KIZLARRRRRRRR, HAMİLEYİM...DAYANAMADIM KAN TAHLİLİNDE 29....AZCIK MORAL OLSUN HEPİMİZE...HAYDİ HAMİŞLER SIRA SİZDE.....
Teşekkür ederim, darısı hepinizin başına.....Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin
Teşekkür ederim, darısı bütün forumdaşlarımın başına....hayırlı olsunnn dianthus
Ay hadi kızlar hep birlikte hamişler halayı çekeceğiz...Sağol canım..amanın ne kadar güzel bir haber bu. Hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına almak da kısmet olsun inşallah. Darısı hepimizin başına.....
hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallahKIZLARRRRRRRR, HAMİLEYİM...DAYANAMADIM KAN TAHLİLİNDE 29....AZCIK MORAL OLSUN HEPİMİZE...HAYDİ HAMİŞLER SIRA SİZDE.....
canımdoktorunun telefonu yok mu yedin bitirdin kendini bi arasanakızlar kanamam warrrr(((
kanına bakacaz deyıp dıor yarın gel dedııııı.KAFAYI YICEM ALLAHIM NOLUR BEBEGIMI BANA BAĞIŞLAcanımdoktorunun telefonu yok mu yedin bitirdin kendini bi arasana
Kasık ağrısı ve yanma vardı sanki aşağıdan herşey çıkacak gibiydi ..sabahı zor ettim sonra birden kayboldu bende anlamadım canım...Aaa neden neyin var agrilarsa bendede ayni uyuyamiorum bile bel ve bacak agrilari sag tarafimda bi yangi gündüzleri pek bisey olmuo geceleri artio peki ne agrisiydi kuzumgecmis olsun
ben iyice cumanın uğuruna inanır oldum :)))) haydi maşşşaalllaahhh allah tamamını erdirsin. çok sevindim tatlımKIZLARRRRRRRR, HAMİLEYİM...DAYANAMADIM KAN TAHLİLİNDE 29....AZCIK MORAL OLSUN HEPİMİZE...HAYDİ HAMİŞLER SIRA SİZDE.....
kızlar bu dun kanama oldu 2 peçete sadece leke halınde sonra durdu biraz önce 1 peçete kanama oldu kesıldı...doktoru aradım yarın kan testı yapacaz dıo kafayı yedımmmmmmmm ya...Kasık ağrısı ve yanma vardı sanki aşağıdan herşey çıkacak gibiydi ..sabahı zor ettim sonra birden kayboldu bende anlamadım canım...
arkadaşım bu dr tüp bebk olduğunu bilmiyor mu? korkularından haberdar değil mi? kanaman çok mu adet kanaması gibi?kanına bakacaz deyıp dıor yarın gel dedııııı.KAFAYI YICEM ALLAHIM NOLUR BEBEGIMI BANA BAĞIŞLA
sakin ol bak daha önce de yazdım üzüldükçe karın kasların rahmin kasılıyor . yat hiç kalkma o zaman yarına kadar. kıbırdama bile.kızlar bu dun kanama oldu 2 peçete sadece leke halınde sonra durdu biraz önce 1 peçete kanama oldu kesıldı...doktoru aradım yarın kan testı yapacaz dıo kafayı yedımmmmmmmm ya...((
üzülme şimdiden. biliyorsun bazen drlar daha net sonuç almak için bazı kararlar veriyorlar. hem belki böylesi daha iyi olurkızlar yarın transferim var 3 . Gün embiryosu 5. Güne gitmiyor galiba üzüldüm biraz ama 11 yumurta dan illa gider dedim ondan neyse ne olduysa oldu artık.
canim önemli olan kacinci gün oldugu degil. sIkIca tutunsunlar sana yeterkiiikızlar yarın transferim var 3 . Gün embiryosu 5. Güne gitmiyor galiba üzüldüm biraz ama 11 yumurta dan illa gider dedim ondan neyse ne olduysa oldu artık.
evet hamile :))))))))))arkadaslar dianthus hamile mi? mesajlari silinmis.
aaa cok sevindim.test günümüz ayniydi demekki bekleyemedi :)) hayirli olsun aglikla eline alsin insallah ugur getirsin bize.evet hamile :))))))))))
amin insallah caniminşallah cnm sende pozitifi görceksin..
darısı senin başına k bir heycanla seninkini bekliyorum aynı dertten muzdarip olarak :) herkesinki heycanla bekliyorum da seninkini sanki benim ki gibi bekliyorum :)aaa cok sevindim.test günümüz ayniydi demekki bekleyemedi :)) hayirli olsun aglikla eline alsin insallah ugur getirsin bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?