- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
evet malesef arkadaşım. bundan 1 yıl önce falan sistit problemi nedeniyle dr agittim. ama gerçEkten ayda 3 defa sistit oluyordum. kontroller vs adam ilk olarak nescafeyi yasakladı bana. stres düzeyini arttırıyor, idrar yollarını mahvediyor, üremeye sadece kadın değil erkek içinde zararlı, mide problemleri vs gerçekten pek çoğunun sebebi nescafe dedi dr. ki söyleyen de prof. sonra ben de araştırdım. şimdi canım isterse türkmkahvesi ya da filtre içiyorum yıl oldu ağzıma nescafe sürmüyorum.gercekten mı ılk kez duydum
malesef oyle bir de buna gelen misafirleri eklersek hergün üzerimi değiştiriyorum sanki kıraathanede calışıyorum :)patron da içiyorsa fena. belediye falan da sökmez benim de önceki patronum içerdi ben de kullanırdım ona rağmen o içtikçe benim başım ağrırdı. allahnyardımcın olsun. yanında 5 kişi aynı anda sigara yaksa sen de onların dumanından bir tane içiyorsun zaten.
kesinlike aynı fikirdeyimeşeğini sağlam kazığa bağla sonra Allaha havale et demişler. biz önlemimizi alalım da yapmamız gerrekenleri yapıp sonra Rabbimden isteyelim
inşallah en yakın zamanda ya patronun sigarayı bırakır ya da sen çok daha güzel bir iş bulursun :)malesef oyle bir de buna gelen misafirleri eklersek hergün üzerimi değiştiriyorum sanki kıraathanede calışıyorum :)
inşallah güzl haberlerle gelirsin arkadaşım. hayırlı olsun güzel olsunGünaydın bugün adet oldum sonunda yarın doktora randevum var geçen ayki gibi olmaz inş sağ yumurtalık yumurtaları bosaltmamisti dua edin kızlar herkesin tedavisi hayırlı olsun
sağol canım iyi dileklerin için inş. :)inşallah en yakın zamanda ya patronun sigarayı bırakır ya da sen çok daha güzel bir iş bulursun :)
Aminn insallah canim benimki hic ara vermedi kürtaj oldum iki defa onlarda bile vermedi bünye suan herseye aliskin dedi ilaclara hamilelige insallah seninkide vermez tez zamanda hiyirlisiyla baslarsin rabbim gönlündekini kucagina eylesinamin cnmbnm inşallah..... pazartesi günü dr.a gidiorum bende.. dr. hiç ara vermeyelim derse hemen başlıcam tedaviye hayırlısıylan....
Kızlar günaydın cumanız mübarek olsun . size bir şey sormak istiyorum bu negatif olan tedavimde embriyo kalitesinin düşük olmasını yumurta kaliteme bağlıyor doktorum ve embriyolog .aslında problem eşimde morfoloji düşüktü. 1. tadevimde 15 yumurtadan 11 döllendi ve 5 tanesi 5. güne 1. kalite olarak gelmişti. ama bu tedavide 12 yumurta toplandı 7 tanesi döllendi. ve 3. gün malesef gelişimleri yavaşladı . normalde 5. gün embriyolarında kaç fazla hucre olmasına rağmen benim 3 embriyo 7 hücreli olarak transfer edildi ve sonuc beklenen gibi oldu negatif. şimdi sorum su , ben sigara kullanmıyorum ilk tedavimde calışmıyordum . bu tedavide ise 1 yılı gecti özel bir şirkette calışıyprum ve cok fazla sigara içiliyor aklıma o takıldı acaba sigaradan dolayımı düştü yumurta kalitem bir fikriniz varmı
5. gün embriyosuysa normal 3. gün benim benim ki de 7 mart benHayırlı cumalar canlar benım bugun 3 gunum cok agrım var kasıklarda belımde dun dr ye gıttık kalcadan ve gobekten ogne yaptı test TARİHİM 5 MART sizce erken degılmi kafam karıstı sizin bigüniz varmi boyle olanlar
canım bende cok ağrı yaşadım ilaçların etkisi normal yani kafana takma sen bebeğine odaklan seni oyalayacak işlerle meşgul ol veya ağrı anında uyumaya calış ... inşallah güzel haberlerini alırız.Hayırlı cumalar canlar benım bugun 3 gunum cok agrım var kasıklarda belımde dun dr ye gıttık kalcadan ve gobekten ogne yaptı test TARİHİM 5 MART sizce erken degılmi kafam karıstı sizin bigüniz varmi boyle olanlar
Canim aynen öyle ben evleneli 5 sene oldu yas 26 habire soruolar nie neden die bazen öyle bi an gelioki sanki bizim elimizdede biz yapmiomusuz gibi davranoliolar ne diolar kocam ceketini atsa hamile kaliorum ay sen nie kalamion sanki biz istemioruz anne olmayi o geceleri aglayan sana ihtiyacim var gibi gözlerimize bakan cennet kokusunu bazen unutuolar Allah in verdigini sana veren Allah elbet birgün banada nasib eder diorum insallah diorum susuorum bide sorun yokken illa sorunluymus gibi göstermeler bu hasretligi yasamayana cok siradan gelio hersey e yollardan gecior ne hayaller kuruoruz oysai hem maddi hem manevi sinav kimimizi xorluor kimimizi yari yolda birakior ama sor herkesten ii biliolar herseyi kocalarinin ceketleriyle bile hamile kalanlar diorum napim gardolabimi üstüme bosaltim veren sinio demekki veren sabrimizi ölcüyor vermiosada vardir bir hayriiiben geçen gün 25 dedim niyeyse :) babnem 12 sene 35 yaşında kalmış ona özendim sanırım. :)
burada herkes istediği gibi olabiliyor, ayıplanma korkusu yok acaba ne der korkusu yok ve herkes aynı yollardan geçiyor anlıyor o nedenle. bazen bazıları için senin dileklerini senin kadar yürekten istediğini hissedebiliyorsun. mesela biraz önce annemin halası niye çocuk yapmıyorsunuz dedi telefonda 10 dk ya yakın geç çocuk sahibi olmanın zararlarından bahsetti. ne denir ki şimdi? tabi hala haklısın kısmet hayırlısı deyip durdum. sigarayı bırakalı aylar oldukadın sigara içirme isteği uyandırdı. nasıl anlatayım ki ben o insana durumumu. anlamaz ki :)))) o nedenle burası gerçekten bana iyi geliyor. herkese teşekkürler.
