Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Simdiden hayırlı olsun canım. .inşallah bundan sonra da hersey guzel ilerler masallah

allahımmm ya ne dusmesı tutmazsa adetle atılıyr zaten ve bıde transferden sonra orda kalmıyrarmıs bukac gun konuldugu yerde gezınıyrmus uygun bı yer bukursa tutunuyrlamıs oraya sımsıkı hemsıre oyle dedı gecen hafta ben de 15 dak yatabıldm

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE

gygry : HAMILE

nurse51 : HAMILE

admad : tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

Doga14 : Tedavi aşamasında

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

aysesahra : 7 Mart test tarihi

papyonkilikli :7Mart test tarihi

dnzderya : 7 Mart test tarihi

miranaz05 : 6 Mart test tarihi

@hln21 : 5 Mart test tarihi

Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi

Spring2014 : 2 Mart test tarihi

I ilk_snf :28 şubat test tarihi

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Yaa gerçekten mi ayy çok sevindim Sağol canım bende üzüldüm bebeklerim düştü mü acaba diye
35 dk gayet iyi arkadasım. Bizim hastanede 20 dakika sonra kalkın diyorlar. Yatmanın kalkmanın çok ilgisi yok hatta uzun sure yatmayı kan dolaşımı için iyi demiyorlar

Sen elinden geleni yaptın, tedavini oldun ilaçlarını kullandın artık sadece dua ve tevekkül zamanı. Insallah vakti saati gelmiştir ve hayırlı bir evlat sahibi olursun.

Amin canım senin de transferin olsun gün sayma kervanına katıl çok zevkli

Ne güzel haberler bunlar :) Herkesin bir zamanı var işte umarım bizde en kısa zamanda kavuşuruz bu mucizeye , mutlu haberi paylaşırız sevdiklerimizle..Denemeye başlamadan her an olabilir zannediyorsun, hatta ben korunurken bile acaba mı diye kaç kere eşime test aldırmıştım :)) meğersem o kadar kolay değilmiş Eşim zaten Hazirandan beri tedavi sürecinde keçiboynuzu tozunu vermmişti doktoru, nohut, ısırgan çayı, takviye vitaminler tüketti hep, DNA HASARı vardı, onun oranını düşürdük (%15 in altında olması gerekiyormuş) öyle denedik tüp bebeği..sona yaklaştıkça ümidim de azalıyor, buradaki arkadaşların güzel haberleriyle arada kendime geliyorum neyseki Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

Ayy benide hamile yapmışsınız inşallah pazartesi değerim artmış olur . Lavaboda peçeteme biraz kan bulaştı çok korkuyorum

Benim de umudum azalıyor ama vazgeçmek yok! Olacak inşallah! Hayırlısı Rabbimden.

Kızlar,
Ananasın bir yerde rahim kasılmalarını arttırdığını okumuştum. O nedenle transfer sonrası hiç tüketmedim. Ayrıca soğan kürü rahmi kazıdığı için iltihap ve kistleri geçirebiliyormuş ama rahimde incelme yaptığı için de bebeğin tutunmasına olumsuz etki yapabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…