• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
slm kızlarr :kkk::kkk: vayy beee büyüdük sanırsam, artık bol bol doğumu konuşuyoruz... bakalım bende yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. 1 aya yakın oldu gitmiyorum özledim iyice bakalım boyu kilosu ne olmuş oğluşumun :emir_bebek: artık doğumuda konuşucam. epidural normal doğum istediğimi söylücem. oda sezeryancı doktorlardan mı anlaşılır muhabbette :20:

Artık geri sayım başladı :) İnşallah sezeryan yanlısı değildir canım.Açık açık konuşmakta fayda var.
Doktor kontrolleri sabırsızlıkla bekleniyor neyseki artık 2 haftaya düşecek değil mi ?
Oğluşundan güzel haberler alırsın inşallah :)

Canım benim ortamın büyük önemi var.Hevesini de sakın kırma.Ben hocanın dvdsini de aldım ama aynı ortam rahatlama olmuyor.Gelmende fayda var.
Sınıf oldukça boş.10-11 arası zaten.Senin kontrolün kaçta

13:30 da canım çamlıcada

:D hahaha ciddimisin? yok canım kaynatıyoruz 10 dk filan ama ozmn dönüsüyomus görcez bakalım
:17::17::17::17:
Kaynatmaya gerek yok suya koyup bir gece bekletin o jel oluyor. Bunu cilt için tv vermişlerdi yüze sürmek için :))

Kaynatmadan da oluyor :)) ben denemiştim geçen sene
aaa oluyormuşşş ay şaşırdım valla:52:
Merhaba canımcım,
Rutin kontrol için çağırmışlardı.Kan değerlerine bakmaları gerekmiş esktra ilaca felan gerek var mı diye.Umarım herhangi birşeye gerek kalmaz.

Benim doktorum o kadarcık lökasit normal demişti akıntıdan kaynaklı çıkabiliyormuş canım.
Hadi bakalım oğluşundan güzel haberler getir bize:) Bakalım ne kadar olmuş.Sizinle aynı gidiyor kilomuz boyumuz genelde :)

Bende gülsuyu ile kaynatıldığını okudum canım.Ama denemekten zarar gelmez suyla yapılsada deneyim deneyimdir :))

Sağol ceyzim inşallah.Yakın olması süper birşey ya benim de hemen arka sokağımda.Şimdi olmasa da soğuklarda bebeklerimiz için çok iyi.Gerçekten ilgilenmeleri ayrı mutlu ediyor :) Oldukça yakın ve sevecenler sağolsunlar. Yarın kızından güzel haberler getir bize canım:38:
inşallah temiz çıkacak sonuçların canım
buradaki doktorda normal doğuma kadar bu kadarı görülür korkma dedi
cumayı iple çekıyorum ben de bakalım ne olacak

Yok canım bunun erken doğuma bir etkisi yok.Ben 28.haftamda gitmiştim tersti dediğin gibi.Ama gene başı yukarı dönebilirmiş doktorun dediğine göre.Ben hiç hıçkırık hissetmedim.
Tekmelerin yerini balık gibi kayması elini kolunu kafasını ittirmesi aldı.Bazen öyle itiyor ki kendini korkuyorum :(
ayy aynen yaaa
benımki de bir kayıyor bi yandan bi yana
sonra resmen gerinir gibi iktiriyor karnımı çok hoş yaa
meksika dalgası gibi dalgalanıyor karnım:1:

slm kızlar nasılsınız
bizde aldık bebeğimizin bebek odasını
Eki Görüntüle 562913
bizim bebek odamızda bu
bir hafta kadar sonra yeni aldığımız evimize geçicez o zaman kurulcak inşallah
eşyalarımızı yerleştirmek için sabırsızlanıyoruuum

çok tatlıymış canım sağlıklı günlerde kullansın:) taşınma telaşı bendede var ayın 9.unda taşınıorum taşınmadanda siparişimi vericemki anca gelir zaten havalandırması flnda var bu işin.kış günü taşınmakta zor olucak.bende senin gibi taşınsakta odasını kursam diye sabırsızlanıyorum:)

