Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

Kızlaaar ben de dün sabah test yaptım pozitif çıktı, bu sabah da kan testine gittim, öğleden sonra 3 te öğrenicez. İnşallah benimledir melerğim..

selamm kızlar bende dün ögrendim hamile oldugumuuu
inanamıyorum halaa şaka gibiii şoklardayım
bu ay adetten sonra tüp bebege başlıcaktık
RABBİM KISMET ETTİ ŞÜKÜRLER OLSUN
dün kan degerim 90 çıktı kızlar
düşük gibi degilmi
yarın tekrar beta degerime bakılacak inşallahh artma olur kızlarr
sizlerdende böyle az çıkıp sonunda artan oldumu

ben de 2 gün önce öğrendim tam bir süpriz oldu daha ailelerimize bile söylemedik :44:
tam günümü de bilmiyodum 6 hafta 1 gün olmuş bugün

Canım ben öğrendiğimde dahada düşüktü,22'ydi:)Çok şükür arttı.Canını sıkma seninde artar inşaAllah.

Bide bana hiç bir test yapmadı sadece ultrasondan baktı testler için 15 gün sonra gel dedi. test yapmaması normal mi

Canım demekki ultrasondan kesen gözükmüşki test yapmaya gerek görmedi.15 gün sonra yapacağı testler başka testlerdir sanırım.Hayırlı olsun.

Canım ben öğrendiğimde dahada düşüktü,22'ydi:)Çok şükür arttı.Canını sıkma seninde artar inşaAllah.

maşallahhh canım inşallahh benimm degerimde artar yarın yapacagız testi korkuyorumda tamm hamileyim diyemiyorum kimseye demedik bile

kızlar forum ayarlarımdan ordan profil ayarlarından Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: bölümünü doldurun kaç haftalık hamişsiniz yazınızın altında çıksın

hayırlı olsun bebişin :)

risus hayırlı olsun bebişinnn :) sen güven bebişine bak o sizi sıkıntıya sokmamak için son dakikada gelmiş, bi yolunu bulup ßhcg de yükselir inşallah, doktorunla konuştun mu?

meraba bayanlar.hamile olanları tebrik ederim.bi sorum olacak.karnınızda ağrı oldumu hiç değişik bi ağrı.sanki geriyorlar gibi.

meraba bayanlar.hamile olanları tebrik ederim.bi sorum olacak.karnınızda ağrı oldumu hiç değişik bi ağrı.sanki geriyorlar gibi.

zehra9090 ağrı ne kelime ben test yaptırmaya ağrılarım yüzünden karar vermiştim. ilginç bir ağrı olduğu kesin bazen adet sancısına benziyor bazen de dediğin gibi gerilme tarzı sızılar oluyor sanki kaslarım kısa geliyor gibi

hamile olan arkadaşları tebrik edyrm.... bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu süpriz oldu bizede çokkk,, hcg değerim 1813,3 çıktı 4-5 haftalık mış elma çekirdeğimiz şimdilik tek derdimiz birazcık bel agrıları birde tabiki doktor daha karar veremedim malesefff....YÜCE ALLAH'ım hepimize bebeğimiz sağlıklı bi şekilde
kucağımıza almak nasip etsin...AMİN

amin canım cümlemize nasip etsin inşallah senin de elma çekirdeğin hayırlı olsun :)

kızlar ben de çarşamba akşamı hamile olduğumu öğrendim sanırım 4 yada 5 haftalıktr ne zaman ultrasona girilir bu durumda bi de kan testi yaptrmadım yaptrmalımıyım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…