Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye ve yeni hamile olduğunu örenenlerdenim. yaklaşık 3buçuk sene bir fiil mesigyna ile korundum son iğnemi 23 ekim de vuruldum ve ocak başına kadarda prezervatif ile korundum son adetim 18 ocak iki gün önce dişçiye gitmiştim operasyon geçircektim şüphem sayesinde test yaptırdım ve pozitif çıktı. 13 şubat beta hcg değerim 66,28 idi bugün yani 15 şubat değerim ise 221,20 çıktı doktorum ikiz olabilir gibi birşeyler dedi. ama kaç haftalık olduğu konusunda birşey diyen yok. ilk tahlili isteyen doktor ultrasonda göremedi hatta. zaten adet günümde geçmedi aslında yarın adet günüm normalde. fakat bana göre en fazla 3 haftalık çünkü yaklaşık olarak 21-23 gün önce sağlık ocağında ebe kontrol amaçlı kan testi yapmıştı negatif çıkmıştı. tecrübelerinize göre yorum yaparsanız sevinirim.

Son düzenleme:
yok canım ya olmadı bende 2 aydır kullandım hiç öyle bişe olmadı belki yediğin birşeydendir süreklimi oluyor

Geçti 1-2 defa oldu zaten elhamdulillah , aslında içindekî Demir içeriğinden dolayı sanırım zaten vücudumda her gün bi değîşim oluyo artık takip edemiyrum:)

Benimde adetime 7gün falan varken negatif çıkmıştı yanî döllenmeden yaklaşık 6 gün sonra adet günüm gecikince ertesi gün tekrar yaptırdım 247 çıktı.karından ultrason ile 1200 lü değerde görünmedi.vajinal ultrason ile de kendim baktırmadım ama vajinal ultrason da da bildîğim kadarıyla hcg degeri min 1000-1500 olmalı imiş.
Buarada hayırlı olsun, Yüce Rabbim ALLAH(c.c.) sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Buarada tek bebekli gebeliklerde hcg gün aşırı 2 kat artması gerekiyor ama sizde 3,5kat civarı artmış bu durumda genelde çoğul gebeliklerde oluyor.tabii ailenizde varsa ikiz üçüz vs durum çok büyük ihtimal böyle,çünkü ırsi bi durum bu da.tekrar hayırlısı olur inşALLAH sizin için:)

kızlar çok şükür degerim 90 ken 2 günde 256 olmuş
haftaya kesemizi göreceğiz inşallahhh

Son düzenleme:
Kızlaaar, inanmıyorum dün 1 bugün 2, siteye üye oldum ve bugün akşam rüyamda test yaptım pozitif çıktı, şimdi de sabah kalktım evde test vardı yaptım sanırım pozitif uff tam emin olamıyorum ama diğer çizgiye göre biraz silik, bir de adetlerim düzensiz çıktığı olduğu için gecikip gecikmediğini de bilemiyorum. Test yanlış olaiblir mi, lütfen yardım edin. fotoğraf göndersem mi, napacağımı bilemedim heyecandan. Eşim içerde uyuyo hala :))

aman canım dikkat et çünkü ödem çok riskli bir şey. ne az ne çok tuz şart. aslında bu kadar uzun yemek yememen çok kötü hem sana hem bebeğe kötü. bebiş yine ne var ne yok ihtiyacını alır doğumdan sonra sıkıntısını sen çekersin. çubuk kraker falan bulundur ufak ufak zorla kendini ama mideni bulandıracak kadar olmasın. ara ara atıştır bir şeyler. ekmeği de boşver faydalı değil zaten

bende folik asit kullanmaya başladım ama 6 haftalık olduktan sonra çünkü yeni öğrendim bebişi ve hiç beklemiyoduk süpriz yaptı bize
araştırdım biraz ilk 28 günde çok önemliymiş o zaman kullanmadım ben inşallahh bi aksilik olmamıştır

