gnd şekerim yüksek çıktı insülin başladık ama dahada arttı guatırda kullanıyorum canım sıkkın nolacak bilmem
canı kaç çıktı, dr.un ne diyor.Aman sık sık muayene ol ihmal etme olur mu,çok geçmiş olsun
Günaydın Ceyzcim,
çok şükür iyiyyiz biz,biraz midem kötü bu sabah ağzıma acı su geliyo gibi oluyo,
Dün yediğim bişeyden oldu sanırım ama çok da kötü değilim idare ediyorum,
Valla inan benim de artık gözüm korkuyo,çoraplarımı giymekte zorlanıyorum karnım iyicce büyüyo,
Napcaz az kaldı diyorum kendi kendime...:44:
Aynen azulcum eğilmem gerekirse korka korka hareket ediyorum.Ufacık alanda rahatlar mı acaba
Allah herkese kolaylık versin canım bende doğum zamanı ev temizliğini şimdiden düşünmeye başladım evet canım ya 30. haftaya gelsek ben daha bir rahatlıycam 27 de bile doğum yapan var okuyorumda Allah esirgesin ben doğum korkusundan çok bebeğin kilo korkusu küvez takıntısını düşünüyorum sürekli bebiş acaba 1 kg oldumu 1,5 kg ne zaman olur diyorum inşallah sağlıkla gelsinde canımm gerisi boş.
Kızlar benim gibi hergün sabaha kadar 1,5 litre su içen varmı? hararetle dayanamıyorum 50 kere uyanıyorum su tuvalet mekik dokuyorum.
küvez vs. inş. olmaz canım ya hiçbirimizin. Dokunamamak emzirememek,öyle uzaktan bakmak çok zordur eminim.ben de kilosunu merak ediyorum,en son 10un da gitmiştim 1.293 kiloydu, şimdi kaç acaba.Ayın 1inde yine gidicem sanırım.kafama göre 3 haftada 1 e indirdim muayeneleri.Dr şu gün gel demedi hiç napayım
Günaydın belfücüm iyi haftalar. kendimce kafamda hesap yapıyorum ben de.eşimin dışında 2 kere daha ben maaş alacam. Aralıktakiyle kendime gecelik alırım,bebikimin eksiklerini alırım diyorum. 2-3 haftaya hastane çantamız hazır olacak yani inş. cuma günü beşiğimiz geldi,odaya cuk diye oturdu yaa gelip gidip ona bakıyoruzGünaydın Kızlar,
Herkese güzel haftalar.
Işılayım çok yorma kendini sonradan ağrılar artıyor aman dikkat.Temizlik işi gerçekten de çok nankör.
İlkokul canım çok çok geçmiş olsun hem guatır hem şeker sıkıntılarını atlatırsın umarım en kısa zamanda tatlım.
Ceyzim artık tırsma noktasındayım bende.Aralıkta kendimi iyi hissetmek adına 32.haftadan itibaren çantamı hazır edeceğim.Daha kıyafetleri yıkama ütüleme de var.Rüyalarıma giriyor yetişmiyor herşey yarım kalıyor
Bebek şekeri içinde aklımda birşeyler var.Kendim keyifle yapmayı planlıyorum ama bakalım:)