Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok uzuldum. Senin hakkında hep pozitif çıkacak diyë düşünmüştüm. Genetik tarama yaptırdınız mi neden tutunma gerceklesmiyo acaba ? Pıhtılaşma sorunun var mi
Sağol canım. Olmayınca olmuyor maleseff yapacak bir şey yok. Nasip. Genetik tarsma yapıldı dediğin gibi pıhtılaşma sorunum var ama doktorum onun için önlem aldı. Heparin iğnesi oldum ama yine negatif. Hayırlısı böyleymiş demekki

Arkadaslar size birsey sormak istiyorum kan tahlillerinizi nerede yaptirdiniz? Ne kadar surede sonucu aldiniz ve ne kadar verdiniz? Bir de bu merkezlere olasi hamileleikte kese gorununceye kadar devam ediyoruz degil mi?

Arkadaslar size birsey sormak istiyorum kan tahlillerinizi nerede yaptirdiniz? Ne kadar surede sonucu aldiniz ve ne kadar verdiniz? Bir de bu merkezlere olasi hamileleikte kese gorununceye kadar devam ediyoruz degil mi?

Kan tahlilini istediğin yerde yaptirabilirsin, nacizane tavsiyem pozitif sonuc alırsan ikinci testi de aynı yerde yaptırman olur. Referans degerleri farklılıklarından sonuclar farklı çıkabiliyor .

Şimdiye kadar en hızlı test sonucunu 2 saatte almistim ben.

Günaydın ya ben bisi farkettim test yaptircamiz güne kadar transfer gününde sayiyormuyuz eğer transfer günü sayılırsa benim bugün 10.gün ve 4 mart test günüm transfer gününü sayarsak 13.gün olmuş oluyo sanki diğer tedavilerde transfer gününde saymistik

canim benim doktorum yumurta toplama günün den itibaren sayiyor

Helal olsun sana dilerim ben de test gunume kadar sabredebilirim. Cok guzel sonuclar alacagina eminim. Allahim yar yardimci olsun
amin canim allah razi olsun.sizin mesajlarinizi okurken cok duygusallasiyorum. sonucum yarin ögleden onra cikicak. aksam yazabilirim anca. insallah hepimiz güzel hayirli sonuclar aliriz

Kızlar merhaba transferi olanlara hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağımıza almayı da nasip eder Allah.Bende dün yumurta toplama için gittim hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım dündendir yataktan kalkamadım desem yeridir daha önce böyle olmamıştı.Artık transfer için bekliyorum.

gecmis olsun. saglikla döllenip büyüsün bebislerin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…