ben 5000 diye hatırlıyorum canım belki yanılıyorumdur
zehra9090 ağrı ne kelime ben test yaptırmaya ağrılarım yüzünden karar vermiştim. ilginç bir ağrı olduğu kesin bazen adet sancısına benziyor bazen de dediğin gibi gerilme tarzı sızılar oluyor sanki kaslarım kısa geliyor gibi
Kızlar 2 gündür kanamam devam ediyor maalesefSalı günü kontrole gideceğim inşaAllah.Benim gibi kanaması olan var mı?Doktor ne diyor?
Acaba folik asit kullanan var mı
kızlar ben de çarşamba akşamı hamile olduğumu öğrendim sanırım 4 yada 5 haftalıktr ne zaman ultrasona girilir bu durumda bi de kan testi yaptrmadım yaptrmalımıyım sizce
Canım vajinal ulrtasonla 1000 değerlerde görülebiliyor kese.Vajinal ultrasonda kasıklardan değil vajinadan bakılıyor.Bebeğe hiçbir zararı yok.5000-6000 civarı ise karından ultrasonla gözüküyor.
Kızlar 2 gündür kanamam devam ediyor maalesefSalı günü kontrole gideceğim inşaAllah.Benim gibi kanaması olan var mı?Doktor ne diyor?
Bende Bu Sabah evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim :) Yarın doktora gideceğim.garip bi duygu içerisindeyim.bi kızım var 3 yaşında 2.çocuk planını yazdan sonraya
yapmıştık ama kısmet işte..Tüm Hamilelere Allah sağlık sıhhat versin inşallah..
kızlarrr idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ilaçta alamıyorum napcam bilmiyorum ilerlemesin diye su içiyorum ama yanma oluyor hiç geçiren oldumu ve kahverengi akıntım var mide bulantılarımda kesildi 1 haftadır :-( hiç iştahım yok yemek yiyemiyorum offf bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum pazartesi gitcem doktora iple çekiyorum :-(
canım dikkat et kendine, ilk 3 ay hiç ilaç kullanmayın diyorlar belki daha sonra kullandırır doktor bi de hamilelikte idrara çıkınca yanma olabiliyormuş enfeksiyon olduğuna emin misin? iştahsızlık bende de var ama zorluyorum kendimi, bazen de (genellikle akşamları) iştahım açılıyor ama asıl önemli öğün kahvaltı olduğu için sinirimi bozuyor bu durum
ben kullanıyorum hamile olmadan başlamıştım doktorum olası hamilelikte tedbir olsun diye başlatmıştı.sen kullanıyor musun?
Bende planlı hamilelik düşünüyordum ama sabredemedim ilk korunmayı bırakınca da hamîle kaldım.ama hemen başladım.sorum şu kî hiç dışkı renginde yeşillik oldu mu
Bende geçirdim enfeksiyon daha önce ama hamileliğimde tekrarladı korkulacak birşey değil bebeğe zararı yokmuş doktor bana şimdi birşey yapamayız ancak 3.aydan sonra başlayacağız ilaca dedi. Tuvaletten sonra iyi temizlemeye ve kurulamaya çok dikkat et çok ama çok su iç ayağını üşütmemeye çalış kendiliğinden geçiyor bi süre sonra zaten
merhabalar... ben de hamile olduğumu din öğrendim tam bi sevgililer günü hediyesi oldu yani :) ama henüz çok erkenmiş, erken hamilelik dedi doktor. heniz 1-2 haftalık bi şeymiş ve hatta kese de görmedi henüz. bir hafta sonrasına randevu verdi o zaman net bir şey görebilirmiş (İNŞALLAH) çok korkuyorum ya kese oluşmazsa ya olmazsa diye...ilk hamileliğim. ve kızlar benim için çok önemli bir şey sormak istiyorum. Normalde ben 13 şubat-14 şubat arasında adet olacaktım ama olmayınca 14 şubatta test yaptım pozitif çıktı hemen doktora gittim kan testinde de pozitif çıktı devamını yukarıda anlatmıştım ve şimdi ara ara tuvalete gittiğimde peçeteyi idrar yaptıktan sonra bastırıyorum ve hafif ayrıca çok çok çok az kan gibi leke geliyor, dünden beri böyle (( neden böyle oluyor sizce??? bir problem olabilir mi? yoksa normal mi?
ürolojiye gittim bugün canım test yaptı çok çıkmadı bakteri az miktarda ama bana kasık ağrısı yanma yapıyor daha kendi doktorumla görüşemedim ağrım artınca gittim doktora gece sabahı zor ettim ağrıdan. yanma inşallah hamileliktendir canım yaa dediğin gibi olur inşallah kültür aldı bakalım üreyecek mi inşallah geçer yaa doktorda veremem ilaç organları yeni oluşuyor dedi kendi kendini iyi edecen su içerek dedi. kahvatlıyı sorma yaa işkence akşama kadar bise yemesem canım istemiyor 1 kilo verdim ama neden anlamadım yüzüm şişti sanki kilolu gibi...
merhabalar... ben de hamile olduğumu din öğrendim tam bi sevgililer günü hediyesi oldu yani :) ama henüz çok erkenmiş, erken hamilelik dedi doktor. heniz 1-2 haftalık bi şeymiş ve hatta kese de görmedi henüz. bir hafta sonrasına randevu verdi o zaman net bir şey görebilirmiş (İNŞALLAH) çok korkuyorum ya kese oluşmazsa ya olmazsa diye...ilk hamileliğim. ve kızlar benim için çok önemli bir şey sormak istiyorum. Normalde ben 13 şubat-14 şubat arasında adet olacaktım ama olmayınca 14 şubatta test yaptım pozitif çıktı hemen doktora gittim kan testinde de pozitif çıktı devamını yukarıda anlatmıştım ve şimdi ara ara tuvalete gittiğimde peçeteyi idrar yaptıktan sonra bastırıyorum ve hafif ayrıca çok çok çok az kan gibi leke geliyor, dünden beri böyle (( neden böyle oluyor sizce??? bir problem olabilir mi? yoksa normal mi?
Bende planlı hamilelik düşünüyordum ama sabredemedim ilk korunmayı bırakınca da hamîle kaldım.ama hemen başladım.sorum şu kî hiç dışkı renginde yeşillik oldu mu
ben akşamları yüklendiğim için kilo alıyorum galiba. yemek yemesem de az hareket ettiğim için kilo alacağım bol bol. bolca su iç, tuzu seviyorsan azalt ama sıfırlama. ödem yapabiliyormuş gebelikte aman dikkatli ol.
bende fazla hareket etmiyorum doktorum bide yat dinlen dedi ona rağmen kilo verdim ama hiç ekmek yiyemiyorum iştahsızlık var saat 16 ya kadar hiç birşey yiyesim olmuyor. tuzlu yemem hatta az denecek kadar yerim normaldede. ödem hiç duymamıştım burası iyi oluyor bilgi ediniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?