Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

inşallah bende yarın iyi haberleri alırım... çok korkuyorum.. sabahı zor edicemm... stresten iştah falan kalmadı...kendimi oyalamaya çalışıyorum... ALLAH ım bebek bekleyen isteyen herkesi sevindirsin.. bebişler sağ salim kucaklara gelsin...

Bennnnnnnnnnn yasadım aynısını yumurtlama gec olmuş ondan olurmuş kan testi degerleri karsılastrarak anlayabılrsn gebeliği 2gunde 2kat artıyorsa eger gebelık war demekmiş ben öylelikle öğrendm

cnm seninde gebelik kesen yavaş mı buyuyordu benm 2 haftada 1 haftalık buyumuş

öncelikle tüm hamileleri tebrik ederim darısı benim başıma yeni üyeyim yardımınıza ihtiyacım var 15 gün önce rahim filmi çektirdim çok şükür ikisi de temiz çıktı adetime 6 gün var ama bazen sol kasıgımda batma oluyor çok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir bide sanki sol tarafıma bastırınca sanki içerde bişey var şiş gibi elime geliyor sizce ne olabilir..

cnm senın kaçıncı denemenki rahim filmi falan cektırdın doktorunmu ıstedı senmı cektırdın?

bugün itibari ile şubat ayında anne olamayacağım anlaşılmış olmakta
yahu habersizce gelinir mi ne bir belirti ne bir haber olmaz yani
heralde spiral sonrası böyle habersiz oluyor :85:
neyse hayırlısı olsun umutlar marta kaldı

canım benim 1.5 yıl oldu 5 ay önce rahim filmi çektirdim 1 tüp tıkalı çıktı ve açılmadı dediler 3 hafta önce başka biyerde çektirdim ufak bi sorun vardı hallattik ikiside tertemiz dediler o zaman dr takvim verdi o tarihlerde ilişkiye girdik şimdi ise adetime 6 gün var ara ara sol kasığımda batma oluyor ama onun haricinde ne adet belirtisi ne de başka bişey yok sabırsıszlıkla adet günümü bekliyorum..

canım benim kuzenin da başına geldi. doktor 7 haftalık bebeği göremedi ve dış gebelik olabilir dedi. iki gün sonra çağırdı ve bebeği gördü. senin de ööledir büyük ihtimal stres yapma moralini yüksek tut:)

Slm arkadaşlar. Ben sata göre hamileliği hesapladım 7+4 çıkıyor. Ancak cumartesi doktora gittim doktor 20 eylülde doğum dedi bu da 10 hafta yapıyor şimdi gerçek haftam kaç oluyor. Başına gelen var mı acaba. Bu kadar fark bana fazla göründü

cnm ben degerleri cok takıp edıyorum her ay test yptırdıgım ıcın :))) bence senın degerın adet gununden 1 gun sonra bıle yuksek cıkmıs bence kesın degerın artar katlanır

Çok teşekkürler.Aslında bu ikinci hamileliğim biçok şeyi bilsemde bazen tıkanıp kalıyo insan.Birde ben ikizim ailemizde başka ikizlerde var
sanırım birazda acaba ikizmidir merakı bu sabırsızlığın sebebi :) hayırlısı artık mecburen beklicezz..

merhaba kızlar.. 14 şubatta 1-2 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. bu cuma kontrole gidicem bakalım kese oluşmuş mu? İnşallah oluşmuştur. benim midem hiç bulanmıyo :)

merhaba kızlar dün akşam sitedeki yazılar okuduktan sonra günüm geçmemesine rağmen test yapmaya karar verdim silik bi çizgi çıktı direkt kan testine gittim şu an yaklaşık 3 haftalık hamileymişim:)) doktora ne zaman gitmek lazım bilginiz var mı ben hemen gitmek istiyorum ama daha çok erken diyenler var

Hayırlı olsun hcg kaç çıktı??

Kist olabilir .. Tabi rahim filmi çektirmeden ultrasonda çıkardı kist olsa Allah muhafaza ama Bence doktora gitmelisiniz kasık batması sağlıklı olmuyor genelde.hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:

Dış gebelikten hemen niye şüphelendi ki doktor akıl bulandırmasın çok saçma dış gebelik 100 de 1 ihtimal moralini bozma B'nde çok taktım yok dış gebelik yok kimyasal gebelik diye ama şimdi düşünüyorm da boş yere kafa yormuşum.zaten dış gebelik çok ağrılı kanamalı olur doktor bunları söylemedi mi. Buarada Merak ettim kan sonucunuz ne çıktı acaba??

arkadaslar bugun benım adet gunumdu listede oldugum icin bıldırme geregi duyuyorum simdilik olmadı umitlenmek ıstemıyorum 1.. 2 gun atabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…