Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Arkadaşlar kendi denediğim birşey anlatayım bende işe yaradığı için anlatıyorum..ben ilk denememi mayıs sonunda yaptım fsh değerim 8.57 çıktı yumurtam vardı ama kalitesiz oldular ..soğan kürünü denedim ama pek inancım yoktu 12 gün yaptım 6.45 ve yumurtam a kalite olmuştu..bu denememde acaba bundanmı oldu dedim tekrar denedim ama 7 gün yapabildim yine a kalite yumurtam oldu yaşıma göre çok iyi ve fsh gerçektende 5 .58 oldu..belki yardımı olur diye anlatmak istedim çünki gerçekten kalitede fark yaptı..

Canim ilk denememde bende sogan kürünü denedim aslinda tesadüftü benim kistim vardi mesala gitti

Merhabalar arkadaslar, iki gündür pek yazıp bakamıyorum eve misafirlerim geldi. Telefondan da yazmak cok zor oluyor. Hep okuyorum ama.

Allah'ın izni ile yarın transferim olacak, benim icin bir ilk 5. Güne gidebildi embriyolarım. Etkisi var mı bilmiyorum ama son ay gunde iki incir yedim cok da düzenli degildi. Yarın insallah kaliteleri de iyi olur. Ondan sonra gunleri tek tek saymaya baslayacagim ben de. Dualarınızı benden esirgemeyin olur mu ?

Hepimiz hayırlı evlatlara kavuşalım insallah

İ aksamlar arkadaşlar gecen hafta cuma transferim oldu dönmüş embriyoyla iki ay önce tedavim oldu ama ohss riskine karşı döndürdüm sora cuma transferim oldu transferden bi gün önce yani perşembe cozdurmusler embriyoları perşembe cuma iki gün oluyor ondan öncede 3.günde dondurmuslardi 5 gün yapıyor iki tane iyi kalitrleli transfer edildi yani embriyolar 5.gün embriyosunun olarak mi sayiliyo bide bugün 9.gün transfer gununude sayarsak yada transfer günüde sayiliyormu içim çok daraliyo çok üzülüyorum olucak diye bu 3.denemem ;(

Pardon yanlış olmuş telden giriyorum olmucak diye diyecektim

Sağol canım inşallah yarın saat sonra tuvalete kalktım ya ona üzüldüm ayy ben şuan hamilemiyim inşallah bebeklerim benimledir

İnşallah sonucun pozitif olur. Bir arkadaşımın eşinin sperm sayısı 900 bindi. Biliyorsun en az 20 milyon olsun derler. Varikosel ameliyatı oldu. Ama sayı çok az arttı. Tüpbebek denediler, spermler yumurtaları döllemedi. Sonra sürekli keçiboynuzu yedirdi eşine. Aradan 1 yıl geçtikten sonra kendiliğinden bir oğulları oldu. Allah ne zaman o emri verirse o zaman olacak gibi. Ymarım senin için vakti gelmiştir. Bugün bir arkadaşımın daha hamilelik haberini aldım. Yumurtası olmuyordu. Pko yani. Çok az ilaç kullanarak 4 yumurtası oluştu. Çatlatma iğnesi günü ilişkiye girmişler. Eşinin morfolojisi normal %4 anormal %96 olduğu halde bu ay tek ilişki denemesi ile hamile kaldı:)

Kızlar iki tane orta kalite 7 ve 8 hücreli embriyo tranfer edildi. Sizce Şansım ne kadar ? Bide 35 dk sonra wc kalktım
Canimm nie suratini astin ki benimde ilk denememde 3. Gün embiroyosu ve 8 hücreli ikinci kaliteydi ayrica 15 dk filan yattim wc gittim eve geldim ve tuttu tabi sonra bos cikti ama tutunmustu insallah seninkide siki siki tutunsun keseni görmek pozitifler nasib olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…