- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
- 73
Evet canim cok zor bir surec Allah yuzumuzu guldurur insallah, hakkimizda hayirlisi olsuninşallah da hiç ümidim yok..her ayki adet agrılarm var..bi de ilçeden ile gidiyorm okuldn izin almak sorun değil ama insanlara acıklama yapamk zorunda kalıyorm neyin var diyince ne dicegimi sasırıyorm.kimseyede anlatamıyorm bu konuuyu.maddi manevi yordu git gel özel hastane her sey cok pahalı. 2.aşılama yapacaksam bile bi iki ay sonra denerm ya da direk yazın tüp bebek bende hiçbir sey yok eşimde sayı da hız da iyi ama morfolojisi düşük..inş hamile kalrım allahın izniyle cok zor bu süreç
Istanbuldayim canim malesef bilgim yok, Allah hakkinda hayirlisini versinkızlar ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım tüp bebek yaptırmıycam ama neden oldugunun tespiti için iyi bır prof. gitmek istıyorum ama özelde olmasın tahlıllere para vermek istemıyorum bana önerebilecegınız doktor var mı????? ANKARA
Belkide tutunmaya calisiyordur canim, Allah korusun dusuk tehlikesi olmasin. Dinlen yorma kendini. Hadi guzel haberlerle insallah...
Bende uzuldum canim, umitliydim senden. Ama dicek bisey yokTesekkurler kizler iyi dilekleriniz icin..ama korkulandan kacilmiyor.Doktorun ofisinden aradilar, deger 5ten dusuk dediler..tam deger vermedi... Aceba catlama ignesinden kalan hormonlar mi testte cikti dedim Hemsirede catlama ignesinin etkisi bu kadar uzun surmez, muhtemelen embryo yeterince guclu degildi dedi...kimsayal gebelik olustu, adetle bu deger duser dedi...Bu yuzden atesim yuksek kalmis...Bu arada kanamam adet kanamasina dondu. Hemsire de eger adet baslamasaydi testi tekrarlayabilirdik ama muhtemelen rahim atip kendini yenilicek dedi...
Ne yalan soyleyim, cok uzuldum ama en azinda yavrucak kendince tutunmaya calismis birazda olsa annesine ben burdayim demis diye seviniyorum (zugurt tesellisi belki de)...Eger deger sifir ciksa cok daha uzulurdum...Bir ay mecburi ara vericez, yeni eve tasinicam...tasinma sirasinda vicud cok yorulcak, bense sakin bir zamanda yeni bir asilama veya tup bebege baslicam...bakalim zaman ne gostercek...
Canım ben de cok umutluydm senden silik çizgi çıkıyordu sende rabbm her seyin hayırlısını versin üzülme hiç aynı durumdayz hep inşaallah bize de Birgün bu duyguyu tattırırTesekkurler kizler iyi dilekleriniz icin..ama korkulandan kacilmiyor.Doktorun ofisinden aradilar, deger 5ten dusuk dediler..tam deger vermedi... Aceba catlama ignesinden kalan hormonlar mi testte cikti dedim Hemsirede catlama ignesinin etkisi bu kadar uzun surmez, muhtemelen embryo yeterince guclu degildi dedi...kimsayal gebelik olustu, adetle bu deger duser dedi...Bu yuzden atesim yuksek kalmis...Bu arada kanamam adet kanamasina dondu. Hemsire de eger adet baslamasaydi testi tekrarlayabilirdik ama muhtemelen rahim atip kendini yenilicek dedi...
Ne yalan soyleyim, cok uzuldum ama en azinda yavrucak kendince tutunmaya calismis birazda olsa annesine ben burdayim demis diye seviniyorum (zugurt tesellisi belki de)...Eger deger sifir ciksa cok daha uzulurdum...Bir ay mecburi ara vericez, yeni eve tasinicam...tasinma sirasinda vicud cok yorulcak, bense sakin bir zamanda yeni bir asilama veya tup bebege baslicam...bakalim zaman ne gostercek...
Canim üzülme demek de kolay degil , ama Bi teselli de saglıklı bir gebelik olmayacakti, o yüzden tutunamadı demeki. Biz ne kadar hesap kitap, plan program yapsak da boş, Allah bizim için coktan yapmış programı kimbilir ne zaman nasip edecek biz bilmiyoruz işte. N'apalım canim. Bu ay normal yolla olur kimbilir, benim doktor da bu ay bol bıl evde deneyin de. Her şeyde bi hayır vardır. Bozmayın kızlar moralinizi...Tesekkurler kizler iyi dilekleriniz icin..ama korkulandan kacilmiyor.Doktorun ofisinden aradilar, deger 5ten dusuk dediler..tam deger vermedi... Aceba catlama ignesinden kalan hormonlar mi testte cikti dedim Hemsirede catlama ignesinin etkisi bu kadar uzun surmez, muhtemelen embryo yeterince guclu degildi dedi...kimsayal gebelik olustu, adetle bu deger duser dedi...Bu yuzden atesim yuksek kalmis...Bu arada kanamam adet kanamasina dondu. Hemsire de eger adet baslamasaydi testi tekrarlayabilirdik ama muhtemelen rahim atip kendini yenilicek dedi...
