Evet ben de öğretmenim:) Benim doğum da şubat başı. Ben doğuma 3 hafta kalana kadar devam edip önceki 5 haftayı doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum. İzin bittiğinde biraz da raporla idare edersem sadece seminer döneminde gitmem gerekir diye düşünüyorum. Yani kabataslak planım bu, tabi eğer doğum öncesi izne ayrılmak zorunda kalmazsam.
scarlet82, earwen84, esimiseviyorum ve ben:)) Sevindim meslektaşlarımın da bu başlıkta olmasına. Hamilelik boyunca okulla ilgili konularda da fikir verebiliriz birbirimize.
Selam kızlar,aranızda aşı olan var mı?
16.haftadan sonra tetanoz aşısı vuruluyomuş,aile hekimleri sağlık ocağında yapıyolarmış,
Ben gebelik takibi başlattım,ararız sizi dediler,daha hiç aramadılar,ablam da hamile o söyledi bana aşıyı,
Sizin haberiniz var mı bundan?
kızlar bir şey soracağım
hani ultrasonda doktor bebğin boyunu söylüyor ya
o baştan popya mı?yoksa baştan ayak ucuna kadar mı?
merhaba kızlar...
bende şubat annesi olcam inşallah..bebeğim tüp bebek:) 5 yıl uğraştık..neyse çok şükür bu günümüze..
doktorum sadece elevit iç dedi..troid ilacım ve kan sulandırıcım var hergün kendime yapıyorum..
çok endşeli bi yapım var..çok zor şeyler yaşadık..
dün eşim yanlışlıkla karnıma çarptı.kafayı yedik ikimizde,doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum..
karnımın solunda bi ağrı girip çıkıyo ama rahat olmaya çalışıyorum..5 kilo aldım ama hiç belli değil diyolar insan üzülüyo:)
sayfanızı ilk kez gördüm yazmak istedim..tepik mepik hisseden varmı?
arkadaşlar merhaba!allah kısmet ederse bende şubatta anne olacağım.forumu görünce bende paylaşmak istedim.17.haftadayız bizde doktorumuz çok yoğunmuş randevu alamadık.sizler kaçıncı haftada yaptırdınız üçlü taramayı acaba?2hafta beklersem sanırım geç kalıcam başka doktorada gitmek istemiyordum ama 2hafta dolu kendi doktorum.sizler ne dersiniz bu seferlik başka doktora gitsem sonuçları kendi doktoruma götürsem olurmu acaba?
valla diğer topikte bir arkadaş 16.haftadan sonra tam boy söyleniyor dediO çok uzun sanki ya,acaba tüm boyunu tahmini mi söyledi dr?
Çarşamba ben de gidiyorum cinsiyet için,bizimki kaç cm oldu acaba?
Hayırlı olsun canım,ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama kendime yapamıyorum ne yazık ki=)tekme için henüz erken,20.hafta civarı başlıyor diye biliyorum.
merhaba öncelikle bütün öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun. bende öğretmenim izinlerimi bende senin gibi doğuma 3 hafta kala izne ayrılmayı düşünüyorum. mayıs-haziran ayından kalan günleri rapor yada heyet raporuyla idare edip inşallah bir daha ki eylüle kadar bebeğimle birlikte olayım diyorum.
bir de bugün md. yrd mız milli eğitim tüberküloz testi istiyormuş bütün öğretmenlerden. okul çıkışı ben sordum veremle savaş dispanserine röntgen falan dedi. tabii hamile olduğumdan ben çektiremem. size böyle bir bilgi verildi mi?
benim sağlık ocağım 20 haftalıkken yapılıyor biz arayacağız dediler.
baştan popoya kadar ölçüyorlar canım.
