Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

darısı senin başına k bir heycanla seninkini bekliyorum aynı dertten muzdarip olarak :) herkesinki heycanla bekliyorum da seninkini sanki benim ki gibi bekliyorum :)
canimm saolasin. ayni dertten muzdarip oldummu insan umutlaniyor ben de cok net de umut hikayesi aradim. insallah ikimizde, hepimizde pozitifi görürüz

selam;

arada girip okuyorum forumu, zira ben de tüp bebek annesiyim ve çocuğum olmadan önce hep burdan okurdum yaşadıklarımızı. hatta derdim, ya doğurup evladına kavuşanlar neden hiç girip moral vermezler. şimdi kanaması olan bir arkadaş gördüm, benim kadar kanaması olan olmasın. arife gecesi bacaklarımdan akacak kadar çok kanamam oldu, hiç kalkmadım yerimden, ertesi gün hastaneye gittim, doktorum hiç kalkmadan yatacaksın, rahimde kanama alanı var dedi, bebek duruyormuş 2 ay yattım, iğneler oldum ama bebişim benimle kaldı. kanama hiç bir anlama gelmez. daha doğrusu o çocuğun alacak nefesi varsa duru, yoksa kanama bile olmaz anlamadan gider. ben 3. denememde mutlu sona ulaştım. allah herkese versin uğraştırmasın inşallah ... hepsi hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar ...merak edenlere söyliim, oğlum 1 yaşına geldi bile...

KIZLARRRRRRRR, HAMİLEYİM... DAYANAMADIM KAN TAHLİLİNDE 29....AZCIK MORAL OLSUN HEPİMİZE...HAYDİ HAMİŞLER SIRA SİZDE.....
yaa süpersinnn güzellik üstüne güzellik rabbim hepimizle devamını getirsin şenlensin topiğimiz inşallahhh hayırlı uğurlu olsun valla elim titriyo yazarken heyecan mı sevinç mi

ben iyice cumanın uğuruna inanır oldum :)))) haydi maşşşaalllaahhh allah tamamını erdirsin. çok sevindim tatlım
Amin canım, darısı hepinizin başına. Rabbim çok büyük, iyice umutsuzluğa kapılmıştım. Mübarek günde Rabbim beni sevindirdi, sizleri de sevindirsin inşallahhh....

kızlar yarın transferim var 3 . Gün embiryosu 5. Güne gitmiyor galiba üzüldüm biraz ama 11 yumurta dan illa gider dedim ondan neyse ne olduysa oldu artık.
olsun üzülmek yok benim de donmuşum hiç kalmadı 7 taneden 2 si 5 e gitti sadece eğer 3. gün dondursaydık sizden de parasını boş yere almış olacaktık dedi doktorum vardır bunda da bi hayır. rabbim verdikten sonra 3 ü 5 i farketmez ol desin inşallah gülüm

oncelikle yorumun icin tesekkurlwr insallah buradaki herkese nasip eder rabbim. sweet-73 bak oku bunu belki biraz olsun icini rahatlatir. Bebisinle konus.

yaa süpersinnn güzellik üstüne güzellik rabbim hepimizle devamını getirsin şenlensin topiğimiz inşallahhh hayırlı uğurlu olsun valla elim titriyo yazarken heyecan mı sevinç mi
Hepiniz için dua ediyorum canlarım...En güzel haberleriniz olsun, şenliklerimiz artsın topiğimizde...

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE

gygry : HAMILE

admad : tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

Doga14 : Tedavi aşamasında

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi

papyonkilikli :7Mart test tarihi

dnzderya : 7 Mart test tarihi

miranaz05 : 6 Mart test tarihi

@hln21 : 5 Mart test tarihi

Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi

Spring2014 : 2 Mart test tarihi

nurse51 :28 şubat test tarihi

I ilk_snf :28 şubat test tarihi

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

S Sky_sun : 14 yumurta toplandı,11 tane döllendi transfer için bekliyor

Son düzenleme:

gygry de hamileeee

gygry de hamile :) Onu da ekle canım fırsatın olduğunda.

Inşallah canımm..bende niye hiç sesin cikmiyor merak etmiştim kan vermeye gittin demekki
Ay evet dayanamadım daha fazla, ya herro ya merro gittim kan verdim.. Hemen sizlerle paylaşmak istedim. Negatifler motivasyonumuzu bozmuştu. Moral olmak istedim sizlere. Bu mübarek günde hepinizin kucağını doldursun Rabbim, hepimize o güzel kokularını hissetmeyi nasip etsin, saatlardir ağlıyorum. Allahım sizlere de mutluluk gözyaşları dökmeyi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…