Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Tamam aramayacagim. Aramiyordum da zaten bugune kadar etkilendim burada yazilanlardan. Haklisin gorelim bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler.

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE

gygry : HAMILE

nurse51 : HAMILE

I ilk_snf : HAMILE

admad : tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

Doga14 : Tedavi aşamasında

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

aysesahra : 7 Mart test tarihi

papyonkilikli :7Mart test tarihi

dnzderya : 7 Mart test tarihi

miranaz05 : 6 Mart test tarihi

@hln21 : 5 Mart test tarihi

Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi

Spring2014 : 2 Mart test tarihi

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

insallah canim.senin daha test gününe var canim. biliyorum dile kolay ama gebelik varsa bile suan belirti yoktur.
gercekten 1 hafta cok rahat gecti ama iki gündür düsünüyorum maalesef. insallah yarin güzel haberler verebilirim
Amaaaannnnnn zaten ruyamda bile sonuc bekliyorum :). Hayirlisi olsun. Aramayacagim belirti. Ben elimden gelen heraeyi yaptim. Rabbime emanet.

Amaaaannnnnn zaten ruyamda bile sonuc bekliyorum :). Hayirlisi olsun. Aramayacagim belirti. Ben elimden gelen heraeyi yaptim. Rabbime emanet.
aaaah canim.hergün ben de bununla ilgili rüya görüyorum.bi adet oluyorum.bi doktora gidiyorum fln filan. rabbim ne eylerse güzel eyler

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin . Benim değerim seninkinden düşük çıktı ama pozitif dedi doktorum kahverengi akıntım var arada çok az bir kırmızı geliyor Allahtan Hayırlısı Rabbim ne eylerse güzel eyler

Amiiin CCanım inşallah senin güzel haberini de alacağız yakında

CCanım CÇok şükür çok sevindim Tebrikler. .
Bir hamisimiz daha oldu bbugün icim buruktu sayende mutlu oldum Allah sağ sağlim kucağına da almayi nasip etsin insallah

Şimdi aklıma başka bir soru takıldı..bu bebişler Akrep burcumu olacak?

hahaha evet Akrep burcu olacaklar. Ben de akrep burcuyum esime diyorum bazen kiz olursa yandin

S Sky_sun canım vücut mu yoruldu nedir bilemedim yumurta toplamada ağrım oldu diyenlere şaşırıyordum bende de oldu 2 saat sonra falan uandım çıktım hastaneden. o yüzden diyorum ya ne belirtilerde ne de yapılacaklarda herkesin bünyesi bir değil.O yüzden aramayın bir belirti ilaçların etkisi olması mümkün yada dşün ki aylarca hamile olduğunu anlamayanla var. Mümkü olduğunca tadını çıkarmaya çalışın beklemenin yatıp naz yapın kızlar :)

Haklisin canim..
Kizlar birazdan kendimi mutfağa atıp kek yapıcam olmuyor böyle kafamı dagitmam lazım..

Ben
Beni de sonuç negatif olarak ekler misiniz 16 şubat transferiydi. Tek yumurta 2.gün transferi

Selamlar kızlar; çok şükür 2 bebemi aldım geldim. Test tarihim 10 mart. Beni de ekleyin listeye. Bel ağrım yumurta toplamadan beri var ve geçmedi hiç yumurtalıklarım alev alev yanıyor sanki. Dinleniyorum şimdi. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize.

Jonguil bugun hastanede 30 dk sonra kalkabilirsiniz dediler. Aklına hiç takılmasın yattığın süre yani. Ben de çok zor dayandım, çatlayacağım sandım.

Olduran Allah oldurur bir şekil. Transfer sonrası hiç kalkmadan 1,5 saat yattım. İdrarımı sürgüyle boşalttım. 12 gün boyu hiç ev işi yapmadım. Gayet iyi beslendim. Yemeğim bile ayağıma geldi. Estrofem, coraspin, progestan iğne, clexane iğne, crinone jel kullandım. Tüm iğne ve ilaçları saati saatine yaptım. 12 gün boyu ne ağrım ne sızım oldu. Hiç bir belirti de olmadı. Bir arkadaşımda pko başlangıcı vardı. Yumurtası kendiliğinden büyümüyordu. Serophene ve puregone az dozla 4 yumurtası oluştu. Opu veya transfer olmadı. Normal ilişki ile hamile kaldı. 12 gün boyu sadece çatlatma iğnesi günü ilişkiye girdik, kesin tutmadı, bu ayda boşa gitti, deyip durdu. Son 7 günde de sürekli adet ağrılarım gibi ağrılar var kasıklarımda diyordu. Dün ikimiz de sonuç aldık. Benim ki 0,27, onunki 2300'lü. Çok sevindik. Allah büyük işte. Bu kadar ayrıntılı yazmamın nedeni ne yaparsak yapalım bazı şeyler elimizde değil.

Bende akrep burcuyum ..

Tebrik ederim:) Hayırlı bir şekilde kucağına almak da nasip olsun inşallah.

Hadi bakalım canım insallh pozitif sonucunu alacağız tatlım. ekliyorum hemen

Yasasin. Bir hamilemiz daha oldu. Hayirli olsun canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Degerlerin kat kat artsin. Kizlar hepimiz hemencecik hamis olalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…