- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Kızlar sonuç 12,5 çıktı beklediğimizden düşük dedi doktor proluton iğneyi hemen yaptır dediler pembe alıntım başladı adet olacakmışım gibi ama gebelik var dedi kafam karıştı
yaptırdım canım pazartesi tekrar tahlil yapılacak canım kahverengi pembe bir akıntım başladı çok değil ama korktum yaInşallah katlanir değerin canım vakit kaybetmeden igneni yaptır. .2. Tahlili ne zaman istedi?
Amin canım, hepimiz sağlıcakla alalım inşallah kucaklarımızaCanım hamilelik takvimin ne de yakıştı maşallah allahim hep boyle mutlu etsin seni, saglikla al kucagina bebisini insallah
Doktorum Genart Aysun Hanım. Zeytinyağı incir daha faydalıymış. Geceden 2 adet inciri bölüp has sızma zeytinyağına atıyorsun. Sabahları aç karnına eşinle yiyeceksiniz. İkişer adette koyabilirsin. Her gün, adetliyken falan farketmez.Ne güzel,doktorun kim ?ne güzel bitkisel tavsiyede bulunmuş,benimki bilimsel gidiyor hep.nerde tedavin.ben kuru incirin kendini yiyodum,15 gündür günde iki defa ,bu zeytinyağında bekletme nasıl oluyor ölçüler nasıl?ve adetken mi kullanılıyor farketmezmi?
Yumurta sayısını artırıyor demek,ok deneyim bende rezerv az,mesela bu ay yok hiç yumurta öbür aya kaldıkDoktorum Genart Aysun Hanım. Zeytinyağı incir daha faydalıymış. Geceden 2 adet inciri bölüp has sızma zeytinyağına atıyorsun. Sabahları aç karnına eşinle yiyeceksiniz. İkişer adette koyabilirsin. Her gün, adetliyken falan farketmez.
Amin inşallah canım benim. Inciri ne kadar beklettin yağda canım. Hala geç kalmış sayilmam.suan yumurtalarım büyüme aşamasında. Bende incir yiyorum sabah aç karina.ama senin taktiği uygulasam iyi olcak. Yavaş büyüyor mus çünküAllahım o kadar büyükki... ümitsizlik yokmuş onu anladım. Ben de artık yok diye düşünmeye başlamıştım. 3. Denemem benim. İkincide bölüme bile olmadığı için transfer dahi yapılamadı. Öncelikle doktorumdan Allah binlerce kez razı olsun sonra da bu forumdaki siz canlarım. En güzel haberlerinizi bekleyeceğim. Hepiniz mutlu mutlu paylaşacaksınız inşallah sonuçlarınızı...
Canım inşallah bebislerin seninle kalır güzel yüzünü soldurmasin RabbimGünaydın kızlar. Test yapacak olan kişiler var sanırım insallh pozitif sonuç alırsıniz. Bugün bebeklerimi almaya gidiyorum kızlar rabbim insallh 12 gün sonra yüzümü güldürür
Nursecim canım yorma kendini sakin. Allah korusun bebisine zarar gelmesin. İnşallah değerin kat kat artar riski atlatirsin kuzumY
yaptırdım canım pazartesi tekrar tahlil yapılacak canım kahverengi pembe bir akıntım başladı çok değil ama korktum ya
Biraz düşük çıktı canım üzüldüm şimdi idrar Yaptım iyi bir test aldım o da negatif çıktı şaşırdım kaldım yaCanım inşallah bebislerin seninle kalır güzel yüzünü soldurmasin Rabbim
Nursecim canım yorma kendini sakin. Allah korusun bebisine zarar gelmesin. İnşallah değerin kat kat artar riski atlatirsin kuzumsonra da hamilelik takvimine sende baslarsin
Bazen idrar testinde çıkmıyor mus canım. Doktor hamilelik var dediyse demek ki yenide oluşuyor olabilir. Sen bebisini riske atma. Doktora gidinceye kadar dikkat et kendine tatlım. Amin canım inşallah aminn3 gün embriyosu ondan mı acaba geç mi tutunuyor Allah ol demesine bağlı herşey Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
Canım idrar da görünmesi için betahcg nin 50 olması gerekiyormuş yanı o kadara duyarlıymış diye okumuştum geçen benim de ilk denemem de sonucum 10.73 dü sonra katlandı keseyi bile gördük ama daha sonra düştü bebişim senin de katlanır merak etme ama dinlen uzan sürekli ve bol dua et Allaha emanet...Biraz düşük çıktı canım üzüldüm şimdi idrar Yaptım iyi bir test aldım o da negatif çıktı şaşırdım kaldım ya
Sağol canım rahatlattın beni biraz Rabbim kimseyi evlâdıyım imtihan etmesin canımCanım idrar da görünmesi için betahcg nin 50 olması gerekiyormuş yanı o kadara duyarlıymış diye okumuştum geçen benim de ilk denemem de sonucum 10.73 dü sonra katlandı keseyi bile gördük ama daha sonra düştü bebişim senin de katlanır merak etme ama dinlen uzan sürekli ve bol dua et Allaha emanet...
Allah hepinizden Razı olsun beni rahatlattınız kızlar Rabbim hepimize evlatlarımızı nasip etsin inşallahBa
Bazen idrar testinde çıkmıyor mus canım. Doktor hamilelik var dediyse demek ki yenide oluşuyor olabilir. Sen bebisini riske atma. Doktora gidinceye kadar dikkat et kendine tatlım. Amin canım inşallah aminn
Canım transferin oldu bunları şimdi kafana takıp stress yapma Allah ol derse olur..ben 2 tane en iyi kalitede koydurtmuştum olmamıştı..sen bebişlerinle konuş bol bol dua et canım..Kızlar iki tane orta kalite 7 ve 8 hücreli embriyo tranfer edildi. Sizce Şansım ne kadar ? Bide 35 dk sonra wc kalktım
canım bebeklerin sımsıkı tutunsunlar sana inşallahhhhh hiç bırakmasınlar seni. hadi güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar. Test yapacak olan kişiler var sanırım insallh pozitif sonuç alırsıniz. Bugün bebeklerimi almaya gidiyorum kızlar rabbim insallh 12 gün sonra yüzümü güldürür
Haklısın canım doğru diyorsun rabbim inşallah nasip ederCanım transferin oldu bunları şimdi kafana takıp stress yapma Allah ol derse olur..ben 2 tane en iyi kalitede koydurtmuştum olmamıştı..sen bebişlerinle konuş bol bol dua et canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?