Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Geçmis olsun canım. Benimde dün transferim vardı ilkinde hiç belim ağrımadi trabsfer sonrası belim koptu ikinci olduğu için mi anlamadım

Arkadaslar size birsey sormak istiyorum kan tahlillerinizi nerede yaptirdiniz? Ne kadar surede sonucu aldiniz ve ne kadar verdiniz? Bir de bu merkezlere olasi hamileleikte kese gorununceye kadar devam ediyoruz degil mi?
Devlette oluyo özelde 2 saatte çıkıyo,acilde bile yaptırmışlığım var :) özeldeki ücreti ortalama 30-35 tl verdim

Iyi pazarlar kızlar. Transferi olup beklemek ne kadar heyecanlidir tahmin edemiyorum.Ben adet olucam diye beklerken bile heyecandan ölüyorum. Transfer asamasinda yapacaklarimi öğreniyorum sizden. Guzel haberler aldık. Inşallah yarın da güzel bir haberimiz gelecek Allah yardımcımız olsun. Öpüyorum hepinizi

Transferi olan herkes bir belirti yaziyor. Belirti aramiyacaktim kendimde ama piffff bunlari okudukca araniyorum iste. Hic belirti yok ben de offff

Keske hemen belli olsa beklemesek :) ilk zamanlar heycanli ama simdi endiseli.

insallah canim.hepimiz icin hayirlii ve güzel haberler aldigimiz bir hafta olsun

maasallah gözün aydin. insallah saglikla evladini kucagina alirsin

Hayırlı olsun canım..inşallah artar..

Guzel haberlerle gel arkadasim ya :) valla adet oncesi belirtisi oluyormus o bile yok bende. Bugun keyfim kacti bu yuzden
Canım bırak belirti aramayı zamanın yadını çıkar..beli ağrıyan yatmaktak kasığı ağrıyanınkide opudan kalma olabilir birde böyle düşün .aynı gün olduk bendede belirti yok aramıyorumda sende arama..görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler...

Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına süper bir haber kaçıncı gün embiryosuydu canım?

Guzel haberlerle gel arkadasim ya :) valla adet oncesi belirtisi oluyormus o bile yok bende. Bugun keyfim kacti bu yuzden
insallah canim.senin daha test gününe var canim. biliyorum dile kolay ama gebelik varsa bile suan belirti yoktur.
gercekten 1 hafta cok rahat gecti ama iki gündür düsünüyorum maalesef. insallah yarin güzel haberler verebilirim

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE

gygry : HAMILE

nurse51 : HAMILE

I ilk_snf : HAMILE

admad : tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

Doga14 : Tedavi aşamasında

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

aysesahra : 7 Mart test tarihi

papyonkilikli :7Mart test tarihi

dnzderya : 7 Mart test tarihi

miranaz05 : 6 Mart test tarihi

@hln21 : 5 Mart test tarihi

Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi

Spring2014 : 2 Mart test tarihi

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…