ben 64 kg dum son adetimde ama folic asitten sora 1 kg aldım
65 kg yum hala, bi tek kabızlık döneminde 66 yı gördüm,geçti oda
iştah artması bendede var
heleki geçen hafta tatildeydik,yemek saatlerinde ne bulsam dolduruyodum tabağımı
şimdi sabah kocamla kalkıp kahvaltı yapıyorum 12 ye doğru tekrar yiyiorum
akşam yemeğine kadar meyve yemek filan bişiler daha yiyorum mutlaka
Kızlar 3lü test sonuçlarından anlayan varmı tatildeyim hastane sonuçları açıklamış merak ediorum yardım edebilir misiniz??
Kızlar 3lü test sonuçlarından anlayan varmı tatildeyim hastane sonuçları açıklamış merak ediorum yardım edebilir misiniz??
canım bende yaptırmadım o testleri, niyet hayır sonuç hayır inş.
birde yurtdışında ultrason bu kadar sık yapılmıyorsa bebişlere zararı mı var ki merak ettim
ben aksam 8den sonra bıse yemıyorum genelde o yuzden sabah kalktıgımda ac kurtlar gıbı oluyorum:))) erken kalkıorum genelde kahvaltıda ıstedıgım herseyden yıyorum ama en fazla 3 dılım ekmekle. arada meyve oglen sebze veya baklagıl eger evdeysem arada gene fındık cevız fln yada yogurt aksam da et yada balık. esım tavuk yememı cok ıstemıyor cıftlıklerde uretılenler hep hormon proteın degerı yok dıye. hamur ısı ve tatlıları tadımlık yıyorum genelde abartmamaya calısıyorum. bunyem cok musaıt kılo almaya. 20. haftaya kadar bunu koruyabılsem sonra zaten alınıomus cok
Afp:26,7
fe3:0,808
değerler bunlar???
O tarafa da yazdımda daha cevap alamadım çıkıcamda merak ediyorum..
Akşam sekizden sonra birşey yememen süper bence... Ben de pek yiyemiyorum ama iştahım açılırsa naparım bilmemBu arada kilo durumun nasıl?
1,5 kilo aldım cnm 18. haftadayım. bana hep asıl bu haftadan sonra yemek ıstersın dıyolardı hakkaten oyle sureklı havuc, elma, armut kemırıp duruyorum allahtan tam meyve zamanı:)) senın ne alemde kılolar
Çok teşekkür ederim, senin de bebeğin hayırlı olsun.aa bi erkek annesi daha :)) hayırlısı olsun canım
ben bi tek elevit kullanıyorum başka bi ilaç vermedi bana
şuanda bizde ayda bir gidiyoruz doktora
onun dışında bulunduğum yerde gideyim göreyim gibi bi düşüncem olmadı :))
ama her gittiğimde önce sağlıklı oldğnu görmek duymak istiyorum
cinsiyette bile öyleydi,sağlıklımı iyimi yani filan sordum öğrendim,sora kocam sordu cinsiyeti
Benim de sonucum şuanda elimde karşılaştırayım dedim ama anlamadım pek, benim değerler afp 44,5, fe3 1,07 dün doktoruma gösterdim bir sorun yok riskin düşük dedi. Sonuç kağıdında oran veriyor mesela benimki 1/6052 yani benim değerlerime sahip benim yaşımdaki 6052 hamile içinde 1 kişide görülmüş sadece. Bu sonuçlar yaşa göre de değişiyor. Trisomy 21 için biyokimyasal risk yazar orda bir değer var mı, bir de yaşını yazarsan belki yardımcı olabilirim.
