Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kızlar yarın transferim var 3 . Gün embiryosu 5. Güne gitmiyor galiba üzüldüm biraz ama 11 yumurta dan illa gider dedim ondan neyse ne olduysa oldu artık.
Benim de 3. gün embriyosuydu sıkma canını, Rabbimin ol demesine bakmıyor mu herşey, herşey güzerl olacak, hayırlısı ne ise o olacak...

Takma artık tatlım, sen de inşallah göğsünü gere gere bebişim olacak hayırlısıyla diyeceksin. Kulaklarını tıka şimdilik insanlara. Rabbim den daha mı iyi biliyorlar sanki..

Benim de 3. gün embriyosuydu sıkma canını, Rabbimin ol demesine bakmıyor mu herşey, herşey güzerl olacak, hayırlısı ne ise o olacak...
Canım aslında ben 3. Güne 5. Güne takılmıyorum 11 yumurta döllendi ve ikinci kAlite büyük ihtimalle yarın transfer dedi diğer embiryolar gibi dedi ilk tüp bebek denemem de ikinci kalite embiryo tranferi olmustu. Neyse artık rabbim en hayırlısını bilir. Bebekler karnımda mücadele ederde inşallah tutar

Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah annelerine canimm seninde güzel haberlerini alalım

Mücadele edecekler annesi, sen hiççççç merak etme. Yiyecek ekmekleri alacak nefesleri varsa hiçbirşey engel olamaz...

merhaba arkadaşlar benim sizlere sormak istediğim bir şey var ben 1.5 yıllık evliyim 2 ay sonra 20 yaşımda olacağım ve polikistk over sedromu hastasıyım 6 ay kadar klomen ve serophen kullandım fakat sonuç alamadım bu ay iğne kullanmaya başladım ama gene sonuç alamadım hiç yumurtam büyümedi doktorum 2 hakkım olduğunu söylemişti ve ilk hakımı kullandım 2 ye geçmeden doktorum tüp bebek tedavisine başlamamın daha doğru olacağını ve tüp bebek merkezi ile görüşmem gerektiğini söyledi sormak istediğim bu yaşta tüp bebek yapılır mı ? şartları nelerdir ? şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız sevinirim

İnşallah rabbim kalp atışlarını duymanı nasip eder sağlıkla alırsın kucağına yavrunu. Allahım inşallah benimde benim gibi burada hasretle bekleyen bütün herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip eder

Canım gozunaydın Allahım kucagına almayı nasip eder ınsallah darısı bızlere belirtilerin varmıydı kacıncı gun embriyosuydu
Tesekkür ederim cnm ,5.gün embriyosuydu,belirti mi bilmiyorum ama 3.gün adet olcakmışım gibi kasık ağrısıyla uyandım,4,5.6.günler baya şiddetliydi sonra azalmaya bsşladı hala ara ara ağrı giriyo,bunun dışında bişey olmadı cnm

Ne güzel, nasıl yükseldi,ne yaptın?kendiliğndenmi sayı arttı.

Iyi aksamlar arkadaslar bugun hem sevincli hem huzunluyum eltim dort aylik evli bugun hamile oldugunu ogrendi cok sevindim ama ben de iki yillik evliyim birsey yok uzulmek istemiyorum ama ister istemez insan dusunuyo iste ne yapayim sizce biliyonuz stres yapmam gerek akil verin bana

Kasık ağrısı ve yanma vardı sanki aşağıdan herşey çıkacak gibiydi ..sabahı zor ettim sonra birden kayboldu bende anlamadım canım...
Bendede yanma ve agri hayirlisi olsun canim yatskta sekilden sekile giriorum ya sirt üstü yatmayi hic sevmem zavalli esim yorgani bile almiyo üstüne yatagin bi ucuna kivrilio rahatsiz olmayayim diee hayirlisi olsun canim insallah yerlesmistir de onun sancisidir insaat misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…