Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

ben 5000 diye hatırlıyorum canım belki yanılıyorumdur

Canım vajinal ulrtasonla 1000 değerlerde görülebiliyor kese.Vajinal ultrasonda kasıklardan değil vajinadan bakılıyor.Bebeğe hiçbir zararı yok.5000-6000 civarı ise karından ultrasonla gözüküyor.

Kızlar 2 gündür kanamam devam ediyor maalesefSalı günü kontrole gideceğim inşaAllah.Benim gibi kanaması olan var mı?Doktor ne diyor?

Bende Bu Sabah evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim :) Yarın doktora gideceğim.garip bi duygu içerisindeyim.bi kızım var 3 yaşında 2.çocuk planını yazdan sonraya
yapmıştık ama kısmet işte..Tüm Hamilelere Allah sağlık sıhhat versin inşallah..

ayy canım çok teşekkür ederim.bizde 1.5 yıldır istiyoz 1 hafta geçti yarın dr a gidecem.eğer hamileysem inanması çok zor olacak.

kızlar ya dün test yaptım ıkıncı çizgi silik ama ben yine de hamile olduğumu hissedıyorum... 1 haftadır kasıklarım adet olcakmışım gibi tüm gün ağrıyo ve ara ara da kasılıyo sankı...ne bileyım mayısda evlendık 9 yadır çocuk istıyoruz ama bi türlü tutturamadık, yaşımızda 33 olunca paniğe ve üzüntüye kapılmıştık ,umarım hayal kırıklığı yaşamam, adetimde 12 şubatta olacaktı 4gun geçti şaşırdım kaldım :)

Kızlar 2 gündür kanamam devam ediyor maalesefSalı günü kontrole gideceğim inşaAllah.Benim gibi kanaması olan var mı?Doktor ne diyor?

çok değil ama oldu doktor dinlen dedi bide progestan diye bi ilaç verdi.bende telaş yaptım ama kahverengiden kırmızı dönünce gittim doktora git sende en kısa zamanda

kızlarrr idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ilaçta alamıyorum napcam bilmiyorum ilerlemesin diye su içiyorum ama yanma oluyor hiç geçiren oldumu ve kahverengi akıntım var mide bulantılarımda kesildi 1 haftadır :-( hiç iştahım yok yemek yiyemiyorum offf bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum pazartesi gitcem doktora iple çekiyorum :-(

kızlar ben de çarşamba akşamı hamile olduğumu öğrendim sanırım 4 yada 5 haftalıktr ne zaman ultrasona girilir bu durumda bi de kan testi yaptrmadım yaptrmalımıyım sizce

bence bi' kadın doğum uzmanına görün, vitamin falan başlasın hem Allah korusun bir sıkıntı olsa önlemini alırsın, doktora görün o uygun görürse kan da verirsin, ultrasona da girersin. güzel haberlerini bekliyoruz :)

Canım vajinal ulrtasonla 1000 değerlerde görülebiliyor kese.Vajinal ultrasonda kasıklardan değil vajinadan bakılıyor.Bebeğe hiçbir zararı yok.5000-6000 civarı ise karından ultrasonla gözüküyor.

o konuda çok bilgim yok ne yazık ki

ben de değil ama arkadaşım da olmuştu, plasentası alttaymış yorulunca baskı oluşuyormuş dedi doktor onun için kanama oluyormuş. çok yorulma istirahat et dedi ve kendini ne zaman yorsa kanaması oldu dinlendiği zaman geçti.

hayırlı olsun canımm bebeğin, bu işler planlamakla olmuyor işte, nasip ne zamansa o zaman geliyor minikler :)

canım dikkat et kendine, ilk 3 ay hiç ilaç kullanmayın diyorlar belki daha sonra kullandırır doktor bi de hamilelikte idrara çıkınca yanma olabiliyormuş enfeksiyon olduğuna emin misin? iştahsızlık bende de var ama zorluyorum kendimi, bazen de (genellikle akşamları) iştahım açılıyor ama asıl önemli öğün kahvaltı olduğu için sinirimi bozuyor bu durum

ürolojiye gittim bugün canım test yaptı çok çıkmadı bakteri az miktarda ama bana kasık ağrısı yanma yapıyor daha kendi doktorumla görüşemedim ağrım artınca gittim doktora gece sabahı zor ettim ağrıdan. yanma inşallah hamileliktendir canım yaa dediğin gibi olur inşallah kültür aldı bakalım üreyecek mi inşallah geçer yaa doktorda veremem ilaç organları yeni oluşuyor dedi kendi kendini iyi edecen su içerek dedi. kahvatlıyı sorma yaa işkence akşama kadar bise yemesem canım istemiyor 1 kilo verdim ama neden anlamadım yüzüm şişti sanki kilolu gibi...

