KIZLAR ALLAH razı olsun sızlerle konuştukça içim rahatlıyor.sizleri çok seviyorum dert ortaklarım benm....aynen elınde gelen bısey yok uzulup stres yapmak daha da zarar verır bebegıne unutma allah nasıp edecekse kanaman da olsa dvm eder gebelıgın
evet canım bu msjım sana degıldı sweet 73 e ıdı kaıısklık oldukorkma arkadsım hıcbısey olmayacak kan sulandırıcı herhangı bısey alırsan alma ayaklaını uzt yat dıkattını baska seylere ver aslında progestan al dıcem ama yanlıs yonkendrmek ıstemıyrm
3. deneme olunca beklemek daha bir zor
tatlım kanaman mı var senin ben anlayamadım? kan sulandırıcı ile ilgili bir sorunun mu var? ben yanlış anlamış olabilrim.
teşekurler cnm allah razı olsun ..sizleri çok seviyorum.benı rahatlattınız ALLAH da sızın gönlünüzü rahatlatsınevet canım bu msjım sana degıldı sweet 73 e ıdı kaıısklık oldu
Tamam cnm olur böyle karışıklıklar da, kafalar da allak bullak olunca apışıp kalıyoruz işte, nasılsa birbirimizin halinden anlayan yine bizleriz :) :) :)evet canım bu msjım sana degıldı sweet 73 e ıdı kaıısklık oldu
Tedavi süresince çok rahattım, iğneler ultrason umrumda bile değildi. Ama transfer bütün kararlılığımı aldı bitirdi.Of hiç sorma benim 4 :) daha transfer olmadı ya benim. Ne sözler veriyorum kendime. Hiç takmayacağım, unutacağım tedaviyi, normal hayatıma devam edeceğim falan filan. İki gün sonra transfer olunca bir de gör beni :)
cok yakın arkdasım 3 tup bebgını 5*6 haftada dusurdu kansulandırıcı alıyrdu ertesı gun dusuyrdu dr degıstrdı ve hıc kan sulandırıcı kullandrmadı masllah suan 5 aylk ıkızlere hamıle o yuzden akdaslar bı kanamn oldugunde almayın kan sulandırı kanama dıırana kadar
ah canim ayni ben de biraz öyle hissediyorum.cok mutlu ve umutluydum tedavi süresinde.Tedavi süresince çok rahattım, iğneler ultrason umrumda bile değildi. Ama transfer bütün kararlılığımı aldı bitirdi.
Evet ikimizin aynı da sanırım ben pazar kan veririm. Daha da dayanabileceğimi sanmıyorum. Ben de hep kardeşlerimle birlikteyim. Ama var mı ki yok mu ki, tutundu mu olmadı mı düşünceleri beynimi yiyip bitiriyor.ah canim ayni ben de biraz öyle hissediyorum.cok mutlu ve umutluydum tedavi süresinde.
ben de bi sekilde kafami dagitmaya calisiyorum.dün durumumdan haberder olan arkadaslarimi cagirdim.bugün annemdeydim. yarina allah kerim :) seninde pazartesi dimi test günün?
Benim de ilk iki gün ağrı be batmalarım olmuştu. Doktorum opudan ve ilaçlardan kaynaklı olabileceğini söylemişti.Bu benim 3ünde tüp bebek denemem ama ben böyle kasık ağrısı hiç hissetmemiştim .. Yarında devam ederse doktorumu ararım artık..sizlerdede böyle olan varmı arkadaşlar ?
Bu benim 3ünde tüp bebek denemem ama ben böyle kasık ağrısı hiç hissetmemiştim .. Yarında devam ederse doktorumu ararım artık..sizlerdede böyle olan varmı arkadaşlar ?
Opum ayın 20 sindeydi o ağrı geçti bu farklı sanki kasıklarımda baskı var alttan dışarı çıkacak gibi ..Benim de ilk iki gün ağrı be batmalarım olmuştu. Doktorum opudan ve ilaçlardan kaynaklı olabileceğini söylemişti.
Doktoruna danışmanda fayda olacak o zaman. Sıkıntılı birşey olduğunu zannetmiyorumOpum ayın 20 sindeydi o ağrı geçti bu farklı sanki kasıklarımda baskı var alttan dışarı çıkacak gibi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?