Allahıma çok şükür bende bu ay hamiş olduğumu öğrendim çok mutluyum Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde elime alcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum Allah hepimizi korusunnn...

bana da sürpriz oldu canım ben de kullanmadım decavit multivitamin kullanıyorum Allah yardımcımız olsun bol bol bulgur ye :) kısır yap kendine en çok folik asit onda

Allahıma çok şükür bende bu ay hamiş olduğumu öğrendim çok mutluyum Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde elime alcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum Allah hepimizi korusunnn...

hoşgeldin obo aramıza, bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bana da sürpriz oldu canım ben de kullanmadım decavit multivitamin kullanıyorum Allah yardımcımız olsun bol bol bulgur ye :) kısır yap kendine en çok folik asit onda

bana folik asit verdi başka vitamin vermedi insan bilmeyince böyle telaş yapıyo niye neden

Son düzenleme:
hoşgeldin obo aramıza, bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah [/QUOTE]

Teşekkür ederimmmmm âmin hepimizin inşallah:)

Bende adetime 2 gün kala öğrendim evde gebelik testiyle hamile olduğumu ertesi gün sabah ki tahlilimde hcg 85 çıktı öğleden sonra 94 çıktı. Dün de doktora gittim ultrasonla karnımdan baktı gerçi daha erken dedi ama baktı yinede tabi bişey görünmedi.. . Hcg testi istedi 270,9 çıktı. 3 günde 3 kat artmış iyi hafta sonu 500 leri bulur dedi. haftaya perşembe gel keseye bakalım bir daha dedi. umarım herşey yolunda gider. Çok korkuyorum 2 yıldır bekliyorduk. Benim sağ tüpüm tıkalı, eşimin morfoloji ya %0 yada %2 çıkardı hep. Sayı hareket desen yetersiz. Çider'e üye olmuştum 18 şubatta da tüp bebek merkeziyle ilk görüşmemiz vardı .Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın benim ve herkesin mucizesini korusun.

Dayanamadım gittim, sabah tekrar test aldım bu da pozitif çıktı arkadaşlar :) ayy inanın hiç umutlu değildim, Allah isteyen herkese nasib etin. O kadar heyecanlıyım ki, eşime de söyledim hala çok şaşkınız. Ne yapsak nerden başlasak bilemiyorum.

Cok sewindim allah tamamına erdrsin inşallah

Cok sewindim allah tamamına erdrsin inşallah

çok teşekkür ederim canım, hala inanamıyorum. Bazen karnımda ağrı oluyor bu normal mi? birde kanamam falan olmadığı halde ev işi bile yapmıyorum hep oturuyorum yatıyorum kısa mesafelere arabayla gidiyorum çünkü çabuk yoruluyorum. acaba çok zor buldum diye abartıyormuyum yoksa dinlenmemin bir faydası olurmu bu ara? olmazsa boşuna kapanmayım bi yürüyüşe çıkayım açılırım diyorum ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar... Ben de tam 14 şubat ta öğrendim :) Hem şaşkın hem mutluyum.Hem de korkuyorum nazar değer diye...
Bu ay 21.gün progesteronum 5.38 çıkınca nasılsa yumurtlamamışım hamile de değilim diye adetim bekliyordum. 9 gün geçince sabah evde test yaptım ve çift çizgi...O an ki hislerimi anlatmam mümkün değil.Tam 7 aydır istiyorduk çok şükür fazla bekletmedi Rabbim bizi...Allah isteyen herkese nasip etsin...Umudunuzu yitirmeyin :)

evet aslında kötü ama işte mide almayınca olmuyor sabahları zorla bir bardak süt ve az ceviz yetiyor sanki bide idrar yolu enfeksiyonu olunca su su su su oldu içim dışım 4 litre ben 2 bardak anca içerdim günlük oda midemi dolduruyor valla, hayırlısı bakalım bebeğimiz sağlıklı olsunda. valla tuzsuz yerim genelde çok azcık inşallah olmaz ödem :-( sağol canım bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…