hayırlı olsun canım. sağlıcakla kucağına al bebeğini. seni çok iyi anlıyorum. benim de bebeğim tüp bebek. 3. tedavimde kavuştum inşallah yavruma :)) bundan sonra sende eşinde hatta çevrendeki herkesin dikkatli olması lazım çok zor elde ettik çok çile çektik. çok değerli onlar bizim için. ama korkma birşey olmamıştır Allah ın izniyle. ağrın ya da kanaman yoksa endişe etme canım.
bende 5 kilo aldım ama karnım büyüdü soruyorlar ikiz mi diye :)) yavaş yavaş büyüyecekler inşallah.
ben kıpırtıları yaklaşık 3 haftadır hissediyorum. sürekli değil ama bir oluyor. özellikle yemeği iştahlı yiyorsam hemen bir hareketini hissediyorum :)
rabbim hepimizin
evladını bağışlasın. sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah.
ÇAYIROBA canım ben de öğretmenim ve ilk kez duydum böyle bir şeyteşekkür ederim sen üçlüyü yaptırmadın yani biraz tedirgin oldum ama tarih geçmeden başka bi özel hastaneye yaptıralım bari diye düşündük artık.
O çok uzun sanki ya,acaba tüm boyunu tahmini mi söyledi dr?
Merhaba,
ben de bu çarşamba yada perşembe gideceğim kontrole. Her ay oldugu gibi çok heyecanlıyım, acaba kaç santim oldu, özellikle cinsiyeti ne diyeDD
Bu arada doğumlarımız yakın gibi gözüküyor..:))) umarım saglıkla kavusuruz bebişlerimize:)
Merhaba,
ben de bu çarşamba yada perşembe gideceğim kontrole. Her ay oldugu gibi çok heyecanlıyım, acaba kaç santim oldu, özellikle cinsiyeti ne diyeDD
Bu arada doğumlarımız yakın gibi gözüküyor..:))) umarım saglıkla kavusuruz bebişlerimize:)
Biz 13.haftamızda erkek olarak öğrenmiştik canım ama kesinleştirmek için gidiyoruz,bir de özledik kuzuyu,bahanemiz de o=)
inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz de güzel haberlerle geliriz
kızlar ben sizin o bahsettiğiniz ikili, üçlü, dörtlü testlerin hiçbirisini yaptırmadım. doktorum. down sendromu çıkarsa bebeği aldırırmısınız dedi bizde hayır deyince o zaman bu testleri hiç yapmayın kafanızı bulandırmayın dedi bizde yaptırmadık.. sizce yanlış mı yapmışız yaa kafam hep karışık bu konuda
Şu saatten sonra aklını bulandırma canım,bir arkadaş yurtdışında bu testlerin yapılmadığını söylemişti,demek ki olmazsa olmazlık bir durum yok,iyidir inşallah kuzular,rahat olmaya çalışalım da bebeklerimiz huzurla sağlıkla doğsun.
Kizlar az önce doktordan geliyorum, ve inanin ki çok $a$kinim, bir tuhaf oldum, bebisimin ikili test sonucunu ögrenmek için gittim. Sonuçlar iyi çikti çok sukur. Yalniz bana 12 haftada ve 1 hafta önce cinsiyetini erkek demi$lerdi. Ve ögrendimki erkek degil yuzde 90 kiz dediler. Allahin gucune gitmesin, ama kendimi o kadar ali$tirmi$timki erkek bebege birden duyunca $ok oldum adeta. Doktorun odasindan nasil ciktigimi bile hatirlamiyorum. Böyle bir tuhaf oldum dondum kaldim.Acaba ba$ka doktorada mi görunsem?? Gerçi kendimi bo$u bo$una kandirmayayim. Hayirli, saglikli olsun bebi$im gerisi bo$. Benim gibi olan var mi, cinsiyeti sonradan degisen??
kızlar ben sizin o bahsettiğiniz ikili, üçlü, dörtlü testlerin hiçbirisini yaptırmadım. doktorum. down sendromu çıkarsa bebeği aldırırmısınız dedi bizde hayır deyince o zaman bu testleri hiç yapmayın kafanızı bulandırmayın dedi bizde yaptırmadık.. sizce yanlış mı yapmışız yaa kafam hep karışık bu konuda
Hayırlı olsun canım,ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama kendime yapamıyorum ne yazık ki=)tekme için henüz erken,20.hafta civarı başlıyor diye biliyorum.
merhaba kızlar...
bende şubat annesi olcam inşallah..bebeğim tüp bebek:) 5 yıl uğraştık..neyse çok şükür bu günümüze..
doktorum sadece elevit iç dedi..troid ilacım ve kan sulandırıcım var hergün kendime yapıyorum..
