bana da sürpriz oldu canım ben de kullanmadımdecavit multivitamin kullanıyorum Allah yardımcımız olsun bol bol bulgur ye :) kısır yap kendine en çok folik asit onda
ben bulguru hiç sevmezdim ama senden duyunca bende yiyecem hemen)))
çok teşekkür ederim canım, hala inanamıyorum. Bazen karnımda ağrı oluyor bu normal mi? birde kanamam falan olmadığı halde ev işi bile yapmıyorum hep oturuyorum yatıyorum kısa mesafelere arabayla gidiyorum çünkü çabuk yoruluyorum. acaba çok zor buldum diye abartıyormuyum yoksa dinlenmemin bir faydası olurmu bu ara? olmazsa boşuna kapanmayım bi yürüyüşe çıkayım açılırım diyorum ne dersiniz?
inşallah canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sağlıkla da büyütürüz.
Kaç haftalıkmış canım senin şimdi? Bende hiç bir belirti yok. Sadece kasıklarımda ağrı var.
4.5 yıllık evliyim ben ama düşünmek nasip olmamıştı çocuk. Geçim sıkıntısıyla filan geçti günlerimiz hep daha bir yıl oldu eşim de ben de işe başlayalı. Bende pcos vardı bir de 6 ayda bir adet görebiliyordum. Bitki çaylarıyla filan geçti hastalığım. Bu ay da bir deneyelim bakalım demiştik. Kısmet işte. Değerim artsın diye bekleyeceğiz artık :) Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.[/QUOTE
İnanki adet düzeni ile gebeliğin hiçbir alakası yok.ben yıllardır 7 ayda hatta yılda birkez görürdüm.fakat daha ilk çocuk istediğimiz ay hamile kaldım.on gün sabah akşam progestan kullandım.adet görmeyince test yaptırdım kan testim 4581 çıktı ve hamileyim.
Evet canım öğrendim 209,71 çıktı. ertesi gün aradılar aile hekimliğinden pazartesi tekrar yapalım test, bakalım değerin yükselmiş mi dediler. Açıkçası öyle dedikleri zaman kaygılandımCanım öğrendin mi?Kaç çıktı beta hcg değerin?
Benimde adetime 7gün falan varken negatif çıkmıştı yanî döllenmeden yaklaşık 6 gün sonra adet günüm gecikince ertesi gün tekrar yaptırdım 247 çıktı.karından ultrason ile 1200 lü değerde görünmedi.vajinal ultrason ile de kendim baktırmadım ama vajinal ultrason da da bildîğim kadarıyla hcg degeri min 1000-1500 olmalı imiş.
Buarada hayırlı olsun, Yüce Rabbim ALLAH(c.c.) sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim...şoktayım...umutlarım azalmıştı artık...4 yıl sonra oldu sonunda...5 ay önce laparoskopi olmuştum tüplerim açılmıştı
Adet tarihimi unutmuştum saçımı boyayacaktım dur bi test yapayım dedim iki çizgi çıktı hemen eşimi aradım ağlaya ağlaya hastaneye gittik sonucu zor bekledik beta hcg 1200 küsür çıktı.Mevlid Kandilinde çok dua etmiştim şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına kızlar dua edin bana sağlıkla kucağıma alayım.çok tuhaf hissediyorum kendimi ....
2013 uğurlu geldi bize yaşasın......
benımde adetimin olmasna 4 gun kaldı goguslerımde asırı hassaslasma var sonucu merakla bekliyorz
seninle aynı tarihlerimiz ama bende bir değişiklik yokbir kaç gün aşırı kasık ağrıları vardı oda geçti
bu ay pek umudum kalmadı herhalde şimdiye kadar belirtiler kendini gösterirdi
tatil nedeniyle tam yumurtlama zamanı ayrı kaldık olacağı buydu:113:
kızlar geç döllenme sonucu belirtiler geç olabilir mi :126:
aslında bizim ilk ayımız olucak ocakta spirali çıkattırdım doktor 10 gün önce gelseydiniz şansınız yüksekti dedi çok sağlıklıymış çatlayan yumurtalar kısmetcnm umutsuzluga kapılma bazı doktorlarda adet gecıkmesi olasıya kadar belirti yasanması ımkansız o piskolojik diyorlar ben gecen aylarda hele hepsini yasadım ama fıs cıktı :)) sizin kaçıncı ayınız ?
hepinizin bebişi sağlıklı olur inşallah isdeyenede verir allahım inşallah benim bebegim var çok tatlı bir kızım şuan 7 aylık ama biraz rahatsız bagırsaklarından doğdukdan 4 gun sonra başladı amelyatları hastane işleri benim hastalığımın üsdünden 14 gun geçdi dun eşime rica ettim nöbetci eczane bl midem çok kotu diye biz bebek düşünmüyoduk ben hapla korunuyodum ama kısmet işde hamileyim :) umarım abasına şans getirirde ikiside sağlıklı buyur bi yandan çok mutluyum aralarında çok yş olmıcak
allahım çok şükür kan testi de yaptırdım cumartesı gunu ve 4 haftalık gebelık çıktı ama henuz doktora gitmedım, çalısıyorum ancak bu hafta sonu gidebilirm...
kızzlaaarrr bu duygu anlatılmaz yaşanır dedıklerı cinsten :)
bi de kızlar galıba benım bulantı ve kusma gıbı şikayetlerım olmayacak,kendımı rahat hissedıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?