Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

Selam kızlar bende adetıme 4 gun kala ıdrar testı yaptım çift çizgiyi gördüm kan testındede beta 303.5 cıkmıştı. Şimdi 5+2 hamileyım kesemiz 9mm olmus bebişimi henuz görmedık daha erken oldugu ıcın ama cok sabırsızlanıyorum inş sağlıklıdır.
Sizleride tebrık ederım RABBİM sağlıcakla kavuştursun.

Cık canım daha cok erken ben beden eğt öğretmeniyim bu kdr erken kapanrsan bunalırsın bence
Benimde ağrılarım oluo normalmiş hepsi kanama olmadıgı surece sorun yok ama yinede dikkati elden bırakma

Canım öğrendin mi?Kaç çıktı beta hcg değerin?
Evet canım öğrendim 209,71 çıktı. ertesi gün aradılar aile hekimliğinden pazartesi tekrar yapalım test, bakalım değerin yükselmiş mi dediler. Açıkçası öyle dedikleri zaman kaygılandım
Pazartesi kaç çıkmalı en az değerim? Artar dimi kızlaar çok üzülüyorum artmazsa diye Pazartesi günkü testten sonra sevinicem hamişim diye. Hala hamişim diyemiyorum

valla benim kan testi dışında pek bakılmadı pazartesi tekrar bakılacak kandan burda devlet hastanesinde pek ilgilenmiyor doktorlar. son kez yine gidicem daha sonra özel hastaneye geçicem çünkü ne bir açıklama ne de ilgilenme tam anlamıyla hamilesin diyen bile olmadı sanki hep hamile kalıyoda kan testi değerlerinden anlıyo gibi davranıyorlar. ne benim nede eşim tarafında ikiz yok hayırlısı Allahtan. teşekkür ederim Allah her isteyene versin bu duyguyu sağ sağlim kucağımıza alalımda ister ikiz ister tek Allahtan.

Merhaba Hanımlar...
Aranıza yeni katıldım bende.geçen hafta karımın alt bölümünde çok garip bir ağrı vardı.zaman zaman bu ağrı bacağımı kasacak kadar artıyodu.geçtiğimiz cuma günü kadın doğum polikliniğine gittim.13 şubatta adet olmam gerekiyordu 1 gün gecikmiştim sadece.kan tesi yapıldı ve 9.3 çıktı değerim.doktor hamile olabilirsin pazartesi gel değer yükselmişmi diye bakalım dedi.fakat ben gece tuvalete kalktığımda kahverengi akıntı vardı çamaşırımda.sabahta kanamam başladı.hamile olup olmadığımı bile bilmiyorum.hamileysemde düşükmü yaptım kafam çok karışık.yarını bekleyeceğim artık(

.klomen kullanıyordum ve klomen kullanışımın 3.ayında gebe kaldım..Allah isteyen herkese nasip etsin, sabredin ve inanın arkadaşlar...

benımde adetimin olmasna 4 gun kaldı goguslerımde asırı hassaslasma var sonucu merakla bekliyorz

benımde adetimin olmasna 4 gun kaldı goguslerımde asırı hassaslasma var sonucu merakla bekliyorz

seninle aynı tarihlerimiz ama bende bir değişiklik yok bir kaç gün aşırı kasık ağrıları vardı oda geçti
bu ay pek umudum kalmadı herhalde şimdiye kadar belirtiler kendini gösterirdi
tatil nedeniyle tam yumurtlama zamanı ayrı kaldık olacağı buydu :113:
kızlar geç döllenme sonucu belirtiler geç olabilir mi :126:

cnm umutsuzluga kapılma bazı doktorlarda adet gecıkmesi olasıya kadar belirti yasanması ımkansız o piskolojik diyorlar ben gecen aylarda hele hepsini yasadım ama fıs cıktı :)) sizin kaçıncı ayınız ?

