çok teşekkür ederim canım benimki 3. gün embriyosuydu.Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına süper bir haber kaçıncı gün embiryosuydu canım?
Tamam aramayacagim. Aramiyordum da zaten bugune kadar etkilendim burada yazilanlardan. Haklisin gorelim bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler.Canım bırak belirti aramayı zamanın yadını çıkar..beli ağrıyan yatmaktak kasığı ağrıyanınkide opudan kalma olabilir birde böyle düşün .aynı gün olduk bendede belirti yok aramıyorumda sende arama..görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler...
Amaaaannnnnn zaten ruyamda bile sonuc bekliyorum :). Hayirlisi olsun. Aramayacagim belirti. Ben elimden gelen heraeyi yaptim. Rabbime emanet.insallah canim.senin daha test gününe var canim. biliyorum dile kolay ama gebelik varsa bile suan belirti yoktur.
gercekten 1 hafta cok rahat gecti ama iki gündür düsünüyorum maalesef. insallah yarin güzel haberler verebilirim
aaaah canim.hergün ben de bununla ilgili rüya görüyorum.bi adet oluyorum.bi doktora gidiyorum fln filan. rabbim ne eylerse güzel eylerAmaaaannnnnn zaten ruyamda bile sonuc bekliyorum :). Hayirlisi olsun. Aramayacagim belirti. Ben elimden gelen heraeyi yaptim. Rabbime emanet.
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin . Benim değerim seninkinden düşük çıktı ama pozitif dedi doktorum kahverengi akıntım var arada çok az bir kırmızı geliyor Allahtan Hayırlısı Rabbim ne eylerse güzel eylerMerhaba kızlar benim test günüm dündü ama şaşkınlıktan anca bugün yazabiliyorum test sonucum çok şükür pozitif 224.63 rabbim bundan sonra devamını sağlar inşallah.Hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz.
Iyi pazarlar kızlar. Transferi olup beklemek ne kadar heyecanlidir tahmin edemiyorum.Ben adet olucam diye beklerken bile heyecandan ölüyorum. Transfer asamasinda yapacaklarimi öğreniyorum sizden. Guzel haberler aldık. Inşallah yarın da güzel bir haberimiz gelecek Allah yardımcımız olsun. Öpüyorum hepinizi
Merhaba kızlar benim test günüm dündü ama şaşkınlıktan anca bugün yazabiliyorum test sonucum çok şükür pozitif 224.63 rabbim bundan sonra devamını sağlar inşallah.Hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz.
Şimdi aklıma başka bir soru takıldı..bu bebişler Akrep burcumu olacak?
İnş cnm çok korkuyorumcanim doktorun carsamba dediyse bekle istersen bi bildigi vardir. gec olsun güc olmasin insallah hayirlisiyla pozitifi görürüsün
İnş cnm çok korkuyorum
S Sky_sun canım vücut mu yoruldu nedir bilemedim yumurta toplamada ağrım oldu diyenlere şaşırıyordum bende de oldu 2 saat sonra falan uandım çıktım hastaneden. o yüzden diyorum ya ne belirtilerde ne de yapılacaklarda herkesin bünyesi bir değil.O yüzden aramayın bir belirti ilaçların etkisi olması mümkün yada dşün ki aylarca hamile olduğunu anlamayanla var. Mümkü olduğunca tadını çıkarmaya çalışın beklemenin yatıp naz yapın kızlar :)
Beni de sonuç negatif olarak ekler misinizŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@serzenis87 :HAMILE
miniss : HAMILE
dianthus : HAMILE
gygry : HAMILE
nurse51 : HAMILE
I ilk_snf : HAMILE
admad : tedavi aşamasında
dilaylay : Tedavi aşamasında
AsoKa : Tedavi aşamasında
Doga14 : Tedavi aşamasında
S Sky_sun : 12 Mart test tarihi
R ravza54 : 9 mart test tarihi
aysesahra : 7 Mart test tarihi
papyonkilikli :7Mart test tarihi
dnzderya : 7 Mart test tarihi
miranaz05 : 6 Mart test tarihi
@hln21 : 5 Mart test tarihi
Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi
T topik26 : 4 Mart test tarihi
E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi
Spring2014 : 2 Mart test tarihi
sevil35 : Negatif
M muallime54 : Negatif
321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor
btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
Bende akrep burcuyum ..Amiiin CCanım inşallah senin güzel haberini de alacağız yakında
CCanım CÇok şükür çok sevindim Tebrikler. .
Bir hamisimiz daha oldu bbugün icim buruktu sayende mutlu oldumAllah sağ sağlim kucağına da almayi nasip etsin insallah
hahaha evet Akrep burcu olacaklar. Ben de akrep burcuyum esime diyorum bazen kiz olursa yandin
Merhaba kızlar benim test günüm dündü ama şaşkınlıktan anca bugün yazabiliyorum test sonucum çok şükür pozitif 224.63 rabbim bundan sonra devamını sağlar inşallah.Hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz.
Bende akrep burcuyum ..
Hadi bakalım canım insallh pozitif sonucunu alacağız tatlım. ekliyorum hemenSelamlar kızlar; çok şükür 2 bebemi aldım geldim. Test tarihim 10 mart. Beni de ekleyin listeye. Bel ağrım yumurta toplamadan beri var ve geçmedi hiçyumurtalıklarım alev alev yanıyor sanki. Dinleniyorum şimdi. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize.
Jonguil bugun hastanede 30 dk sonra kalkabilirsiniz dediler. Aklına hiç takılmasın yattığın süre yani. Ben de çok zor dayandım, çatlayacağım sandım.
Yasasin. Bir hamilemiz daha olduMerhaba kızlar benim test günüm dündü ama şaşkınlıktan anca bugün yazabiliyorum test sonucum çok şükür pozitif 224.63 rabbim bundan sonra devamını sağlar inşallah.Hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?