Geçmis olsun canım. Benimde dün transferim vardı ilkinde hiç belim ağrımadi trabsfer sonrası belim koptu ikinci olduğu için mi anlamadımKızlar merhaba transferi olanlara hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağımıza almayı da nasip eder Allah.Bende dün yumurta toplama için gittim hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım dündendir yataktan kalkamadım desem yeridir daha önce böyle olmamıştı.Artık transfer için bekliyorum.
Devlette oluyo özelde 2 saatte çıkıyo,acilde bile yaptırmışlığım var :) özeldeki ücreti ortalama 30-35 tl verdimArkadaslar size birsey sormak istiyorum kan tahlillerinizi nerede yaptirdiniz? Ne kadar surede sonucu aldiniz ve ne kadar verdiniz? Bir de bu merkezlere olasi hamileleikte kese gorununceye kadar devam ediyoruz degil mi?
Geçmis olsun tatlım. Inşallah geçer canım ben daha ilk gundeyim şuan belirti arayışına girdimSlm kızlar bugun 5 gunum cok halsızım Atesım var sanki adet olacam korkuyorummm
sızde oldumu boyle ANNE ADayları bacılarımmmm
Keske hemen belli olsa beklemesek :) ilk zamanlar heycanli ama simdi endiseli.Iyi pazarlar kızlar. Transferi olup beklemek ne kadar heyecanlidir tahmin edemiyorum.Ben adet olucam diye beklerken bile heyecandan ölüyorum. Transfer asamasinda yapacaklarimi öğreniyorum sizden. Guzel haberler aldık. Inşallah yarın da güzel bir haberimiz gelecek Allah yardımcımız olsun. Öpüyorum hepinizi
insallah canim.hepimiz icin hayirlii ve güzel haberler aldigimiz bir hafta olsunIyi pazarlar kızlar. Transferi olup beklemek ne kadar heyecanlidir tahmin edemiyorum.Ben adet olucam diye beklerken bile heyecandan ölüyorum. Transfer asamasinda yapacaklarimi öğreniyorum sizden. Guzel haberler aldık. Inşallah yarın da güzel bir haberimiz gelecek Allah yardımcımız olsun. Öpüyorum hepinizi
maasallah gözün aydin. insallah saglikla evladini kucagina alirsinMerhaba kızlar benim test günüm dündü ama şaşkınlıktan anca bugün yazabiliyorum test sonucum çok şükür pozitif 224.63 rabbim bundan sonra devamını sağlar inşallah.Hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz.
canim belirti aradim ben de son iki gün ama nafile artik pes ettim :)) hayirlisi artik. yarin test günüm.geldi catti.Transferi olan herkes bir belirti yaziyor. Belirti aramiyacaktim kendimde ama piffff bunlari okudukca araniyorum iste. Hic belirti yok ben de offff
Hayırlı olsun canım..inşallah artar..Merhaba kızlar benim test günüm dündü ama şaşkınlıktan anca bugün yazabiliyorum test sonucum çok şükür pozitif 224.63 rabbim bundan sonra devamını sağlar inşallah.Hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz.
amin inşallah rabbim herkese nasip eder inşallahmaasallah gözün aydin. insallah saglikla evladini kucagina alirsin
amin inşallah rabbim sizlere de göstersinHayırlı olsun canım..inşallah artar..
Guzel haberlerle gel arkadasim ya :) valla adet oncesi belirtisi oluyormus o bile yok bende. Bugun keyfim kacti bu yuzdencanim belirti aradim ben de son iki gün ama nafile artik pes ettim :)) hayirlisi artik. yarin test günüm.geldi catti.
Canım bırak belirti aramayı zamanın yadını çıkar..beli ağrıyan yatmaktak kasığı ağrıyanınkide opudan kalma olabilir birde böyle düşün .aynı gün olduk bendede belirti yok aramıyorumda sende arama..görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler...Guzel haberlerle gel arkadasim ya :) valla adet oncesi belirtisi oluyormus o bile yok bende. Bugun keyfim kacti bu yuzden
Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına süper bir haber kaçıncı gün embiryosuydu canım?Merhaba kızlar benim test günüm dündü ama şaşkınlıktan anca bugün yazabiliyorum test sonucum çok şükür pozitif 224.63 rabbim bundan sonra devamını sağlar inşallah.Hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz.
insallah canim.senin daha test gününe var canim. biliyorum dile kolay ama gebelik varsa bile suan belirti yoktur.Guzel haberlerle gel arkadasim ya :) valla adet oncesi belirtisi oluyormus o bile yok bende. Bugun keyfim kacti bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?