Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugun hemsire ile konustum asilamanin yapildigi gunun ertesinden itibaren gun sayilmaya baslaniyormus arkadslar. Ben ilk gunden sayiliyor zannediyordum. Bilginize
O zaman onbirinci gunum bnm bugun bn 12 diye seviniyordum ya zaten icimide bi korku kapladi sanki adet olcam gibi geliyor lütfen olmayimm lutfeennn

Bu ay asilama yaptirip tutan kimse yok muu

Henuz hamilegi kesinlesmis kimse yok canim...Insallah cikar yakinda...Umutlanmak istiyorum. Dun ve bugun silik positive cikti benim testimde...bugun 10.gunum asilamadan sonra, daha adetim gecmedigi icin sonuc yaniltici olabilir tabi...Insallah daha da netlesir ve hamileyim derim....

Testte cizgi goruyorsan hamilelik var, keske kan tahlili yaptirabilsen hadi hayirlisi bakalim. Kimyasal gebelik riski herzaman var ama sonucta normal gebelikten cok daha dusuk bir ihtimal. az kaldi net cevap almaya. Insallah olumludur canim. Sen hangi sehirdesin?

Daha erken oldugu icin cok silik bir cizgi ve gorunuyor...o yuzden bir yanim mutlu, bir yanim cok tedirgin aceba tutanamayacak mi diye...Ben Arizona'da yasiyorum, burda doktor onayi olmadan kan tahlili yapamiyorsun, doktorda adet gunu gecmeden onaylamiyor malesef...daha once de basima geldigi icin hic denemiyorum bile..

Benim ilk gebeliğimde de silik çıkmıştı gerçi boş gebelik çıktı sonradan cnm ama silik olsa bile pozitif demek.ben kalp atışını duyan a kadar hamile yim diyemem herhalde

Benim ilk gebeliğimde de silik çıkmıştı gerçi boş gebelik çıktı sonradan cnm ama silik olsa bile pozitif demek.ben kalp atışını duyan a kadar hamile yim diyemem herhalde

Bak simdi aklima bi de bos gebelik takilir simdi...

Ben en iyisi adet gunum gelene kadar sabredeyim, zaten kan testi yaptiramicam, bosuna vesvese ile gececek...

Canim buyuk ihtimal idrar testinde cikar..ama bazen cikmadigi da oluyormus...her kesin bunyesi farkli oldugu icin kiminin hormonlari idrara daha gec cikabiliyormus...Insallah hayirli sonuclar alirsin...Bence adetin gecmesini bekleme eger progestron kullaniyorssan...Asilamada adet gecikmesi tam bir hamilelik belirtisi degil malesef...cogu zaman progestron hormonu alindigi icin gecikiyor..Test yapmak en yisi yada direk kan tahlili...

Bak simdi aklima bi de bos gebelik takilir simdi...

Ben en iyisi adet gunum gelene kadar sabredeyim, zaten kan testi yaptiramicam, bosuna vesvese ile gececek...
Yok canım takilsin diye söylemedim zaten boş gebelik olduğu ne kanda ne de idrar testinde belli oluyor sadece ben kötü bi deneyim yaşadım kalp atışı duymadan kimseye söylemem demek istemiştim.
Güzel haberlerin olsun....bize umut olsun :)

Yok ya..ben zaten cok tedirginim..senle alakali degil...Dediginde haklisin, iyice netlesmeden beklemek gerek...

kızlar yarın aşılamam olacak, dr bana 4 tane ilaç yazdı endol supp, progestan kapsül, dramamin tb, metpamid tb bu ilaçları sizdende istedilermi, kullanma yanında getir gelirken dedi, ikinci aşılamam olacak ama ilkde böyle yapmamıştı ilaç vermemişti hiç

Selamlar ben de subat 23 de asilama yaptirdim adetimin 2.gunu progon igneye basladik normalde 2 yumurta varken bu ay tek bir tane olustu doktor 1tanede olsa yeterli dedi 9 gun progon kullandim 50cc 9. Ve 10.gun cetrotide die bi igne yaptirdim erken catlama sorunum vardi ve yibe 10.gun yumurta catlatma ognesi yaptik oglen 12 de ve ertesi gun saat 10:30da asilama yapildi 22 saat sonra yapildi asilama yapildiginda ultrasonda yunurtan henuz catlamamis ama spermler sanirim 24 saat yasio dedi ondan yapri nedense hem umitliyim hemde deilim olsun cok sitiorum olmazsa da uzulurum die korkuorum burada yazilanlari okuyorum zaman gecmio ise gdip geliyorum die zaman gecer diorum ama aklimda surekli.hayirlisi diorum 11 .gun gel dedi doktor 9 gun kaldi:-( olay bndan ibaret eksik yazdiklarim olabilir ama genel hatlariyla bu sekilde yaklasik 8 aydir tedavideyim ilk kez bu ay yaptik asilama sorunum en basta rahim duvari kalinlasmadan yumurtamin catlamasiydi.smdi bakalim hersey normal cikti doktor umutluyum olcak dedi .ins diorum ve heyecanli uzuntulu degisik bis ekilde beklemekteyim.

Hayırlısı olsun cnm bende ilk aşılama oldum tutmAdı tek yumurtam gelişmişti iyi dediler ama hayırlısı bende fostimon kullandım 4 gün ve cetrotide şimdi 2 ci aşılamam olcak martta

Benden ilac istemedi canm. Asilamadan sonra cirinone jel verdi sadece. Yolun acik olsun, Allah hakkinda hayirlisini versin canim

Eminim burdaki herkesin bir yani umutlu, bir yani huzunludur canim. Uzulme sakin rabbim nasip ederse her turlu olur, sIkma canini..

Yok canim, usutmenin asilamaya bir etkisi olmaz...sen vitaminlerini al, insallah gonlune gore olur...

İnşallah canım o kadar bugün için bekledim(4yil) bu da geldi beni buldu ateş var ondan korkuyorum şimdilik parol nurofen yaptım ama yarından sonrasi muamma

İnşallah canım o kadar bugün için bekledim(4yil) bu da geldi beni buldu ateş var ondan korkuyorum şimdilik parol nurofen yaptım ama yarından sonrasi muamma

Bizim de dort yil oldu...Sen gonlunu ferah tut canim...insallah guzel sonuclanir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…