canim minislerin sImsIki tutunsun sana insallahhhhŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@serzenis87 :HAMILE
miniss : HAMILE
dianthus : HAMILE
gygry : HAMILE
admad : tedavi aşamasında
dilaylay : Tedavi aşamasında
AsoKa : Tedavi aşamasında
Doga14 : Tedavi aşamasında
S Sky_sun : 12 Mart test tarihi
R ravza54 : 9 mart test tarihi
@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi
@karsipenceredekikarga :7Mart test tarihi
dnzderya : 7 Mart test tarihi
miranaz05 : 6 Mart test tarihi
@hln21 : 5 Mart test tarihi
Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi
T topik26 : 4 Mart test tarihi
E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi
Spring2014 : 2 Mart test tarihi
nurse51 :28 şubat test tarihi
I ilk_snf :28 şubat test tarihi
sevil35 : Negatif
M muallime54 : Negatif
321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor
btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
canim senin test günün bugün degilmiydi? insallah olumlu bir akintidirKızlar pembe pembe akıntım var sizce normal mi kana dönecek diye korkuyorum birşey olur mu
insallah canim aminhaftaya bugün sonuç günüm benim de... güzel haberler alırız inşallah hepimiz bu hafta boyunca.
ay canim ayni.ben de iki anida kafamda canlandiriyorum. cok tuhaf rabbim insallah hayirlisiyla güzel haberler almamizi nasip ederInşallah canım benim çok sağol moral verdiğin içinKendimi negatif sonuca alistirmaya çalışıyorum dünden beri kafamda negatifi alınca ne yaparım canlandirmaya çalışıyorum sonra bi bakmisim hoop hamile olduğum haberini sizlere ve cevremdekilere verisim canlaniyor gözümde ) hayirlisi neyse o olsun..saglikli buyuyecekse bizimle olsun..
canim dile kolay biliyorum insanin bogazinda düyümleniyor kelimeler ama kendini cok üzme yumoslarin etkilenmesin. daha igne yapicaksindir eminim o yüzden bekle bakalim daha büyür onlar ben inaniyorumBende bugün ki kontrolden pek ic açıcı haberle gelmedim canlarim
Yumurtalarım doktorun beklediginden yavaş büyüyor mus. Bu da çikolata kistiyle alakaliymis yani bugün çikolata kistimin olduğunu öğrendim rezerv azlığımin sebebi de buymusAma çok şükür Allahıma iyi huylu mus hamilelik te yok olurmuş, cok küçük mus ve ameliyat gerektirecek bir durum olmazmis.yani kötünün iyisi diyeyim. He birde sol yumurtaligimda varmis sadece.Ama bi yandan da yumurta kalitemi etkilemesinden korkuyorum. Doktor anlatırken nerdeyse aglicaktim
Merhaba kızlar.
Pozitifi görenlere kucaklarına almayı, negatifi görenlere de sabır, sağlık ve deneme azmi diliyorum. 2.denemem 16 Şubat 3 yumurtadan sadece döllenen tek embriyo 2 hücreli 2 gün transferiydi, malesef dün akşam olumsuz sonucu aldım. Dr um iyi kalite dese de, içimden bir ses tutmadığını söylüyordu. Yine de bir umut ya yanılıyorsam diyordum.
merhaba
Yaşım 35. Adetlerim bildim bileli düzeninden hiç şaşmadı. Yumurta takiplerinde her ay kendinden büyüyen ve güzelce çatlayan yumurtam oluyordu. Hatta yumurta takipleri sırasında 7-8 yumurta görünüyordu. 2 yıldır deniyoruz. İlk tüpbebek Temmuz'daydı. 5 yumurta'dan 3'ü döllendi ve 2 A kalite kondu tutmadı. 2.sindeyse yine 5 yumurta oldu ama toplama aşamasında 3'ünden yumurta çıktı ve sadece bir tanesi döllendi. O da 2.gün bitimi transfer edildiği halde 2 hücreliydi. Dr um daha tüpbebek denemeyelim naturel siklusla yani tek yumurtamla çalışalım diyor. Rezerv az, kalite kötü, tüpbebek ilaçlarına cevap vermiyormuş yumurtalarım
Canım 12.5 çıktı pazartesi tekrar bakılacak . Proluton depot iğne verdi ama benim pembe akıntılarım varcanim senin test günün bugün degilmiydi? insallah olumlu bir akintidir
Pozitif ama sonuç beklediğimden düşük dedi korkuyorum bendeCanım 12.5 çıktı pazartesi tekrar bakılacak . Proluton depot iğne verdi ama benim pembe akıntılarım var
Inşallah bu sefer doktorun yonlendirdigi şekilde tek yumurta ile olumlu sonucu alirsin arkadaşım.hem vucudun o kadar ilaci almamis olacak bu iyi birsey.esinde de sorun yok anladigim kadariyla. .doktor kaliteyi artirmak için birsey söyledimi? Incir vs iyi geliyormus burda yazilanlari okumussundur gerçi. .
Günaydın kızlar. Test yapacak olan kişiler var sanırım insallh pozitif sonuç alırsıniz. Bugün bebeklerimi almaya gidiyorum kızlar rabbim insallh 12 gün sonra yüzümü güldürür
2,5 kutu kadar Dhea Biosteron kullandım. Eşimde problem yok. Dhea için herkes iyi şeyler yazmış ama ben de işe yaramadı hatta 6 ay içinde 2 tüpbebek de dramatik fark oldu. En az 4 ay kullanılmalı diyorlar. Dr.um da şaşkın. Çok umutluydu. Bol ceviz badem yiyorum. Meyve ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Son 1 yıldır Omega 3 700 ve bemiks c kullanıyorum. Sonucu dün aldım hala adet olmadım. Adet olunca düzenli zeytinyağında beklemiş kuru incire başlayacağım. Bugün birisi yazmış, ona da dr u önermiş. Senin kaçıncı denemendi? Sorununuz nedir?
Aynen canim hak veriorum bende aramiorum herseye alistirdim acikcasi herseyin hayirlisi olsun canimİnşallah öyledir canım ama bu defa hiiiç belirti felan aramıyorum umutlanmicam sonrası kötü oluyor..
Aaaa ilk dk dan surat asıklığı falan istemem bebişler şimdiden korkacak annelerinden napalım 8 hücreliyle doğunca hepsi bir:) o bebekler doğacak lütfen buna odaklan. Hayırlı oldun canım hoş geldin gün sayanlar kervanınaKızlar iki tane orta kalite 7 ve 8 hücreli embriyo tranfer edildi. Sizce Şansım ne kadar ? Bide 35 dk sonra wc kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?