• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
gnd şekerim yüksek çıktı insülin başladık ama dahada arttı guatırda kullanıyorum canım sıkkın nolacak bilmem

canı kaç çıktı, dr.un ne diyor.Aman sık sık muayene ol ihmal etme olur mu,çok geçmiş olsun

Günaydın Ceyzcim,:3:

çok şükür iyiyyiz biz,biraz midem kötü bu sabah ağzıma acı su geliyo gibi oluyo,

Dün yediğim bişeyden oldu sanırım ama çok da kötü değilim idare ediyorum,

Valla inan benim de artık gözüm korkuyo,çoraplarımı giymekte zorlanıyorum karnım iyicce büyüyo,

Napcaz az kaldı diyorum kendi kendime...:44:

Aynen azulcum eğilmem gerekirse korka korka hareket ediyorum.Ufacık alanda rahatlar mı acaba:D bunca hafta nasıl geçti yaa, artık sonlara geldik. Evimizde bir melek olacak hepimizin artık inş.:)

Allah herkese kolaylık versin canım bende doğum zamanı ev temizliğini şimdiden düşünmeye başladım evet canım ya 30. haftaya gelsek ben daha bir rahatlıycam 27 de bile doğum yapan var okuyorumda Allah esirgesin ben doğum korkusundan çok bebeğin kilo korkusu küvez takıntısını düşünüyorum sürekli bebiş acaba 1 kg oldumu 1,5 kg ne zaman olur diyorum inşallah sağlıkla gelsinde canımm gerisi boş.

Kızlar benim gibi hergün sabaha kadar 1,5 litre su içen varmı? hararetle dayanamıyorum 50 kere uyanıyorum su tuvalet mekik dokuyorum.

küvez vs. inş. olmaz canım ya hiçbirimizin. Dokunamamak emzirememek,öyle uzaktan bakmak çok zordur eminim.ben de kilosunu merak ediyorum,en son 10un da gitmiştim 1.293 kiloydu, şimdi kaç acaba.Ayın 1inde yine gidicem sanırım.kafama göre 3 haftada 1 e indirdim muayeneleri.Dr şu gün gel demedi hiç napayım:D

Günaydın Kızlar,
Herkese güzel haftalar.

Işılayım çok yorma kendini sonradan ağrılar artıyor aman dikkat.Temizlik işi gerçekten de çok nankör.
İlkokul canım çok çok geçmiş olsun hem guatır hem şeker sıkıntılarını atlatırsın umarım en kısa zamanda tatlım.
Ceyzim artık tırsma noktasındayım bende.Aralıkta kendimi iyi hissetmek adına 32.haftadan itibaren çantamı hazır edeceğim.Daha kıyafetleri yıkama ütüleme de var.Rüyalarıma giriyor yetişmiyor herşey yarım kalıyor:(
Bebek şekeri içinde aklımda birşeyler var.Kendim keyifle yapmayı planlıyorum ama bakalım:)
Günaydın belfücüm iyi haftalar. kendimce kafamda hesap yapıyorum ben de.eşimin dışında 2 kere daha ben maaş alacam. Aralıktakiyle kendime gecelik alırım,bebikimin eksiklerini alırım diyorum. 2-3 haftaya hastane çantamız hazır olacak yani inş. cuma günü beşiğimiz geldi,odaya cuk diye oturdu yaa gelip gidip ona bakıyoruz:D Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. amin.

Kızlar benim gibi hergün sabaha kadar 1,5 litre su içen varmı? hararetle dayanamıyorum 50 kere uyanıyorum su tuvalet mekik dokuyorum.

