Benimde bazen oyle oluYor tam sokulme olmamistir belki, yada kistemi cevirdi acaaba yumurta?sarojo39742742 .!.:Kizlar kafayi yiyecem...pazar gecesi baslayan ve dun ogleye kadar devam eden kanamam dun aksam cok hafifledi ve simdi kesimdi...soktayim, ped tertemiz desem yalan olmaz, benim normal adetim 4-5 gun surer ve 6. gun lekelenme ile biter..bu ne simdi?..bi gunluk adet olur mu? benim ikinci asilamam hic boyle olmamisti...resmen kanama durdu...burada sabah simdi, bir kac saat daha bekleyip, oglen doktoru aricam..
Benimde bazen oyle oluYor tam sokulme olmamistir belki, yada kistemi cevirdi acaaba yumurta?
Acaba bebismi tutundu, biran once dr.a git bence canim beta hcg ye bakilsin yeniden yada muayene etsin seni dr.. bende merak ettim nedenini, belki surpriz bir gelisme vardirSanmiyorum canim..insallah oyle degildir...Benim hic boyle olmadi, ilk defa yasiyorum bunu...kiste de cevirseydi adetin yine de devam etmesi gerekirdi...en azinda doktorun oyle dedigini hatirliyorum kistle ilgili daha once konustugumuzuda..kistin adeti durdurdugunu hic duymadim..genelde kist ara kanam yapar ama adet bitirmez...benim tam sokulme olmadiginda bile lekelenmelerle en 4 gun surer adetim..bu ise bir gunde bitti...sokulme ile ilgili degil tahminim...hormonal bir degisim olmadan bu kadar hizli adet kesilmez sanki...
Acaba bebismi tutundu, biran once dr.a git bence canim beta hcg ye bakilsin yeniden yada muayene etsin seni dr.. bende merak ettim nedenini, belki surpriz bir gelisme vardir
Kotu seyler dusunmemeye calis canim, hakkaten bu ay hicbirimizin kismeti yokmusBenimde aklimda ayni sey vardi ama kanamam baslarda yogundu cok ihtimal veremiyorum...ama daha kotusu de geliyor..mol gebelik falan..Allah korusun...insallah kotu bir sey cikmaz. Simdi doktoru aradim, 2 saat sonra randevuya gidicem, ultrasonda bakicak emin olmak icin...ne sacma bi ay gecti boyle...kafayi yiyecem artik....
ilaçlar etkilemş olabilir canım ya da stresten filnKizlar kafayi yiyecem...pazar gecesi baslayan ve dun ogleye kadar devam eden kanamam dun aksam cok hafifledi ve simdi kesildi...soktayim, ped tertemiz desem yalan olmaz, benim normal adetim 4-5 gun surer ve 6. gun lekelenme ile biter..bu ne simdi?..bi gunluk adet olur mu? benim ikinci asilamam hic boyle olmamisti...resmen kanama durdu...burada sabah simdi, bir kac saat daha bekleyip, oglen doktoru aricam..
Hayırdır insallah bu implantasyon kanamasıdır. Bebiş tutunmaya çalışıyordur belki de. Kist olsa adet kesilmez. Bende kist oldu kanama normal devam etti. Son günler progestan içmeyi bıraktım demiştin, belki ondan mı acaba. İnşallah iyi haberlerle gelirsin doktordan.Kizlar kafayi yiyecem...pazar gecesi baslayan ve dun ogleye kadar devam eden kanamam dun aksam cok hafifledi ve simdi kesildi...soktayim, ped tertemiz desem yalan olmaz, benim normal adetim 4-5 gun surer ve 6. gun lekelenme ile biter..bu ne simdi?..bi gunluk adet olur mu? benim ikinci asilamam hic boyle olmamisti...resmen kanama durdu...burada sabah simdi, bir kac saat daha bekleyip, oglen doktoru aricam..
Sanmiyorum canim..insallah oyle degildir...Benim hic boyle olmadi, ilk defa yasiyorum bunu...kiste de cevirseydi adetin yine de devam etmesi gerekirdi...en azinda doktorun oyle dedigini hatirliyorum kistle ilgili daha once konustugumuzuda..kistin adeti durdurdugunu hic duymadim..genelde kist ara kanam yapar ama adet bitirmez...benim tam sokulme olmadiginda bile lekelenmelerle en 4 gun surer adetim..bu ise bir gunde bitti...sokulme ile ilgili degil tahminim...hormonal bir degisim olmadan bu kadar hizli adet kesilmez sanki...
