Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar dinlemeyin kendinizi ne olur, daha transferim olmadı aynı belirtiler bende de var :) hatta o batmaların yanında bel ağrımda var. Yumurta toplama mı yapar? Progesteron hormonları mı bilmiyorum ama boyle iste.

İlaclar yapıyor hepsiniiii Hamilelik belirtileri hemen öyle kolayca çıkmıyor ki ortaya biz.cok istediğimiz için hemen kuruyoruz kafamizda olumlu/olumsuz. Evde olanların meşgul olacakları birseyler bulması lazım el işi falan filan, ise gidenlerin de işlerine odaklanmalari lazım. .Günler ancak böyle sakin ve çabuk geçer kızlar, başka şeylere odaklanalim

canim, cok haklisin moralimizi yuksek tutmaliyiz. Benim 1 yumurtam olustu bu ay, tedavinin 10. gunundeyim. Insallah olan o 1 yumurta kaliteli cikar diye dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden. Yinede umut ediyorum, inaniyorum hersey guzel olacak.. :)

:)) süper babaannenin düsüncesi. ben de alisamadim nedense yeni yasima :)
ah canim maalesef cevre insana cok baski yapiyor.takmiyorum diyorum fakat takiyorum. icten ice geriliyorum. kendimi baskii altina sokuyorum. bizim insanlarimiz maalesef cok sevior böyle seyleri. evlenmeden yokmu biri.varsa nisan ne zaman?dügün ne zaman?cocuk ne zaman? bazen diyorum kendi dertlerini umursamamak icin baskasinin hayatlariyla cok ilgileniyorlar.
ne güzel maasallah sigaraya komple biraktin anladigim kadariyla. sakin elini sürme.insallah o zehir den her daim uzak kalabilirsin. ben de iciyor(dum). komple birakamadim bazen yarim yada bitane iciyoum günde.insallah yakinda onuda komple birakirim. cok pis bir aliskanlikmis

rabbim hayirlisiyla yumosuna can kan versin eline almayi nasip etsin

kızlar yardım edın çok korkuorm.20 gün önce tüp bebek yaptım bu sabah kanamam oldu konuşalım nolursuuzzz...korkuormmm
canim doktora gittinmi? Tup bebek pozitifmi sonuclanmisti? eger oyleyse bu kanamayi ihmal etme sakin, hemen doktorunla konus.

Kızlar dinlemeyin kendinizi ne olur, daha transferim olmadı aynı belirtiler bende de var :) hatta o batmaların yanında bel ağrımda var. Yumurta toplama mı yapar? Progesteron hormonları mı bilmiyorum ama boyle iste.
Canım senin 5. Gün embiryosu mu olacak ilaçlardan canım etkiliyor yorulmamaya bak

:)) süper babaannenin düsüncesi. ben de alisamadim nedense yeni yasima :)
ah canim maalesef cevre insana cok baski yapiyor.takmiyorum diyorum fakat takiyorum. icten
Evet biraktim hamdolsun sen de tamamen birakmalisin bebislerin icin. Sevdigim bir arkadasim bana sigara zayif ve yalniz adamin isi sen ne yalniz ne de zayifsin demisti. Sen de oyle dusun

Canım senin 5. Gün embiryosu mu olacak ilaçlardan canım etkiliyor yorulmamaya bak

Bilmem ki ? Gecmis 3 denememde hic 5. Güne gitmedi embriyolar. Sperm faktörü 3 gunden sonra ortaya cikiyor. Ilk denememde 4. Güne gidilebilmisti sadece digerleri. Hep 3 gun transferi olmustu. Yarından itibaren haber bekleyeceğiz artık. Hayırlısı neyse o olsun

Evet biraktim hamdolsun sen de tamamen birakmalisin bebislerin icin. Sevdigim bir arkadasim bana sigara zayif ve yalniz adamin isi sen ne yalniz ne de zayifsin demisti. Sen de oyle dusun

Ah basımın belası sigara. Bu tedavimden once cok sukur bıraktım. Ondan öncekilerde de tedavide kesip sonra tekrar baslamistim. Bunda insallah kararlıyim benim icin sigara bitti.

Niyet eden arkadaslar icin allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını okuyun mutlaka. Ben bu sekilde bıraktım hala da okuyorum kitabı. O kadar dogru yaklaşımı var ki.

Bir tane değilde bir arkadaş iki yumurta ile transfere gitti, ikisi de trabsfer oldu tuttu canım. Bize bir tane lazım zaten umutlu ol Tatlım
Cok saol canim ya, inan umut edecek sebepler ariyorum kendime.. Bunada sukur, insallah pozitif sonuc alabilirim tek yumurtayla. Allahtan umut kesilmez :)

canim doktora gittinmi? Tup bebek pozitifmi sonuclanmisti? eger oyleyse bu kanamayi ihmal etme sakin, hemen doktorunla konus.
canım önce kanama oldu kırmızı renk kan değerime baktı 1227 şimdi kahve lekeler var kanamam durdu noursun cvp werrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…