Bunu atlamışım:) Aşırı su içiyorum ben de,akşam içmiyorum ki sürekli wc ye gitmiyim diye ama çare olmuyor. 1-2 defa uykum bölünüyor yine:( Son aylar artar wc olayı derler.acaba bu zamanlar mı yoksa son haftalar mı artıyor,onu bilmiyorum

CEYZ canım sen sorunun yoksa 1 haftada 1 gitme ne olursa olsun ultrasona uzmanların doğuma kadar 6-7 kereyi geçmeyin dediklerini duyuyoruz biz tabi sürekli girdik ayda 2-3 girdiğimizde oldu mecbur kalıp ama en azından şu anda 2 hafta yapabilirsin 1 hafta çok kısa benim en son 1 ay ara verdi ama yok detaylı ultrason yok şeker yüklemesi yok kan tahlilleri derken her ay fazladan girdiğimiz oldu.

CEYZ canım sen sorunun yoksa 1 haftada 1 gitme ne olursa olsun ultrasona uzmanların doğuma kadar 6-7 kereyi geçmeyin dediklerini duyuyoruz biz tabi sürekli girdik ayda 2-3 girdiğimizde oldu mecbur kalıp ama en azından şu anda 2 hafta yapabilirsin 1 hafta çok kısa benim en son 1 ay ara verdi ama yok detaylı ultrason yok şeker yüklemesi yok kan tahlilleri derken her ay fazladan girdiğimiz oldu.

Canım yok yanlış mı yazdım acaba, 3 haftada 1 gidiyim artık diye yazmıştım,normalde 4 haftada 1 di. her hafta gidilmesi bence de sakıncalı olabilir,öyle yapmam canım:)

merhaba kızlar..bebek arabası konusunda çok kararsızım,travel set almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. chicco nun i move u hakkında bilgisi olan varmı,aklımda olan diğer ürünler concord neo ve kraft twist..aslında en çok concord beğeniyorum ama oto koltuğunun tentesi yok gbi geldi bana o yüzden diğer ürünlere yöneldim..gidip inceleme imkanı da bulamadım,gören ineceleyen varmı?..bilgisi olan varsa nooolur yardımcı olsun:S

yediklerime dikkat ettim hem diyet hem insülin 190 buluyo ölçüyorum hergün aç tok. yediğim zaten karnabahar brokoli haşlama anlamıyorum

tatlım 100 gr da sınır 180 değilmi? düşmüş şekerin neden insülün verdiler ben tırsıyorum yaa 26 sında ölçüm var offf :((

merhaba kızlar..bebek arabası konusunda çok kararsızım,travel set almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. chicco nun i move u hakkında bilgisi olan varmı,aklımda olan diğer ürünler concord neo ve kraft twist..aslında en çok concord beğeniyorum ama oto koltuğunun tentesi yok gbi geldi bana o yüzden diğer ürünlere yöneldim..gidip inceleme imkanı da bulamadım,gören ineceleyen varmı?..bilgisi olan varsa nooolur yardımcı olsun:S

Chicconun imoveu modelini inceledim fakat kapanınca çok fazla yer kaplıyor.Concord neo aldık biz.

Chicconun imoveu modelini inceledim fakat kapanınca çok fazla yer kaplıyor.Concord neo aldık biz.

benimde aklım concordda..ama dediğim gbi oto koltuguna takıldım..oto koltugunu aldınızmı,tentesi varmı?..dışarda kullanmak için uygun değilmiş gibi geldi..yoksa bebek arabası çoook güzel

herkese günaydınnnn

arkadaslar göbek üzerindeolusan hamilelik cizgisi olustu mu sizde bende yok ta ??

o çizgi bende de var hem de 4. aydan beri göğsümün altından başlıyor aşağıya kadar rengi de açık değil...

