Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Karpuzcilek_d nasılsın hastane arkadaşım? Bebiş nasılll???

Agriliyim bugün arkadasim gün sayıyorum bir yandan günler geçmesin istiyorum hamilelik olasiligi hosuma gidiyor negatifi gorursem hersey bitecek, bir yandan da hemen gecsin gunler sonucumu alayim istiyorum..karisik duygular icerisindeyimm :)))

:) :) :) 7 YILLIK EVLİYİM ELTİM 3. AYINDA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK EŞİMİN KIZ KARDEŞİ 2. BEBEĞİNE HAMİLE VE BEBİŞ HAZIRLIKLARI YAPILIYOR .... ben ne yapayım :) olsun bizde onları severiz .

:) :) :) 7 YILLIK EVLİYİM ELTİM 3. AYINDA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK EŞİMİN KIZ KARDEŞİ 2. BEBEĞİNE HAMİLE VE BEBİŞ HAZIRLIKLARI YAPILIYOR .... ben ne yapayım :) olsun bizde onları severiz .
dun de buna benzer bir yorumunu oudum tatlim umutsz vazgecms gibi yanlis hatırlıyorum dur umarim. Cunku vazgecersen sirasini bekleyen melegin de vazgecer. Sen de seninkini seveceksin lutfen yapma boyle.

Sonucun çok güzel olacak endişe etme canım, son anlarda oluyor ümitsizlikler. Rabbim büyük..

ayni durumdayim yatiyim kalkiyim 7 mart olsun istiyorum hic yatmayim hep ayni zamanda kalayim umudim varolsun :)))

AAAA, olmuyor ama. Benim biri 2 yaş küçük, diğeri 11 yaş küçük iki kız kardeşim var. 2 yaş küçüğün biri 12 diğeri 8 yaşında iki çocuğu var. 11 yaş küçük kardeşim 6 aylık hamile. Ve ben asla ama asla vazgeçmedim. Sakın ama sakın sen de vazgeçme. Allah olmayacak dileği istetmezmiş. İstemeye ve uğraşmaya devammmmm

Sonucun çok güzel olacak endişe etme canım, son anlarda oluyor ümitsizlikler. Rabbim büyük..
arkadasim ne guzel ya hamile kalipta surada yazan bir sensin hepimize umut olmaya calisiyorsun. Kalbindeki kipirtiyi buradan hissediyorum. Hep boyle nesen olsun Alahim seni hep guldursun.

arkadasim ne guzel ya hamile kalipta surada yazan bir sensin hepimize umut olmaya calisiyorsun. Kalbindeki kipirtiyi buradan hissediyorum. Hep boyle nesen olsun Alahim seni hep guldursun.
Ne demek canım benim, son günlerde bende buradan çok umut aradım. Hepimiz aynı duygulardan geçiyoruz. Sonuçlarınızı alana kadar da ayrılmayı düşünmüyorum bu forumdan :) :) :)

Inşallah canım benim çok sağol moral verdiğin için Kendimi negatif sonuca alistirmaya çalışıyorum dünden beri kafamda negatifi alınca ne yaparım canlandirmaya çalışıyorum sonra bi bakmisim hoop hamile olduğum haberini sizlere ve cevremdekilere verisim canlaniyor gözümde ) hayirlisi neyse o olsun..saglikli buyuyecekse bizimle olsun..

Pozitifi göreceğini düşün, kimlere ne şekilde müjde vereceğini hayal et. Negatifi düşünerek kötüye hazırlanmak doğru değil bence. olumlu düşün olumlu olsun...

Canım hamilelik takvimin ne de yakıştı maşallah allahim hep boyle mutlu etsin seni, saglikla al kucagina bebisini insallah

Omega 3 fındık badem ceviz dhea ve özellikle zeytinyağında bekletilmiş kuru incirin faydasını gördüğüme inanıyorum. Doktorum sağolsun. Hepsi onun tavsiyesi..
Ne güzel,doktorun kim ?ne güzel bitkisel tavsiyede bulunmuş,benimki bilimsel gidiyor hep.nerde tedavin.ben kuru incirin kendini yiyodum,15 gündür günde iki defa ,bu zeytinyağında bekletme nasıl oluyor ölçüler nasıl?ve adetken mi kullanılıyor farketmezmi?

Kızlar sonuç 12,5 çıktı beklediğimizden düşük dedi doktor proluton iğneyi hemen yaptır dediler pembe alıntım başladı adet olacakmışım gibi ama gebelik var dedi kafam karıştı

Günaydın kızlar. Test yapacak olan kişiler var sanırım insallh pozitif sonuç alırsıniz. Bugün bebeklerimi almaya gidiyorum kızlar rabbim insallh 12 gün sonra yüzümü güldürür
Günaydın tatlım al bebişlerini gel sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay boyunca bırakmasınlar inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…