:) :) :) 7 YILLIK EVLİYİM ELTİM 3. AYINDA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK EŞİMİN KIZ KARDEŞİ 2. BEBEĞİNE HAMİLE VE BEBİŞ HAZIRLIKLARI YAPILIYOR .... ben ne yapayım :) olsun bizde onları severiz .Iyi aksamlar arkadaslar bugun hem sevincli hem huzunluyum eltim dort aylik evli bugun hamile oldugunu ogrendi cok sevindim ama ben de iki yillik evliyim birsey yok uzulmek istemiyorum ama ister istemez insan dusunuyo iste ne yapayim sizce biliyonuz stres yapmam gerek akil verin bana
dun de buna benzer bir yorumunu oudum tatlim umutsz vazgecms gibi yanlis hatırlıyorum dur umarim. Cunku vazgecersen sirasini bekleyen melegin de vazgecer. Sen de seninkini seveceksin lutfen yapma boyle.:) :) :) 7 YILLIK EVLİYİM ELTİM 3. AYINDA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK EŞİMİN KIZ KARDEŞİ 2. BEBEĞİNE HAMİLE VE BEBİŞ HAZIRLIKLARI YAPILIYOR .... ben ne yapayım :) olsun bizde onları severiz .
Sonucun çok güzel olacak endişe etme canım, son anlarda oluyor ümitsizlikler. Rabbim büyük..Agriliyim bugün arkadasim gün sayıyorumbir yandan günler geçmesin istiyorum hamilelik olasiligi hosuma gidiyor negatifi gorursem hersey bitecek, bir yandan da hemen gecsin gunler sonucumu alayim istiyorum..karisik duygular icerisindeyimm :)))
ayni durumdayim yatiyim kalkiyim 7 mart olsun istiyorum hic yatmayim hep ayni zamanda kalayim umudim varolsun :)))Agriliyim bugün arkadasim gün sayıyorumbir yandan günler geçmesin istiyorum hamilelik olasiligi hosuma gidiyor negatifi gorursem hersey bitecek, bir yandan da hemen gecsin gunler sonucumu alayim istiyorum..karisik duygular icerisindeyimm :)))
AAAA, olmuyor ama. Benim biri 2 yaş küçük, diğeri 11 yaş küçük iki kız kardeşim var. 2 yaş küçüğün biri 12 diğeri 8 yaşında iki çocuğu var. 11 yaş küçük kardeşim 6 aylık hamile. Ve ben asla ama asla vazgeçmedim. Sakın ama sakın sen de vazgeçme. Allah olmayacak dileği istetmezmiş. İstemeye ve uğraşmaya devammmmm:) :) :) 7 YILLIK EVLİYİM ELTİM 3. AYINDA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK EŞİMİN KIZ KARDEŞİ 2. BEBEĞİNE HAMİLE VE BEBİŞ HAZIRLIKLARI YAPILIYOR .... ben ne yapayım :) olsun bizde onları severiz .
arkadasim ne guzel ya hamile kalipta surada yazan bir sensin hepimize umut olmaya calisiyorsun. Kalbindeki kipirtiyi buradan hissediyorum. Hep boyle nesen olsun Alahim seni hep guldursun.Sonucun çok güzel olacak endişe etme canım, son anlarda oluyor ümitsizlikler. Rabbim büyük..
Bol bol pozitif duyacağız arkadaşım... Olumlu olmaya devammmayni durumdayim yatiyim kalkiyim 7 mart olsun istiyorum hic yatmayim hep ayni zamanda kalayim umudim varolsun :)))
Ne demek canım benim, son günlerde bende buradan çok umut aradım. Hepimiz aynı duygulardan geçiyoruz. Sonuçlarınızı alana kadar da ayrılmayı düşünmüyorum bu forumdan :) :) :)arkadasim ne guzel ya hamile kalipta surada yazan bir sensin hepimize umut olmaya calisiyorsun. Kalbindeki kipirtiyi buradan hissediyorum. Hep boyle nesen olsun Alahim seni hep guldursun.
Sonucun çok güzel olacak endişe etme canım, son anlarda oluyor ümitsizlikler. Rabbim büyük..
Pozitifi göreceğini düşün, kimlere ne şekilde müjde vereceğini hayal et. Negatifi düşünerek kötüye hazırlanmak doğru değil bence. olumlu düşün olumlu olsun...Inşallah canım benim çok sağol moral verdiğin içinKendimi negatif sonuca alistirmaya çalışıyorum dünden beri kafamda negatifi alınca ne yaparım canlandirmaya çalışıyorum sonra bi bakmisim hoop hamile olduğum haberini sizlere ve cevremdekilere verisim canlaniyor gözümde ) hayirlisi neyse o olsun..saglikli buyuyecekse bizimle olsun..
AAAA, olmuyor ama. Benim biri 2 yaş küçük, diğeri 11 yaş küçük iki kız kardeşim var. 2 yaş küçüğün biri 12 diğeri 8 yaşında iki çocuğu var. 11 yaş küçük kardeşim 6 aylık hamile. Ve ben asla ama asla vazgeçmedim. Sakın ama sakın sen de vazgeçme. Allah olmayacak dileği istetmezmiş. İstemeye ve uğraşmaya devammmmm
Ne güzel,doktorun kim ?ne güzel bitkisel tavsiyede bulunmuş,benimki bilimsel gidiyor hep.nerde tedavin.ben kuru incirin kendini yiyodum,15 gündür günde iki defa ,bu zeytinyağında bekletme nasıl oluyor ölçüler nasıl?ve adetken mi kullanılıyor farketmezmi?Omega 3 fındık badem ceviz dhea ve özellikle zeytinyağında bekletilmiş kuru incirin faydasını gördüğüme inanıyorum. Doktorum sağolsun. Hepsi onun tavsiyesi..
inşalla h o gücü yine bulurum kendimdedun de buna benzer bir yorumunu oudum tatlim umutsz vazgecms gibi yanlis hatırlıyorum dur umarim. Cunku vazgecersen sirasini bekleyen melegin de vazgecer. Sen de seninkini seveceksin lutfen yapma boyle.
O guclu kadin nereye gitti. inancli kadin ozeline birsey gonderecegim lutfen onu oku.inşalla h o gücü yine bulurum kendimde
Günaydın tatlım al bebişlerini gel sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay boyunca bırakmasınlar inşallah ...Günaydın kızlar. Test yapacak olan kişiler var sanırım insallh pozitif sonuç alırsıniz. Bugün bebeklerimi almaya gidiyorum kızlar rabbim insallh 12 gün sonra yüzümü güldürür
Insallah yukselir tutunsun yavrucak annecigine insallah.Kızlar sonuç 12,5 çıktı beklediğimizden düşük dedi doktor proluton iğneyi hemen yaptır dediler pembe alıntım başladı adet olacakmışım gibi ama gebelik var dedi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?