Ben annem ve temizlikçi kadın ittifakıyla küçücük evimi bütün gün bayram temizliği yaptık resmen annem bana çok kızmasına rapğmen hiç oturmadım içime sinmiyordu temizlikçi kadın isyan etti halılarda yoktu evde yıkamadan geldi ama genede 85 m2 evimde isyan ettirmeyi başardım kadına :)) ohh mis çok mutluyum bugun bile doğurabilirim evim evim güzel evim :))

ohh mis mis... canım çekti valla ama cesaret edemiyorum anneciğim gelsin de ancak o zaman olur bizim temizlik...

canı kaç çıktı, dr.un ne diyor.Aman sık sık muayene ol ihmal etme olur mu,çok geçmiş olsun

Aynen azulcum eğilmem gerekirse korka korka hareket ediyorum.Ufacık alanda rahatlar mı acaba:D bunca hafta nasıl geçti yaa, artık sonlara geldik. Evimizde bir melek olacak hepimizin artık inş.:)

küvez vs. inş. olmaz canım ya hiçbirimizin. Dokunamamak emzirememek,öyle uzaktan bakmak çok zordur eminim.ben de kilosunu merak ediyorum,en son 10un da gitmiştim 1.293 kiloydu, şimdi kaç acaba.Ayın 1inde yine gidicem sanırım.kafama göre 3 haftada 1 e indirdim muayeneleri.Dr şu gün gel demedi hiç napayım:D

Günaydın belfücüm iyi haftalar. kendimce kafamda hesap yapıyorum ben de.eşimin dışında 2 kere daha ben maaş alacam. Aralıktakiyle kendime gecelik alırım,bebikimin eksiklerini alırım diyorum. 2-3 haftaya hastane çantamız hazır olacak yani inş. cuma günü beşiğimiz geldi,odaya cuk diye oturdu yaa gelip gidip ona bakıyoruz:D Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. amin.

ceyzim güle güle kullanın beşiğinizi... insan nasıl da hevesleniyor değil mi? ben de ara ara kıyafetlerini çıkarıp bakıyorum:16: çocuk gibi oldum valla:52::52:

canım biz kraft twist aldık tek problemi biraz pahalı oluşu.. çok severek aldım ama umarım kullanışından da memnun kalırız.

benimde aklım concordda..ama dediğim gbi oto koltuguna takıldım..oto koltugunu aldınızmı,tentesi varmı?..dışarda kullanmak için uygun değilmiş gibi geldi..yoksa bebek arabası çoook güzel

canım oto koltuğunuda aldım tentesi yok ama ihtiyaç olacağını sanmıyorum.zaten kışın dışarıda gezilmeyecek 6 aydan sonrada onu kullanmayacağız.O daha çok arabada kullanmak için diye düşünüyorum.

canım oto koltuğunuda aldım tentesi yok ama ihtiyaç olacağını sanmıyorum.zaten kışın dışarıda gezilmeyecek 6 aydan sonrada onu kullanmayacağız.O daha çok arabada kullanmak için diye düşünüyorum.

ben bebek arabasının iskeletine onu monte edip 6 ay a kadar gezdiririm diye düşünmüştüm..ama dediğin gibi çok da gerek yok aslında..önemli olan evde ve arabadaki kullanışı..bir de ne kadar a aldın canım ikisini

herkese günaydınnnn

o çizgi bende de var hem de 4. aydan beri göğsümün altından başlıyor aşağıya kadar rengi de açık değil...

ohh mis mis... canım çekti valla ama cesaret edemiyorum anneciğim gelsin de ancak o zaman olur bizim temizlik...

ceyzim güle güle kullanın beşiğinizi... insan nasıl da hevesleniyor değil mi? ben de ara ara kıyafetlerini çıkarıp bakıyorum:16: çocuk gibi oldum valla:52::52:

canım biz kraft twist aldık tek problemi biraz pahalı oluşu.. çok severek aldım ama umarım kullanışından da memnun kalırız.

güle güle kullanın canım inşallah memnun kalırsınız..twist benimde düşündüğüm modeller arasında..geçen gün gidip baktık hatta,oturma yerinin hafif eğik oluşu kafamı karıştırdı benim,bebek rahat oturabilirmi acaba diye..onun dışında çok havalı hoş bir model,çok mu inceliyorum acaba :S..ne kadar a aldınız..ben baktığımda 700 küsür dü sanırım..

