Benim de 3. gün embriyosuydu sıkma canını, Rabbimin ol demesine bakmıyor mu herşey, herşey güzerl olacak, hayırlısı ne ise o olacak...kızlar yarın transferim var 3 . Gün embiryosu 5. Güne gitmiyor galiba üzüldüm biraz ama 11 yumurta dan illa gider dedim ondan neyse ne olduysa oldu artık.
Takma artık tatlım, sen de inşallah göğsünü gere gere bebişim olacak hayırlısıyla diyeceksin. Kulaklarını tıka şimdilik insanlara. Rabbim den daha mı iyi biliyorlar sanki..Benim is yerinde samimi olmadigim halde her ay rutin arayıp bişi var mı diye soran arkadasim var..görünce kaçıyorum direkt kendisinden..bir de simdi yok da 3 ay onceye kadar kilom fazlaydi gobegim cikiyordu yuzum sismisti herkes ama herkes kenara cekip bisi mi var diye soruyordu..deli oluyordum..bunlar genc okumus belirli bir kultur seviyesindeki insanlar yani..nasil bir mantiklari var anlamiyorum kesinlikle..ailede de romatizmam var ondan dolayi ilac kullandigim icin cocugum olmadigi fikrine kapildilar kendi kendilerine bende sesimi cikarmadim..kayinvalidem deli oluyor torun diye, bundan 5 ay once bunalima girdigim icin kedi almistik o kadar uzuldu ki kedi aldik bebek yapmiyoruz diye, her telefonda alttan alttan mesaj veriyordu, oysa kendiside ayni seyleri yasamis esim onlar evlendikten 4 sene sonra olmus kucuk yerde yasadiklari icin de dusunun artik neler soylemisler kendisine..ben de asla kimseye bebek yok mu, bisi mi var diye sormadim bugune kadar bu durumlardan once bile soramam yani ya yoksa uzersem diye..garip
Aynı gün öğrenmişiz ne güzel, Allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin, arkadaşlarımızın da hamiş haberlerini alalım inşallah peşpeşe...Kızlarrrrr 10.gün kan testim 440 çıktı
Canım aslında ben 3. Güne 5. Güne takılmıyorum 11 yumurta döllendi ve ikinci kAlite büyük ihtimalle yarın transfer dedi diğer embiryolar gibi dedi ilk tüp bebek denemem de ikinci kalite embiryo tranferi olmustu. Neyse artık rabbim en hayırlısını bilir. Bebekler karnımda mücadele ederde inşallah tutarBenim de 3. gün embriyosuydu sıkma canını, Rabbimin ol demesine bakmıyor mu herşey, herşey güzerl olacak, hayırlısı ne ise o olacak...
Takma artık tatlım, sen de inşallah göğsünü gere gere bebişim olacak hayırlısıyla diyeceksin. Kulaklarını tıka şimdilik insanlara. Rabbim den daha mı iyi biliyorlar sanki..
Canım aslında ben 3. Güne 5. Güne takılmıyorum 11 yumurta döllendi ve ikinci kAlite büyük ihtimalle yarın transfer dedi diğer embiryolar gibi dedi ilk tüp bebek denemem de ikinci kalite embiryo tranferi olmustu. Neyse artık rabbim en hayırlısını bilir. Bebekler karnımda mücadele ederde inşallah tutar
Mücadele edecekler annesi, sen hiççççç merak etme. Yiyecek ekmekleri alacak nefesleri varsa hiçbirşey engel olamaz...Canım aslında ben 3. Güne 5. Güne takılmıyorum 11 yumurta döllendi ve ikinci kAlite büyük ihtimalle yarın transfer dedi diğer embiryolar gibi dedi ilk tüp bebek denemem de ikinci kalite embiryo tranferi olmustu. Neyse artık rabbim en hayırlısını bilir. Bebekler karnımda mücadele ederde inşallah tutar
Inşallah o günleri görmeyi nasip eder rabbimSıkı sıkı tutunsunlar inşallah annelerine canimm seninde güzel haberlerini alalım
Canım yaşla tüp bebeğin ilgisi yok yaptırabilirsiniz. Benim bi arkadaş 20 yaşında tup bebek denedi tuttuyardım edecek kimseler yok mu
ayyy çok sevindim 23 yş sınırı var zannedediyordumCanım yaşla tüp bebeğin ilgisi yok yaptırabilirsiniz. Benim bi arkadaş 20 yaşında tup bebek denedi tuttu
İnşallah rabbim kalp atışlarını duymanı nasip eder sağlıkla alırsın kucağına yavrunu. Allahım inşallah benimde benim gibi burada hasretle bekleyen bütün herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip ederBenim de umudum tükenmişti. Ama sonuç hiçte öyle çıkmadı. Bir de pıt pıt kalp atışını duysam oh daha ne isteyeyim. Umudunu kaybetme, Rabbim çooookkkk büyük. Güzel sonuçları alalım tek tek...
O rapor almak için canım. Tüp Bebek denemek istersen raporsuz tüp yaparsın, rapor çıkartıp tüp bebek denemek istiyorum diyorsan o zaman 23 yaş şartı varayyy çok sevindim 23 yş sınırı var zannedediyordum
Tesekkür ederim cnm ,5.gün embriyosuydu,belirti mi bilmiyorum ama 3.gün adet olcakmışım gibi kasık ağrısıyla uyandım,4,5.6.günler baya şiddetliydi sonra azalmaya bsşladı hala ara ara ağrı giriyo,bunun dışında bişey olmadı cnmCanım gozunaydın Allahım kucagına almayı nasip eder ınsallah darısı bızlere belirtilerin varmıydı kacıncı gun embriyosuydu
Aminnn inşallah cnm,Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah,bida test ne zaman yaptırcsksınAynı gün öğrenmişiz ne güzel, Allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin, arkadaşlarımızın da hamiş haberlerini alalım inşallah peşpeşe...
Ne güzel, nasıl yükseldi,ne yaptın?kendiliğndenmi sayı arttı.Bende de rezerv azlığı var. Daha doğru vardı amh 0,9 ilk tüpte 5 yumurta. Üçüncü yani bu seferkinde en az 15 sayabildi doktorum ve bu bir mucize dedi. Çok şükür.. Sizinde çok ve kaliteli yumurtalarınız olsun..
Benim biraz toparlanmak lazım belkide hiç denemem bi daha allahım konseyi bu yolda emeklerini boşuna çıkarmasınTeşekkür ederim canım, en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alalım inşallah..
Bendede yanma ve agri hayirlisi olsun canim yatskta sekilden sekile giriorum ya sirt üstü yatmayi hic sevmem zavalli esim yorgani bile almiyo üstüne yatagin bi ucuna kivrilio rahatsiz olmayayim diee hayirlisi olsun canim insallah yerlesmistir de onun sancisidir insaat misaliKasık ağrısı ve yanma vardı sanki aşağıdan herşey çıkacak gibiydi ..sabahı zor ettim sonra birden kayboldu bende anlamadım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?