Canim bebek olmamasına üzüldüm, ama yine de herseyin yolunda olması sevindirici. Hadi geçmiş olsun. Tüp bebek konusunda haklısın sanırım. Ben de şu kistten kurtulunca tüp bebek deneyeceğim. Böyle hem bi dünya stres yaşayıp boşa kürek çekiyoruz gibi geliyor. Benim de bu akşamdan beri sürekli idrara çıkma hissim var, o yüzden uyuyamadım. Yarın sabah erkenden yine doktora gidicem. Bıktım artık o muayne masasına yatmaktan...Kizlar tesekkurler iyi temennileriniz icin, isten yeni geldim, ancak girebildim...hem guzel hem kotu haber...Kotu haber bebek yok, guzel haber hamd olsun sorun olacak baska bir sey de yok ...(resmen normal adete de sukrediyorum, aklimda hep kotusu vardi...gecen sene bir arkadasin bos gebelikten sag tupu alininca korkar oldum.)..Ultrasonda doktor bakti, rahim kalinligi incelmis, hatta yumurtalikta yeni folikuller olusmaya baslamis bile...doktor da herseyin temiz gorundugunu kist falan olusmadigini soyledi...Hamdolsun korkulacak bir sey yokmus...kanama adet kanamasi oldugu kesin, nasilsa vicud bu sefer kendini biraz hizlandirmis gibi... ilk defa boyle bir sey oldu..simdi kanam yok sadece kahverengi lekelenme var...bu arada doktor tekrar asilama deneyem bence dedi ama ben tup bebege gecicem nisanda...en azindan bir kac embriyo dondurma sansim olur diye tup bebek istiyorum..Yas cabuk ilerliyor, daha sonrasi icinde asilamadan daha mantikli geliyor...bakalim nasip insallah cabuk gelir bebekler...
İnsallah ruyan gercek olur. Daha dun bi arkadasımla konusurken o da aynısını söyledi bana; görürsün zaten hamile olduğunu, ben görmüştüm; dedi.Kızlar akşam rüyamda kız çocuğum olmuştu ve onu emzirdim. hamilelik süreci , doğum hepsini gördüm tabi.biraz sıkıntılıydigebelik ve adet belirtileri aynı olduğu için bazı degisiklikler var ama dikkate almiyorum.ancak tek bişey var :) ben her adet olmadan önce popomda sivilceler çıkıyor. Ona bakıyorum hep.esim dalga geçiyor herkes göğüslerine bakar sen popona diyo :)
Cok sukur sagligin yerinde canim, ne yapalim kismet degilmis demekki. Bu ay olmadiysa onumuzdeki ay icin bende tup bebege gecerim buyuk ihtimal.. yeniden asiilama yaptirip zaman kaybetmek istemiyorum artikKizlar tesekkurler iyi temennileriniz icin, isten yeni geldim, ancak girebildim...hem guzel hem kotu haber...Kotu haber bebek yok, guzel haber hamd olsun sorun olacak baska bir sey de yok ...(resmen normal adete de sukrediyorum, aklimda hep kotusu vardi...gecen sene bir arkadasin bos gebelikten sag tupu alininca korkar oldum.)..Ultrasonda doktor bakti, rahim kalinligi incelmis, hatta yumurtalikta yeni folikuller olusmaya baslamis bile...doktor da herseyin temiz gorundugunu kist falan olusmadigini soyledi...Hamdolsun korkulacak bir sey yokmus...kanama adet kanamasi oldugu kesin, nasilsa vicud bu sefer kendini biraz hizlandirmis gibi... ilk defa boyle bir sey oldu..simdi kanam yok sadece kahverengi lekelenme var...bu arada doktor tekrar asilama deneyem bence dedi ama ben tup bebege gecicem nisanda...en azindan bir kac embriyo dondurma sansim olur diye tup bebek istiyorum..Yas cabuk ilerliyor, daha sonrasi icinde asilamadan daha mantikli geliyor...bakalim nasip insallah cabuk gelir bebekler...
Hayir olsun canim. Bende asilamadan 3, 4 gun sonra ruyamda hamile oldugumu gordum. dr. Ultrason ile bakiyordu. 2 tane kese gordum. Biri baska biseydi sanki. dr.a diyorumki bak orda iste kesesi diyorum dr.da aa evet tutmus, kese olusmus diyorKızlar akşam rüyamda kiz çocuğum olmuştu ve onu emzirdim. hamilelik süreci , doğum hepsini gördüm tabi.biraz sıkıntılıydigebelik ve adet belirtileri aynı olduğu için bazı degisiklikler var ama dikkate almiyorum.ancak tek bişey var :) ben her adet olmadan önce popomda sivilceler çıkıyor. Ona bakıyorum hep.esim dalga geçiyor herkes göğüslerine bakar sen popona diyo :)
Oyle seyler hissediyoruzki canim bu surecte fiziki var olanlarin yaninda psikolojikte belirtilerimiz oluyor. Kan testi yapmadan emin olamiycaz. Sen nezaman yaptiracaksin testi?benimde bugün 10 günüm aşılama yapılalı kasıklarımda hafif bir ağrı var gaz problemim hala devam ediyor ara ara ateş basıyo kalbim çarpıyo psikolojıkmi acaba gögüslerimde acı yok midem gurulduyup duruyo ve şişme var bilmiyorum normalmiyim sizce
bana doktorum gonal f 450 iyne ile başladı sonra ovitrelle kullandım normalinde 10 martta hasta olucaktım aşılamaya göre 8 martta test yapmam söylendi acaba hasta olcagım tarihimi, beklemeliyim yoksa 8 martta kan testimi yapmalıyımkızlar bencede belirtilere takılmayın hep beklenti içindeyiz ve çok ilaç kullanıyoruz ve hepte hormon ilacı kullanıyoruz belirti normal bu durumda.şundan çok eminim normal şartlarda adet düzeninde sorun olmayan insan aşılamadan 14 gün sonra adet oluyor daha doğrusu yumurta çatlatıldıktan 14 gün sonra.tabi progestan kullanmıyorsa o hap adeti geciktiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?