Ay evet dayanamadım daha fazla, ya herro ya merro gittim kan verdim.. Hemen sizlerle paylaşmak istedim. Negatifler motivasyonumuzu bozmuştu. Moral olmak istedim sizlere. Bu mübarek günde hepinizin kucağını doldursun Rabbim, hepimize o güzel kokularını hissetmeyi nasip etsin, saatlardir ağlıyorum. Allahım sizlere de mutluluk gözyaşları dökmeyi nasip etsin...
nurse senin de test günün gelmedi mi son zamanlarda girmez oldun foruma?hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah
dianthus bugün senin kaçıncı günün Allah aşkına bana 8 gibi geliyor doğrumu? bi de kaç tane kaçıncı gün embriyo transfer edilmişti?Ay hadi kızlar hep birlikte hamişler halayı çekeceğiz...Sağol canım..
GÖZÜN AYDIN CANIM :):):)KIZLARRRRRRRR, HAMİLEYİM...DAYANAMADIM KAN TAHLİLİNDE 29....AZCIK MORAL OLSUN HEPİMİZE...HAYDİ HAMİŞLER SIRA SİZDE.....
NE GÜZEL ALLAH BAĞIŞLASIN MAŞALLAH NE MUTLU SİZE BENDE 2. DENEMEMDEN NEGATİFİ ALDIM GECEN HAFTAselam;
arada girip okuyorum forumu, zira ben de tüp bebek annesiyim ve çocuğum olmadan önce hep burdan okurdum yaşadıklarımızı. hatta derdim, ya doğurup evladına kavuşanlar neden hiç girip moral vermezler. şimdi kanaması olan bir arkadaş gördüm, benim kadar kanaması olan olmasın. arife gecesi bacaklarımdan akacak kadar çok kanamam oldu, hiç kalkmadım yerimden, ertesi gün hastaneye gittim, doktorum hiç kalkmadan yatacaksın, rahimde kanama alanı var dedi, bebek duruyormuş 2 ay yattım, iğneler oldum ama bebişim benimle kaldı. kanama hiç bir anlama gelmez. daha doğrusu o çocuğun alacak nefesi varsa duru, yoksa kanama bile olmaz anlamadan gider. ben 3. denememde mutlu sona ulaştım. allah herkese versin uğraştırmasın inşallah ... hepsi hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar ...merak edenlere söyliim, oğlum 1 yaşına geldi bile...
Evetttt :)gygry de hamile :) Onu da ekle canım fırsatın olduğunda.
ayy öylemi sevindim walla cnm.. hayırlısı bakalım inşallah çok beklemeden olur:)Aminn insallah canim benimki hic ara vermedi kürtaj oldum iki defa onlarda bile vermedi bünye suan herseye aliskin dedi ilaclara hamilelige insallah seninkide vermez tez zamanda hiyirlisiyla baslarsin rabbim gönlündekini kucagina eylesin
ağlama ağlamak yok. mutluluktan da olsa ağlamak yok. şimdi şükür zamanı. çok iyi geldi üsste bu haberler. rabbim hepimize nasip eder inşallah.Ay evet dayanamadım daha fazla, ya herro ya merro gittim kan verdim.. Hemen sizlerle paylaşmak istedim. Negatifler motivasyonumuzu bozmuştu. Moral olmak istedim sizlere. Bu mübarek günde hepinizin kucağını doldursun Rabbim, hepimize o güzel kokularını hissetmeyi nasip etsin, saatlardir ağlıyorum. Allahım sizlere de mutluluk gözyaşları dökmeyi nasip etsin...
Transfer 19. şubat idi. Test tarihim 2 marttı. bekleyemedim. 3. gün 1. kalite 2 adet embriyo transfer edilmişti.dianthus bugün senin kaçıncı günün Allah aşkına bana 8 gibi geliyor doğrumu? bi de kaç tane kaçıncı gün embriyo transfer edilmişti?
İnşallah canım, hepinizden güzel haberler bekliyorum. Rabbime binlerce kez şükür...ağlama ağlamak yok. mutluluktan da olsa ağlamak yok. şimdi şükür zamanı. çok iyi geldi üsste bu haberler. rabbim hepimize nasip eder inşallah.
Teşekkür ederim canım, en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alalım inşallah..GÖZÜN AYDIN CANIM :):):)
canım sende de rezerv azlığı vardı değil mi? ay nasıl bir umut oldun bana anlatamam...Teşekkür ederim canım, en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alalım inşallah..
Süper haberler valla çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende izin bitti çalışıyorum 2 gündür o yüzden pek takip edemedim arada pzitif olan arkadaşlar varsa hepsinin Allahım kucağına almayı nasip etsin. Bu arada nedense benimde umudum tükendi sankiiKIZLARRRRRRRR, HAMİLEYİM...DAYANAMADIM KAN TAHLİLİNDE 29....AZCIK MORAL OLSUN HEPİMİZE...HAYDİ HAMİŞLER SIRA SİZDE.....
Kızlarrrrr 10.gün kan testim 440 çıktı
Ohh beee. Şöyle üst üste güzel haberler geldi.KIZLARRRRRRRR, HAMİLEYİM...DAYANAMADIM KAN TAHLİLİNDE 29....AZCIK MORAL OLSUN HEPİMİZE...HAYDİ HAMİŞLER SIRA SİZDE.....
Evet canım rezerv azlığı ve sperm azlığı...canım sende de rezerv azlığı vardı değil mi? ay nasıl bir umut oldun bana anlatamam...
Benim de umudum tükenmişti. Ama sonuç hiçte öyle çıkmadı. Bir de pıt pıt kalp atışını duysam oh daha ne isteyeyim. Umudunu kaybetme, Rabbim çooookkkk büyük. Güzel sonuçları alalım tek tek...Süper haberler valla çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende izin bitti çalışıyorum 2 gündür o yüzden pek takip edemedim arada pzitif olan arkadaşlar varsa hepsinin Allahım kucağına almayı nasip etsin. Bu arada nedense benimde umudum tükendi sankii
İnşallah katlanır canım, sizin de güzel haberlerinizi birer birer alalım. Valla ben bu grubu hiç terketmeyi düşünmüyorum. Bana şans getirdi güzel arkadaşlarım...Ohh beee. Şöyle üst üste güzel haberler geldi.Canım hayırlı olsun. İnşallah değerin katlanarak artar. Hamile arkadaşlar bizi yalnız bırakmayın sizin tecrübelerinize ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?