Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

sanırım tahminim doğru, muhtemelen 2 haftalıktır değere göre. ben 3 haftalığım 619 çıktı. doktor da 2 günde bir 2ye katlar dedi, yani pazartesi 619 ise çarşamba 1200lü değerlerin üzerinde olurmuş. kese de 5000 den sonra görülürmüş bu da 4. haftanın bitişine yakın gibi oluyor.

kızlar dün dr ka gittim betamın yeterli yükselmediğini söledi ve risk durumu varmış cok korktuk 3 yıldır bebek hasretiyle yanıyorz...
son adetim 7 ocak ve dün 815 cıtı ayrıca hiçbir bulantı falanda yok bende sizlrde nasıl cok endişelendm bi kac gün daha bekleyip yine gidcem

suzincan kasıklarımda sürekli batma var bi' de kendimi halsiz ve uykulu hissediyorum bu zamanlarda sen de mi böyleydin?

ben o zamanlar birde girptim bi hafta yattım hiç kalkamadım hatta. allahtan ilaç kullanmamışım. ilaç içmeyi pek sevmem.
o halsizlik uyku hali bende hala var. daha bi müddet çekicez yani bu durumları.

endişelenme bendede çok panik atak vardı ben adetimi 5 gün geçti 42 idi dotr yeterli değil dedi 2 gün sonra 477 oldu çok panikleyip ağlamıştım sağolsun burda kızlar özellikle angelic çok destek oldu ve 2 gün önce kesemi gördüm merak etme bendede bulantı ilk zaman vardı ve şuanda yok kesildi bulantı bünyeden bünyeye değişirmiş sordum dktora korkma inşallah bebeğini görürsün

bnm de kasık ağrılarım hala sürüo. hep midem bişiler istio. ama canımda bişi istemiyo. yemezsemde midem bulanıo.
zor evreler galiba. inş. düzelir herşey.

İştahım kapanır diye düşünüyordum ama daha çok arttı:)Sürekli birşeyler yemek istiyorum bende.

cok tesekkr ederim inş şu keseciği bi görebilsemmm günlerde geçmek bilmiyor...

Dün doktor değerin 1000'i geçince keseyi görebiliriz,10 gün sonra gel keseye bakalım dedi:44:

yiye yiye ne olcaz acaba:), yalnız bn hep bişi istiom ama iş yemeye gelince yiyemiom pek.

Bazı gıdaların tadı değişik geliyor mesela ayıptır söylemesi biraz önce badem yedim 2-3 adet:)Tadı tarçın gibi geldi:)Ama bazı gıdalarda böyle oluyor.Diğerlerini gayet güzel yiyorum :)
Birde balıktan tiksindim ben,daha çok erken biliyorum ama balığın kokusu bile midemi bulandırıyor.

daha nelere reaksiyon göstercez kimbilir. eşimin parfümü bile ağır gelio bana.

Canım bana değerin iyi gibi geldi,önceki değerin kaçtı acaba?Olumlu düşün,kendini strese sokma,Rabbimin izniyle herşey yolunda gider.

Bu arada ben esnafım ve parfüm satıyorum,inşaAllah parfüm kokusundan tiksinmem yoksa işimi yapamam

Merhaba arkadaşlar bu benim ilk mesajım..
Bir süredir bu siteyi takip ediyordum ama daha çok vajinismus bölümünü :) Sadece diğer kullanıcıların yorumlarını okuyarak bile çok şey kazandım ve atlattım çok şükür. Dün akşam da hamile olduğumu öğrendim :) Gebelik testimde ikinci çizgi çok net çıktı. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Hamile olanlara kolay doğumlar nasib etsin :))

ben 8 şubatta ilk muayeneme gittim. ultrason muayenesi oldum, kesi göründü, 5+3 günlük, kesi çok düzgün dedi. neye dikkat etmem gerektiğini filan söyledi. ben kan testi yaptırmadım ama, çıkmadan önce testleri şimdimi sonra mı yaptırmak istersin dedi dr. bende sonra dedim. aynı yere gitmek istemiyorum bir daha. şimdi gideceğim muayenede test yaptırmama gerek varmı, yoksa yaptırmasamda olur mu?ve ne testleri olur şimdi? bilginiz var mı kızlar?

Gebeliğin hayırlı olsun.Önce doktorunla görüş eğer o isterse yaptırırsın.

Hayırlı olsun canım,bence birde kan testi yaptırki kesinleşsin hamileliğin.

slmlar bende bugun hamile oldugumu öğrendim cok mutluyum 9 aylık evliyim eşimle bebiş istiyorduk ve planladığımz gibide oldu allah tüm isteyenlere nasip etsin herkes bu mutluluğu tatmasını isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…