Biz iyiyiz:)) Tebrikler, adı da güzelmiş:) Bizim de oğlumuz olacak, adı da Rüzgar:)
kızlar ben sizin o bahsettiğiniz ikili, üçlü, dörtlü testlerin hiçbirisini yaptırmadım. doktorum. down sendromu çıkarsa bebeği aldırırmısınız dedi bizde hayır deyince o zaman bu testleri hiç yapmayın kafanızı bulandırmayın dedi bizde yaptırmadık.. sizce yanlış mı yapmışız yaa kafam hep karışık bu konuda
günaydın alışveriş için erken diyolar bende zor tutuyorum ama kararda veremiyorum park yatak ne alayım araba hangisi olsun buhar makinası ne olsun
kızlar ben sizin o bahsettiğiniz ikili, üçlü, dörtlü testlerin hiçbirisini yaptırmadım. doktorum. down sendromu çıkarsa bebeği aldırırmısınız dedi bizde hayır deyince o zaman bu testleri hiç yapmayın kafanızı bulandırmayın dedi bizde yaptırmadık.. sizce yanlış mı yapmışız yaa kafam hep karışık bu konuda
Biz 13.haftamızda erkek olarak öğrenmiştik canım ama kesinleştirmek için gidiyoruz,bir de özledik kuzuyu,bahanemiz de o=)
inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz de güzel haberlerle geliriz
Şu saatten sonra aklını bulandırma canım,bir arkadaş yurtdışında bu testlerin yapılmadığını söylemişti,demek ki olmazsa olmazlık bir durum yok,iyidir inşallah kuzular,rahat olmaya çalışalım da bebeklerimiz huzurla sağlıkla doğsun.
Merhabalar,
Ne güzel, bir paşa daha geliyor desene:))
Ben de yarın gidince cinsiyeti ogrenirim diye hevesliydim ama doktor yarın izinliymiş perşembe gideceğiz
Bir de tabi bu kadar bekleyip göstermeme ihtimali de var tabiDD
Kontrol sonrası haberlerini bekliyorum. Bu arada hangi hastane ve doktora gıdıyorsun?
kızlar merhaba,
cumartesı gunu doktora gıttık cok sukur hersey yoklundaydı veeee bı kızımız olucakmıs:)
sevıncten agladın o ankı duyguyu anlatamam:)
en onemlsıı saglık ne olursa olsun ama ıcımdekı bebegın cınsıyetını bılmek bıle benı cok mutlu etmeye yettı:)
ayrıca ıkılı test sonucum ıyı cıktıgı ıcın doktro 3 lu teste gerek duymadıgını soyledı,en onemlısı 2 lı testmıs
Merhaba, ben de sitenin eski üyelerindenim ancak eyepdir yorum yazmıyordum, ben de hamileyim sizin tecrübelerinizden faydalanmak için ben de bu konuyu takip etmek istiyorum. Bebeğim inşallah şubatta doğacak. Dört gözle doğmasını bekliyorum. Umarım hepimiz sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız.
Selam kızlar nasılsınız. Benim dişler hafiften sinyal vermeye başladı, ara sıra dolgu olan 2 dişim sızlıyor. Kalsiyum eksikliğim var sanırım ben ona yordum, hergün yoğurt ayran,peynir yiyorum ama süte yanaşamıyorum. İnşallah ilerleyip de çürük oluşmaz
günaydın alışveriş için erken diyolar bende zor tutuyorum ama kararda veremiyorum park yatak ne alayım araba hangisi olsun buhar makinası ne olsun
canım bende yaptırmadım o testleri, niyet hayır sonuç hayır inş.kızlar ben sizin o bahsettiğiniz ikili, üçlü, dörtlü testlerin hiçbirisini yaptırmadım. doktorum. down sendromu çıkarsa bebeği aldırırmısınız dedi bizde hayır deyince o zaman bu testleri hiç yapmayın kafanızı bulandırmayın dedi bizde yaptırmadık.. sizce yanlış mı yapmışız yaa kafam hep karışık bu konuda
Allah analı babalı büyütsün:) Benim kızımın da 2li testi iyi çıktı, 3lüyü yaptırmayacam canım.Sağlıkla doğsunlar inş. hepsi
Selamlar, cinsiyet belli mi? inş. canım hepimiz kavuşuruz.Birlikten kuvvet doğar sen de hoşgeldin aramıza:)
canım bende yaptırmadım o testleri, niyet hayır sonuç hayır inş.
birde yurtdışında ultrason bu kadar sık yapılmıyorsa bebişlere zararı mı var ki merak ettim
kızlar merhaba,
cumartesı gunu doktora gıttık cok sukur hersey yoklundaydı veeee bı kızımız olucakmıs:)
sevıncten agladın o ankı duyguyu anlatamam:)
en onemlsıı saglık ne olursa olsun ama ıcımdekı bebegın cınsıyetını bılmek bıle benı cok mutlu etmeye yettı:)
ayrıca ıkılı test sonucum ıyı cıktıgı ıcın doktro 3 lu teste gerek duymadıgını soyledı,en onemlısı 2 lı testmıs
Selam kızlar nasılsınız. Benim dişler hafiften sinyal vermeye başladı, ara sıra dolgu olan 2 dişim sızlıyor. Kalsiyum eksikliğim var sanırım ben ona yordum, hergün yoğurt ayran,peynir yiyorum ama süte yanaşamıyorum. İnşallah ilerleyip de çürük oluşmaz
Hoşbulduk, cinsiyeti erkek geçen hafta öğrendik, ben ikili ve üçlü testi yaptırdım doktorumuz ikiliyi yaptırdıysanız üçlüye gerek yok dedi ama eşim yapılmasını istedi yaptırdık çok şükür normal çıktı. Ama ne olursa olsun insan çocuğunu aldırmak istemez. Ben de ultrasona çok girilmesine karşıyım, sonuçta bebeği etkiliyordur.
Ben vitamin olarak elevit pronatal, gyno ferro sanol demir ilacı, balık yağı hapı ve kalsiyum kullıyorum. Süt içemiyorum ama yoğurt yemeğe dikkat ediyorum hergün.
ya birde neden kımse kılolarını yazmıyor????kılolarıda paylaşalım da cok alırsak bırbırımızı engelleyelım abartmayalım çocukları beslıcez dıye:))) ben 18. haftadayım 53,5 ile basladım sımdı 55 ım.hıc bulantım kusmam olmadı normal beslenme duzenıme devam edıyorum ama bugunlerde artıyo ıstahım:))))
bende peynir yoğurt ve özellikle ayranı çok tüketiyorum
ama yumurta ve süt hergün değil
haftada 4 gün filan oluyo gün aşırı genelde tüketiyorum
hergün olunca tiksincem gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?