çok endşeli bi yapım var..çok zor şeyler yaşadık..
dün eşim yanlışlıkla karnıma çarptı.kafayı yedik ikimizde,doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum..
karnımın solunda bi ağrı girip çıkıyo ama rahat olmaya çalışıyorum..5 kilo aldım ama hiç belli değil diyolar insan üzülüyo:)
sayfanızı ilk kez gördüm yazmak istedim..tepik mepik hisseden varmı?
merhaba öncelikle bütün öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun. bende öğretmenim izinlerimi bende senin gibi doğuma 3 hafta kala izne ayrılmayı düşünüyorum. mayıs-haziran ayından kalan günleri rapor yada heyet raporuyla idare edip inşallah bir daha ki eylüle kadar bebeğimle birlikte olayım diyorum.
bir de bugün md. yrd mız milli eğitim tüberküloz testi istiyormuş bütün öğretmenlerden. okul çıkışı ben sordum veremle savaş dispanserine röntgen falan dedi. tabii hamile olduğumdan ben çektiremem. size böyle bir bilgi verildi mi?
selam kızlar
bayram sorası izne çıktım gelipte yazamadım sizlere
bebişler ve siz iyisinizdir inş
cinsiyetlerde öğrenilmiştir mutlaka artık
veee bnm oğluşum oluyooo
adıda belli EFE
öpüyorum hepinizi gelicem tekrar
Canım gözünüz aydın öncelikle:) Eşin çarptı diye endişelenme, kötü şeyler düşünme tabi ama karnındaki ağrı sürekli devam ediyorsa bir doktora görün. Benim sol tarafımda sancı başladı 10 gün önce falan. Doktor ultrasonda ve tahlillerimde herşey normal olmasına rağmen sancı bu aylarda istemediğimiz bir şey dedi. Erken doğum ya da düşük riskine önlem olması için progestan verdi. Çok şükür 5 günde falan geçti ağrılarım. Şimdi iyiyim. Sen de bir sor devam ederse. Bu arada ben tekme mi bilmiyorum ama çok hafif kıpırtılar hissediyorum sanki kelebek kanat çırpıyormuş gibi:) Erkenmiş daha ama hareket için. Bekliyoruz bakalım...
Senin de eğitim-öğretim yılın hayırlı olsun canım.İnşallah sorun yaşamayız izinlerde planladığımız gibi olur. Yine haberleşiriz o günlerde. Bizde henüz tüberküloz testiyle ilgili bir şey yok, olursa söylerim. Ben İstanbul'dayım senin hangi il? Bu arada çektirme tabi ki röntgen falan..
İnsan böyle bir durumda ne karar verir bilemiyorum. Yani bana böyle bir soru sorsa cevap veremezdim, o anda verilecek zor bir karar. Aldırma kararı kötü ama Allah kimseyi böyle bir karar almak zorunda bırakmasın. Ben aldırır mıyım aldırmaz mıyım diye düşünmedim testleri yaptırırken, böyle bir imkan varsa yararlanmalıyım diye düşündüm. Sen de bundan sonra düşünme, rahat ol. Güzel şeyler düşün. Testi yaptırdın ve hepsi olumlu çıktı diye düşün. Kendini de bebeğini de strese sokma. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Biz iyiyiz:)) Tebrikler, adı da güzelmiş:) Bizim de oğlumuz olacak, adı da Rüzgar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?