Amin cnm inşallhMaşallah canım inşallah kat kat artar sağlıkla kucağına almak nasip olur..
Çok çok sevindim. Hayırlısı ile sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.
Benimde oldu canım doktor hormonlardan rahim ve yumurtaliklar genişliyor istersen parol alabilirsin dedi..dün akşam dan itibaren hafifledi daha az suan..
Maşallah canım inşallah kat kat artar sağlıkla kucağına almak nasip olur..
Oleyyy.Yaşasın günler sonra yüzümüz güldü sayende. Çok sevindim canım hayırlı olsun. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
canım hayırlı olsun çok sevindim valla mübarek cuma gün almışın haber ne güzel darısı bize inşallah...
MAŞALLAH GÖZÜN AYDIN OLSUN CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAHIM BİZLEREDE NASİP ETSİN
Hayırlı olsun canım hayırısıyla bebislerimizi kucagımıza alırız inşallah
demiştim sana 8. gün koşup gitmeliydin o günden belliymiş maşallah :)
Kızlar Allah hepinizden razı olsun,mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Allah ım hepinize nasip etsin inşallahay cumanin uguru iste guzel habwr aldik. Insallah sonuna ladar ugurlarla devam eder tatlim.
Evet ama ben biraz karamsarımdemiştim sana 8. gün koşup gitmeliydin o günden belliymiş maşallah :)
allah kucağına almayı nasip etsin canım .hayırlı olsun benimde yarın test günümKızlar Allah hepinizden razı olsun,mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Allah ım hepinize nasip etsin inşallah
Evet ama ben biraz karamsarımbirazda temkinliyim bide kalp atışlarını duyarsam daha rahatlıcam
ay canim sok oldum okurken ne dengesiz insanlar var ya.insan bazen pisman oluyo söyledigineAh ben çok yakın arkadaşımla sırf bu yüzden yollarımı ayırdım. Güvendim tedaviyi söyledim. Hamile kaldım sonra kanama oldu falan, bir gün dertleşiyoruz, dedim ki "Allah eşimden razı olsun çok şükür bütün ev işlerini üstlendi. Bana hamileyim diye hiç iş yaptırmıyor" Cevap "Biz ceket atsan hamile kaldığımıza böyle hürmet görmüyoruz ondan" diye. Tamam belki eşine sitemlisin ama niye benim üzerimden yapıyorsun bunu. Nasıl üzüldüm. Yakın arkadaşım olmasa zaten anlatmazdım da eşimi falan. Ne çektiğimizi biliyor ya yanlış anlamaz sandım. Ben çok meraklıyım bir sürü iğne yemeye maddi manevi yıpranmaya.
Aaa neden neyin var agrilarsa bendede ayni uyuyamiorum bile bel ve bacak agrilari sag tarafimda bi yangi gündüzleri pek bisey olmuo geceleri artio peki ne agrisiydi kuzumgecmis olsunDün gece çok kötüydüm ama şimdi şükürler olsun iyiyim canım ağrım felan kalmadı..sen nasılsın?
maasallah canim allah devamini getirsin insallahhh sükür topigimiz pozitifi gördüüüüKızlarrrrr 10.gün kan testim 440 çıktı
inşallah cnm sende pozitifi görceksin..maasallah canim allah devamini getirsin insallahhh sükür topigimiz pozitifi gördüüüü
inşallah cnm :)En kritik dönemi atlattı minnoslar inşallah hayırlısıyla kalp atislarini da duyarsın merak etme..karamsar olup üzme onları
amin cnm darısı başına,benimde normalde yarındı ben dayanamadım :)allah kucağına almayı nasip etsin canım .hayırlı olsun benimde yarın test günüm
allah daim etsin canım rabbim herşeyin hayırlısını versinamin cnm darısı başına,benimde normalde yarındı ben dayanamadım :)
Canım hep dediğimiz şey sana tutunsunda kaçıncı gün kaç tane olursa olsun.Sakın birşeyi dert edinme sağlıkla dönüp gelin bebişlerinlekızlar yarın transferim var 3 . Gün embiryosu 5. Güne gitmiyor galiba üzüldüm biraz ama 11 yumurta dan illa gider dedim ondan neyse ne olduysa oldu artık.
kızlar yarın transferim var 3 . Gün embiryosu 5. Güne gitmiyor galiba üzüldüm biraz ama 11 yumurta dan illa gider dedim ondan neyse ne olduysa oldu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?