bende bugun 12+0 :)
Çok yakınmış:) Benim SAT 5 mayıstı ama ona göre değil de ultrasondaki haftaya göre hesaplıyorum senin SAT neydi cnm?
Selam, maş.bebişine:) Valla bu haftalarda ne yapıyoruz, 2li test yapanlarımız var, benim gibi zamanını bekleyenler var. Onun dışında yediklerimize dikkat ediyoruz, ben hergün ek olarak ceviz badem vs yiyorum.Süt balık yumurta da yenmesi lazım ama yiyemiyorum,onun dışında vitamin ilaçlarımızı alıyoruz.Folik asiti bırakıp demir ilacına geçenlerimiz var. Ben de demir ve folik alıyorum,2li teste gittiğimde doktor değiştirebilir belki de.
Böyle canım işte çok çok özet oldu ama sorun olursa geçmişi okuyabilirsin ya da sorabilirsin. Sen neler yapıyosun:)
selam kızlar
test sonuçlarım çıkmış
az buçuk anlayanların yorumuna göre sonuçlar güzel
inş doktorumda güzel şeyler söyler
bide hepatit c durumu vardı bende
oda negatif çıkmış çok sevindim
birazdan işten çıkıp gidicem eve.yemek yiyip çıkıcaz yola :)
acaba gitmişken bebeğimide görebilrmiyimki
randevu değilde sonuç gösterme olarak not ettiler sıra yokmuş
inş görürüm özledim
selam kızlar
test sonuçlarım çıkmış
az buçuk anlayanların yorumuna göre sonuçlar güzel
inş doktorumda güzel şeyler söyler
bide hepatit c durumu vardı bende
oda negatif çıkmış çok sevindim
birazdan işten çıkıp gidicem eve.yemek yiyip çıkıcaz yola :)
acaba gitmişken bebeğimide görebilrmiyimki
randevu değilde sonuç gösterme olarak not ettiler sıra yokmuş
inş görürüm özledim
ben de 11+4 haftalık hamileyim.testlerimiz henüz yapılmadı.ben bebişin hareketlerini göremiyorum karnımdan.sizler görebiliyo musunuz?ağzımda sürekli acı bi tat var,iştahım da çok yok,umarım bebiş büyüyodur.çünkü karnımda belirgin bi değişiklik göremiyorum henüz
günaydın arkadaşlar.
Bugün enterasan birşey oldu ve ben çok korktum.
Sabah göbeğimin altında hafif sağ tarafına doğru damar atması oldu ama bayağı şiddetliydi. 2 şer 3 er dakika arayla yaklaşık yarım saat sürdü. Doktora gidelim dedi eşim çünkü o da görüyordu atışı çok korktuk. Doktorum il dışındaymış. Hemşiresine sordum. Damar atmasıdır ağrın yoksa endişe etme dedi ama ben çok endişelendim. çok zor elde ettik. Rabbim yavrumuzu bize bağışlasın. Inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız.
Arkadaşlar sizler böyle bir durum yaşadınız mı?
slm kızlar giremedim dünden beri çok kötüyüm ishal ve bulantıyla uğraşıyorum hiç kesilcek gibi değil çok fenayım...dün acile gittim serum verdiler ama ben hala aynıyım..annem karanfil iyi gelir dedi onu yaptım dün gece ama hala devam...haşlanmış patates, muz yiyebiliyorum sadece o da çıkıyor hemen...varmı ishalde etkili bildiğiniz bişi...lütfeni bişi söyleyin..
slm kızlar giremedim dünden beri çok kötüyüm ishal ve bulantıyla uğraşıyorum hiç kesilcek gibi değil çok fenayım...dün acile gittim serum verdiler ama ben hala aynıyım..annem karanfil iyi gelir dedi onu yaptım dün gece ama hala devam...haşlanmış patates, muz yiyebiliyorum sadece o da çıkıyor hemen...varmı ishalde etkili bildiğiniz bişi...lütfeni bişi söyleyin..
günaydın arkadaşlar.
bugün enterasan birşey oldu ve ben çok korktum.
sabah göbeğimin altında hafif sağ tarafına doğru damar atması oldu ama bayağı şiddetliydi. 2 şer 3 er dakika arayla yaklaşık yarım saat sürdü. doktora gidelim dedi eşim çünkü o da görüyordu atışı çok korktuk. doktorum il dışındaymış. hemşiresine sordum. damar atmasıdır ağrın yoksa endişe etme dedi ama ben çok endişelendim. çok zor elde ettik. rabbim yavrumuzu bize bağışlasın. inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız.
arkadaşlar sizler böyle bir durum yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?