İnşallah öyledir canım ama bu defa hiiiç belirti felan aramıyorum umutlanmicam sonrası kötü oluyor..Bendede yanma ve agri hayirlisi olsun canim yatskta sekilden sekile giriorum ya sirt üstü yatmayi hic sevmem zavalli esim yorgani bile almiyo üstüne yatagin bi ucuna kivrilio rahatsiz olmayayim diee hayirlisi olsun canim insallah yerlesmistir de onun sancisidir insaat misali
hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah
yarın canım sabah kan vermeye gidecem heyecan dorukta birazda stresliyim sizi takip ediyorum ama merak etme dualarınızda beni de unutmayın ben sizleri hep kattım dualarımanurse senin de test günün gelmedi mi son zamanlarda girmez oldun foruma?
Bugün daha bir içten AMİNNNNN diyorum. Allahım kucaklarımızı doldur bebişlerimizle...İnşallah rabbim kalp atışlarını duymanı nasip eder sağlıkla alırsın kucağına yavrunu. Allahım inşallah benimde benim gibi burada hasretle bekleyen bütün herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip eder
Pazartesi gerçek günümde yaptıracağım cnmA
Aminnn inşallah cnm,Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah,bida test ne zaman yaptırcsksın
Omega 3 fındık badem ceviz dhea ve özellikle zeytinyağında bekletilmiş kuru incirin faydasını gördüğüme inanıyorum. Doktorum sağolsun. Hepsi onun tavsiyesi..Ne güzel, nasıl yükseldi,ne yaptın?kendiliğndenmi sayı arttı.
Pes etmek yokkkkk. Tevekkül bizden taktir Allahtan..Benim biraz toparlanmak lazım belkide hiç denemem bi daha allahım konseyi bu yolda emeklerini boşuna çıkarmasın
Allahım o kadar büyükki... ümitsizlik yokmuş onu anladım. Ben de artık yok diye düşünmeye başlamıştım. 3. Denemem benim. İkincide bölüme bile olmadığı için transfer dahi yapılamadı. Öncelikle doktorumdan Allah binlerce kez razı olsun sonra da bu forumdaki siz canlarım. En güzel haberlerinizi bekleyeceğim. Hepiniz mutlu mutlu paylaşacaksınız inşallah sonuçlarınızı...Arkadaşlar ne güzel haberler gelmiş topigimizedianthus gygry canlarim tebrik ederim. İnşallah hayirlisiyla kucaginiza aldginiz, mis kokusunu içinize çektiğiniz günleri de Rabbim hayirla nasip etsin. Darısı da burdaki bütün arkadaslarima ve bana insallah
Yarın test yapcak arkadaşlarım inşallah güzel haberlerle gelin
dianthus canım bende de hem rezerv hem sperm azlığı problemi var. Bana da umut oldun gülüm inşallah Rabbim bize de güzel hayırlı haberler nasip etsin
İğne sonrası bende de oldu. Endişelenecek birşey değildir merak etme canım..Arkadaslar birsey sorabilirim bu sbh preglyn igne vuruldum simdi oyle bir akintim var ki su gibi biraz korktum acikcasi transfeein 3. Gunu :s
canimmm cok sevindim, tebrik ediyorumKIZLARRRRRRRR, HAMİLEYİM...DAYANAMADIM KAN TAHLİLİNDE 29....AZCIK MORAL OLSUN HEPİMİZE...HAYDİ HAMİŞLER SIRA SİZDE.....
Benden de pazar yaptırmaması istedi doktor,inşallah ikimizinkide 100 e 1000 e katlaya katlaya gider.Pazartesi gerçek günümde yaptıracağım cnm
Canim bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsunlar insallah. Dualarimiz seninle. Al gel hadi annesi.Günaydın kızlar. Test yapacak olan kişiler var sanırım insallh pozitif sonuç alırsıniz. Bugün bebeklerimi almaya gidiyorum kızlar rabbim insallh 12 gün sonra yüzümü güldürür
Canım çokkkk teşekkür ederim. Amin canımmmm herkesin güzel haberlerini alalım inşallahcanimmm cok sevindim, tebrik ediyorumne guzel moral oldun bizeeee :) Rabbim burdaki herkesin yuzunu guldursun
Al gel tatlı bebişlerini güzel annesi...Günaydın kızlar. Test yapacak olan kişiler var sanırım insallh pozitif sonuç alırsıniz. Bugün bebeklerimi almaya gidiyorum kızlar rabbim insallh 12 gün sonra yüzümü güldürür
Günaydın kızlar. Test yapacak olan kişiler var sanırım insallh pozitif sonuç alırsıniz. Bugün bebeklerimi almaya gidiyorum kızlar rabbim insallh 12 gün sonra yüzümü güldürür
Benden size tavsiye belirtilere hiç takılmayın. Genelde ilaçların yan etkisi.. Ben de ilk günlerde çekilmeler batmalar olmuştu. Sonrasında birşey hissetmeyince umutsuzluğa kapılmıştım. Ama sonuç pozititfGünaydın arkadaslar benım bugun kasıklarımda tuhaf bı agrı var sanki mekik cekmısımde hamlamışım sızde oldumu boyle hamişlerrrrrr yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?