Maşallah hayırlı olsun sağlıkla gelişsinler sıkı sıkı tutsunlar annelerini inşallahh transfer için bişeyKızlar kızlar hastaneden haber geldi 14 yumurta dan 12 tanesi işleme alınmış 11 Tane yumurta döllenmiş çok mutlu oldum kızlar
yardım edın kızlar...canım önce kanama oldu kırmızı renk kan değerime baktı 1227 şimdi kahve lekeler var kanamam durdu noursun cvp werrrMaşallah hayırlı olsun sağlıkla gelişsinler sıkı sıkı tutsunlar annelerini inşallahh transfer için bişey
dediler mi 3- 5 gün belli mi canım?
insallah canim önceki tedavimde elimi bile sürmedim.insallah ömür boyu birakmak nasip olurEvet biraktim hamdolsun sen de tamamen birakmalisin bebislerin icin. Sevdigim bir arkadasim bana sigara zayif ve yalniz adamin isi sen ne yalniz ne de zayifsin demisti. Sen de oyle dusun
canim sakin.pozitif sonuc aldin mi hamilemisin??yardım edın kızlar...canım önce kanama oldu kırmızı renk kan değerime baktı 1227 şimdi kahve lekeler var kanamam durdu noursun cvp werrr
Cok saol canim ya, inan umut edecek sebepler ariyorum kendime.. Bunada sukur, insallah pozitif sonuc alabilirim tek yumurtayla. Allahtan umut kesilmez :)
cnm 20 gün önce tüp bebek yaptım bugün sabah kanamam oldu çok kortktum ağladım çok ağladım...ama kan değerim 1227..şimdi kahverengi lekelenmeler var kanamam durdu ..çokkk korkuormmmcanim sakin.pozitif sonuc aldin mi hamilemisin??
hic sorma keske hic dokunmasaydim o illeteAh basımın belası sigara. Bu tedavimden once cok sukur bıraktım. Ondan öncekilerde de tedavide kesip sonra tekrar baslamistim. Bunda insallah kararlıyim benim icin sigara bitti.
Niyet eden arkadaslar icin allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını okuyun mutlaka. Ben bu sekilde bıraktım hala da okuyorum kitabı. O kadar dogru yaklaşımı var ki.
Ozeline mesaj attimcanim sayfa acilmiyor maalesefMerak da ettim simdi, baska nasil bakabilirim o sayfaya?
canim maasallah bak hamilesin kendini üzüp de bebegine zarar verme. hamileyse ya doktorunu ara yada hastaneye git. ama telaslanma.hamileligin ilk haftalarinda kanamasi olani cok duydum okudum.annem hep derki ben hamile kaldigimi az olan kanamamdan anlardim :)cnm 20 gün önce tüp bebek yaptım bugün sabah kanamam oldu çok kortktum ağladım çok ağladım...ama kan değerim 1227..şimdi kahverengi lekelenmeler var kanamam durdu ..çokkk korkuormmm((
kahverengi lekeleri napacam canım ya çok korkuormcanim maasallah bak hamilesin kendini üzüp de bebegine zarar verme. hamileyse ya doktorunu ara yada hastaneye git. ama telaslanma.hamileligin ilk haftalarinda kanamasi olani cok duydum okudum.annem hep derki ben hamile kaldigimi az olan kanamamdan anlardim :)
canim, oncelikle sakin olmalisin ve bence doktora gorunmelisin hemen, belki kanamayi kesecek, bebegin tutunmasini ve seninle kalmasini destekleyecek bir ilac verir. Insallah onemli bir sey degildir.. ihmal etme lutfen. haber bekliyorum senden.canım önce kanama oldu kırmızı renk kan değerime baktı 1227 şimdi kahve lekeler var kanamam durdu noursun cvp werrr
Maasallah saglikla büyüsünler insallahKızlar kızlar hastaneden haber geldi 14 yumurta dan 12 tanesi işleme alınmış 11 Tane yumurta döllenmiş çok mutlu oldum kızlar
cnm şırnakta yaşıorm buralarda pek doktor yok ınankı o kadar çok ağladım kı korkudann..sadece kan değerim 1227 b olumlu mu kı ama lekelernmeler devam edıor..hadı kan değerim düşerse çok korkuormcanim, oncelikle sakin olmalisin ve bence doktora gorunmelisin hemen, belki kanamayi kesecek, bebegin tutunmasini ve seninle kalmasini destekleyecek bir ilac verir. Insallah onemli bir sey degildir.. ihmal etme lutfen. haber bekliyorum senden.
kahve rengi eski kan oluyo sanirsam. belki tutunmadan kalma bi kanama. bence kötü bisey yok.ama ihmal etme git doktora hem kendinde sakinlesmi olursun.ama lütfen böyle yapma bak bebegini üzmeeeeekahverengi lekeleri napacam canım ya çok korkuorm(((((
is yapma kendini yorma.cnm şırnakta yaşıorm buralarda pek doktor yok ınankı o kadar çok ağladım kı korkudann..sadece kan değerim 1227 b olumlu mu kı ama lekelernmeler devam edıor..hadı kan değerim düşerse çok korkuorm
amin canım. Maalesef demediler henüz ya cumartesi günü 3. Gün ya da pazartesi günü 5. Gün embiryosu transfer olacak bakalım ne olsunMaşallah hayırlı olsun sağlıkla gelişsinler sıkı sıkı tutsunlar annelerini inşallahh transfer için bişey
dediler mi 3- 5 gün belli mi canım?
peki bu lekelenmeler kan değermi düşürürseis yapma kendini yorma.
Hayırlısı ne ise o olsun canımamin canım. Maalesef demediler henüz ya cumartesi günü 3. Gün ya da pazartesi günü 5. Gün embiryosu transfer olacak bakalım ne olsun
peki bu lekelenmeler kan değermi düşürürsecanim, oncelikle sakin olmalisin ve bence doktora gorunmelisin hemen, belki kanamayi kesecek, bebegin tutunmasini ve seninle kalmasini destekleyecek bir ilac verir. Insallah onemli bir sey degildir.. ihmal etme lutfen. haber bekliyorum senden.
Panik ve stres yapmamaya calis. Kan degerine gore hamilesin ama ilk haftasinda oldugun icin yerlesmeye bagli bir kanamada olabilir uzulme. ilk firsatta doktoruna gorun. bu siradada mumkun oldugunca ayaga kalma. uzanip dinlen..cnm şırnakta yaşıorm buralarda pek doktor yok ınankı o kadar çok ağladım kı korkudann..sadece kan değerim 1227 b olumlu mu kı ama lekelernmeler devam edıor..hadı kan değerim düşerse çok korkuorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?