Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

merhaba canım, öncelikle gebeliğin hayırlı ve sağlıklı olsun diyeyim... tabi doktorun daha iyi bilir ama senin mesajını okuduktan sonra hafta hafta gebelik bilgilerine baktım internetten, verdiğin milimetrik değerler ortalamadan farklı değili neden gelişiminde problem var demiş anlayamadım.. kalbi hala atıyor ise ben bekle derim zaten sağlıksız bir bebekse vücut onu bir şekilde atmak isteyecek.. ama dediğim gibi yine en iyisini doktorlar bilir, farklı bir doktora gitmeyi denesen? seni rahatlatıcı birşeyler söyler belki..

dün doktora gittim bebeğimi, elini, ayağını gördüm.çok şükür şimdilik her şey yolunda

ne güzel umarım sağlıkla alırsın kucağına.. peki 3 boyutlu ultrasonamı girdin yoksa normal olana mı? ben 9 haftalıkken normal ultrasonda kol bacak gibi görünen çıkıntılara bunlar eli ayağımı demiştim de sen kendin benzetiyosun demişti doktor :) ama çok benziyodu.. bu arada 2li testini yaptırdınmı?

zaman ne kadar çabuk geriyor, 14+3 olduk bile, mide bulantılar ve mide kırampları nedeni ile zor geçsede, şimdi geriye doğru bakınca çabuk geçmiş gibi geldi :) ben hala cinsiyetini öğrenemedim, aranızda öğrenebilen var mı :)

12. Haftada parmagini emerken gordum onu, hemen baglandim boyle bir duygu yok :) su an 14 un icindeyim. Bulantilar 13. Haftada kesildi. Cinsiyeti bilmiyoruz. Her goren kiz diyor, bu arada 3 kilo aldim,54 ile hamile kalmistim. 3 kilo cok mu ki bilemedim, sizde durum nasil??

2 boyutlu olmalı pek bilmiyorum.ama kolunu bacağını doktorum gösterdi, ben de gördüm.hatta elini başına koymuştu bize selam veriyordu :) ikili test icin 8-9 gün sonra gel dedi. ama şimdi büyük bir sıkıntım var.3 gündür başım ağrıyor.her şeyi denedim. dayanamıyorum artık.bir yandan okul(öğretmenim) ve çocuklar.minoset falan içsem mi?ne dersiniz.

cok sanslısın bende gittim bugun ama benimki pek tembel çıktı ya :) belirgin bi harekrtini göremedm ben doktor hareket ediyo desede :) Allah kolaylık versin sana o bıcırıklarla..cok zor işin hakkaten.. minoseti duymadım ama parol kullanıldığını biliyorum.. hastanede yatarken migreni olan bi arkadasa günde bir kez vermişti parolu hemşireler.. doktora bi sormak lazım minoset için..

merhabalar bende 11+5 günlük hamileyim bu zamana kadar hiç mide bulantılarım olmadı dunden berı cok kotuyum sabah ıctıgım suyu bıle cıkarttım benım gıbı olanlar varmı

kızlar bende hamileyimmm 8 haftalıkk dün doktara gttimm henüz kalbi atmöıyo tabiki zamanla olck dedi doktor alttan baktı keseyi öel gördüüü bende şok oldum biz daha beklemyoduk erken oldu rabbim sağlıklı olsunda olsun artık aypck yokk acelesi varmışş

Arkadaşlar merhaba bende 11 haftalık hamileyim şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım şükür tek sorunum eşimin asker olması o biraz zorluyo gerçeekten sizin nasıl gidiyo hamilelikk kaç kilo aldınız?

Arkadaşlar merhaba bende 11 haftalık hamileyim şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım şükür tek sorunum eşimin asker olması o biraz zorluyo gerçeekten sizin nasıl gidiyo hamilelikk kaç kilo aldınız?

