Mrb simdiden hayırlısı olsun benimde son adetim 28 aralıktı ona göre bebek 7 haftalık olmalıydı ama yumurtlamam gec olmuş o olabiliomuş bnm doktorda keseyi görüp bebeği göremedi boş gebelikten şüphelendi kan testi degerleri 2 gunde bir iki katına çıkarmış egerki boş gebelikse bu deger çıkmaz dedi kan testi yaptrdı ve çok şükürki kan degerım yukselmiş yani kısaca yumurtlama gec olabılıomuş normal bir durummuş
Bennnnnnnnnnn yasadım aynısını yumurtlama gec olmuş ondan olurmuş kan testi degerleri karsılastrarak anlayabılrsn gebeliği 2gunde 2kat artıyorsa eger gebelık war demekmiş ben öylelikle öğrendm
öncelikle tüm hamileleri tebrik ederim darısı benim başıma yeni üyeyim yardımınıza ihtiyacım var 15 gün önce rahim filmi çektirdim çok şükür ikisi de temiz çıktı adetime 6 gün var ama bazen sol kasıgımda batma oluyor çok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir bide sanki sol tarafıma bastırınca sanki içerde bişey var şiş gibi elime geliyor sizce ne olabilir..
cnm ben degerleri cok takıp edıyorum her ay test yptırdıgım ıcın :))) bence senın degerın adet gununden 1 gun sonra bıle yuksek cıkmıs bence kesın degerın artar katlanır
merhaba kızlar.. 14 şubatta 1-2 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. bu cuma kontrole gidicem bakalım kese oluşmuş mu? İnşallah oluşmuştur. benim midem hiç bulanmıyo :)[/QUOTEi
inşallah görürsün canım.ben 2 haftalıkken gördüm 7.3 mm idi.bende hamile olduğumu 11 şubatta öğrendim.
merhaba kızlar.. 14 şubatta 1-2 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. bu cuma kontrole gidicem bakalım kese oluşmuş mu? İnşallah oluşmuştur. benim midem hiç bulaoknmıyo :)
merhaba kızlar dün akşam sitedeki yazılar okuduktan sonra günüm geçmemesine rağmen test yapmaya karar verdim silik bi çizgi çıktı direkt kan testine gittim şu an yaklaşık 3 haftalık hamileymişim:)) doktora ne zaman gitmek lazım bilginiz var mı ben hemen gitmek istiyorum ama daha çok erken diyenler var
bendede hiç belirti yok nasıl hamileyim anlamış değilim.
öncelikle tüm hamileleri tebrik ederim darısı benim başıma yeni üyeyim yardımınıza ihtiyacım var 15 gün önce rahim filmi çektirdim çok şükür ikisi de temiz çıktı adetime 6 gün var ama bazen sol kasıgımda batma oluyor çok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir bide sanki sol tarafıma bastırınca sanki içerde bişey var şiş gibi elime geliyor sizce ne olabilir..
arkadaşlar merhaba.... ben 2 gün önce idrar testi yaptım.... ilk çizgiyi gördüm.. ikinciyi beklemeden çöpe attım... iş dönüşü teste bakma ihtiyacı hissettim.. bi bakiim dedim.. baktığımda gözlerime inanamadım.. çift çizgi çıkmıştı.... sabahı zor ettim.. hemen bir idrar testi daha aldım...belki uzun süre beklediği için yanlış sonuçtur die ama o hemen çift çizgi gösterdi.... ve yine gözlerime inanamadım.. sonrasında hemen bi kadın doğum doktoruna gittim... öncesinde ulstrasonla baktı fakat keseyi göremedi.. akabinde benden kan testi istedi.. onuda yaptırdık kan değerim 879 çıktı.. yani hamileyim... bana dediki çarşamba gel bir test daha yapıcaz değerlerinin 1500 ve üzeri çıkması gerekior dedi... eğer çıkmazsa değer düşüşü yaşanırsa o gebelikten hayır gelmez dedi...1500 ve üzeri çıkarsa cumartesi keseyi görmeye çalışıcaz dedi.... eğer kese yine görünmezse dış gebelik vs durum karmaşık bir hal alır dedi.... bende bu durumda üzülsemmi sevinsemmi anlayamadım.... eşim iş için yurt dışına gitti.. bende durum belirsiz die eşime haber vermedim... yarını zor bekliyorum...bu arada korunmayı bırakalı 6 ay oldu... ama ben bu süre zarfında her ay heyecanla gebelik olsun die bekleyip durdum.. arkadaşımda bana doktor böyle söyleyince bütün söylediklerinin arasından dış gebeliği tuttu dediki sen kafana çok takıyorsun kesin bu gebelikte bi sorun var dış gebelik olabilir dedi... buarada da en son 30 aralıkta regl olmuştum... buna göre 7 haftalık gebe olmam gerekiyormuş fakat tahlile göre 879 3 ve 4 haftalık gebeliğe tekabül ediyor.. doktorda tahlil sonucunu görünce son adet dönemini unut dedi.. biz bundan sonrasına bakıcaz dedi... bende geceden beri araştırıyorum geç döllenme olasılığı olabilirmiş... benim gibi bu süreci yaşayan yada duyan var mı ...??? kafanızı ve gözlerinizi okumaktan çok yordum farkındayım ama ufacıkta olsa morale ihtiyacım var.... yardımlarınızı bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?