Son düzenleme:
slm kızlar:) bugün çok güzel bi haberle güne başladım çok sevdiğim arkadaşım aynı zamanda komşum bu sabah doğum yapmış:) çok mutlu oldum darısı bizlerin başına inşallah.birasdan hastaneye onu ziyarete gidicem.buarada benim hiç hareket etmiyo diye üzüldüğüm bebeğim maşşalah son zamanlarda içerde depar atıo mübarek :) çyle mutlu oluyorum o içerde hareket atıp tekmeledikçe bide baya sert vuruyo artık.maşşalah sağlıklı olsunda yeterki :) buarada ilk hareketini hisseden kişide kayınvalidem oldu.ben eşim hissetsin istemiştim ama bizimki babanın sesini duyar duymaz hiç hareket etmediği için hissedemedi doğru düzgün.
buarada artık yavaştan bebek bezleri almaya başladık prima yenidoğan aldık.birde bişey öğrendim doğum yapınca hasteneye gelen insanlar çiçek alıcaklarına ki bazen o çiçekler içeri bile alınmıyo onun yerine bebek bezi alsalar daha mantıklı olur.aslında en yakın arkadaşlarımız dostlarımız akıl etseler yada böyle bi akım başlasa ne güsel olur :D ebebekte alışveriş yaparken kucağında minik kızıyla dolaşan bi baba söylemişti banada.kendisi tam 8 ay hiç bez almamış bu sayede.banada çok matıklı gelmişti.bende doğum yaan arkadaşıma bez götürmeyi düşünüorum açıkcası:) hepinize sağlıklı mutlu günler dilerim..

kızlar bir yanlışınız var, ben de concord a baktım uzun süre, tentesi yok gibi görünüyordu hatta sordum ve var. mikrofiber bir kumaştan uçlarında minik pimlerle tutturuluyor. hatta kendim takmıştım oto koltuğuna denerken.

slm kızlar:) bugün çok güzel bi haberle güne başladım çok sevdiğim arkadaşım aynı zamanda komşum bu sabah doğum yapmış:) çok mutlu oldum darısı bizlerin başına inşallah.birasdan hastaneye onu ziyarete gidicem.buarada benim hiç hareket etmiyo diye üzüldüğüm bebeğim maşşalah son zamanlarda içerde depar atıo mübarek :) çyle mutlu oluyorum o içerde hareket atıp tekmeledikçe bide baya sert vuruyo artık.maşşalah sağlıklı olsunda yeterki :) buarada ilk hareketini hisseden kişide kayınvalidem oldu.ben eşim hissetsin istemiştim ama bizimki babanın sesini duyar duymaz hiç hareket etmediği için hissedemedi doğru düzgün.
buarada artık yavaştan bebek bezleri almaya başladık prima yenidoğan aldık.birde bişey öğrendim doğum yapınca hasteneye gelen insanlar çiçek alıcaklarına ki bazen o çiçekler içeri bile alınmıyo onun yerine bebek bezi alsalar daha mantıklı olur.aslında en yakın arkadaşlarımız dostlarımız akıl etseler yada böyle bi akım başlasa ne güsel olur :D ebebekte alışveriş yaparken kucağında minik kızıyla dolaşan bi baba söylemişti banada.kendisi tam 8 ay hiç bez almamış bu sayede.banada çok matıklı gelmişti.bende doğum yaan arkadaşıma bez götürmeyi düşünüorum açıkcası:) hepinize sağlıklı mutlu günler dilerim..