çok tatlıymış canım sağlıklı günlerde kullansın:) taşınma telaşı bendede var ayın 9.unda taşınıorum taşınmadanda siparişimi vericemki anca gelir zaten havalandırması flnda var bu işin.kış günü taşınmakta zor olucak.bende senin gibi taşınsakta odasını kursam diye sabırsızlanıyorum:)

ben de ben de taşınacağım ama benım daha varr doğumdan sonra o nedenle oda yapmadık

Artık geri sayım başladı :) İnşallah sezeryan yanlısı değildir canım.Açık açık konuşmakta fayda var.
Doktor kontrolleri sabırsızlıkla bekleniyor neyseki artık 2 haftaya düşecek değil mi ?
Oğluşundan güzel haberler alırsın inşallah :)

evet canım. açık konuşmak istiyorum. sezeryan istemiyorum, inş gerek kalmaz. amin canım aminnn :emir_bebek:

evet canım. açık konuşmak istiyorum. sezeryan istemiyorum, inş gerek kalmaz. amin canım aminnn :emir_bebek:

Canim ben hala konusamadim, cekiniyorum, sezaryanci cikacak diye. DOktorunla konustuktan sonra bizleri de bilgilendir:53:

Kizlar benim de dün kontrolüm vardi. Bebegim 26+4 haftalik, 950gr mis. Ck oynak senin kizin dedi doktor.
Cok yürüyorum bi zarari var mi dedim, ara ara dinlenerek yürüdügün sürece hic bi problem yok dedi.
Balik yagi hapi kullanmam gerek mi dedim, haftada iki kere balik ye, hap kullanmana gerek kalmaz, mümkün oldugunca vitaminlerini dogal yoldan almaya calis dedi.

Idrar tahlilimde 2-3 lökosit ve nadir gözüken bakteri vardi, ona bakti, akintin var mi diye sordu, biraz var dedim.
Vajina icin iki tane fitil verdi. Bakteriden oluyordur dedi ama biz doktorlar olarak akintiyi sevmeyiz, az da olsa fark etmez erken dogumu tetikleyebilir dedi, haberiniz olsun,
sizinde akintiniz varsa doktorunuza danisin kizlar.

Canım ama ne zaman kullanılmaya başlanıyor doğumdan ne kadar önce???

Gaviskon şurup muhallebi gibi ya mideye iyi geliyor dondurma ve muhallebide o yüzden mideyi rahatlatıyor ama dondurmayı eritip yiyin arkadaşlar. Ben pazardan aldım kilot yaramadı bana canım arkadaşlar denesin kimseyi yanıltmak istemem.

Canim ben hala konusamadim, cekiniyorum, sezaryanci cikacak diye. DOktorunla konustuktan sonra bizleri de bilgilendir:53:

Kizlar benim de dün kontrolüm vardi. Bebegim 26+4 haftalik, 950gr mis. Ck oynak senin kizin dedi doktor.
Cok yürüyorum bi zarari var mi dedim, ara ara dinlenerek yürüdügün sürece hic bi problem yok dedi.
Balik yagi hapi kullanmam gerek mi dedim, haftada iki kere balik ye, hap kullanmana gerek kalmaz, mümkün oldugunca vitaminlerini dogal yoldan almaya calis dedi.

Idrar tahlilimde 2-3 lökosit ve nadir gözüken bakteri vardi, ona bakti, akintin var mi diye sordu, biraz var dedim.
Vajina icin iki tane fitil verdi. Bakteriden oluyordur dedi ama biz doktorlar olarak akintiyi sevmeyiz, az da olsa fark etmez erken dogumu tetikleyebilir dedi, haberiniz olsun,

bizde bugün ölcüldük 952 gr :)) hemen hemen ayniyiz benimkide kiz. benimkide su icer gibi agzini acip acip duruyodu:)))))

Canım benim çoğumuzun ilk doğumu.Korkular elbet oluyor.Yaşayanların deneyimleri var sadece elimizde.Hepimizin hikayesi de eminim farklı olacaktır.
Kadın vücudu bunun için yaratılmış.Hem ne diyorlar hatırlasana kuzucukları görünce hayat duruyormuş :)) 9 aylık bekleyiş son bulacak.Onlar mucizelerimiz bizim.Herşeyin üstesinden geliriz inşallah.Sen içini ruhunu ferah tut canım benim.