Hadi inşallah senden iyi haber alıcazHayretler icindeyim 70 sayfa olmus koca bir ay gecti, 1 tane bile hamilemiz olmadi
beklemede olanlar kimler arkadaslar yazin nolur.. benim bugun 9. Gunumdu.
Insallah canim ama hicbisey hissetmiyorum. Sadece goguslerim cok aciyor.beatrice_beatrice .!.:Hadi inşallah senden iyi haber alıcaz
Canim benimde asilama gününü ilk olarak sayarsam 6. Gün bugün. Aynı senin dediğin gibi gögusler acıyor ama ben bunun ılaclardan olduğumu düşünüyorum çünkü daha asilama olmadan göğüs uçları açıyordu. Yalniz asilama dan beri karnim şiş bende .çok rahatsız verici . nedense bende umutlu değilim olmazsa da bi da istemiyorum asilamaInsallah canim ama hicbisey hissetmiyorum. Sadece goguslerim cok aciyor.hickimseden mujdeli haber gelmedi, bende o kadar kaniksamisimki her ay negatifi gormeyi aksini bekleyemiyorum sanki
Benim de aşılama günüyle beraber beşinci günüm bugün aramızda 1 gün var ve benimde göğüslerim acıyor bu göğüs hassasiyeti crinone jel den kaynaklanıyor sanırımCanim benimde asilama gününü ilk olarak sayarsam 6. Gün bugün. Aynı senin dediğin gibi gögusler acıyor ama ben bunun ılaclardan olduğumu düşünüyorum çünkü daha asilama olmadan göğüs uçları açıyordu. Yalniz asilama dan beri karnim şiş bende .çok rahatsız verici . nedense bende umutlu değilim olmazsa da bi da istemiyorum asilama
Moralini bozma 2 gun daha bekle 5 martta kan testinde belli olur bence daha erkenKızlar 20 şubattaydı aşılamam bat ise 6-7 mart bugün test yaptım dayanamayıp negatif tabiki alıştık artık ne diyim...
Moral için teşekkür ederim :)Moralini bozma 2 gun daha bekle 5 martta kan testinde belli olur bence daha erken
Benimde 21 subattaydi asilamam, 15.gun yap dedi dr. Yani 8 marta denk geliyor. Sen kan testimi yaptirdin canim, idrar testi ise erken oldugu icin cikmamis olabilirHavvaG .!.:Kızlar 20 şubattaydı aşılamam bat ise 6-7 mart bugün test yaptım dayanamayıp negatif tabiki alıştık artık ne diyim...
Canim benimde asilama gününü ilk olarak sayarsam 6. Gün bugün. Aynı senin dediğin gibi gögusler acıyor ama ben bunun ılaclardan olduğumu düşünüyorum çünkü daha asilama olmadan göğüs uçları açıyordu. Yalniz asilama dan beri karnim şiş bende .çok rahatsız verici . nedense bende umutlu değilim olmazsa da bi da istemiyorum asilama
Benim de aşılama günüyle beraber beşinci günüm bugün aramızda 1 gün var ve benimde göğüslerim acıyor bu göğüs hassasiyeti crinone jel den kaynaklanıyor sanırım
Evet crinone jel akıntı yapıyor ama öyle yoğun bir akıntı yok bende.Kizlar asilama oldugun gunu sayma dedi bana hemsire. 10. Gunum bugun. Sanirim 3. Gun gibi basladi goguslerim acimaya. Crinone jel kullaniyorum bende. Gonal f ovitrelle simdi birde crinone jel kullanip yan etkileri ilaca baglamak mumkun bu durumda. 4 kisiyiz oyleyse suan beklemede olan. Hakkimizda hayirlsii insallah.
Hasret crinone sende de akinti yapiyormu? Surekli gunluk ped degistiriyorum.
Tesekkurler kizler iyi dilekleriniz icin..ama korkulandan kacilmiyor.Doktorun ofisinden aradilar, deger 5ten dusuk dediler..tam deger vermedi... Aceba catlama ignesinden kalan hormonlar mi testte cikti dedim Hemsirede catlama ignesinin etkisi bu kadar uzun surmez, muhtemelen embryo yeterince guclu degildi dedi...kimsayal gebelik olustu, adetle bu deger duser dedi...Bu yuzden atesim yuksek kalmis...Bu arada kanamam adet kanamasina dondu. Hemsire de eger adet baslamasaydi testi tekrarlayabilirdik ama muhtemelen rahim atip kendini yenilicek dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?