Kist olabilir .. Tabi rahim filmi çektirmeden ultrasonda çıkardı kist olsa Allah muhafaza ama Bence doktora gitmelisiniz kasık batması sağlıklı olmuyor genelde.hakkınızda hayırlısı olsun
canımm rahim filmi çekmeden önce dr ultrasonda baktı çok temiz çok güzel dedi kist yok dedi sonra rahim filmi çekildi sol kanalda ufak bi yapışıklık vrmış ama rahim filmi çekilirken açılmış yani kanalların ikiside temiz şuanda ondan heyecanlandım allah hepimiz için en hayırlısını versin inşallah..
ben de dün test yaptım pozitif çıktı çoook mutluyum Allah herkese sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin canım bende dün öğrendim :)
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim...şoktayım...umutlarım azalmıştı artık...4 yıl sonra oldu sonunda...5 ay önce laparoskopi olmuştum tüplerim açılmıştı
Adet tarihimi unutmuştum saçımı boyayacaktım dur bi test yapayım dedim iki çizgi çıktı hemen eşimi aradım ağlaya ağlaya hastaneye gittik sonucu zor bekledik beta hcg 1200 küsür çıktı.Mevlid Kandilinde çok dua etmiştim şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına kızlar dua edin bana sağlıkla kucağıma alayım.çok tuhaf hissediyorum kendimi ....
2013 uğurlu geldi bize yaşasın......
ayın 19 unda hcg 98.71 çıktı yani daha 3 haftalık deill..ne zaman görünür acaba ultrasonda şu an çok mu erken.
arkadaslar benım adetim oldu bugun ne yazıkki....
3. ayımdı ben kendımı sıtrese sokmamak için doktora gıtmek ıstıyorum zaman kaybetmek ıstemıyorum harhangı bır problem varsa tedavısı olsun yoksada kafam rahat olsun allahın nasibi kısmeti takdiri der beklerım gonul rahatlıgıyla esim sper anlizi yaptırdı cok guzel cıktı sonuclar fakat ben dahah once hıc muane olmadım bazı testler varmıs adet gununde yaptırıyomus aranızda oyle muane ve testleri olanlar benı bılgılendırebılırlermi zamanını falan ?
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim...şoktayım...umutlarım azalmıştı artık...4 yıl sonra oldu sonunda...5 ay önce laparoskopi olmuştum tüplerim açılmıştı
Adet tarihimi unutmuştum saçımı boyayacaktım dur bi test yapayım dedim iki çizgi çıktı hemen eşimi aradım ağlaya ağlaya hastaneye gittik sonucu zor bekledik beta hcg 1200 küsür çıktı.Mevlid Kandilinde çok dua etmiştim şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına kızlar dua edin bana sağlıkla kucağıma alayım.çok tuhaf hissediyorum kendimi ....
2013 uğurlu geldi bize yaşasın......
1hafta sonra görünür inşallah ama vajinal ultrasonla..
Bende 7 şubatta doktora gıttım 4
3-4 gun geçmıstı test yaptım fluydu ıkıncı çizgi. Iş çıkısı hastaneye gittik 80.9 bthcg , çok ümitli konusmadı doktor kımyasal gebelıkte olabılır 1500 ulasmadan bırsye dıyemeyız dedı. 2 gunde bır değer çift katlar dedı.13 şubtta tekrar gıttık 2008 di bthcg.doktor baktı ettı hamılesın dıkkat et falan fılan ama hala kendıme gelmıs degılım duygulanıyorum sureklı.
Folik asit verdi henuz aylık bıle degıldı yarın doktora gıdıcem bakalım buyumusmu :)
allah hrkese nasıp etsın
çok teşekkür ederim. bazıları sakıncalı olduğunu söylüyor o yüzden kafam karışık bu konuda açıkcası
Bende 7 şubatta doktora gıttım 4
3-4 gun geçmıstı test yaptım fluydu ıkıncı çizgi. Iş çıkısı hastaneye gittik 80.9 bthcg , çok ümitli konusmadı doktor kımyasal gebelıkte olabılır 1500 ulasmadan bırsye dıyemeyız dedı. 2 gunde bır değer çift katlar dedı.13 şubtta tekrar gıttık 2008 di bthcg.doktor baktı ettı hamılesın dıkkat et falan fılan ama hala kendıme gelmıs degılım duygulanıyorum sureklı.
Folik asit verdi henuz aylık bıle degıldı yarın doktora gıdıcem bakalım buyumusmu :)
Allah hrkese nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?