o anı düşününce dünya duruyor sanki öyle duygulanıyorum ki ama korkular yokmuuu ::)

ayva var da ekmek ayvası değil burdakiler daha almışken yiyim diyorum da:9:tıkıyor diğerii

gül suyunu bilmiyordum
doğrudan gülsuyunun içine mi atacağız çekirdekleri
ben normal su diye duydum

canım 26+1 27.haftadasın demek zaten
sağlık ocağı olmuyor hasatenede çalışan kadın doğum doktorunun raporu geçiyor ben doktoruma sorum
benım ki muayenehane doktoru o da veremiyor
hastane şart ama özel de olur devlet de olur

Yok canım benim özeldeki doktorum 24.hafta raporunu yazarken 24+0 dan sonrasına göre verdi,yani normalde öyle kabul etmiyor doktorum.

Kizlar yavas yavas bebegimin giyisilerini yikayip dolaba yerlestireyim diyorum ama bebek giyisilerini neyle yikicaksiniz yada yikadiniz?
Ben Dalin Granül Sabun almayi düsünüyordum ama EBebekte Baby & Me Sivi Camasir Deterjani gördüm hem uygun hemde dalinde olan özelliklerin hepsi var, iyi birseye benziyor
ama aranizda kullanan oldu mu? :44:

http://www.e-bebek.com/temizlik_ve_...by_me_sivi_camasir_deterjani_750_ml/BAE-20020

Son düzenleme:
13:30 da canım çamlıcada

Canım gelebilirsin o halde 0940da hastanede oluyoruz 10da başlıyor 11de bitiyor cok rahat gidersin doktora zamanın kalır.hem prensesinde rahatlar sende rahatlarsin:38:

:17::17::17::17:

aaa oluyormuşşş ay şaşırdım valla:52:

inşallah temiz çıkacak sonuçların canım
buradaki doktorda normal doğuma kadar bu kadarı görülür korkma dedi
cumayı iple çekıyorum ben de bakalım ne olacak

ayy aynen yaaa
benımki de bir kayıyor bi yandan bi yana
sonra resmen gerinir gibi iktiriyor karnımı çok hoş yaa
meksika dalgası gibi dalgalanıyor karnım:1:

Daha neler göreceğiz kimbilir :))

Kafam karıştı şimdi :/ benim doktora sorayım o halde sağol canim:38:

o anı düşününce dünya duruyor sanki öyle duygulanıyorum ki ama korkular yokmuuu ::)

İnşallah kolaylıkla ağlatırız canim:)

ben de ben de taşınacağım ama benım daha varr doğumdan sonra o nedenle oda yapmadık

canım allah kolaylık versin valla hiç kolay değil gerçekten.hele benm üstüste geldi resmen bi yandan iyice ağırlaştım diğer yandan aldığımız evin mutfağı banyosunu yaptıoruz boyası badanası derken..oysaki ben sadece oğluşum odası konusunda hevesliyim ne yalan söyliyim:) şimdiden kolay gelsin diorum canım :)

Kizlar yavas yavas bebegimin giyisilerini yikayip dolaba yerlestireyim diyorum ama bebek giyisilerini neyle yikicaksiniz yada yikadiniz?
Ben Dalin Granül Sabun almayi düsünüyordum ama EBebekte Baby & Me Sivi Camasir Deterjani gördüm hem uygun hemde dalinde olan özelliklerin hepsi var, iyi birseye benziyor
ama aranizda kullanan oldu mu? :44:

Baby&Me Sıvı Çamaşır Deterjanı 750 ML - e-bebek.com

canım bende bugun ebebekten bayağı alışveriş yaptım bu deterjan uygun gibi geldi alayım dedim ama baktım 750 ml dalinin sıvı detarjanı 17,50 tl 2lt yani aynı para almadım dalinin tozunu sıvı deterjanı birde yumuşatıcısını daha önceden almıştım zaten ebebekten

Back
X