Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Çok çok sevindim. Hayırlısı ile sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.
Benimde oldu canım doktor hormonlardan rahim ve yumurtaliklar genişliyor istersen parol alabilirsin dedi..dün akşam dan itibaren hafifledi daha az suan..

Maşallah canım inşallah kat kat artar sağlıkla kucağına almak nasip olur..

Oleyyy. Yaşasın günler sonra yüzümüz güldü sayende. Çok sevindim canım hayırlı olsun. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh

canım hayırlı olsun çok sevindim valla mübarek cuma gün almışın haber ne güzel darısı bize inşallah...

MAŞALLAH GÖZÜN AYDIN OLSUN CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAHIM BİZLEREDE NASİP ETSİN

Hayırlı olsun canım hayırısıyla bebislerimizi kucagımıza alırız inşallah

demiştim sana 8. gün koşup gitmeliydin o günden belliymiş maşallah :)

ay cumanin uguru iste guzel habwr aldik. Insallah sonuna ladar ugurlarla devam eder tatlim.
Kızlar Allah hepinizden razı olsun,mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Allah ım hepinize nasip etsin inşallah

ay canim sok oldum okurken ne dengesiz insanlar var ya.insan bazen pisman oluyo söyledigine

Dün gece çok kötüydüm ama şimdi şükürler olsun iyiyim canım ağrım felan kalmadı..sen nasılsın?
Aaa neden neyin var agrilarsa bendede ayni uyuyamiorum bile bel ve bacak agrilari sag tarafimda bi yangi gündüzleri pek bisey olmuo geceleri artio peki ne agrisiydi kuzumgecmis olsun

hepinize hayirli cumalar kizlar. rabbim hayirlara vesile olucak dualarimizi kabul eylesin insallahhhhh
son 2 gün kaldi test günümü.hala bisey hissetmiyorum.hayirlisi artik ne diyim :)

Transfer gününü saymazsak 6.gün bugün.Göğüs hassasiyeti dışında hiçbir şey hissetmiyorum.Dondurulmuşlarım da yokkorkuyorum

kızlar yarın transferim var 3 . Gün embiryosu 5. Güne gitmiyor galiba üzüldüm biraz ama 11 yumurta dan illa gider dedim ondan neyse ne olduysa oldu artık.
Canım hep dediğimiz şey sana tutunsunda kaçıncı gün kaç tane olursa olsun.Sakın birşeyi dert edinme sağlıkla dönüp gelin bebişlerinle

kızlar yarın transferim var 3 . Gün embiryosu 5. Güne gitmiyor galiba üzüldüm biraz ama 11 yumurta dan illa gider dedim ondan neyse ne olduysa oldu artık.

Canım benim hayırlısı olsun. 3. gün 5. gün farketmez. İnşallah Allah ol desin yeter ki. Üzme kendini sakın. Çok şükür transferin yapılacak. Sıkı sıkı tutunsunlar annelerine, hayırlı evlat olsunlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…