Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

Kızlar çok aşırı kasık ağrısı var benim.. geceleri uykudan bile uyandırıryor bir kaç kasniye sürüryor ancak çok şiddetli sizdede varmı yok sa anormal bişey mi bendeki ağrı?

Keseni gördün mü ?? Batma normalde aşırı olması normal mî bilmiyorum ama batma sanırım herkeste oluyor

Arkadaşlar bugün kan tahlili sonucunu almaya gittim..
hcg 2878 çıkmış. Sağlık ocağındaki doktorum biraz beklememi ve Çarşamba günü doktora gitmemi söyledi.
Fakat ben Ptesi günü gitmeyi düşünüyorum. Daha fazla bekleyemeyeceğim galiba..
Stresim artıyor bekledikçe. Merak ediyorum..

selam kızlar
bizde dün kesemizi gördük çok şükür
haftaya cuma gidecez bebegimizi görmeye
inşallahh bebegim benimledir görebilirimm
kalp atışını duyana kadar içim rahat eticek sanırımm
bebegi gören oldumu kızlar

Zaten Pazartesi'ye karından ultrasonla keseni görürsün inşallah.pozitif düşün hep bi de her şey olacağına varır düşüncesine çok kaptır kendini günler su gibi akıp geçiyor:)))

Merhaba sat ımız aynı sanırım:)
Hayırlı olsun inşAllah sağlıkla kucağımıza almak da nasîp olur..

Kızlar selam, ben de gebe olduğumu öğrendim :) Fakat testi yaptığım gün doktorada gittim tam 4 hafta 2 günlüktü fakat kese veya bebek görünmedi Daha önceki bi boş gebelik olayı yaşadığım için şu an da içimde korku var ( perşembe günü tekrar kontrole gideceğim, umarım herşey yolunda gider..

korkma kese görmek için erken bence
ben 5+4 te keseyi gördüm
inşallahh görürsün sende
sanırım kalp atışlarını duyana kadar içimiz rahat etmicek

Son düzenleme:
Merhaba sat ımız aynı sanırım:)
Hayırlı olsun inşAllah sağlıkla kucağımıza almak da nasîp olur..

evet aynı
sen keseyi bebegi gördünmü peki
ben perşembe günü keseyi gördüm
bebek ne zaman görülür acaba çok korkuyorum :18:

sağ salim bebeklerimize kavuşalım inşallah hep birlikte
istanbul avrupa yakasından varmı aranızda?

arkadaşlar slm bende uzunzamandır takip ediyodum yeni üye olmak sizlere katılmak nasip oldu bende 6 yıllık evliyim 4 yıl çocuk istememiştim 2 yılda deniyorduk olmuyodu sonra doktora giitim pkolu oldumu söyledi daha yeni tedaviye başladım ilk klomen ilacı kullandım ocak ayında bugün hamile oldumu öğrendim rabbime çok dua ettim her dakika her an olsun nasibiyle gelsin diyee dua ediyordum şükürler olsun sonunda geldi şimdi benim sormak istedim 11,66 değerim çıktı bebek kaç haftalık olmuş oluyo

Sanırım bu Pazartesi gitsek bebek görülür. Geç döllenme değilse.

doktor çarşamba günü çagırdı ama cuma gitmeyi düşünüyorum
geldigimde bebek görünürmü dedigimde belki görünür dedi
ondan 2 gün geç gitmeyi düşünüyorum

doktor çarşamba günü çagırdı ama cuma gitmeyi düşünüyorum
geldigimde bebek görünürmü dedigimde belki görünür dedi
ondan 2 gün geç gitmeyi düşünüyorum

Hcg 1500 olduktan 10 gün sonra görünüyor hatta kalp atışları faln duyuluyor.bn geçen hafta Çarşamba hcg baktırdım 1200 lü bi değerdi aynı ise doğum tarihlerimiz tahminî Pazartesi ya da salı oluyo 10.gün

Kızlaar ben de 13 şubatta kan testi vermiştim 207,9 çıkmıştı, 18inde tekrar kan verdim 2224,8 çıktı. 21inde de doktora gittik kesemizi gördük çok şükür hatta doktor beslenme kesesi de oluşmuş bebeğin güzel dedi. Haftaya cumartesi kalp atışlarını duymak için çağırdı birde kan ve idrar tahlili verdim aile hekimliğine de tekrar kan vericem bi kaç değerime orada bakılsın diye heralde özelde extra para alınıyor o testlere.. Heyecanlıyız biz de bide benima rtışım biraz yüksek olmuş ikiz gebelik olabilir diye not düştü 8-9 haftalarda belli olurmuş. Hayırlısı bakalım.. İnşallah hepimiz duyarız kalp atışlarını meleklerimizin.. Bu arada doktora gittiğim gün adet tarihine göre tam 6 haftalık bebek ama ultrasona göre 4 haftalık çıktı, bu zaten başta hep böyle oluyor dedi bebeğin döllenmesinden bu zaman zaten 4 hafta geçmiş oluyo kaygılanacak bir şey yok dedi, sonra o kendi haftasına geliyormuş.. Sizlerde de böyle diyen çıktı mı?

bende 6+4 günlük hamileyim.bikaç gün önce kesemi gördüm normal.daha kalp atışlarını duymadım erkenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…