Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Merhaba kızlar.
Pozitifi görenlere kucaklarına almayı, negatifi görenlere de sabır, sağlık ve deneme azmi diliyorum. 2.denemem 16 Şubat 3 yumurtadan sadece döllenen tek embriyo 2 hücreli 2 gün transferiydi, malesef dün akşam olumsuz sonucu aldım. Dr um iyi kalite dese de, içimden bir ses tutmadığını söylüyordu. Yine de bir umut ya yanılıyorsam diyordum.

Kızlar pembe pembe akıntım var sizce normal mi kana dönecek diye korkuyorum birşey olur mu

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE

gygry : HAMILE

admad : tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

Doga14 : Tedavi aşamasında

S Sky_sun : test tarihi 12 haziran

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi

@karsipenceredekikarga :7Mart test tarihi

dnzderya : 7 Mart test tarihi

miranaz05 : 6 Mart test tarihi

@hln21 : 5 Mart test tarihi

Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi

Spring2014 : 2 Mart test tarihi

nurse51 :28 şubat test tarihi

I ilk_snf :28 şubat test tarihi

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE

gygry : HAMILE

admad : tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

Doga14 : Tedavi aşamasında

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi

@karsipenceredekikarga :7Mart test tarihi

dnzderya : 7 Mart test tarihi

miranaz05 : 6 Mart test tarihi

@hln21 : 5 Mart test tarihi

Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi

Spring2014 : 2 Mart test tarihi

nurse51 :28 şubat test tarihi

I ilk_snf :28 şubat test tarihi

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

selam kizlar. benimde bugün adet sancilarim basladi. rabbim ne eylerse güzel eyler. ama ister istemez korkuyorum

canim minislerin sImsIki tutunsun sana insallahhhh

ay canim ayni.ben de iki anida kafamda canlandiriyorum. cok tuhaf rabbim insallah hayirlisiyla güzel haberler almamizi nasip eder

canim dile kolay biliyorum insanin bogazinda düyümleniyor kelimeler ama kendini cok üzme yumoslarin etkilenmesin. daha igne yapicaksindir eminim o yüzden bekle bakalim daha büyür onlar ben inaniyorum

Canım çok üzüldüm Benim de 2. Gun embriyosu, 6 yumurtadan 2 tane olgun çıktı 1 tane döllendi 1. Kalite ama benimde hiç ümidim yok Sizde sorun neydi?

merhaba
Yaşım 35. Adetlerim bildim bileli düzeninden hiç şaşmadı. Yumurta takiplerinde her ay kendinden büyüyen ve güzelce çatlayan yumurtam oluyordu. Hatta yumurta takipleri sırasında 7-8 yumurta görünüyordu. 2 yıldır deniyoruz. İlk tüpbebek Temmuz'daydı. 5 yumurta'dan 3'ü döllendi ve 2 A kalite kondu tutmadı. 2.sindeyse yine 5 yumurta oldu ama toplama aşamasında 3'ünden yumurta çıktı ve sadece bir tanesi döllendi. O da 2.gün bitimi transfer edildiği halde 2 hücreliydi. Dr um daha tüpbebek denemeyelim naturel siklusla yani tek yumurtamla çalışalım diyor. Rezerv az, kalite kötü, tüpbebek ilaçlarına cevap vermiyormuş yumurtalarım

Inşallah bu sefer doktorun yonlendirdigi şekilde tek yumurta ile olumlu sonucu alirsin arkadaşım.hem vucudun o kadar ilaci almamis olacak bu iyi birsey.esinde de sorun yok anladigim kadariyla. .doktor kaliteyi artirmak için birsey söyledimi? Incir vs iyi geliyormus burda yazilanlari okumussundur gerçi. .

2,5 kutu kadar Dhea Biosteron kullandım. Eşimde problem yok. Dhea için herkes iyi şeyler yazmış ama ben de işe yaramadı hatta 6 ay içinde 2 tüpbebek de dramatik fark oldu. En az 4 ay kullanılmalı diyorlar. Dr.um da şaşkın. Çok umutluydu. Bol ceviz badem yiyorum. Meyve ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Son 1 yıldır Omega 3 700 ve bemiks c kullanıyorum. Sonucu dün aldım hala adet olmadım. Adet olunca düzenli zeytinyağında beklemiş kuru incire başlayacağım. Bugün birisi yazmış, ona da dr u önermiş. Senin kaçıncı denemendi? Sorununuz nedir?

Evet benim tedavi olduğum merkezde tedavi olan arkadasimiza önermis doktoru.herseyi yapmissin gercekten bir de onu dene bakalım. .bizim sorunumuz erkek infertilesi eşimde sayı ve morfoloji düşük..Normal yolla olur ama uzun sürer dediler benim romatizmam var 1 yıldır bebek istiyoruz diye ılaclarimi bıraktım olmadı tup deneyin dedi doktor ben daha fazla bekleyemiyorum çünkü yaş da 32 oldu..ilk denememiz kisacasi

Kızlar iki tane orta kalite 7 ve 8 hücreli embriyo tranfer edildi. Sizce Şansım ne kadar ? Bide 35 dk sonra wc kalktım
Aaaa ilk dk dan surat asıklığı falan istemem bebişler şimdiden korkacak annelerinden napalım 8 hücreliyle doğunca hepsi bir:) o bebekler doğacak lütfen buna odaklan. Hayırlı oldun canım hoş geldin gün sayanlar kervanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…