.ben bebişin hareketlerini göremiyorum karnımdan.sizler görebiliyo musunuz?ağzımda sürekli acı bi tat var,iştahım da çok yok,umarım bebiş büyüyodur.çünkü karnımda belirgin bi değişiklik göremiyorum henüz

Bebişin hareketlerini görmek için henüz erken canım,biz damar hareketleriyle yetiniyoruz şimdilik=)benim ağzımın tadı değişmedi ama hiiiç iştahım yok,yemek yemekten zevk alırdım şimdi işkence gibi geliyor ama kendimi zorlamaya çalışıyorum.Benim karnım da pek belirginleşmedi sadece bir ayva göbek çıktı o kadar

günaydınnn herkese güzel bir hafta sonu diliyorum....

2 gün önce ayrıntılı ulturasona girdik ve bebişlerimi daha yakından gördüm aslında 12+3 dü ancak biri 13+4 biri 12+6 çıktı normal dedi doktor olabiliyormuş....ense kalınlığına iç organlarına kalp atışlarına bakıldı herşey çok güzeldi...hatta birinin pozisyonunu değiştirmesi gerekiyordu doktor öksürün dedi öksürdüm 2-3 defa kibarca döndü pıtırcık.....cinsiyetini merak etmediğimizi söyleyince doktorda o zaman bakmayalım dedi ..isteseydik doktor görmeye çalışcaktı....allahıma şükürler olsun herşey iyi.....

tek sorunumuz iştahsızlık yemek yemekten nefret ediyorum.....ve hal böyle oluncada geçen yemediğim için başım şiddetli şekilde ağrıdı delircek gibi oldum acaba migrenmi çıkıyor dedim..hamilelikte çıkabiliyormuş...başağrısı mide bulantısı beraber olunca...allahım onları korusunda ben herşeyi çekmeye razıyım))))

günaydın arkadaşlar, bugün de benim kontrolüm var öyle heyecanlıyım ki. En son 9 temmuzda görmüştüm bebişimi şimdi kocaman olmustur herhalde. İkili test yaptırmadığım için bu kadar ara oldu ama bana göre değilmiş, aralarda gidebleceğim doktor lazım

günaydın arkadaşlar.
bugün enterasan birşey oldu ve ben çok korktum.
sabah göbeğimin altında hafif sağ tarafına doğru damar atması oldu ama bayağı şiddetliydi. 2 şer 3 er dakika arayla yaklaşık yarım saat sürdü. doktora gidelim dedi eşim çünkü o da görüyordu atışı çok korktuk. doktorum il dışındaymış. hemşiresine sordum. damar atmasıdır ağrın yoksa endişe etme dedi ama ben çok endişelendim. çok zor elde ettik. rabbim yavrumuzu bize bağışlasın. inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız.
arkadaşlar sizler böyle bir durum yaşadınız mı?

canım korkma bendede oluyor kan akışından dolayı olabiliyormuş....allahım bebişlerimize bize bağışlasın ..zor elde edince insanın içinde hep korku oluyor değil mi

slm kızlar giremedim dünden beri çok kötüyüm ishal ve bulantıyla uğraşıyorum hiç kesilcek gibi değil çok fenayım...dün acile gittim serum verdiler ama ben hala aynıyım..annem karanfil iyi gelir dedi onu yaptım dün gece ama hala devam...haşlanmış patates, muz yiyebiliyorum sadece o da çıkıyor hemen...varmı ishalde etkili bildiğiniz bişi...lütfeni bişi söyleyin..

canım ya çok geçmiş olsun.inş çabuk geçer ama bi kan tahlili yaptırdın mı?gerçi ben biraz uzak kaldım forumdan takip edemedim yazdın mı bilmiyorum ama.hani belki bi enfeksiyon felan olur allah korusun.bebişe zarar gelmesin yani.

ishal için muskat önerebilirim fazlası fena kabız yapıyor çünkü.tadı biraz garip ama idare ediyor.normalde bebeklerde çok çok ufak ezilmiş miktarı gaz sancılaını kessin diye kullanılır.ben hamişlikten önce tadını beğendim diye yarım muskat yedim 2-3 gün üstüste çok fena kabız olmuştum.istersen bir araştır olurmu?
birde sık sık ama az az ye patatesi.muz yiyince üzerinede su içme.

çok geçmiş olsun tekrar.

geçmiş olsun canım. bol bol su iç ve yağlı yiyeceklerden uzak dur derim. ekmek peynir bile yeterli olur. allah acil şifa versin inş.

ben yaşadım. benim tüp bebek olduğu için çok korktum bişey olucak bebeğime diye ve acile gittim gece eşimle. şimdi tüp bebekte önceden yumurta büyütme iğnesi yapıyorsun. bende acaba hala etksi devam ediyor ,yumurta büyüdü bebeği sıkıştırdı korkusuyla gittim ama serum falan verdiler kontrol ettiler hiç bir sorun çıkmadı. bebeğin kesesini ekrandan görünce bütün o damar atması geçti inanki acaba psikolojikmi yaptım diyorum ama değil,sağ kasığımda damar pıt pıt atıyordu. ama hiç birşey olmadı. korkma inş. sorun yoktur sendede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…