Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

="serenalar, post: 39693016, member: 99615"]Kızlar bugün Dr gittim sol yumurtalık göremedi dedi ki büyüdükçe görürüm dedi yumurtaları e2 19 çıktı 300doz gonolf başlıyorum
E2 düşük çıkmış. Benimde bu ay tüpbebeğe başlarken solda hiç yumurta yoktu. 225 puregone+150 merional ile sağda 5 tane büyüdü. Solda hiçbir gelişme olmadı. Belki senin de sağda büyür. Endişelenme.

Kızlar bugün Dr gittim sol yumurtalık göremedi dedi ki büyüdükçe görürüm dedi yumurtaları e2 19 çıktı 300doz gonolf başlıyorum yarın

E2 düşük çıkmış. Benimde bu ay tüpbebeğe başlarken solda hiç yumurta yoktu. 225 puregone+150 merional ile sağda 5 tane büyüdü. Solda hiçbir gelişme olmadı. Belki senin de sağda büyür. Endişelenme.

Canım tüp bebek tedavisi için 50 altında olması gerekiyormuş üstü olursa tedavi baslanmiyormus iki ay önce adetin 18 günü 10 üzerinde yumurta saymisti ilaçsız gayet normal demişti onuda bugün hatırlattı hayırlısı ilk tüp bebek tedavisi önce dört dendi yumurta opudan sonra 13 yumurta toplanmisti

Bravo vallahi ilaçlara iyi cevap vermiş. Umarım yine verir. Ben e2 için folikül fazda olan referans aralığını baz alarak söyledim.iyi şanslar

Bravo vallahi ilaçlara iyi cevap vermiş. Umarım yine verir. Ben e2 için folikül fazda olan referans aralığını baz alarak söyledim.iyi şanslar
bazen hormon değerleri doğru referans olmuyor. bu yüzden bu tarz net yaklaşımlardan kaçınmak gerekiyor. benim fsh değerimdede söz de merkezler kabul etmiyordu hamdolsun şimdi transferim oldu. bekliyorum. sonu dilerim çok çok iyi olur inşalllaahhhh...

Ben ilk 4-5 gün tutunma için iyi diye biliyorum fazlası kasılma yaptığı için önerilmiyor diye biliyorum..ben 4 gündür yiyorum..
Ben ha yiyorum ananasi hemde sabah aksam bugün 9.gün transferin gecen senede transferden sora bu şekilde yemistim kese görmeye gittiğimizde faln hic rahimin ince denmedi ve yemeye devam etmiştim farklı sebepten dolayı pıhtılaşma dan kese gelişmedi düştü maalesef artik önümüzdeki maçlara bakicaz 4 mart test günüm :)

Hayırlı haberler verirsin inşallah canım bizlere...

Arkadaslar pazar gunu tedavinin 13.gunu oluyor, kontrolum var. en son gittigimde pazar gunu catlatma ignesine yapariz demisti. bunun icin E2 ve LH degerinin kac olmasi gerekiyor? bilgisi olanlarlar yardimci olursa sevinirim. benim 2 gun once E2 463 cikti, LH ise 3,29 cikti. E2 genelde 3 e katlaniyor. mesela 1500 olmasi yeterlimi E2 nin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…