Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

İnşallah öyledir canım ama bu defa hiiiç belirti felan aramıyorum umutlanmicam sonrası kötü oluyor..

Arkadaslar birsey sorabilirim bu sbh preglyn igne vuruldum simdi oyle bir akintim var ki su gibi biraz korktum acikcasi transfeein 3. Gunu :s

Arkadaşlar ne güzel haberler gelmiş topigimize dianthus gygry canlarim tebrik ederim. İnşallah hayirlisiyla kucaginiza aldginiz, mis kokusunu içinize çektiğiniz günleri de Rabbim hayirla nasip etsin. Darısı da burdaki bütün arkadaslarima ve bana insallah
Yarın test yapcak arkadaşlarım inşallah güzel haberlerle gelin
dianthus canım bende de hem rezerv hem sperm azlığı problemi var. Bana da umut oldun gülüm inşallah Rabbim bize de güzel hayırlı haberler nasip etsin

Bugün daha bir içten AMİNNNNN diyorum. Allahım kucaklarımızı doldur bebişlerimizle...

Allahım o kadar büyükki... ümitsizlik yokmuş onu anladım. Ben de artık yok diye düşünmeye başlamıştım. 3. Denemem benim. İkincide bölüme bile olmadığı için transfer dahi yapılamadı. Öncelikle doktorumdan Allah binlerce kez razı olsun sonra da bu forumdaki siz canlarım. En güzel haberlerinizi bekleyeceğim. Hepiniz mutlu mutlu paylaşacaksınız inşallah sonuçlarınızı...

Günaydın arkadaslar benım bugun kasıklarımda tuhaf bı agrı var sanki mekik cekmısımde hamlamışım sızde oldumu boyle hamişlerrrrrr yardım

Günaydın arkadaslar benım bugun kasıklarımda tuhaf bı agrı var sanki mekik cekmısımde hamlamışım sızde oldumu boyle hamişlerrrrrr yardım
Benden size tavsiye belirtilere hiç takılmayın. Genelde ilaçların yan etkisi.. Ben de ilk günlerde çekilmeler batmalar olmuştu. Sonrasında birşey hissetmeyince umutsuzluğa kapılmıştım. Ama sonuç pozititf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…