Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

3. deneme olunca beklemek daha bir zor

Of hiç sorma benim 4 :) daha transfer olmadı ya benim. Ne sözler veriyorum kendime. Hiç takmayacağım, unutacağım tedaviyi, normal hayatıma devam edeceğim falan filan. İki gün sonra transfer olunca bir de gör beni :)

evet canım bu msjım sana degıldı sweet 73 e ıdı kaıısklık oldu
Tamam cnm olur böyle karışıklıklar da, kafalar da allak bullak olunca apışıp kalıyoruz işte, nasılsa birbirimizin halinden anlayan yine bizleriz :) :) :)

cok yakın arkdasım 3 tup bebgını 5*6 haftada dusurdu kansulandırıcı alıyrdu ertesı gun dusuyrdu dr degıstrdı ve hıc kan sulandırıcı kullandrmadı masllah suan 5 aylk ıkızlere hamıle o yuzden akdaslar bı kanamn oldugunde almayın kan sulandırı kanama dıırana kadar

Tedavi süresince çok rahattım, iğneler ultrason umrumda bile değildi. Ama transfer bütün kararlılığımı aldı bitirdi.

Bu kan sulandırıcıların işi biraz enteresan. Daha önceki 3 tedavimde de verildi. Kanama olunca ilk evet onu kesiyorlar. Bu tedavimde ise verilmedi başından kan sulandırıcı. Galiba artık tamamen vazgeçiyorlar kullanmaktan.

dusuk yaptıysan ya da dr degısrysen kanamn oldugunu soyledıysen vermemıslerdr canım

Son düzenleme:
artık dr lar 2 e ayrılıyo kan sulandıcıya olumlu ve olumseuz bakanlar bende kan pıhtılamsması var ve hemotolojıye gıttım dr benı sok ettı evet var pıhtılasman ama ılacına tup bebek dr un karra verır ben karısamma dedı

Tedavi süresince çok rahattım, iğneler ultrason umrumda bile değildi. Ama transfer bütün kararlılığımı aldı bitirdi.
ah canim ayni ben de biraz öyle hissediyorum.cok mutlu ve umutluydum tedavi süresinde.
ben de bi sekilde kafami dagitmaya calisiyorum.dün durumumdan haberder olan arkadaslarimi cagirdim.bugün annemdeydim. yarina allah kerim :) seninde pazartesi dimi test günün?

Evet ikimizin aynı da sanırım ben pazar kan veririm. Daha da dayanabileceğimi sanmıyorum. Ben de hep kardeşlerimle birlikteyim. Ama var mı ki yok mu ki, tutundu mu olmadı mı düşünceleri beynimi yiyip bitiriyor.

Bu benim 3ünde tüp bebek denemem ama ben böyle kasık ağrısı hiç hissetmemiştim .. Yarında devam ederse doktorumu ararım artık..sizlerdede böyle olan varmı arkadaşlar ?

Bu benim 3ünde tüp bebek denemem ama ben böyle kasık ağrısı hiç hissetmemiştim .. Yarında devam ederse doktorumu ararım artık..sizlerdede böyle olan varmı arkadaşlar ?
Benim de ilk iki gün ağrı be batmalarım olmuştu. Doktorum opudan ve ilaçlardan kaynaklı olabileceğini söylemişti.

2 gün önce opu oldum ve kasık ağrısı bende de var. Özellikle sol tarafımda. O kadar zorluyor ki cayır cayır yanıyor sanki vücudumun içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…