Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Panik ve stres yapmamaya calis. Kan degerine gore hamilesin ama ilk haftasinda oldugun icin yerlesmeye bagli bir kanamada olabilir uzulme. ilk firsatta doktoruna gorun. bu siradada mumkun oldugunca ayaga kalma. uzanip dinlen..
progestan yuttum sabah bı daha yutsam kahverengı lekeler kesılır mı

şu anda dışarısı savaş alanı gibi molotof atıolaoktor falan yok dewlete gtttım bu sabahh((
Arkadasim sen neredesin ya. Sakin ol once hamilesin ve buyuk ihtimal normal bir kanama hemsireler bize adet kanamasi gibi kanama olmadikca merak etmeyin dedi. Sen gerildikce kaslarin da gerilecek sakin

yardım edın kızlar...canım önce kanama oldu kırmızı renk kan değerime baktı 1227 şimdi kahve lekeler var kanamam durdu noursun cvp werrr
normal arkadaşım, kahverengi lekelenmeler, pempemsi lekeler normal, sakin ol..kanaman çok olursa o zaman hemen doktora git yoksa sakin ol..

canım önce kanama oldu kırmızı renk kan değerime baktı 1227 şimdi kahve lekeler var kanamam durdu noursun cvp werrr

Arkadaşım mutlaka ama mutlaka yatarak dinlen. Tuvalet dışında kalkma yerinden. İnşallah küçük bir kanamadır. Kahverengiyi doktorlar iyi yorumlar. Eski bir kanama ve bitmiş ki kahverengi geliyor demişti bana kanamam olduğunda. Hamilesin çok şükür, inşallah sağlıkla devam eder.

Kanama bir tek tüp bebeklerin değil tüm hamilelerin başına gelebilen bir şey ama galiba bizim gibi tedavilerle hamile kalanlarda daha çok oluyor sanki. Ama çoğu kanama durumunda hamilelikler sağlıklı devam ediyor. Gönlünü ferah tut. Bol dua et.

allah razı olsun şu anda kırmızı kanama durdu .kahverengi akıntıya dönüştü..korkudan ağız yoluya progestan içtim sabah ve akşam

korkma arkadsım hıcbısey olmayacak kan sulandırıcı herhangı bısey alırsan alma ayaklaını uzt yat dıkattını baska seylere ver aslında progestan al dıcem ama yanlıs yonkendrmek ıstemıyrm
doktorum asprin ve progestan verdi kullanıyorum..oyalanmaya da çalışıyorum zaman geçmiyor

allah razı olsun şu anda kırmızı kanama durdu .kahverengi akıntıya dönüştü..korkudan ağız yoluya progestan içtim sabah ve akşam

Tedavini nerede yaptırdın bilmiyorum ama eğer özelde ise genelde doktorun cep numarasını verirler. En kötü tedavi olduğun merkezi arar durumu anlatır bir doktor ile irtibata geçersin. Küçük bir tavsiye progestan olsa bile doktorun dediğinin dışında ilaç alma. İyi yapayım derken kötü olmasın. Yat uzan, ayaklarını azıcık yukarıda tut. Yastık falan koy. Sabah ola hayır ola. Panik de hiç boşuna yapma. Elinden gelen tedbirleri al, gerisini Allaha havale et.

sağol canm 2 gün sonra yıne kanımı ölçtrecem ınşllah artış olur..ALLAHIMMM İNŞALLAHHH

Zaman geçmek bilmiyor Gün geçtikçe umutsuzluğa kapılıyorum...

Umutsuzluk yok, İyi düşünelim iyi olsun. Hepimizin kucaklayacağız bebeklerimizi. Puzzle, söyle 4-5 sezonluk bir dizi :) kanaviçe, kitap okuma falan aklıma gelenler. Ama en sağlamı evde insan kalabalığı. Durumunu bilen biri varsa çağır yanına sohbet, muhabbet ancak öyle geçiyor zaman.

3. deneme olunca beklemek daha bir zor

aynen elınde gelen bısey yok uzulup stres yapmak daha da zarar verır bebegıne unutma allah nasıp edecekse kanaman da olsa dvm eder gebelıgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…