Be
Bende ilk iki tanesinde bişey denemedim bu defa böyle yapıyorum bakalım şans artık.. Nasipde varsa olur...
Hayırlı olsun. Belki geç tutunmuştur. Gerçek test gününde 50-60'lı bir sayı olursa endeşelenmemrb kızlar 17 şubatte trasferim oldu dün 10. gün kan testim betahcg 23 çıktı sizce düşük bir değermi artış olurmu çok korkuyorum
canım ben hurma kayısı su üçlemesi ile çok haşır neşirim. bu nedenle bazen ishale yakın haller içindeyimAynen bende ananas gibi kokmaya başlayacağım yakındayalnız nişasta kabız yapmaz mı?
idrar testlerimde kaç gündür silik çizgi var ama koyulaşmıyor kasıklarımda çok ağrıyo pazartesiyi beklemek çok zor bana dua edinHayırlı olsun. Belki geç tutunmuştur. Gerçek test gününde 50-60'lı bir sayı olursa endeşelenme
Kızlar bugün Dr gittim sol yumurtalık göremedi dedi ki büyüdükçe görürüm dedi yumurtaları e2 19 çıktı 300doz gonolf başlıyorum yarın
Canım tüp bebek tedavisi için 50 altında olması gerekiyormuş üstü olursa tedavi baslanmiyormus iki ay önce adetin 18 günü 10 üzerinde yumurta saymisti ilaçsız gayet normal demişti onuda bugün hatırlattı hayırlısı ilk tüp bebek tedavisi önce dört dendi yumurta opudan sonra 13 yumurta toplanmistiE2 düşük çıkmış. Benimde bu ay tüpbebeğe başlarken solda hiç yumurta yoktu. 225 puregone+150 merional ile sağda 5 tane büyüdü. Solda hiçbir gelişme olmadı. Belki senin de sağda büyür. Endişelenme.
Ben ilk 4-5 gün tutunma için iyi diye biliyorum fazlası kasılma yaptığı için önerilmiyor diye biliyorum..ben 4 gündür yiyorum..kafam karıştı şimdi anans yemek iyi mi kötü mü?
transferimiz aynı gün sanırım ben de 4 gündür yiyorum.Ben ilk 4-5 gün tutunma için iyi diye biliyorum fazlası kasılma yaptığı için önerilmiyor diye biliyorum..ben 4 gündür yiyorum..
Canım tüp bebek tedavisi için 50 altında olması gerekiyormuş üstü olursa tedavi baslanmiyormus iki ay önce adetin 18 günü 10 üzerinde yumurta saymisti ilaçsız gayet normal demişti onuda bugün hatırlattı hayırlısı ilk tüp bebek tedavisi önce dört dendi yumurta opudan sonra 13 yumurta toplanmisti
Evet canım aynı gün transferimiz oldu..transferimiz aynı gün sanırım ben de 4 gündür yiyorum.
bazen hormon değerleri doğru referans olmuyor. bu yüzden bu tarz net yaklaşımlardan kaçınmak gerekiyor. benim fsh değerimdede söz de merkezler kabul etmiyordu hamdolsun şimdi transferim oldu. bekliyorum. sonu dilerim çok çok iyi olur inşalllaahhhh...Bravo vallahi ilaçlara iyi cevap vermiş. Umarım yine verir. Ben e2 için folikül fazda olan referans aralığını baz alarak söyledim.iyi şanslar
Ben ha yiyorum ananasi hemde sabah aksam bugün 9.gün transferin gecen senede transferden sora bu şekilde yemistim kese görmeye gittiğimizde faln hic rahimin ince denmedi ve yemeye devam etmiştim farklı sebepten dolayı pıhtılaşma dan kese gelişmedi düştü maalesef artik önümüzdeki maçlara bakicaz 4 mart test günümBen ilk 4-5 gün tutunma için iyi diye biliyorum fazlası kasılma yaptığı için önerilmiyor diye biliyorum..ben 4 gündür yiyorum..
Hayırlı haberler verirsin inşallah canım bizlere...Ben ha yiyorum ananasi hemde sabah aksam bugün 9.gün transferin gecen senede transferden sora bu şekilde yemistim kese görmeye gittiğimizde faln hic rahimin ince denmedi ve yemeye devam etmiştim farklı sebepten dolayı pıhtılaşma dan kese gelişmedi düştü maalesef artik önümüzdeki maçlara bakicaz 4 mart test günüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?