Kızlaar ben de 13 şubatta kan testi vermiştim 207,9 çıkmıştı, 18inde tekrar kan verdim 2224,8 çıktı. 21inde de doktora gittik kesemizi gördük çok şükür hatta doktor beslenme kesesi de oluşmuş bebeğin güzel dedi. Haftaya cumartesi kalp atışlarını duymak için çağırdı birde kan ve idrar tahlili verdim aile hekimliğine de tekrar kan vericem bi kaç değerime orada bakılsın diye heralde özelde extra para alınıyor o testlere.. Heyecanlıyız biz de bide benima rtışım biraz yüksek olmuş ikiz gebelik olabilir diye not düştü 8-9 haftalarda belli olurmuş. Hayırlısı bakalım.. İnşallah hepimiz duyarız kalp atışlarını meleklerimizin.. Bu arada doktora gittiğim gün adet tarihine göre tam 6 haftalık bebek ama ultrasona göre 4 haftalık çıktı, bu zaten başta hep böyle oluyor dedi bebeğin döllenmesinden bu zaman zaten 4 hafta geçmiş oluyo kaygılanacak bir şey yok dedi, sonra o kendi haftasına geliyormuş.. Sizlerde de böyle diyen çıktı mı?
canım hayırlı olsun herkesin hamileliği hayırlı olsun tabi... normal canım benim de 7+2 dir diye gittiğimizde 6+4 çıktı doktor normal dedi şimdi çok ufak tam ölçü alınamıyo dedi kalp atışlarını duyamadık ama grafiğini görmüştük ozaman. sonraki haftalarda da SAT a göre biraz ufak çıkıyodu . ama son 3 haftadır normal olması gerken zamanına erişti kocaman oldu :) şuan SAT ile uyumlu :) üzülmeyin takmayın bu tip şeyleri kafanıza.b_hcg değeri de herkese göre değişir bazıları geç yumurtlar bazıları 28-30 yada 32 günde bir adet olur... önemli olan b_hcg nin kaç çıktığı değil 2 günde iki katına çıkması önemli. benim adet gecikmemin 4.günü 98 çıkmıştı iki gün sonra 185 çıkmıştı. ama kimisinin adet gecikmesi olduğu gün çok yüksek çıkabiliyo yada benimkinden de düşük çıkabiliyo. önemli değil kaç çıktığı yani. bulantılarım 6.hafta başladı 12.haftaya kadar sürdü. bebek hareketlerini 9.hafta gördük ultrasonda. çikolata yiyip gidin nasıl kıpır kıpır şaşıracaksınız :) hepimize mutlu ve huzurlu hamilelikler ve sağlıklı evlatlar inşallah...
arkadaşlar mide bulantıları başladı mı?hangi belirtileri yoğun yaşıyorsunuz
herkese hayırlı olsun bebekleri rabbim isteyipte olmayanlara erkenden nasip etsinn beklemek çok kötü bi duygu benim keseyide göremedi doktor kasıklarım çoook ağrıyodu düşmesinden yada dış gebelikten korkuyordum ordaki acemi doktor aptalca bebeği düşürdün mü ne deyince moralim çoook bozuldu 3 seneden sonra aklım çıktı sonra tekrar kan tahlili hemoğram idrar tahlili aldılar benden değerim 110 çıktı diğer doktor değeri daha çokk düşük kesesini göremedik dedi sonra çooook sevindim ama ne kadarlık oldunu söylemedi çokkk merak ediyorum kesesini görene kadar içim rahat etmiyorrr bide ben çalışıyorum
ben de dün test yaptım pozitif çıktı çoook mutluyum Allah herkese sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende dün kan testi yaptırdım değerim 273,6 çıktı bu değere göre hamileyim ama doktor takip edicez dedi.değeri böyle olupta hamileliği devam eden varmıdır çok merak ediyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?