Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim duzenlidir canim. Yani adetgunumu beklemeden asilamadan sonra 14. Gun adet olmam lazim eger tutmadiysa...hap degilde crinone jel verdi dr.bana onda da progeston var ama etkilrmi sence gecikmesini?

Herseyimiz ayni canim. gonal f kullandim bende 6 gun 75 doz, ovitrelle kullandm, 8martta test yapmaliyim. Adetgunum 11 mart ama. Ben adet gunumu beklemeden yapicam

Herseyimiz ayni canim. gonal f kullandim bende 6 gun 75 doz, ovitrelle kullandm, 8martta test yapmaliyim. Adetgunum 11 mart ama. Ben adet gunumu beklemeden yapicam
beklemen şart değil canım inşallah tutmuştur aşılaman.benim adetim çok düzenlidir o sebeple progestana bağladım gecikmeyi doktorda onayladı ama bünyeden bünyeye değişir tabi inşallah şubat aşılaması tutanlar sizler olursunuz

Teşekkür ederim simdi bakıyorum da hamile olanlarin paylaşımlarına sevinc ve umut oldu Rabbim bize de nasip etsin

Kızlar ovitrelle iğneden sonraki sayıp test yapıyoruz yoksa aşılama gününü

Ben nezaman rüyamda hamile oldumu görsem ki adetim e bir gün kala görüyorum hep ve sabahıda hastalanıyorum ,,yani Anlıyorum ki benimki tersine çıkıyor :) neyse kızlar bu arada bende yarın sabah 2 ci aşılamamı olcam fransadayım ben bende heme tüp e Geçmek istiyorum ama işte bize vermiyorlar kararı drlar söylüyor heralde bana 3 tane deniycekler

Merhaba, biz yaklaşık 2 yıldır evliyiz ve 14 aydır bebek istiyoruz. İlk dr kontrolümüzde yapılan hormon testlerim, yumurta rezervim, tüplerim, eşimin değerleri gayet iyi çıktı fakat hiç gebelik oluşmadı. Daha sonra başka bir dra göründüm ve iç rahmimin çok dar olduğunu (sanırım arkuat uterustu ismi) tespit etti ve histeroskopi yöntemiye bu sorun giderildi. Aynı zamanda D vitamini değerim 4 çıktı yani çok düşük, hemen dvit iğne ile değeri 1 ayda 80in üzerine çıkardık.. Aynı yerde yapılan amh sonucum da 0,79 çıkınca dr direkt tüp bebek dedi. Fakat içimden buna inanmak gelmedi ve dışarıda gayet güvenilir bir laboratuvarda testi tekrarlamak istedim ve bu kez sonuç 4,33 çıktı yani çok iyi bir değer. Druma bunu söylediğimde önceki testte yanlışlık olabileceğini söyledi ve aşılamaya karar verdik. Sonuç olarak ilaçlara başladım 2 yumurtam gelişti biri 19 diğeri 15 mm. Ve 25 şubat günü aşılamam yapıldı yıkama sonrası 60 milyon gibi bir sperm sayısı ve iyi bir hareket oranıyla. Bugün 7. Günüm ve kasık ağrısından başka birşey hissetmiyorum o da muhtemelen jelin etkisidir.. Biraz uzun oldu ama benim hikayem bu. Benimle aynı gün yani 25 şubatta aşılama olan var mı?

Merhaba arkadaşlar,
benim bugün 14. günümdü. Allah'ım inşallah bugünde hastalanmam da cuma günü test yaparım inşallah. Bende ara ara 1-2 dk süren adet sancısı oluyor 2 gündür ama bilmiyorum çok umutlanmak istemiyorum. Az önce gelirken eğer eczane açık olsaydı dayanamayıp test alacaktım ama kapalıydı. Neyse 2 gün daha sabredeyim en iyisi.

Bu arada hala hamile haberi yok sanırım?

Insallah 2. Asilaman tutar canim, simdiden hayirlisi olsun

Yok canim yok malesef yarin 15. Gun neden cumayi bekleyeceksin?

Merhaba canim, benim asilama tarihi 21 subat. Crinone jel kullaniyorsun heralde sende. Ignelerin ilaclarin etkileri olabilir belirtilerimiz. Heyecanla bekliyoruz bakalim sonucu

Benim duzenlidir canim. Yani adetgunumu beklemeden asilamadan sonra 14. Gun adet olmam lazim eger tutmadiysa...hap degilde crinone jel verdi dr.bana onda da progeston var ama etkilrmi sence gecikmesini?
Bende ilk aşılamamda kullandım progesteron canım adetim de Günü'nde geldi gecikme falanda olmadı belki bünyeden bünye deişirse bilmiyorum

Merhaba canim, benim asilama tarihi 21 subat. Crinone jel kullaniyorsun heralde sende. Ignelerin ilaclarin etkileri olabilir belirtilerimiz. Heyecanla bekliyoruz bakalim sonucu
Evet cnm crinone kullanıyorum. Senin günün az kalmış, inşallah hayırlı haber alırsın. Hepimiz için hayırlısı olsun..

12 martı bekleyen varmı arkadaşlar, 25 şubatta 2. aşılamam yapıldı 12 martta belli olur dedi dr, bu kez de olmazsa öbür ay tüpe gitcem ya beklemek çok stresli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…