Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

canım hayırlı olsun herkesin hamileliği hayırlı olsun tabi... normal canım benim de 7+2 dir diye gittiğimizde 6+4 çıktı doktor normal dedi şimdi çok ufak tam ölçü alınamıyo dedi kalp atışlarını duyamadık ama grafiğini görmüştük ozaman. sonraki haftalarda da SAT a göre biraz ufak çıkıyodu . ama son 3 haftadır normal olması gerken zamanına erişti kocaman oldu :) şuan SAT ile uyumlu :) üzülmeyin takmayın bu tip şeyleri kafanıza.b_hcg değeri de herkese göre değişir bazıları geç yumurtlar bazıları 28-30 yada 32 günde bir adet olur... önemli olan b_hcg nin kaç çıktığı değil 2 günde iki katına çıkması önemli. benim adet gecikmemin 4.günü 98 çıkmıştı iki gün sonra 185 çıkmıştı. ama kimisinin adet gecikmesi olduğu gün çok yüksek çıkabiliyo yada benimkinden de düşük çıkabiliyo. önemli değil kaç çıktığı yani. bulantılarım 6.hafta başladı 12.haftaya kadar sürdü. bebek hareketlerini 9.hafta gördük ultrasonda. çikolata yiyip gidin nasıl kıpır kıpır şaşıracaksınız :) hepimize mutlu ve huzurlu hamilelikler ve sağlıklı evlatlar inşallah...

Teşekkür ederim arkadaşım, güzel düşüncelerin için.. Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.. İnşallah sağ salim duyarız kalp atışlarını da işte o zaman tamam işte artık karnımda bebeğim var diyebilicem

bende 5+0 haftalık hamileyim.4+3 ken doktora gittim karından ultrasonda kese görünmedi.karından ultrasyonda kese ne zaman görünür acaba

bende 4hafta 6 günlük hamileyim öğrendiğimde 4+2 günlüktü benimde görünmedi kesem 6. haftaya çağırdı doktor bakalım neler olcak:)

bende 6 haftalık hamileyim troidim olduğu için hamile kalamıyordum 4 aydır. geçen mayıs ayında bebeğimizi kaybetmiştik. malesef anne karnında 16 haftalıkken kalbi durdu.bende kan pıhtılaşması v armış.şimdi aynı ayda hamile kaldım ama bu sefer hersey güzel olacak inancım sonsuz... allah isteyen herkese versin ama kalp atışlarını daha duyamadık ((

herkese hayırlı olsun bebekleri rabbim isteyipte olmayanlara erkenden nasip etsinn beklemek çok kötü bi duygu benim keseyide göremedi doktor kasıklarım çoook ağrıyodu düşmesinden yada dış gebelikten korkuyordum ordaki acemi doktor aptalca bebeği düşürdün mü ne deyince moralim çoook bozuldu 3 seneden sonra aklım çıktı sonra tekrar kan tahlili hemoğram idrar tahlili aldılar benden değerim 110 çıktı diğer doktor değeri daha çokk düşük kesesini göremedik dedi sonra çooook sevindim ama ne kadarlık oldunu söylemedi çokkk merak ediyorum kesesini görene kadar içim rahat etmiyorrr bide ben çalışıyorum

Son düzenleme:
sat tarihim 21 ocak 5 haftalık olsada kese görünmeye biliyormu acaba ne kızlar cvp yoksa meraktan korkudan gidicem

hepinizi tek tek tebrik ediyorum umarım bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.benimde kasıklarımda ağrılar var göğüslerimde ara ara karıncalanma hissi oluyor ve sürekli yeme hissi var.bu hafta sonu adet olmam gerek.beklemedeyim inşallah hamileyimdir diye umuyorum.2 ay önce 11 haftalık bebeğiimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.inşallah bu seferkinde hiç bi sıkıntı yaşamam.inşallah iyi haberimi yazarım buraya hep birlikte hamilelik sürecimizi paylaşırız:)))

bende dün kan testi yaptırdım değerim 273,6 çıktı bu değere göre hamileyim ama doktor takip edicez dedi.değeri böyle olupta hamileliği devam eden varmıdır çok merak ediyorum(

Merhaba arkadaşlar ben de şubat ayında hamile oluğunu öğrenenlerdenim,bende polikistik over var ve adetlerim düzensiz benim bebişimde
süprüz oldu 4 haftalıkken öğrendim şuan 6.haftası bitmek üzere,dün kontrole gittiğimde eşimle birlikte kalp atışlarını duyduk bu gerçekten çok
güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese versin inşalah sizleride tebrik ederim

kızlar öyle keyifsizimki ( 7 ay önce boş gebelik ve ardından da düşük yaşadığımı söylemiştim ya şimdi gebeliğimin 5. haftasındayım ve dün kanamam oldu ( hemen doktora gittim ama ellerinden birşey gelmeyeceğini ve düşecekse düşeceğini söylediler şu an kanamam yok durdu ama progestan diye bir ilaç verdi sizce bu ilaç mı durdurmuştur kanamayı yoksa gerçekten önemsiz bir kanamamıydı?? İlaç hakkında bilgisi olan var mı acaba aranızda??

bende dün kan testi yaptırdım değerim 273,6 çıktı bu değere göre hamileyim ama doktor takip edicez dedi.değeri böyle olupta hamileliği devam eden varmıdır çok merak ediyorum(

hayırlı olsun canım inşallah her şey yolunda gider.. merak etme canım benim de ilk gittiğimde 295,... gibi bi şeydi kese görünmüyordu. 2.gidişimde kese oluşmuştu. şimdi de 10 günün dolmasını bekliyorum bebişi görmek için.. inşallah görürüm bebişimi.. tabi sizler de.... :)

rümeysacım profiline yanlışlıkla ELHAMDULİLLAH yazarken l yerine r yazmışsın anlam değişebilir söylemeden geçemedim bu arada rabbim kavuştursun ewlatlarımıza inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…