Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Biz iyiyiz:)) Tebrikler, adı da güzelmiş:) Bizim de oğlumuz olacak, adı da Rüzgar:)

saol canım
ne güzel seninde oğlun olucakmış,allah sağlıcakla kavuşmak nasip etsin inş
ismide güzel beğendim
biz daha hamile kalmadan karar vermiştik isme nerdeyse
doktor erkek diyince efe geliyoo dedik hemen

2li test yaptırmamıştım ben 3lü yaptırdım
ondada bi sıkıntı filan çıkmadı sonuçlarım güzel

bide bende hiç öle kasılma ağrı filan olmuyo
başlarda tek belirtim bulantıydı azcık, oda 1 ay kadar sürdü bitti
sizlerde varmı öle kasıklarda kasılma yada başka bişi
he bide arada bi bebeğimin kıpırtısını hissetmek çok güzel

kilo almadım henüz ben.2kg aldığım görünüyodu oda gitti.büyük ihtimal kabızlıktandı oda
elevitten sora düzene girdim fazlasıyla
ve vücudumda genişleyen tek yer göbeğim şuan :)
kalça filan baştan beri aynı duruyo, arada bi ölçüyorumda
bebeğimde en son 147 gr 13 cm di
veee bugün tam 18 haftalık olduk biz

bide kızlar bebekleriniz için bişiler almaya başladınızmı
biz yavaştan gördüğümüzü alıyoruz
heleki kocam bjkli bişi görmeye dursun hemen alalım diyo yada alıp geliyo :)
bi internet sitesinden hediye çekimiz vardı napsak napsak diye düşünürken
beğendiğmz bikaç bişeyi aldık
anadizi,oyunhalısı,dönence ve puset içi bel desteği minderi aldık
daha beğendiğimz çok şey varda maaşı bekliyos

günaydın alışveriş için erken diyolar bende zor tutuyorum ama kararda veremiyorum park yatak ne alayım araba hangisi olsun buhar makinası ne olsun

Niye kafanı bulandırıyorsun ki, bende yaptırmadım hiç kafama takmıyorum, yaptırsaydım bile demiyorum. Çünkü bu bi olasılık testi, Allah korusun sonuç kötü bile olsa ne yapabiliriz ki Allah böyle uygun görmüş, aldırmayacağına göre boşu boşuna o stresli bekleyişi yaşamanın bi anlamı yok. Ama eğer çok çok istiyorsan doktorunla konuş, hala geç kalmış sayılmazsın.

günaydın alışveriş için erken diyolar bende zor tutuyorum ama kararda veremiyorum park yatak ne alayım araba hangisi olsun buhar makinası ne olsun

buhar makinası düşünmüyorum ben
park yatak yerine beşik düşünüyoruz
oda takımı şeklinde alamam belki ama beşik ve dolap olarak alabilirz şimdilik
gardrop yaptıralım dedik ama pahalı geldi biraz,daha çok masrafımız var çünkü
oyüzden bidolap şart dolabınıda alırız artık
arabaya henüz karar veremedik bakalım bizde

Canım doktor bize de sordu biz de aldırmayı hıc dusunmuyoruz dedik. Zaten bu durumda testlere girip kafa karıstırmak mantıksız. Bende hıcbir testi yaptırmadım ve dusunmuyorum da içini ferah tut..:))

Anne ne hıssederse bebiş anlarmış

kızlar merhaba,

cumartesı gunu doktora gıttık cok sukur hersey yoklundaydı veeee bı kızımız olucakmıs:)

sevıncten agladın o ankı duyguyu anlatamam:)

en onemlsıı saglık ne olursa olsun ama ıcımdekı bebegın cınsıyetını bılmek bıle benı cok mutlu etmeye yettı:)

ayrıca ıkılı test sonucum ıyı cıktıgı ıcın doktro 3 lu teste gerek duymadıgını soyledı,en onemlısı 2 lı testmıs

Merhaba, ben de sitenin eski üyelerindenim ancak eyepdir yorum yazmıyordum, ben de hamileyim sizin tecrübelerinizden faydalanmak için ben de bu konuyu takip etmek istiyorum. Bebeğim inşallah şubatta doğacak. Dört gözle doğmasını bekliyorum. Umarım hepimiz sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız.

Selam kızlar nasılsınız. Benim dişler hafiften sinyal vermeye başladı, ara sıra dolgu olan 2 dişim sızlıyor. Kalsiyum eksikliğim var sanırım ben ona yordum, hergün yoğurt ayran,peynir yiyorum ama süte yanaşamıyorum. İnşallah ilerleyip de çürük oluşmaz

Allah analı babalı büyütsün:) Benim kızımın da 2li testi iyi çıktı, 3lüyü yaptırmayacam canım.Sağlıkla doğsunlar inş. hepsi

