Canim doktorunun dediginden verdiginden fazla pek ilac kullanma uzan bol bol dinlen korkma eger rabbim ona ömûr bictiyse istersen zipla oyna hic bisey olmaz ama nasib etmediyse istedigin kadar korun yat olmaz bak siki siki tutunmus degerinde cok gûzel el musavvir ismini oku Allah in elini koy karnina rabbim korusun sifa versinkan değerm 1227 çıktı yarın yıne gdp bakacam ınşallah artmıştr.progestan aldım vajınal yolla şu anda uzanıorm
kaç kere çekecem el musavvir ismin bıde başka neler okuyacamCanim doktorunun dediginden verdiginden fazla pek ilac kullanma uzan bol bol dinlen korkma eger rabbim ona ömûr bictiyse istersen zipla oyna hic bisey olmaz ama nasib etmediyse istedigin kadar korun yat olmaz bak siki siki tutunmus degerinde cok gûzel el musavvir ismini oku Allah in elini koy karnina rabbim korusun sifa versin
Amiinnn canim odakladim kendimi sonuc ne olursa olsun tevekkül ettim sükredecem kimsenin yûregine düsürmesin kuzummm kucaklarimiz dolu dolu olsunamin amin aminnnnnnnnn... Rabbim bir daha yüreğimize ateş düşürmesin hayırla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.....
Canim aslinda sayisi var unuttum ben aklima geldikce devamli okuorum el musavvir el Halik el bari bu üc ismini bol bol oku ayetelkürsi yide oku bol bol mûsaitsenkaç kere çekecem el musavvir ismin bıde başka neler okuyacam
teşekürler cnmcımmmCanim aslinda sayisi var unuttum ben aklima geldikce devamli okuorum el musavvir el Halik el bari bu üc ismini bol bol oku ayetelkürsi yide oku bol bol mûsaitsen
Dün gece çok kötüydüm ama şimdi şükürler olsun iyiyim canım ağrım felan kalmadı..sen nasılsın?aysesahra canim nasilsin nasil gidio sürec
Kızlarrrrr 10.gün kan testim 440 çıktı
Henüz değildoktorunla görüştün mü canım?
Amin cnm inşllah devamıda gelir,isteyen herkeze nasip etsin AllahÇok çok sevindim. Hayırlısı ile sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.
Amin cnmm inşallahhAa cok sevindimm Allah im keseni ve bebegini görmeyide nasib eder insallah kalp atislarini da duyar sag salim kucagina alirsinnnn Allah im herkese yasatsin bu duyguyu
Cnmmm sağol Allah ım isteyen herkeze nasip etsinYasasiiinnnben dedim bak kesin ikiz masallah kuzucumm 1 hamilemiz daha oldu Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim
Maşallah canım inşallah kat kat artar sağlıkla kucağına almak nasip olur..Kızlarrrrr 10.gün kan testim 440 çıktı
Oleyyy.Kızlarrrrr 10.gün kan testim 440 çıktı
canım hayırlı olsun çok sevindim valla mübarek cuma gün almışın haber ne güzel darısı bize inşallah...Kızlarrrrr 10.gün kan testim 440 çıktı
MAŞALLAH GÖZÜN AYDIN OLSUN CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAHIM BİZLEREDE NASİP ETSİNKızlarrrrr 10.gün kan testim 440 çıktı
Hayırlı olsun canım hayırısıyla bebislerimizi kucagımıza alırız inşallahKızlarrrrr 10.gün kan testim 440 çıktı
demiştim sana 8. gün koşup gitmeliydin o günden belliymiş maşallah :)Kızlarrrrr 10.gün kan testim 440 çıktı
ay cumanin uguru iste guzel habwr aldik. Insallah sonuna ladar ugurlarla devam eder tatlim.Henüz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?