Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Aaa neden neyin var agrilarsa bendede ayni uyuyamiorum bile bel ve bacak agrilari sag tarafimda bi yangi gündüzleri pek bisey olmuo geceleri artio peki ne agrisiydi kuzumgecmis olsun
Kasık ağrısı ve yanma vardı sanki aşağıdan herşey çıkacak gibiydi ..sabahı zor ettim sonra birden kayboldu bende anlamadım canım...

Kasık ağrısı ve yanma vardı sanki aşağıdan herşey çıkacak gibiydi ..sabahı zor ettim sonra birden kayboldu bende anlamadım canım...
kızlar bu dun kanama oldu 2 peçete sadece leke halınde sonra durdu biraz önce 1 peçete kanama oldu kesıldı...doktoru aradım yarın kan testı yapacaz dıo kafayı yedımmmmmmmm ya...((

kızlar bu dun kanama oldu 2 peçete sadece leke halınde sonra durdu biraz önce 1 peçete kanama oldu kesıldı...doktoru aradım yarın kan testı yapacaz dıo kafayı yedımmmmmmmm ya...((
sakin ol bak daha önce de yazdım üzüldükçe karın kasların rahmin kasılıyor . yat hiç kalkma o zaman yarına kadar. kıbırdama bile.

kızlar yarın transferim var 3 . Gün embiryosu 5. Güne gitmiyor galiba üzüldüm biraz ama 11 yumurta dan illa gider dedim ondan neyse ne olduysa oldu artık.
üzülme şimdiden. biliyorsun bazen drlar daha net sonuç almak için bazı kararlar veriyorlar. hem belki böylesi daha iyi olur

aaa cok sevindim.test günümüz ayniydi demekki bekleyemedi :)) hayirli olsun aglikla eline alsin insallah ugur getirsin bize.
darısı senin başına k bir heycanla seninkini bekliyorum aynı dertten muzdarip olarak :) herkesinki heycanla bekliyorum da seninkini sanki benim ki gibi bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…