- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Kızlar çok sagolun ilk tüp bebek denemem de pek iyi değildi embiryo durumları bu sefer iyi gidiyor insallh hep böyle olur
Oyy çok güzel maşallahKızlar kızlar hastaneden haber geldi 14 yumurta dan 12 tanesi işleme alınmış 11 Tane yumurta döllenmiş çok mutlu oldum kızlar
canim, cok haklisin moralimizi yuksek tutmaliyiz. Benim 1 yumurtam olustu bu ay, tedavinin 10. gunundeyim. Insallah olan o 1 yumurta kaliteli cikar diye dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden. Yinede umut ediyorum, inaniyorum hersey guzel olacak.. :)Ilk tedavimde cok aglagim cok kotuydum. Tek yumurta o da olgun bile degil. Yaklasik 1 ay arada kendimibeni uzen herseyden uzaklastirdim. Dusunmedim degil dusundum agladim vs ama daha cabuk toparlanmaya calistim 3 yumurta ikisi olgun. Bakin bu benim icin mucize gibi birsey cunku ilk dr yumurtan yok demisti bana. Olsa bile en dusuk kalite demisti. Transferim oldu iyi kalite embriyo. Rabbime emanet hersey ben ona emanet ettim. Sonra yeni dr umun yaklasimi beni motive etti. Bundan sonraki surec nasil olur bilmiyorum ama dusunceler cok etkiliyor insani. dr transferden sonra oyle yatma dedi beyin bunu depresyon olarak algiliyor dedi mesela. Iyi dusunun arkadaslar cok iyi. Bu sadece bunun icin degil. Normal hayatinizda da sizi mutsuz eden ne varsa gormeyin artik.
:)) süper babaannenin düsüncesi. ben de alisamadim nedense yeni yasima :)ben geçen gün 25 dedim niyeyse :) babnem 12 sene 35 yaşında kalmış ona özendim sanırım. :)
burada herkes istediği gibi olabiliyor, ayıplanma korkusu yok acaba ne der korkusu yok ve herkes aynı yollardan geçiyor anlıyor o nedenle. bazen bazıları için senin dileklerini senin kadar yürekten istediğini hissedebiliyorsun. mesela biraz önce annemin halası niye çocuk yapmıyorsunuz dedi telefonda 10 dk ya yakın geç çocuk sahibi olmanın zararlarından bahsetti. ne denir ki şimdi? tabi hala haklısın kısmet hayırlısı deyip durdum. sigarayı bırakalı aylar oldukadın sigara içirme isteği uyandırdı. nasıl anlatayım ki ben o insana durumumu. anlamaz ki :)))) o nedenle burası gerçekten bana iyi geliyor. herkese teşekkürler.
rabbim hayirlisiyla yumosuna can kan versin eline almayi nasip etsincanim, cok haklisin moralimizi yuksek tutmaliyiz. Benim 1 yumurtam olustu bu ay, tedavinin 10. gunundeyim. Insallah olan o 1 yumurta kaliteli cikar diye dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden. Yinede umut ediyorum, inaniyorum hersey guzel olacak.. :)
Amin canım, hepimizinkilere can kan versin insallahrabbim hayirlisiyla yumosuna can kan versin eline almayi nasip etsin
kızlar yardım edın çok korkuorm.20 gün önce tüp bebek yaptım bu sabah kanamam oldu konuşalım nolursuuzzz...korkuormmmAmin canım, hepimizinkilere can kan versin insallahiyi dusunelim iyi olsun.
canim doktora gittinmi? Tup bebek pozitifmi sonuclanmisti? eger oyleyse bu kanamayi ihmal etme sakin, hemen doktorunla konus.kızlar yardım edın çok korkuorm.20 gün önce tüp bebek yaptım bu sabah kanamam oldu konuşalım nolursuuzzz...korkuormmm
Canım senin 5. Gün embiryosu mu olacak ilaçlardan canım etkiliyor yorulmamaya bakKızlar dinlemeyin kendinizi ne olur, daha transferim olmadı aynı belirtiler bende de var :) hatta o batmaların yanında bel ağrımda var. Yumurta toplama mı yapar? Progesteron hormonları mı bilmiyorum ama boyle iste.
Bir tane değilde bir arkadaş iki yumurta ile transfere gitti, ikisi de trabsfer oldu tuttu canım. Bize bir tane lazım zaten umutlu ol TatlımArkadaslar, 1 tane yumurta ile opu ya giden varmi aranizda? Biraz morale ihtiyacim var.
:)) süper babaannenin düsüncesi. ben de alisamadim nedense yeni yasima :)
ah canim maalesef cevre insana cok baski yapiyor.takmiyorum diyorum fakat takiyorum. icten
Evet biraktim hamdolsun sen de tamamen birakmalisin bebislerin icin. Sevdigim bir arkadasim bana sigara zayif ve yalniz adamin isi sen ne yalniz ne de zayifsin demisti. Sen de oyle dusun:)) süper babaannenin düsüncesi. ben de alisamadim nedense yeni yasima :)
ah canim maalesef cevre insana cok baski yapiyor.takmiyorum diyorum fakat takiyorum. icten ice geriliyorum. kendimi baskii altina sokuyorum. bizim insanlarimiz maalesef cok sevior böyle seyleri. evlenmeden yokmu biri.varsa nisan ne zaman?dügün ne zaman?cocuk ne zaman? bazen diyorum kendi dertlerini umursamamak icin baskasinin hayatlariyla cok ilgileniyorlar.
ne güzel maasallah sigaraya komple biraktin anladigim kadariyla. sakin elini sürme.insallah o zehir den her daim uzak kalabilirsin. ben de iciyor(dum). komple birakamadim bazen yarim yada bitane iciyoum günde.insallah yakinda onuda komple birakirim. cok pis bir aliskanlikmis
Canım senin 5. Gün embiryosu mu olacak ilaçlardan canım etkiliyor yorulmamaya bak
Evet biraktim hamdolsun sen de tamamen birakmalisin bebislerin icin. Sevdigim bir arkadasim bana sigara zayif ve yalniz adamin isi sen ne yalniz ne de zayifsin demisti. Sen de oyle dusun
Cok saol canim ya, inan umut edecek sebepler ariyorum kendime.. Bunada sukur, insallah pozitif sonuc alabilirim tek yumurtayla. Allahtan umut kesilmez :)Bir tane değilde bir arkadaş iki yumurta ile transfere gitti, ikisi de trabsfer oldu tuttu canım. Bize bir tane lazım zaten umutlu ol Tatlım
canim sayfa acilmiyor maalesefhttp://www.kadinlarkulubu.com/site/basari-hikayeleri/firdevs-hanimin-tup-bebek-basari-hikayesi/AsoKa umarim becerebildim bu hikayeyi okumustum simdi gerci umudumu yitirdikce okuyorum ama simditekrar okuyup da senin mesajini okuyunca sanirim sana umut olsun diye okumusum :)
canım önce kanama oldu kırmızı renk kan değerime baktı 1227 şimdi kahve lekeler var kanamam durdu noursun cvp werrrcanim doktora gittinmi? Tup bebek pozitifmi sonuclanmisti? eger oyleyse bu kanamayi ihmal etme sakin, hemen doktorunla konus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?