Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar bugün 14.gundeyim beklemek ve sonucu merak etmek çok zor geliyor. Hayırlısı diyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin....

amin.. sağol canım cümlemiz inş.

BENİM DÜN ASILAMAM OLDU BELİM AĞRIYOR AMA İÇİM KIPIR KIPIR BİR UMUT

Selam kızlar bugün 14.gundeyim beklemek ve sonucu merak etmek çok zor geliyor. Hayırlısı diyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin....
Amin canim, 14. Gun bhcg anlamlı bir deger cıkar diye dusunuyorum, hatta dollenmeden sonra 9-12 arasi salgilanmaya basliyor diye okudum. Nasil dayaniyorsun, hemen git yaptir bence. Benim yarin 11. gun, kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum. Sabirsizlaniyorum, cok zormus belemek.

arkadaşlar tüp bebek tedavisini önerdi doktor aşamaları nelerdir mesela ilk ne zaman ilaç kullanılmaya başlanıyor hangi laçlar vs..

Korkuyorum sonuç negatif olur diye

Merhaba arkadaşlar benim sadece 1 yumurta oldu 22 Mm. Yarin asilama olacak tek yumurta inşallah tutar bugün de usutmusum atesim var bogaz ağrım filan olumsuz bir durum yaratir mi ki acaba

Ben de senin gibi dusunuyorum. Nerdeyse hergun hamilelik testi yapiyorum, bugun 10. gunum asilamadan sonra. Dun cok daha net bir cizgi gordum testte. Bugunde dunle ayni koyulukta cikti test. Icim biraz tedirgin aceba kimyasal gebelik olabilir diye.....Turkiyede olsam hemen kan testi yapardim...Ama burada doktor beklenen adetten once kan testi vermiyor malesef, ve doktor onayi olmadan laboratuarlar test almiyor...

Merhaba arkadaşlar benim sadece 1 yumurta oldu 22 Mm. Yarin asilama olacak tek yumurta inşallah tutar bugün de usutmusum atesim var bogaz ağrım filan olumsuz bir durum yaratir mi ki acaba

Yok canim, usutmenin asilamaya bir etkisi olmaz...sen vitaminlerini al, insallah gonlune gore olur...

Korkuyorum sonuç negatif olur diye
Insallah guzel sonuclar olur...Allah gonlune gore versin canim..Bence test yap...Hem belki de hamilesin ama bu heyecani yasamayi erteliyosundur...

inan bana beklemek hic bir seyi degistirmiyor, bence yuzlesim yoluna devam etmek en iyisi..

Bugun hemsire ile konustum asilamanin yapildigi gunun ertesinden itibaren gun sayilmaya baslaniyormus arkadslar. Ben ilk gunden sayiliyor zannediyordum. Bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…