Canim o akinti bendede var transferimin gûnû bugün igne vurulmuorum hattaArkadaslar birsey sorabilirim bu sbh preglyn igne vuruldum simdi oyle bir akintim var ki su gibi biraz korktum acikcasi transfeein 3. Gunu :s
Canimm hayirli olsun transferin bol bol dinlenmeli olsun simsiki tutunsunlar insallahGünaydın kızlar. Test yapacak olan kişiler var sanırım insallh pozitif sonuç alırsıniz. Bugün bebeklerimi almaya gidiyorum kızlar rabbim insallh 12 gün sonra yüzümü güldürür
Canimm hayirli olsun darisi biz bekleyenlerin basinaaSağolun canımmm, amin..Bol bol hamişler olsun inşallah..
Canimm hayirli olsun keseni görmek nasib olsun insallahEvetttt :)
Aminn canimm benimm hepimizin duasi bir yolu birayy öylemi sevindim walla cnm.. hayırlısı bakalım inşallah çok beklemeden olur:)
Canim ilk denememde bende sogan kürünü denedim aslinda tesadüftü benim kistim vardi mesala gittiArkadaşlar kendi denediğim birşey anlatayım bende işe yaradığı için anlatıyorum..ben ilk denememi mayıs sonunda yaptım fsh değerim 8.57 çıktı yumurtam vardı ama kalitesiz oldular ..soğan kürünü denedim ama pek inancım yoktu 12 gün yaptım 6.45 ve yumurtam a kalite olmuştu..bu denememde acaba bundanmı oldu dedim tekrar denedim ama 7 gün yapabildim yine a kalite yumurtam oldu yaşıma göre çok iyi ve fsh gerçektende 5 .58 oldu..belki yardımı olur diye anlatmak istedim çünki gerçekten kalitede fark yaptı..
Belki sorunu olan bir arkadaşın işine yarar ne denediysek yazalım ne işe yarıyor ne yaramıyor anlamış oluruz..Canim ilk denememde bende sogan kürünü denedim aslinda tesadüftü benim kistim vardi mesala gitti
Bende yiyorum transfer gününden beri kiviyle birlikte sabah aksam yiyorum bide kabak çekirdeği yiyorumMesela transferden sonra ananası araştırdığıma göre çok tavsiye ediyorlar şu an deniyorum işe yararsa bunuda deneyin derim ..
Pardon yanlış olmuş telden giriyorum olmucak diye diyecektimİ aksamlar arkadaşlar gecen hafta cuma transferim oldu dönmüş embriyoyla iki ay önce tedavim oldu ama ohss riskine karşı döndürdüm sora cuma transferim oldu transferden bi gün önce yani perşembe cozdurmusler embriyoları perşembe cuma iki gün oluyor ondan öncede 3.günde dondurmuslardi 5 gün yapıyor iki tane iyi kalitrleli transfer edildi yani embriyolar 5.gün embriyosunun olarak mi sayiliyo bide bugün 9.gün transfer gununude sayarsak yada transfer günüde sayiliyormu içim çok daraliyo çok üzülüyorum olucak diye bu 3.denemem ;(
Sağol canım inşallah yarın saat sonra tuvalete kalktım ya ona üzüldümAaaa ilk dk dan surat asıklığı falan istemem bebişler şimdiden korkacak annelerinden napalım 8 hücreliyle doğunca hepsi bir:) o bebekler doğacak lütfen buna odaklan. Hayırlı oldun canım hoş geldin gün sayanlar kervanına
Canım senin son durum ne transferin ne zamanCanım insallah hayırlısı ile al gel bebeklerini. Sımsıkı tutunsunlar annelerine
Evet benim tedavi olduğum merkezde tedavi olan arkadasimiza önermis doktoru.herseyi yapmissin gercekten bir de onu dene bakalım. .bizim sorunumuz erkek infertilesi eşimde sayı ve morfoloji düşük..Normal yolla olur ama uzun sürer dediler benim romatizmam var 1 yıldır bebek istiyoruz diye ılaclarimi bıraktım olmadı tup deneyin dedi doktor ben daha fazla bekleyemiyorum çünkü yaş da 32 oldu..ilk denememiz kisacasi
Canimm nie suratini astin ki benimde ilk denememde 3. Gün embiroyosu ve 8 hücreli ikinci kaliteydi ayrica 15 dk filan yattim wc gittim eve geldim ve tuttu tabi sonra bos cikti ama tutunmustu insallah seninkide siki siki tutunsun keseni görmek pozitifler nasib olsunKızlar iki tane orta kalite 7 ve 8 hücreli embriyo tranfer edildi. Sizce Şansım ne kadar ? Bide 35 dk sonra wc kalktım
İnşallah cnö onun endişesinide bi geçirsemCanimm hayirli olsun keseni görmek nasib olsun insallah
Canim insallah gecirir görürsün kalp atislariyla beraberİnşallah cnö onun endişesinide bi geçirsem
Aynen canim esimde hic sorun yok ama ben ona keci boynuzu kaynatip icirdim ve pekmezinide aksamlari yatarken bi kasik kaptirdim cok faydaliBelki sorunu olan bir arkadaşın işine yarar ne denediysek yazalım ne işe yarıyor ne yaramıyor anlamış oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?