Ben şahsen bu görüşe kesinlikle karşıyım örneğin ben 6 aylık bezi stokladım bana getirseler elimde kalır boşuna bunun dışında bebeğe alerjide yapabilir ben aslında hiç almayacaktım ama bu sitelerin cazipliğinden uygun fiyata aldım 5-6 aylık bez 200 TL tuttu zaten

Ne güzel bir haber Allah bağışlasın, tavsiyeleri alırsın ondan canım:) Çiçek kabul edilmediğini ben de duymuştum,hep odaların kapısında tutuluyor.Bez çok mantıklı, bizim şirkette bikaç kişi para toplanması dışında hediye olarak bez almışlardı bir çalışana o zaman saçma bulmuştum ama cahillik işte:D:D

Kızlar ben az önce bişe öğrendim bilenler de vardır gerçi, çalışabilir raporunu özel hastaneye gidenler de kendi doktrundan alabiliyormuş ama hastane ssk ile anlaşmalıysa. Ben kendi dr.muzdan alıp onaylatmak için sskya götürülüyor sanıyordum ama öyle değilmiş.

selam bayanlar.ben bayağı hastayım bikaç gündür yazamadım.boğazlarım,geniz akıntım kulak ağrım en son ses de gitti.kulak burun boğaza gittim ilaç alıyım mı diye,baktı dedi ki bu viral bişey bakteriyel değil,o yüzden antibiyotik geçirmez.onun yerine minoset,bitki çayı bir de c vitaminli strepsil pastil verdi.oradaki kadındoğuma da illa git dedi,oraya da gittim zaten artık paso gidiyorum:)acaba doktorun ölçümde eli mi bol,1 hafta önce 1 kg olan çocuğum 1300 gram çıktı.27+1 de 29 hafta göründü maiallah:)boyu da 36 falan herhalde.hamileliğim de bu hafta artık yormaya başladı,ya bebeğim büyük diye bilmiyorum,son haftaya kadar nasıl çalışcaz bakalım.hee bi de omega 3 ü hergün değil haftada 2 3 kez iç dedi,kalsiyumu da öyle.

Ne güzel bir haber Allah bağışlasın, tavsiyeleri alırsın ondan canım:) Çiçek kabul edilmediğini ben de duymuştum,hep odaların kapısında tutuluyor.Bez çok mantıklı, bizim şirkette bikaç kişi para toplanması dışında hediye olarak bez almışlardı bir çalışana o zaman saçma bulmuştum ama cahillik işte:D:D

Kızlar ben az önce bişe öğrendim bilenler de vardır gerçi, çalışabilir raporunu özel hastaneye gidenler de kendi doktrundan alabiliyormuş ama hastane ssk ile anlaşmalıysa. Ben kendi dr.muzdan alıp onaylatmak için sskya götürülüyor sanıyordum ama öyle değilmiş.

saol cnm:) şuandan çalışmadığım için inan hiç bi fikrim yok üzgünüm yardımcı olamadım..çok öptüm

Ben şahsen bu görüşe kesinlikle karşıyım örneğin ben 6 aylık bezi stokladım bana getirseler elimde kalır boşuna bunun dışında bebeğe alerjide yapabilir ben aslında hiç almayacaktım ama bu sitelerin cazipliğinden uygun fiyata aldım 5-6 aylık bez 200 TL tuttu zaten

hımm e sen şimdiden baya aldığın için işine yaramaz tabi.ben o kadar stoklamadım açıkcası bi paket yenidoğan aldım primadan belki bi kaç paket daha alırım ama stoklamayı düşünmüorum açıkcası ihtiyacım oldukça alırım nasıl olsa.bana çok mantıklı geldi açıkcası çiçek yerine bez getirmeleri yinede

aynen kuzucum çok rahatım sanki hep böyle kalcak 3 gün sonra gene gider nankör bu temizlik işi ama şu an sabah 5 ve uyuyamadım yaa yorgunluktan ayaklarımda akşam şişmişti ayakta olmaktan eşim kremle masaj yaptı şimdi bu temizliğe ben rahatda duramam kim varsa misafir çağırırım birde oturmam üstüne iyice yorgunluk :)

Allah seniii:)) topiğimizin en hareketli annesi sensin sanırım :6::6::6::6: aman maşş diyimdee :nazar::nazar::nazar:

Back
X