Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar dün akşam ki rüyada n sonra bugün bi arkadas fal baktı. Fala tabiki inanmam ama kalbi çok temiz bi kız belki malum olmuştur. Sadece 2 şey söyledi başı kapalı şişman bi insan dua ediyor dedi. (Annem olabilir :) ) hamile bi kadın var ona dua ediyor dedi (ins benimdir :) ) kizcagiz durumumu bilmiyordu anlatinca kendinden korktu bıraktı :)))) ay ins malum olmuştur...

benim de karın ağrım var adet olacakmış gibi, kasıklarım da arada sancı yapıyor. kendi kendime belirti aramıyacağım diye söz verdim ama insan ister istemez arıyor:)

İnşallah bunlar bebek habercisi agrilardir. Karnimda ara ara da belimde oluyor. Dinlemek istemiyorum aslında ama insan yapamıyor. Zaten çok umudum da yok nedense.

İnşallah bunlar bebek habercisi agrilardir. Karnimda ara ara da belimde oluyor. Dinlemek istemiyorum aslında ama insan yapamıyor. Zaten çok umudum da yok nedense.
inşallah öyledir; daha doğrusu hakkımızda hayırlı olanı versin Rabbim

Ayın 25'inde aşılama olanlar, belirtileriniz var mı?
Canim aşılamanın 3. Gunu goguslerim başladı ilk günkü karın sısligi biraz gitti.fakat 3 gündür kasik diyorsunuz tam neresi oluyo ben tam Rahim yumurtaliklar imda ağrı var ama bastiriyor um sağ değil solu hissediyorum net olarak.kist olduysa diye korku oldu içimde

Kizlar belirti aramiyorumda yarim saat once ayaktayken muthis basim dondu, suanda tam olarak iyi degilim uzandim, cok basim donuyor. ? Tansiyonum dustu heralde biraz dinleneyim

kasıklar derken oralar işte yumurtalıkların orasından bahsediyorum. bende göğüs ağrısı hiç olmadı bugüne kadar, bugün dokununca ağrı var ama öyle durduk yere sızı olmuyor. kaç yumurtan oluşmuştu, boyutları neydi?

Kizlar belirti aramiyorumda yarim saat once ayaktayken muthis basim dondu, suanda tam olarak iyi degilim uzandim, cok basim donuyor. ? Tansiyonum dustu heralde biraz dinleneyim
dikkat et yine de belli olmaz belki gebelik belirtisidir 12 gün olmuş zaten az kalmış gününe

Igne li tedavi 6 yumurta canım en büyüğü 20 mm 15-16 mm olanlarda vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…