Bende geçirdim enfeksiyon daha önce ama hamileliğimde tekrarladı korkulacak birşey değil bebeğe zararı yokmuş doktor bana şimdi birşey yapamayız ancak 3.aydan sonra başlayacağız ilaca dedi. Tuvaletten sonra iyi temizlemeye ve kurulamaya çok dikkat et çok ama çok su iç ayağını üşütmemeye çalış kendiliğinden geçiyor bi süre sonra zaten

merhabalar... ben de hamile olduğumu din öğrendim tam bi sevgililer günü hediyesi oldu yani :) ama henüz çok erkenmiş, erken hamilelik dedi doktor. heniz 1-2 haftalık bi şeymiş ve hatta kese de görmedi henüz. bir hafta sonrasına randevu verdi o zaman net bir şey görebilirmiş (İNŞALLAH) çok korkuyorum ya kese oluşmazsa ya olmazsa diye... ilk hamileliğim. ve kızlar benim için çok önemli bir şey sormak istiyorum. Normalde ben 13 şubat-14 şubat arasında adet olacaktım ama olmayınca 14 şubatta test yaptım pozitif çıktı hemen doktora gittim kan testinde de pozitif çıktı devamını yukarıda anlatmıştım ve şimdi ara ara tuvalete gittiğimde peçeteyi idrar yaptıktan sonra bastırıyorum ve hafif ayrıca çok çok çok az kan gibi leke geliyor, dünden beri böyle (( neden böyle oluyor sizce??? bir problem olabilir mi? yoksa normal mi?

ben kullanıyorum hamile olmadan başlamıştım doktorum olası hamilelikte tedbir olsun diye başlatmıştı.sen kullanıyor musun?

Bende planlı hamilelik düşünüyordum ama sabredemedim ilk korunmayı bırakınca da hamîle kaldım.ama hemen başladım.sorum şu kî hiç dışkı renginde yeşillik oldu mu

Bende planlı hamilelik düşünüyordum ama sabredemedim ilk korunmayı bırakınca da hamîle kaldım.ama hemen başladım.sorum şu kî hiç dışkı renginde yeşillik oldu mu

yok canım ya olmadı bende 2 aydır kullandım hiç öyle bişe olmadı belki yediğin birşeydendir süreklimi oluyor

bende geçirmiştim hamilelikten önce şimdi tekrarladı inşallah yoktur canım ya bebişe. çok dikkat ederim iç çamaşırımı günlük değiştirrim kurulamaya felan ama neden oldu anlamadım su az içiyordum günde belki 2 bardak oyüzden olabilir :-( inşallah geçer...

senin adet günün olduğu için olmuştur belki doktoruna sor ihmal etme bendede 31 ocak adet tarihim pembe akıntı olmuştu sonra kesildi bendede aynısı vardı peçedeyle silince geliyordu pembe bir akıntı doktora sormuştum ilk zaman normal o olur telaşlanma demişti. ama 2 gündür kahverengi pembe karışımı geliyor bende merak ediyorum neden diye. aslında şimdi korkuyorum bişe olacak diye pazartesi bir olsaydı doktora gitcem

ben akşamları yüklendiğim için kilo alıyorum galiba. yemek yemesem de az hareket ettiğim için kilo alacağım bol bol. bolca su iç, tuzu seviyorsan azalt ama sıfırlama. ödem yapabiliyormuş gebelikte aman dikkatli ol.

korkutmak istemem ama kanama normal değil doktoruna bir an önce söyle ki önlem alın. aramıza hoş geldin, bebişin de hayırlı olsun

demir ilacı mı kullanıyorsun? demir ilacı dışkının rengini koyulaştırır bırakırsan 1-2 güne normale döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…