Selamlar, cinsiyet belli mi? inş. canım hepimiz kavuşuruz.Birlikten kuvvet doğar sen de hoşgeldin aramıza:)

selamlar benim de taa hamilelikten önce zaman zaman yoklayan bir diş ağrım vardı şimdi nerdeyse 2 günde bir ağrıyor,birşey yiyemiyorum doğru dürüst ağzımın her tarafında ağrı oluyor sanki bebeişim biraz daha büyüsün diye ağırdan alıyorum yoksa dişçiye gitmek şart oldu,eski bir dolgum var onun altında sorun var sanırım bekletmek daha zararlı olabilir diye düşünüyorum Allah korusun
sütü ben de içemiyorum pek oysa çok severdim yoğurt,yoğurt çorbası falan daha çok tüketiyorum

cnm bızde 18.haftadayız bebegımız kız:))) ben cocuk odamı mısafır odası olarak kullanıyordum ıkı tane tek kısılık yatak var odada. bebekte bı sure bızım odamızda olacagı ıcın park yatak almaya karar verdık. kraft ın uzerınde capa resımlerı olan bı yatagı var cokbegendık hem buyuk hem ozellıklerı guzel. chıcconun yatakları daha kucuk. bu hafta onu alcaz ınsallah.gecen hafta baby2go nun cıft yonlu araba koltuklu travel sıstem bebek arabasını aldım marvel serısı.chıcconun bebek bakım setını aldık bıcantanın ıcınde sabun,sampuan,pişik kremi,gunes kremı ve ıslak mendılı var fıyatı uygundu aldım. dogmamıs cocuga don bıcmek gıbı oluo belkı ama hepsını bır anda almak bızı cok zorlardı en azından en cok para gtcek seylerı alalım dogumdan once odeyıp bıtırelım dedık.bu hafta park yatak ve mısafır odasındakı yataklara uygun bır gardolap alırsak buyuk parcalar bıtmıs olcak. o tek kısılık yatagın kenarına da korkuluk gorduk bır cocuk mobılyacısında yatagın ayak ucu ve kenarına ondan alıp takcaz yatak baslıklarına da uygun renklerı. besıkten sonra orda yatar dedık. gerekırse duvar kagıdı stıcker gıbı seylerde yaparız odaya.elımızdekı ımkanları kullancaz ıste:))) ıcınde kalmasın bence sende boyle buyuk parcalardan baslayabılırsın kıyafet cok alma dıyo zaten herkes.

canım bende yaptırmadım o testleri, niyet hayır sonuç hayır inş.
birde yurtdışında ultrason bu kadar sık yapılmıyorsa bebişlere zararı mı var ki merak ettim

ya birde neden kımse kılolarını yazmıyor????kılolarıda paylaşalım da cok alırsak bırbırımızı engelleyelım abartmayalım çocukları beslıcez dıye:))) ben 18. haftadayım 53,5 ile basladım sımdı 55 ım.hıc bulantım kusmam olmadı normal beslenme duzenıme devam edıyorum ama bugunlerde artıyo ıstahım:))))

canım bende yaptırmadım o testleri, niyet hayır sonuç hayır inş.
birde yurtdışında ultrason bu kadar sık yapılmıyorsa bebişlere zararı mı var ki merak ettim

Hoşbulduk, cinsiyeti erkek geçen hafta öğrendik, ben ikili ve üçlü testi yaptırdım doktorumuz ikiliyi yaptırdıysanız üçlüye gerek yok dedi ama eşim yapılmasını istedi yaptırdık çok şükür normal çıktı. Ama ne olursa olsun insan çocuğunu aldırmak istemez. Ben de ultrasona çok girilmesine karşıyım, sonuçta bebeği etkiliyordur.
Ben vitamin olarak elevit pronatal, gyno ferro sanol demir ilacı, balık yağı hapı ve kalsiyum kullıyorum. Süt içemiyorum ama yoğurt yemeğe dikkat ediyorum hergün.

canım hayırlı olsun
kızınla sağlıcakla kavuşun inş
insan öğrenince bi durup kalıyo öle,hemen idrak edemiyo sanırım kızmı erkekmi :)

bende peynir yoğurt ve özellikle ayranı çok tüketiyorum
ama yumurta ve süt hergün değil
haftada 4 gün filan oluyo gün aşırı genelde tüketiyorum
hergün olunca tiksincem gibi oluyo

aa bi erkek annesi daha :)) hayırlısı olsun canım
ben bi tek elevit kullanıyorum başka bi ilaç vermedi bana
şuanda bizde ayda bir gidiyoruz doktora
onun dışında bulunduğum yerde gideyim göreyim gibi bi düşüncem olmadı :))
ama her gittiğimde önce sağlıklı oldğnu görmek duymak istiyorum
cinsiyette bile öyleydi,sağlıklımı iyimi yani filan sordum öğrendim,sora kocam sordu cinsiyeti

ben 64 kg dum son adetimde ama folic asitten sora 1 kg aldım
65 kg yum hala, bi tek kabızlık döneminde 66 yı gördüm,geçti oda
iştah artması bendede var
heleki geçen hafta tatildeydik,yemek saatlerinde ne bulsam dolduruyodum tabağımı
şimdi sabah kocamla kalkıp kahvaltı yapıyorum 12 ye doğru tekrar yiyiorum
akşam yemeğine kadar meyve yemek filan bişiler daha yiyorum mutlaka

bende peynir yoğurt ve özellikle ayranı çok tüketiyorum
ama yumurta ve süt hergün değil
haftada 4 gün filan oluyo gün aşırı genelde tüketiyorum
hergün olunca tiksincem gibi oluyo

süt bende cok ıcemıyorum kış olsa sıcak kakaoyla fln tuketebılırım ama sımdı soguk ıcemıyorum hemde gaz yapıo cok sıskınlıgım oluyo.ama yumurta hergun yıyorum ınsan vucudundakı proteıne en yakın proteın yumurtadaymıs cok faydalıymıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…