Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kan değerm 1227 çıktı yarın yıne gdp bakacam ınşallah artmıştr.progestan aldım vajınal yolla şu anda uzanıorm
Canim doktorunun dediginden verdiginden fazla pek ilac kullanma uzan bol bol dinlen korkma eger rabbim ona ömûr bictiyse istersen zipla oyna hic bisey olmaz ama nasib etmediyse istedigin kadar korun yat olmaz bak siki siki tutunmus degerinde cok gûzel el musavvir ismini oku Allah in elini koy karnina rabbim korusun sifa versin

kaç kere çekecem el musavvir ismin bıde başka neler okuyacam

A
amin amin aminnnnnnnnn... Rabbim bir daha yüreğimize ateş düşürmesin hayırla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.....
Amiinnn canim odakladim kendimi sonuc ne olursa olsun tevekkül ettim sükredecem kimsenin yûregine düsürmesin kuzummm kucaklarimiz dolu dolu olsun

ay kızlar bugün girmeyim buraya dedim girdikçe sanki vakit daha zor geçiyor gibi öğleni zor ettim valla dayanamadım ne olacak benim bu halim rabbim sabırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…