ve ben de bun kalçadan iğne yaptırdım. pregnyl bir toz bir su şeklinde. bu iğne konusunda fikri olan var mı?Hayırlı cumalar canlar benım bugun 3 gunum cok agrım var kasıklarda belımde dun dr ye gıttık kalcadan ve gobekten ogne yaptı test TARİHİM 5 MART sizce erken degılmi kafam karıstı sizin bigüniz varmi boyle olanlar
kilom yok hatta zayıfladım bile tedavi aşamasındaCanım fazla kilo da yumurta kalitesini dusururmus..
Canim mutlulugun hep olsun insallah hayirli evlat embiriyo olarak geri dönsünlerrKızlar kızlar hastaneden haber geldi 14 yumurta dan 12 tanesi işleme alınmış 11 Tane yumurta döllenmiş çok mutlu oldum kızlar
güldüm okurken :) bana ilişki günü söyleyen arkadaşım var ya. :)))) artık önce kariyer diyorum ben, zaten bizim etrafımızda kimse bilmiyordu çocuk isteğimizi. nedenini bilmiyorum ama daha evlenmeden önce bile eşime eğer çocuk düşünürsek kimseye söylemeden deneyelim tedaviye falan ihtiyacımız olursa da kimseye söylemeyelim demiştim. içime mi doğmuş ozamandan bilmiyorum.artık ben insanların cehaletine veriyorum. ama bana bu süreç çok güzel birşey öğretti kimseye ama kimseye sormuyorum çocuk düşünmüyor musu uz diye. sadece bana değil başkasına sorduklarında da yepki gösteriyorum. sen mi bütecelsin diyorum. doğru zamanı önce Rabbim sonra çiftler karar veriri diyorum. inatçıyım yaşlılara öğretemesem de gençlere bu soruyu sormamaları gerektiğini öğreticemCanim aynen öyle ben evleneli 5 sene oldu yas 26 habire soruolar nie neden die bazen öyle bi an gelioki sanki bizim elimizdede biz yapmiomusuz gibi davranoliolar ne diolar kocam ceketini atsa hamile kaliorum ay sen nie kalamion sanki biz istemioruz anne olmayi o geceleri aglayan sana ihtiyacim var gibi gözlerimize bakan cennet kokusunu bazen unutuolar Allah in verdigini sana veren Allah elbet birgün banada nasib eder diorum insallah diorum susuorum bide sorun yokken illa sorunluymus gibi göstermeler bu hasretligi yasamayana cok siradan gelio hersey e yollardan gecior ne hayaller kuruoruz oysai hem maddi hem manevi sinav kimimizi xorluor kimimizi yari yolda birakior ama sor herkesten ii biliolar herseyi kocalarinin ceketleriyle bile hamile kalanlar diorum napim gardolabimi üstüme bosaltim veren sinio demekki veren sabrimizi ölcüyor vermiosada vardir bir hayriii
Canim aynen öyle ben evleneli 5 sene oldu yas 26 habire soruolar nie neden die bazen öyle bi an gelioki sanki bizim elimizdede biz yapmiomusuz gibi davranoliolar ne diolar kocam ceketini atsa hamile kaliorum ay sen nie kalamion sanki biz istemioruz anne olmayi o geceleri aglayan sana ihtiyacim var gibi gözlerimize bakan cennet kokusunu bazen unutuolar Allah in verdigini sana veren Allah elbet birgün banada nasib eder diorum insallah diorum susuorum bide sorun yokken illa sorunluymus gibi göstermeler bu hasretligi yasamayana cok siradan gelio hersey e yollardan gecior ne hayaller kuruoruz oysai hem maddi hem manevi sinav kimimizi xorluor kimimizi yari yolda birakior ama sor herkesten ii biliolar herseyi kocalarinin ceketleriyle bile hamile kalanlar diorum napim gardolabimi üstüme bosaltim veren sinio demekki veren sabrimizi ölcüyor vermiosada vardir bir hayriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?