Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

Kist olabilir .. Tabi rahim filmi çektirmeden ultrasonda çıkardı kist olsa Allah muhafaza ama Bence doktora gitmelisiniz kasık batması sağlıklı olmuyor genelde.hakkınızda hayırlısı olsun

canımm rahim filmi çekmeden önce dr ultrasonda baktı çok temiz çok güzel dedi kist yok dedi sonra rahim filmi çekildi sol kanalda ufak bi yapışıklık vrmış ama rahim filmi çekilirken açılmış yani kanalların ikiside temiz şuanda ondan heyecanlandım allah hepimiz için en hayırlısını versin inşallah..

Aminnnn Allah size de en kısa zamanda ümmeti Muhammed e Işık tutacak bi evlat nasip etsin inşAllah.. Dua her kapıyı açıyo inanın benim eltim de tam rahim filmi çektirecekti ki hamile olduğunu öğrendi 6 senedir olmuyordu onunda ..dualar ile elhamdülillah sabırla bekledi 5 ay sonra çocuğu oldu şuan 20 haftalıkta hamîle:)

ayın 19 unda hcg 98.71 çıktı yani daha 3 haftalık deill..ne zaman görünür acaba ultrasonda şu an çok mu erken.

arkadaslar benım adetim oldu bugun ne yazıkki....
3. ayımdı ben kendımı sıtrese sokmamak için doktora gıtmek ıstıyorum zaman kaybetmek ıstemıyorum harhangı bır problem varsa tedavısı olsun yoksada kafam rahat olsun allahın nasibi kısmeti takdiri der beklerım gonul rahatlıgıyla esim sper anlizi yaptırdı cok guzel cıktı sonuclar fakat ben dahah once hıc muane olmadım bazı testler varmıs adet gununde yaptırıyomus aranızda oyle muane ve testleri olanlar benı bılgılendırebılırlermi zamanını falan ?

hayırlı olsun yaa

Bazı bayanlar adet gördüğü zaman içinde yumurtlama günü.ona da adetin 2.günü bakılıyor.zaman kaybetme yarın gît istersen

Merhaba Arkadaşlar..
Ben de iki gün önce test yaptım pozitif çıktı..
İkinci çizgiyi görünce elim ayağım birbirine dolaştı :)
Kan tahlili yaptırdım, yarın sonucunu alacağım..
Hayırlısı olsun bakalım...

Bende 7 şubatta doktora gıttım 4
3-4 gun geçmıstı test yaptım fluydu ıkıncı çizgi. Iş çıkısı hastaneye gittik 80.9 bthcg , çok ümitli konusmadı doktor kımyasal gebelıkte olabılır 1500 ulasmadan bırsye dıyemeyız dedı. 2 gunde bır değer çift katlar dedı.13 şubtta tekrar gıttık 2008 di bthcg.doktor baktı ettı hamılesın dıkkat et falan fılan ama hala kendıme gelmıs degılım duygulanıyorum sureklı.
Folik asit verdi henuz aylık bıle degıldı yarın doktora gıdıcem bakalım buyumusmu :)
allah hrkese nasıp etsın

Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım.... acaba bir gün bende bunları yazabilecek miyim? inşallah Allah ım isteyen her kese nasip etsin inşallahhh...

bende 11 Şubat ta öğrendim hamile olduğumu
ama benim birde meleğim var
2011 Temmuz ayında sadece 2 gün yaşayan
sonra
cennette melek olan canım kzım var
rabbim bu bebeğimi bize bağışlasın inşallah

kızlaaaar bugün kontrole gittim çok şükür kese oluşmuş :) 10 gün sonra bebeğini görebiliriz dedi doktor İNŞALLAH ALLAH'ım :) inşallah her şey yolunda gider benim ve buradaki tüm bebiş bekleyen,isteyen anne adaylarının... :)

Kızlar çok aşırı kasık ağrısı var benim.. geceleri uykudan bile uyandırıryor bir kaç kasniye sürüryor ancak çok şiddetli sizdede varmı yok sa anormal bişey mi bendeki ağrı?

Canım çok fazla artmamış mı değerin normalde iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor diye biliyorum bende ilk yaptırdığımda 46,63 di iki gün sonra yaptırdığımda 110,98 olmuştu yarında TEKRAR yaptırcam bakalım kaç olmuş..

çok teşekkür ederim. bazıları sakıncalı olduğunu söylüyor o yüzden kafam karışık bu konuda açıkcası

B'nde öyle düşündüğüm için baktırmadım sonuçta 4 gün bekleyip karından baktırmak varken yakın geçmîşi olan hakkında çok deney yapılmamış zararları konusu muamma olan bir şey vajinal ultrason ..

208 mi 2008 mi acaba?? Bu kadar artması çok ilgînç ..ikiz falan varsa aîlede belki ikiz olabîlir eğer 2008 se:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…