- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Merhabalar arkadaslar, iki gündür pek yazıp bakamıyorum eve misafirlerim geldi. Telefondan da yazmak cok zor oluyor. Hep okuyorum ama.
Allah'ın izni ile yarın transferim olacak, benim icin bir ilk 5. Güne gidebildi embriyolarım. Etkisi var mı bilmiyorum ama son ay gunde iki incir yedim cok da düzenli degildi. Yarın insallah kaliteleri de iyi olur. Ondan sonra gunleri tek tek saymaya baslayacagim ben de. Dualarınızı benden esirgemeyin olur mu ?
Hepimiz hayırlı evlatlara kavuşalım insallah
icim disim anans oldu benim de :) ben bir de bugday nisastasindan pelte yapiyorum. O da iyi geliomus die duydumMesela transferden sonra ananası araştırdığıma göre çok tavsiye ediyorlar şu an deniyorum işe yararsa bunuda deneyin derim ..
canim almanyada transfersen sonra hemen kaldiriyirlar ve burdada birsürü pozitif gören kadin oluyor.yatip.kalkmakla alakasi yok galibaSağol canım inşallah yarın saat sonra tuvalete kalktım ya ona üzüldümayy ben şuan hamilemiyim inşallah bebeklerim benimledir
Yaa gerçekten mi ayy çok sevindim Sağol canım bende üzüldüm bebeklerim düştü mü acaba diyecanim almanyada transfersen sonra hemen kaldiriyirlar ve burdada birsürü pozitif gören kadin oluyor.yatip.kalkmakla alakasi yok galiba
Sağol canım benim inşallah dinlenecem yormadan çok yatmadan günleri geçireceğim rabbim insallh yüzümüzü güldürürCanimm hayirli olsun transferin bol bol dinlenmeli olsun simsiki tutunsunlar insallah
35 dk gayet iyi arkadasım. Bizim hastanede 20 dakika sonra kalkın diyorlar. Yatmanın kalkmanın çok ilgisi yok hatta uzun sure yatmayı kan dolaşımı için iyi demiyorlarYaa gerçekten mi ayy çok sevindim Sağol canım bende üzüldüm bebeklerim düştü mü acaba diye
Amin canım senin de transferin olsun gün sayma kervanına katıl çok zevkli35 dk gayet iyi arkadasım. Bizim hastanede 20 dakika sonra kalkın diyorlar. Yatmanın kalkmanın çok ilgisi yok hatta uzun sure yatmayı kan dolaşımı için iyi demiyorlar
Sen elinden geleni yaptın, tedavini oldun ilaçlarını kullandın artık sadece dua ve tevekkül zamanı. Insallah vakti saati gelmiştir ve hayırlı bir evlat sahibi olursun.
Amin canım senin de transferin olsun gün sayma kervanına katıl çok zevkli
İnşallah sonucun pozitif olur. Bir arkadaşımın eşinin sperm sayısı 900 bindi. Biliyorsun en az 20 milyon olsun derler. Varikosel ameliyatı oldu. Ama sayı çok az arttı. Tüpbebek denediler, spermler yumurtaları döllemedi. Sonra sürekli keçiboynuzu yedirdi eşine. Aradan 1 yıl geçtikten sonra kendiliğinden bir oğulları oldu. Allah ne zaman o emri verirse o zaman olacak gibi. Ymarım senin için vakti gelmiştir. Bugün bir arkadaşımın daha hamilelik haberini aldım. Yumurtası olmuyordu. Pko yani. Çok az ilaç kullanarak 4 yumurtası oluştu. Çatlatma iğnesi günü ilişkiye girmişler. Eşinin morfolojisi normal %4 anormal %96 olduğu halde bu ay tek ilişki denemesi ile hamile kaldı:)
icim disim anans oldu benim de :) ben bir de bugday nisastasindan pelte yapiyorum. O da iyi geliomus die duydum
Cnm bnmde transfer oldu 15 dk yattım idrarını tuttma daha fazla iyi değil dedi kalktim lavoboya gittim giyindim çıktım bukadarYaa gerçekten mi ayy çok sevindim Sağol canım bende üzüldüm bebeklerim düştü mü acaba diye
aynenCnm bnmde transfer oldu 15 dk yattım idrarını tuttma daha fazla iyi değil dedi kalktim lavoboya gittim giyindim çıktım bukadar
Ayy benide hamile yapmışsınız inşallah pazartesi değerim artmış olur . Lavaboda peçeteme biraz kan bulaştı çok korkuyorumŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@serzenis87 :HAMILE
miniss : HAMILE
dianthus : HAMILE
gygry : HAMILE
nurse51 : HAMILE
admad : tedavi aşamasında
dilaylay : Tedavi aşamasında
AsoKa : Tedavi aşamasında
Doga14 : Tedavi aşamasında
S Sky_sun : 12 Mart test tarihi
R ravza54 : 9 mart test tarihi
aysesahra : 7 Mart test tarihi
papyonkilikli :7Mart test tarihi
dnzderya : 7 Mart test tarihi
miranaz05 : 6 Mart test tarihi
@hln21 : 5 Mart test tarihi
Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi
T topik26 : 4 Mart test tarihi
E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi
Spring2014 : 2 Mart test tarihi
I ilk_snf :28 şubat test tarihi
sevil35 : Negatif
M muallime54 : Negatif
321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor
btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
Ne güzel haberler bunlar :) Herkesin bir zamanı var işte umarım bizde en kısa zamanda kavuşuruz bu mucizeye , mutlu haberi paylaşırız sevdiklerimizle..Denemeye başlamadan her an olabilir zannediyorsun, hatta ben korunurken bile acaba mı diye kaç kere eşime test aldırmıştım :)) meğersem o kadar kolay değilmişEşim zaten Hazirandan beri tedavi sürecinde keçiboynuzu tozunu vermmişti doktoru, nohut, ısırgan çayı, takviye vitaminler tüketti hep, DNA HASARı vardı, onun oranını düşürdük (%15 in altında olması gerekiyormuş) öyle denedik tüp bebeği..sona yaklaştıkça ümidim de azalıyor, buradaki arkadaşların güzel haberleriyle arada kendime geliyorum neyseki Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
Bende ilk iki tanesinde bişey denemedim bu defa böyle yapıyorum bakalım şans artık.. Nasipde varsa olur...Bunları yazdım ama iki tüpbebekte de sonuç 0,25/0,27 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?