Sağol canım. Olmayınca olmuyor maleseff yapacak bir şey yok. Nasip. Genetik tarsma yapıldı dediğin gibi pıhtılaşma sorunum var ama doktorum onun için önlem aldı. Heparin iğnesi oldum ama yine negatif. Hayırlısı böyleymiş demekkiCanım ne diyeceğimi bilemiyorum çok uzuldum. Senin hakkında hep pozitif çıkacak diyë düşünmüştüm. Genetik tarama yaptırdınız mi neden tutunma gerceklesmiyo acaba ? Pıhtılaşma sorunun var mi
Inşallah tatlım bol bol dua et bebeğin seni bırakmaz inşallah canımAyy benide hamile yapmışsınız inşallah pazartesi değerim artmış olur . Lavaboda peçeteme biraz kan bulaştı çok korkuyorum
Canım bende zaten zor dayandı m 35 dk belim yerinden çıkarcasına öyle bi ağrıdı ki ilk tüp bebek denemem de hiç böyle olmamıştıCnm bnmde transfer oldu 15 dk yattım idrarını tuttma daha fazla iyi değil dedi kalktim lavoboya gittim giyindim çıktım bukadar
şallah cnmCanim insallah gecirir görürsün kalp atislariyla beraber
günaydin kizlar benim yarin test günüm.korkuyorum
Arkadaslar size birsey sormak istiyorum kan tahlillerinizi nerede yaptirdiniz? Ne kadar surede sonucu aldiniz ve ne kadar verdiniz? Bir de bu merkezlere olasi hamileleikte kese gorununceye kadar devam ediyoruz degil mi?
amin canim hepimizin hayirlisiyla muradini versin allahim insallahInsallah hayırlısı ile pozitif sonucu alırsın. Allahim hic birimizin emeklerini bosa çıkarmasın
canim benim doktorum yumurta toplama günün den itibaren sayiyorGünaydın ya ben bisi farkettim test yaptircamiz güne kadar transfer gününde sayiyormuyuz eğer transfer günü sayılırsa benim bugün 10.gün ve 4 mart test günüm transfer gününü sayarsak 13.gün olmuş oluyo sanki diğer tedavilerde transfer gününde saymistik
Neyse artik yinede mecburen beklicez carsambayicanim benim doktorum yumurta toplama günün den itibaren sayiyor
canim doktorun carsamba dediyse bekle istersen bi bildigi vardir. gec olsun güc olmasin insallah hayirlisiyla pozitifi görürüsünNeyse artik yinede mecburen beklicez carsambayi
Helal olsun sana dilerim ben de test gunume kadar sabredebilirim. Cok guzel sonuclar alacagina eminim. Allahim yar yardimci olsungünaydin kizlar benim yarin test günüm.korkuyorum
günaydin kizlar benim yarin test günüm.korkuyorum
amin canim allah razi olsun.sizin mesajlarinizi okurken cok duygusallasiyorum. sonucum yarin ögleden onra cikicak. aksam yazabilirim anca. insallah hepimiz güzel hayirli sonuclar alirizHelal olsun sana dilerim ben de test gunume kadar sabredebilirim. Cok guzel sonuclar alacagina eminim. Allahim yar yardimci olsun
insallah canim. yok hic bi degisiklik yok. sirf arada hafif adet sancilarim oluyo. gögüsümde dolgunluk var ama o tedavinin basindan beri var ilaclardanCanım inşallah pozitif sonucu alacaksın merak etme..Hiç degisiklik hissediyor musun son günlerde?
gecmis olsun. saglikla döllenip büyüsün bebislerin insallahKızlar merhaba transferi olanlara hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağımıza almayı da nasip eder Allah.Bende dün yumurta toplama için gittim hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım dündendir yataktan kalkamadım desem yeridir daha önce böyle olmamıştı.Artık transfer için bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?