Allah kolaylık versin.. Valla ben kilo almamışken 2 kilo da vermişim (( şu an 52 kilo olmuşum..54 ile hamile kalmıştım

ben de 3 kilo aldım 52 ile hamile kaldım ama kilonun çoğu göğüslerden sanki 2 katına çıktılar .Bana da bazıları kız diyo bazıları erkek ben de seviyom tipe göre yorum yapılmasını.Neyse bu ay sonu kontrolüm var öğrenicez inşallah cinsiyetini ama farketmez ilk çocuğumuz ilk göz ağrımız olacak sağlıklı olsun da.

ben kilonun cogunu kalcaya aldım :) karnın cıktı mı peki? benim cok hafif, daha önce hiç göbek yoktu tabi, bu arada demir hapı ve vitamin kullanıyorum. sen kullanıyor musun? son bi soru daha,catlaklar için yag ya da özel krem kullanmaya başladın mı? belki erken ama bastan sıkı tutmak gerek diyorlar. genetik gerçi ama (annemde yok halam da cocuk dogurmadı)sanki kullanmak gerek.. bebegimizden önemli değil tabi ki, ama olmasa da olur hani

kızlar bişey sormak istiyorum belki bi bilginiz vardır.. düşük riski olanlara 3 boyutlu ultrason ile bakılması sakıncalımı ? hiç kulağınıza geldimi böyle birşey??

kızlar bişey sormak istiyorum belki bi bilginiz vardır.. düşük riski olanlara 3 boyutlu ultrason ile bakılması sakıncalımı ? hiç kulağınıza geldimi böyle birşey??

hayır hayatım hiçbir riski yok,bende ilk çocuğumda düşük riski vardı ultrasona girmiştim 3 boyutluya.....

hayır hayatım hiçbir riski yok,bende ilk çocuğumda düşük riski vardı ultrasona girmiştim 3 boyutluya.....

öyleymiş canım bugun doktora gitmiştim sordum onuda bi riski yok ama henüz erken pek bişeye benzemez biraz daha büyüsün öyle bakalım dedi.. bu arada bende plasenta previa varmış.. yani plesantam rahim yolunu kapatıyomuş o yüzdenmiş bu lekelenme ve kanamalarım.. yukarı çıkmasını beklicekmişiz istirahat ederek.. ne olduğunu öğrendim biraz olsun rahatladım.. ne yapalım bebiş için yatcaz 9 ay belkide :)

canım ben birazcık ayva göbüşle başladım small beden mediuma çıktım şimdilik karnım da çıktı baya kalçadan almadım hep üst vücuttan boyum da kısa ya farkediliyo hemen. Hamile kalmak için çok uğraşan ben,hamile kaldıktan sonra iyice saldım kendimi krem yağ falan henüz hiç bişey yapmıyorum.Dediğin gibii bebekten önemli değil ya.Saf zeytinyağı kullanmamı tavsiye edenler var ama kokar diye yaklaşmadım pek. Kan değerlerim de gayet iyi doktorum elevit verdi sadece.

Aslında daha çok önemseyip daha hevesli bi hamilelik geçirmek herşeyimi gün gün takip etmek isterdim ama tam hamile kalmadan önce torun için yanıp tutuşan babamı kaybettim o yüzen hevesim kaçtı hiç bişey yapasım gelmiyor. İnşallah cinsiyetini öğrenince ismine de karar verince bi de tekmelerini hissedince annelik duygusu sarar beni.

yakında kilo almaya başlarsın ve bence kilo almak kötü değil fazlası iyi değil mesela ayda 3 4 kilo almak.... çünkü doğumdan sonra emzirirken kilo kaybınada uğraya bilirsin.... ben 17 kilo almıştım.. doğumdan sonra emzirdim 1.5 sene ve tamamen zayıfladım çok kötü oldum anlayacağın.... kendine dikkat et ve düzenli beslen ne az kilo nede çok kilo 14 15 bana göre normal....

canım ALLAH rahmet eylesin,cok üzüldüm, uzuldüğünü bebek hisseder bak cok hırpalama kendini, seni 16. haftadan itibaren duymaya başlayacak, artık ninnileri söylemeye başlayabilirsin. bir arkadasım bebegini ilk hissetiği anı şöyle tanımlamıstı, mısır patlıyormus gibi oluyor karnında, onun deyimiyle seninde mısır patlayınca karnında daha cok hevesleneceksin eminim.
zeytinyağı denedim ben, ama kıl köklerini beslermi diye endişelendirdi beni, emin değilim o yüzden, bir arkadasım badem yagı, kakao yagı,kayısı yagı karıstırp surmemi tavsiye etti.. bu persembe kontrolüm var, bakalım öğrenebilecekmiyiz cinsiyetini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…