Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Arkadaslar, 1 tane yumurta ile opu ya giden varmi aranizda? Biraz morale ihtiyacim var.
Canim ilk denememde bendim ikiside cöptü bitane kalmisti 3. Gûn embiriyosuydu hatta cok sükür tuttu ama bos gebelik cikti nasib degilmis benimki takma insallah siki siki tutunur bitane olsun saglikli saglam olsunn

Ben de soran bir iki kişiyi gelip bakacak mısın diye bozmak zorunda kalmıştım. "Çocuk düşünüyor musunuz?" Sana ne? Bu bilgiyi öğrenince eline ne geçecek? Gelip sen mi bakacaksın? Ayrıca bunlar mahrem muhabbetler değil mi? Bildiğin yatak odasını soruyorsun sen bana. Ne ayıp ya. Çocuk diye sorunca masumlaşmıyor bu soru. Karı kocadan başka hiç kimseyi hiçbir şekilde ilgilendirmez bu mesele.

Oh azmine hayranlik aynen bende kimseye demiorum birtek ablama bide sizlere herkes soru soruo sonuc beklio benim halamin kizi 18 sene bekledi bitane oldu öldû hatta normel yoldan simdi eylülde tüp bebek yaptirdi ve 24 haftalik hamile insallah bi kizi olcak o hep teselli eder benibak bana der sabret der 28 sene dile kolay ama ömre zor ögret kuzum kimse sormasin artikk insan tedaviylemi ugrassin insanlarlami anlamiorum beynin bos olmasi kadar önemli bisey yok tedavi sûrecinde hatta agizlarina agizlarina patlat benim bazen patlatasim gelio

insanlar gerçekten ne kadar da acımasız ya. en güzel cevap o zman ben paltodan hoşlanıyorum demek bu ceket muhabbetine karşılık. pahalı bebekler bizimkiler olacak okadar kıymetleri ayrıca :)))))

Ahh anlamaz kuzum en yakin da olsa bu süreci bilmedigi icin anlamaz benimde esim kayinpederim kayinvalidem kayinlarim hic is yaptirmazlar hersryimi nerdeyse onlar yapio Allah herkese anlayislisini versin onun kocasi anlayissa napcan sen en ii dert ortagi burasi bi arkadas yazmisti buraya attan düsenin halini attan düsen anlar tika kulaklarini kendinle ilgilen valla arkadasin ayip etmisss biz hepimiz dert arkadasiyiz

Aynen kuzumm valla benim kafam cok kizinca bazen sakaylada olsa beceremiosun demekki diolar ya bende direk gel ögret göster sende diorumm okadar yanii

keşke karakterimde öyle birşey olsa ama Türk insanın karaterinde fıtratında var. çocuk olsa ikinciyi sorarlar :) benim en büyük şansım evliliğimin başından beri herkesle belli bir mesafe koymak oldu. kendi ailem eşimin ailesi. elti adayım bana balayından dönüşte çok acıdı mı gibi sorular sordu daha ağırıda var da şimdi söylemeyim. şimdi b bu hatunla samimi olsam ben neler yaşarım acaba. :) o nedenle bu ülkede destek yerine köstek oluyorlar herhangi bir sorunda bu iş için değil genel olarak. senin mutsuzluğunla mutlu olanlar çok. biri yazmıştı kendi mutsuzluklarını snin mutsuzluğunla kapatıyorlar diye gerçekten öyle. dilerim bu tedavilerin bu manevi ve maddi sıkıntıların sonu ışıklarla doludur da kıymetlilerimizi mucizleeimizi kucağımıza aldığımızda herşeyi unuturuz.

Benim is yerinde samimi olmadigim halde her ay rutin arayıp bişi var mı diye soran arkadasim var..görünce kaçıyorum direkt kendisinden..bir de simdi yok da 3 ay onceye kadar kilom fazlaydi gobegim cikiyordu yuzum sismisti herkes ama herkes kenara cekip bisi mi var diye soruyordu..deli oluyordum..bunlar genc okumus belirli bir kultur seviyesindeki insanlar yani..nasil bir mantiklari var anlamiyorum kesinlikle..ailede de romatizmam var ondan dolayi ilac kullandigim icin cocugum olmadigi fikrine kapildilar kendi kendilerine bende sesimi cikarmadim..kayinvalidem deli oluyor torun diye, bundan 5 ay once bunalima girdigim icin kedi almistik o kadar uzuldu ki kedi aldik bebek yapmiyoruz diye, her telefonda alttan alttan mesaj veriyordu, oysa kendiside ayni seyleri yasamis esim onlar evlendikten 4 sene sonra olmus kucuk yerde yasadiklari icin de dusunun artik neler soylemisler kendisine..ben de asla kimseye bebek yok mu, bisi mi var diye sormadim bugune kadar bu durumlardan once bile soramam yani ya yoksa uzersem diye..garip

reglini takip ediyor dmek ki ay ne kadar acınası durumdalar ya. gülüyorum artık böylelerine :)))) dedim ya o kadar mutsuzlar ki kendilerinin mutsuzluklarını unutturacak şeyler arıyorlar. onlara da dua etmek lazım mutlu olsunlar diye. inşallah Allahım onlara da mutluluk kapılarını açar...

peki bu lekelenmeler kan değermi düşürürse ((((kafayı yıcem allahım nolursun çocuğumu bana bağışlaaa
Canim korkma bol bol dinlen sirt üstü ilk hamilel8gimde bendende gelmisti hemde cok doktor eski kan olabilir dedi korkma sen yorma kafani cok takma pisikolojik olarak bile etkiler en kisa zamanda doktora yada saglik ocagina git

Canim korkma bol bol dinlen sirt üstü ilk hamilel8gimde bendende gelmisti hemde cok doktor eski kan olabilir dedi korkma sen yorma kafani cok takma pisikolojik olarak bile etkiler en kisa zamanda doktora yada saglik ocagina git
kan değerm 1227 çıktı yarın yıne gdp bakacam ınşallah artmıştr.progestan aldım vajınal yolla şu anda uzanıorm

Cok ii yapmisin canim kalbin benligin uzak dur diosa gercekten uzak durmak lazim evet bazi insanlar bizim mutsuzlugumuzdan mutluluk cikarior Allah herseyi görüor unutmayalim ki hz Yakup yusufundan vaz gecince hz Yusufu na kavusmustu Allah im biz bitti dedigimizde en güzel cicegini yesertir icimizde sabir sabir en güzel tedavi asamadir aslinda dilerim su cuma sattinde insallah herkesin duasini kabul etsin rabbim tabi hayirlisiylaa

amin amin aminnnnnnnnn... Rabbim bir daha yüreğimize ateş düşürmesin hayırla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…