cnm umutsuzluga kapılma bazı doktorlarda adet gecıkmesi olasıya kadar belirti yasanması ımkansız o piskolojik diyorlar ben gecen aylarda hele hepsini yasadım ama fıs cıktı :)) sizin kaçıncı ayınız ?
aslında bizim ilk ayımız olucak ocakta spirali çıkattırdım doktor 10 gün önce gelseydiniz şansınız yüksekti dedi çok sağlıklıymış çatlayan yumurtalar kısmet
bu ayda malum 15 tatil olunca oğlumla tatil yaptık babamızın izni olmayınca ayrı kaldık
kaç gün sürüyor bu yumurtlama tarihi bilmiyorum oğluma hamile kaldığımda yaşım 18 di evliliğimin 2. ayında hamileydim hiçbişey takip etmeden ama şimdi bilinçli olunca aradanda 12 yıl geçince ilk gibi oluyor inan hiç bişey hatırlamıyorum sadece kabus olan 4 ay var aklımda bakalım inşallah dediğin gibidir belki yumurtlamanın sonunu yakalamışızdır
fazla kalmadı zaten adetim 20-22 gibi olur diye bekliyorum arada bir iki gün atar
belirti olmadığından umutsuzluğa kapılıyorum ama burayı okumak çok iyi geliyor gece gece cvp için sağol cnm

hepinizin bebişi sağlıklı olur inşallah isdeyenede verir allahım inşallah benim bebegim var çok tatlı bir kızım şuan 7 aylık ama biraz rahatsız bagırsaklarından doğdukdan 4 gun sonra başladı amelyatları hastane işleri benim hastalığımın üsdünden 14 gun geçdi dun eşime rica ettim nöbetci eczane bl midem çok kotu diye biz bebek düşünmüyoduk ben hapla korunuyodum ama kısmet işde hamileyim :) umarım abasına şans getirirde ikiside sağlıklı buyur bi yandan çok mutluyum aralarında çok yş olmıcak

selam arkadaşlar
ben buradaki belirtileri okuyup kendimde arıyordum psikolojik olarak.bu ay hiçbir belirti yoktu burada anlatılanlar gibi..sadece yumurtlama dönemimden sonra kasık ağrım vardı.sonrasında adetim 2 gün geçmişti ben hormon tahlili yaptırmak için aldığım randevuma gittim ama adet olmadığımı söyleyince kanda bhcg istedi.değer 0 çıktı.ben rahattım nasılsa hamile değilim diye.10 gün geçti hala olmayınca idrarda bhcg baktım ve belirsiz ikinci çizgi çıktı..ertesi gün haftasonu olduğu için acile gidip durumu anlattım ve yeniden kanda bhcg testi yapıldı değer 286 çıktı :) mutluluğumu anlatamam.ama usg yapıldı ve kese görünmedi.erken olduğu için olabilir dedi dr.2 gün sonra kan tahlili tekrarı yapılacak iki katı yükseliyorsa sorun yok dedi.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebeklerimizi..bugün tahlil için tekrar gideceğim dua ederseniz sevinirim...

Merhaba,anne adayları ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ama sevinmek ile üzülmek arasında kaldım.Kan testi ile hamileliğimi kesinleştirmeden 2 gün önce açık pembe leke gördüm tuvalet kağıdında ve doktora sorduğumda beni yeterince korkutacak cevabı verdi,düşük riski olabilir,kalkmadan dinleneceksin vs.yaklaşık bir haftadır ara ara açık pembe,kahve lekeler görüyorum.Bazı yerlerde yerleşme kanaması diyor bazıları düşük riski diyor,inanılmaz stresli geçen günler yaşıyorum.Tuvalete gitmek korku dolu bir eylem oldu benim için,bu nedenle sevinemiyorum bile.Yarın tekrar doktora gidicem sanırım yarın ne olduğu ya da olacağı kesinleşir ama herşey Allah'ın takdiri ve herşey kısmet

Herkese Merhabalar ben 8şubatta kan testi yaptırdığımda hcg4,60 çıkmıştı.15 şubat cuma günü adet olmam gereken gündü idrar testi yaptım evde pozitif çıktı.16şubt c.tside doktora gittim hcg531 çıktı fakat kese görünmedi tabi.haftaya tekrar gel dedi doktor.elevit ve Folbiol folik asit verdi.Haftaya kese görünücek kadar yükselirmi değer arkadaşlar?

allahım çok şükür kan testi de yaptırdım cumartesı gunu ve 4 haftalık gebelık çıktı ama henuz doktora gitmedım, çalısıyorum ancak bu hafta sonu gidebilirm...
kızzlaaarrr bu duygu anlatılmaz yaşanır dedıklerı cinsten :)
bi de kızlar galıba benım bulantı ve kusma gıbı şikayetlerım olmayacak,kendımı rahat hissedıyorum...

hayırlı olsun.. ınsALLAH saglıklı bırsekilde sorunsuz kucagına alırsın bebişini cnm :)

ayy ya cok guzel ne mutlu sız gebelere hayırlı olsun cnm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…