Sonuç raporu elinizde mi? Benimkinde bir grafik var yeşil, kırmızı ve sarı alanlar var, siyah kalın bir çizgi var yeşil alanın içinde, yeşil alan risksiz bölge demekmiş. İkili tarama testini yaptırmış mıydınız? Yaptırdıysanız bence bir sorun yoktur, üçlüyü çoğu kişi yaptırmıyor. Doktorunuzun ya da hastanenin numarasını biliyorsanız arayıp doktorunuza danışabilirsiniz, telefonda bilgi veriyorlar.yaşım 37 canım
Çok teşekkür ederim, senin de bebeğin hayırlı olsun.
Ben de fazla girmek istemiyorum ultrasona ama hep merak ediyorum, doktor herşey normal bir sorun yok dediğinde rahatlıyorum. İçinizde 4 boyutlu ultrasona giren var mı? Ben iki kez girdim, orda bebeği çok net görüyorsunuz hareketlerini falan ama zararlı olabilir bilemiyorum, doktora sordum bir zararı yoktur dedi. Yine de fazla girmemekte fayda var.
Arkadaslar bende Almanya'dan gelin geldim. Orda ki hamile arkadaslarimla görüsüyorum da, hic biri ikili testin, üclü testin ne oldugunu bilmiyorlar. Zaten bende daha önce duymamistim, buraya gelince ögrendim. Ayrica orda ayda 1 kere ultrasona giriliyor, ben burda 15 günde bir gidiyorum özelde. Burdakiler bu testleri yaptirmayi cok büyük bi olaymis gibi görüyor, halbuki sonucta bi test, yani ne tedavi nede cocuga herhangi bi yarari olan birsey. Bu yüzden yaptirmayanlar cokta üzülmesin. Ben ikiliyi sirf bilmedigim icin yaptirdim, cok sükür iyi cikti, digerlerinide yaptirmayi düsünmüyorum.
Arkadaslar bende Almanya'dan gelin geldim. Orda ki hamile arkadaslarimla görüsüyorum da, hic biri ikili testin, üclü testin ne oldugunu bilmiyorlar. Zaten bende daha önce duymamistim, buraya gelince ögrendim. Ayrica orda ayda 1 kere ultrasona giriliyor, ben burda 15 günde bir gidiyorum özelde. Burdakiler bu testleri yaptirmayi cok büyük bi olaymis gibi görüyor, halbuki sonucta bi test, yani ne tedavi nede cocuga herhangi bi yarari olan birsey. Bu yüzden yaptirmayanlar cokta üzülmesin. Ben ikiliyi sirf bilmedigim icin yaptirdim, cok sükür iyi cikti, digerlerinide yaptirmayi düsünmüyorum.
bende yurt disindayim arkadaslar avusturyada burda testler yapiliyo ama bu ikili testtir bu üclü testtir demiyolar, ben iki hafta önce en son gittim doktora benden kan aldilar doktor eger iki hafta icinde seni ararsak sorun var dedi ve yaptigi test icin ufak bilgi verdi. benden aldigi kanin benimle alakali olmadigini bebek icin önemli oldugu eger problem varsa bana zarari olmadigini bebekte problem olabilecegi gibi aciklama yapti. ve denildigi gibi cok SIK ultrasona girmiyosun. ve denildigi gibi nerdeyse bir bucuk iki ayda bir kontrol ediliyo. benim bir diger randevum ekimin 16 sinda. ama burda bir ayri durum hem kadin doktoru denilen ayri bir doktora gidiyorum. sadece muaynanesi var hastane degil birde büyük hastaneye gidiyorum kontrol icin.
Sonuç raporu elinizde mi? Benimkinde bir grafik var yeşil, kırmızı ve sarı alanlar var, siyah kalın bir çizgi var yeşil alanın içinde, yeşil alan risksiz bölge demekmiş. İkili tarama testini yaptırmış mıydınız? Yaptırdıysanız bence bir sorun yoktur, üçlüyü çoğu kişi yaptırmıyor. Doktorunuzun ya da hastanenin numarasını biliyorsanız arayıp doktorunuza danışabilirsiniz, telefonda bilgi veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?